Barca vs. Real
-
- Jugador d'estrella
Köszönöm a válaszokat... Hát... Akor kb annyi sérültjük van mint nekünk...
Real: Guti, Snejder, Rvn
Barcelona: Marquez, Milito, Henry?
Real: Guti, Snejder, Rvn
Barcelona: Marquez, Milito, Henry?
"Mindig aszerint élj amiben hiszel, különben abban fogsz hinni amiben élsz..."
Harcolj velem:D :http://clover880903.mybrute.com
"Legjobbnak lenni nagyobb érdem, mint elsőnek lenni, mert végül a legjobbak lesznek az elsők is." Joan Laporta
"Legjobbnak lenni nagyobb érdem, mint elsőnek lenni, mert végül a legjobbak lesznek az elsők is." Joan Laporta
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Diarra és RvN, ugye régóta sérült, Gutinak meg kiment a bokája edzésen.Lampiao írta:Sziasztok!
Egy kérdésem lenne! Kik a tuti hiányzók a Madridtól? Mert amennyire sírtak egyesek ahhoz képest csak két emberről tudok: Pepe, Snejder...

-
- Llegenda del Barça
Enrique írta:Remélem ezek után rájuk verünk, azért nem hiszem, hogy pont nekik kéne arcoskodniuk...Madridista írta:"A madridi városvezetés ma éjszakára is felkészítette a Cibeles-teret egy esetleges hazai fiesztára! A hagyományoknak megfelelően a Real Madrid szurkolói trófea esetén vonulnak a térre ünnepelni, egy mai győzelem azonban változtathatna ezen a szokáson."

de könyörgöm, mire 'készítik fel' a cibelest?? -mintha bármi eldőlne a mai clasico után..
Ákoshoz hasonlóan én is nagyon remélem, hogy gólokkal leszünk jobbak ma este!
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Remélem ezek után rájuk verünk, azért nem hiszem, hogy pont nekik kéne arcoskodniuk...Madridista írta:"A madridi városvezetés ma éjszakára is felkészítette a Cibeles-teret egy esetleges hazai fiesztára! A hagyományoknak megfelelően a Real Madrid szurkolói trófea esetén vonulnak a térre ünnepelni, egy mai győzelem azonban változtathatna ezen a szokáson."
+ Sneijder, RvN.Lampiao írta:Sziasztok!
Egy kérdésem lenne! Kik a tuti hiányzók a Madridtól? Mert amennyire sírtak egyesek ahhoz képest csak két emberről tudok: Pepe, Snejder...
-
- Jugador d'estrella
Sziasztok!
"Mindig aszerint élj amiben hiszel, különben abban fogsz hinni amiben élsz..."
-
- Barça B
Forca Barca!!!Remélem estére leigázzuk a realt!! 

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Undiano Mallencót nem tiltották el egy napra sem.Stelios írta:Ezek nem normálisakszombat, 12:37 - A madridi városvezetés ma éjszakára is felkészítette a Cibeles-teret egy esetleges hazai fiesztára! A hagyományoknak megfelelően a Real Madrid szurkolói trófea esetén vonulnak a térre ünnepelni, egy mai győzelem azonban változtathatna ezen a szokáson.![]()
Már csak ezek miatt is remélem, hogy jó nagy vereségbe szaladnak bele.
Ez a bíró pedig egy idióta, akit nem hiába tiltottak el pár hónapra. Jó pár meccset elcsalt már, akárcsak a 3-3-as Classicot. Mejuto Gonzalez kellene...
Nem mondom, hogy örülök a jelölésének erre a meccsre, de a jelen bírói karból az egyik legjobb választás. Nála jobb csupán Daudén Ibánez vagy Iturralde González lett volna.
A 3-3-as meccset pedig nem csalta el, legalábbis nem emlékszem ilyesmire.

Ezek nem normálisakszombat, 12:37 - A madridi városvezetés ma éjszakára is felkészítette a Cibeles-teret egy esetleges hazai fiesztára! A hagyományoknak megfelelően a Real Madrid szurkolói trófea esetén vonulnak a térre ünnepelni, egy mai győzelem azonban változtathatna ezen a szokáson.

Ez a bíró pedig egy idióta, akit nem hiába tiltottak el pár hónapra. Jó pár meccset elcsalt már, akárcsak a 3-3-as Classicot. Mejuto Gonzalez kellene...
Igen én is ettől tartok hogy megint úgy fog védekezni a real hogy megpróbálja eltörni Ramos Lio lábát.
Remélem ez a Mallenco nem fogja az ilyen szitukat lap nélkül hagyni.
Remélem ez a Mallenco nem fogja az ilyen szitukat lap nélkül hagyni.
Hali!
A ma estével kapcsolatban a következő dolgok jutnak eszembe:
-támadni
-támadni
-támadni
Ha nem így teszünk megégünk, ha így teszünk sokgólos meccs is kikerekedhet, örülnék neki. Mondjuk egy 4-6-os végeredménynek
Remélem a két csapat egymásnak fog esni, ugyanakkor maximálisan fair-play díjas találkozó lesz. Már nagyon várom
2 barátom érkezik estére meccset nézni, megcsapolunk egy heineken hordót aztán kezdődhet a világ legnagyobb derbije!!!
Mindenkinek jó szórakozást és jó szurkolást kívánok estére!
Győzzön a jobb!
A ma estével kapcsolatban a következő dolgok jutnak eszembe:
-támadni
-támadni
-támadni
Ha nem így teszünk megégünk, ha így teszünk sokgólos meccs is kikerekedhet, örülnék neki. Mondjuk egy 4-6-os végeredménynek

Remélem a két csapat egymásnak fog esni, ugyanakkor maximálisan fair-play díjas találkozó lesz. Már nagyon várom

Mindenkinek jó szórakozást és jó szurkolást kívánok estére!
Győzzön a jobb!

ozsimiki írta:hát nem vmi velős érvelés, 4pont nem elég mert lesz egy nehéz meccsünk? madridnak 4pont hátránnyal lenne két nehéz meccse legalább: Valencia,Villarreal, idegenben...

