Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Remélem átmenti a formáját a vb-re és Messivel álommeccseket játszanak. :dcsababarca írta:Egyébként érdekelne,hogy kit kéne dicsőíteni ezen a meccsen?
Ronaldot,mert meglőtte a szokásos szabigólját?
Esetleg Higut.
0-4.
max a madridi nevelés fájhat,mert a playa annyit tett,h szerelte Cassillast,ezt ő is tudta,érezte,h lasztit vitte el,meg hogy Casillas elesett utána benne, szerintem nem ct,vagy röntgen gép,h egyből tudatosult benne,h akár meg is sérült Iker.ferninho írta:lenn marad valaki a földön, általában kirúgják a labdát.
elhiszem, hogy csábító az üres kapu, de egy Madridban kinevelt player, aki Casillast is "lesérítette", 4:0-nál....
1:0 megértem, hogy pont Ő berúgja, de 4:0-nál egy ilyen "előéletű" játékos...
egy madridi nevelés...
Nem kezdek bele gyerekes kifogásokba (visszaolvasol majd látod) de ez a Getafe semmit sem csinál, nem mondanám, hogy bombaformában lenne a Madrid.Barcaforever írta:Aj istenem lépjünk már túl ezeken a gyerekes kifogásokon.Már a múltkor is írtam, mikor vki felvetette, h az atletico mindig lefekszik a realnak ellenünk meg felszívja magát.Nah mikor egy 6ost vágtunk nekik, senki se beszélt erről.Vagy akkor se veri itt senki se mellétt, h évek óta 3-4 góllal küldjük haza a Sevillát a madridiak meg szenvednek ellenük.bence-barca írta:Ellenünk mindig felhúzzák magkat az ilyen csapatok és ezt a Realosoknak is el kell ismerni! Persze, van mikor ellenük is szívósan játszanak, de nálunk szinte mindig ha vendégbe megyünk!
Nincs itt felszívás meg mittom én mi.A Real most ilyen jó formában van, próbáljuk már meg elismerni.
Aj istenem lépjünk már túl ezeken a gyerekes kifogásokon.Már a múltkor is írtam, mikor vki felvetette, h az atletico mindig lefekszik a realnak ellenünk meg felszívja magát.Nah mikor egy 6ost vágtunk nekik, senki se beszélt erről.Vagy akkor se veri itt senki se mellétt, h évek óta 3-4 góllal küldjük haza a Sevillát a madridiak meg szenvednek ellenük.bence-barca írta:Ellenünk mindig felhúzzák magkat az ilyen csapatok és ezt a Realosoknak is el kell ismerni! Persze, van mikor ellenük is szívósan játszanak, de nálunk szinte mindig ha vendégbe megyünk!
ezt be kellett rúgni, semmi nem történt és attól, hogy fetreng még nem kell megsimogatni a buksiját.bence-barca írta:Ki mondta, h HF már nem is blanco?![]()
![]()
Akkorát röhögött CR góljánál...
Casilasnak meg sztem nem is vt nagy baja, csak remélte, h ne lőjék be.
1-4FtcSikiHun írta:Valaki elmondaná, hogy miújság a Real meccsen?Sajnos valamiért nem hozza be a sportot, és valaki röviden elmondaná mi a helyzet a meccsen? Van esély egy X-re vagy valami?
Előre is köszönöm
jaFtcSikiHun írta:Valaki elmondaná, hogy miújság a Real meccsen?Sajnos valamiért nem hozza be a sportot, és valaki röviden elmondaná mi a helyzet a meccsen? Van esély egy X-re vagy valami?
Előre is köszönöm
PEEtör írta:A hülyeség határtalan.
Amúgy nem tudom halljátok-e a kommentálást? Mennyi különbség van drága Horváth Feri-féle közvetítés közt.
Ibra semfcbarca0827 írta:Nem illik a csapatba.p1ranha írta:Elég keményen nyomja a madrid... szerintem a legjobb igazolásunk balszélre egy C. Ronaldo lenne. Biztosan sokan nem értenek ezzel egyet, de ha ő itt játszana akkor egy borzasztó gólveszélyes csapatunk lenne.