Igazad van ezt nem vettem figyelembe. Mindenesetre jó lenne a megnyernénk

- ozsimiki
- Adminisztrátor
hát nem vmi velős érvelés, 4pont nem elég mert lesz egy nehéz meccsünk? madridnak 4pont hátránnyal lenne két nehéz meccse legalább: Valencia,Villarreal, idegenben...MessiFan írta:Szerintem az is elég jó buli ha nézed a meccset.![]()
Szoros mérkőzés lesz az biztos főleg hogy idegenben leszünk. Szerintem a döntetlen nem elég ha meg akarjuk nyerni a bajnokságot! Mivel a következő meccs a bajnokságban a Villareal ellen lesz ami szintén nem lesz könnyű meccs.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Szerintem az is elég jó buli ha nézed a meccset.
Szoros mérkőzés lesz az biztos főleg hogy idegenben leszünk. Szerintem a döntetlen nem elég ha meg akarjuk nyerni a bajnokságot! Mivel a következő meccs a bajnokságban a Villareal ellen lesz ami szintén nem lesz könnyű meccs.

- Lionel86
- Jugador d'estrella
Helló! A buli sem rossz dolog, de ha egy El Classicóról van szó akkor az mindennél előrébb való, nekem mindenképp, főleg ebben a kiélezett szituban!Ronal.10 írta:Nem fogom élőbe látni a meccsetHaverokkal bulizni megyünk.
Nem tom hogy fogom érezni magam azzala tudattal h most tolják a srácok![]()
Reggel megnézem (felveszem) és egy szép reggelem lesz!!!!
Hajrá Barca. Go Messi Go.
(Döntetlen is elég...)
Robben egészséges?
- xbalix
- Jugador d'estrella
Persze elég a döntetlen is, de nyerni kell menni, és úgy is mennek a fiúk! Legalábbis ezt nyilatkozták, és amúgy is: Én nem tudok elképzelni egy bekkelő Barcát! Messinek jól kell ma játszani és akkor nem lehet baj! Most volt 2 rosszabb meccse (ahol csak 1 gól lőtt...), de most nagyon kell h neki menjen! GO MESSI, GO BARCA!!!
This is what I want to be...DRUG FREE
FC BARCELONA - Szerelem '94 óta
- Ronal.10
- Entrenador del Barça
Nem fogom élőbe látni a meccset
Haverokkal bulizni megyünk.
Nem tom hogy fogom érezni magam azzala tudattal h most tolják a srácok
(Döntetlen is elég...)

Nem tom hogy fogom érezni magam azzala tudattal h most tolják a srácok

(Döntetlen is elég...)
A Real-Barca meccsről élő közvetítés ITT
Én ma este nem fogok fórumozni inkább nézem a meccset, szóval így előre.
VAMOS BARCA! Szívvel lélekkel fogok szurkolni!
VAMOS BARCA! Szívvel lélekkel fogok szurkolni!
- xbalix
- Jugador d'estrella
Nem tudja vki h Cáceres mikor játszott utoljára? Mostanában vhogy kapott 10-20 percet, de az semmi...
Végig sztem a kupában játszott meccset, az meg már nem most volt! Sztem ha lehet a margit ellen is adni kéne neki lehetőséget. Mert azért sztem neki a Chelsea ellen majd élete meccsét kell játszania! Nem lennék a helyében, mert mindenki majd azt várja h jól játszon... A másik lehetőség h Piqué mellett Abidal és Sylvinho bal oldalt - de ez sztem halott alapból, mert Abidal nem játszott már belül régóta, és Sylvinhoban meg nem bízik Pep. Marad Cáceres akiben én nagyon bízok!!!

This is what I want to be...DRUG FREE
-
- Director del Fútbol
Nem akármilyen gondolatmenet azért, na.phelan írta:
És? én vagyok a futballtörténelemben az első aki utál egy csapatot.
...
jó szurkolást mindenkinek estére, és ha esetleg mi nyernénk, akkor is próbáljátok meg nem utálni a Realt,
Meccsel kapcsolatban:
Azt nem tudnám felfogni ha Pep Henry padozása esetén Keitát játszatná és nem Sergit. Mondjuk Keita óta senki sem ragasztott még Casillasnak nagyobb gólt, de ha komolyan belegondolunk akkor tudjuk, Busquets pihent, jól fejelő-szerelő-szervező játékos aki a madrid ellen sem okozott csalódást, sőt még egy 11est is kiharcolt.
Így legalább Iniesta próbálhatna meg befeléhúzni Ramos ellen, Messi Heinze ellen, mondjuk ebben az esetben tény hogy mind2 védőnek gyakrabban kellene szerelnie a gyengébbik lábával, de azért ez a 2 Zseni szerintem alapesetben is nehezen szerelhető.
Amúgy viszont minden a középpályan fog eldőlni. Reméljük Xavi Lass szorításában is világklasszis színvonalon tud pörögni, no meg Touré hozza önmagát és nem lesz gond

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona