Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nagyon nincs mit feladni...Játszanak tovább, próbálják nyerni a meccseket, és ennyi, ahogy eddig is.TAlán ezek után már tényleg a fiaitok is feladják az üldözést és hagynak minket a BL-re koncentrálni
Ha akarnál sem tudnál!Ezek után már én is
Na de nem cinkellek
nem a gálát vártuk, csak nem temettük a bajnoki címet, nem ugyanaz.Benga írta:Jó, amúgy Bercy tedd szívedre a kezed, Te se ezt vártad. Nem volt benne. Chelsea ellen egy elég fárasztó meccset játszottunk, ráadásul előtte Valencia ellen megszenvedtünk. A védelem ingatag volt helyenként.
Messi nem találta magát meccsek óta.
Szóval nem a két BL elődöntő között várja az ember a gálát. Persze így esik a legjobban, és tényleg földöntúli érzés. De szerintem ez kellő löketet ad a Stamford Bridgere szóval nem aggódom. Szóval én is úgy álltam a meccshez, hogy benne van az ix és akár a vereség is.
De így a szép. Iker pedig remélem nem veszi a szívére, nem ezt érdemli.
CS0ki írta:Gratula a meccshez meg a bajnoksághoz!
Nem volt rossz meccs, sok gól, pár látványos megoldás. Persze felétek több volt mindkettőből, de nem vagyok elégedetlen a Madriddal. Elég sok teret hagytunk a támadáshoz, könnyedén jött át a Barcelona, meg ugye volt pár ember nálunk, aki alig ért labdához, de legalább nyiltan támadtunk, volt pár támadás, megoldás, ami tetszett.
Na mindegy, majd jövőre! Így sok izgalmat nem tartogat a maradék 4 forduló a bajnokság szempontjából, de azért várom a Valencia, Villarreal elleni meccsünket.
Ez óriásigekkodan írta:Ezt egy fórumban találtam:
Megrendelés
tárgy: zakó
méret: 6'
megrendő: Real Madrid
szín: gránátvörös-kék
kivitelező: Barcelona FC
tervező: Xavi, Messi, Henry, Piqué, Puyol,Iniesta
asszisztensek: Valdes, Abidal, Dani Alves, Toure, Keita, Eto, Bojan, Sergi Busquets
logisztika: Pep Guardiola
szállítási cím: Avenida de Concha Espina, 1 Madrid 28036 Spain, Estadio Santiago Bernabeu
ár: Spanyol bajnoki cím, 2009
Arra mondjuk nem gondolsz hogy MI voltunk ennyire jók, hogy nem hagytuk játszani őket?gekkodan írta:Egy megalapozott pesszimizmus szólt belőlem. Nem mindennapi, hgoy 6-2re nyerünk idegenben és vélhetően jó ideig marad rekord a mai teljesítmény. Nem akarom a Barcát kicsinyíteni, de ehhez kellett egy Megye II-es Real Madrid is, mert gyakorlatilag nullák voltak.Bercy írta:
Pedig a Cselzi meccs után milyen szépen leosztottad a Barcát... ahhoz képest a Életem legszebb szurkolóként átélt napja! elég baráti. PEACE
Ilyen napon, egy csapat szurkolójaként ezekre a hsz-ekre semmi szükség nincs Bercy. Örülj és ünnepelj a társaiddal, én is azt teszem.
Na písz
Mint, ahogy Te is én is ünnepelek!!! És szerdán is fogok!gekkodan írta:
Ilyen napon, egy csapat szurkolójaként ezekre a hsz-ekre semmi szükség nincs Bercy. Örülj és ünnepelj a társaiddal, én is azt teszem.
Na písz
Akkor jó állapotban lehetsz:) bár szerintem a 2ik gólnál még volt az első sörbőlmeccs előtt eldöntöttem: lőtt gólonként egy üveg sör! nem hittem volna, h utánpótlásért kell mennem a kocsmába
Egy megalapozott pesszimizmus szólt belőlem. Nem mindennapi, hgoy 6-2re nyerünk idegenben és vélhetően jó ideig marad rekord a mai teljesítmény. Nem akarom a Barcát kicsinyíteni, de ehhez kellett egy Megye II-es Real Madrid is, mert gyakorlatilag nullák voltak.Bercy írta:
Pedig a Cselzi meccs után milyen szépen leosztottad a Barcát... ahhoz képest a Életem legszebb szurkolóként átélt napja! elég baráti. PEACE
szntem nem, volt 0-5, viszont most lőttük a legtöbb gólt idegenben, ilyen szempontból történelmi.LG írta:Most akkor ez az eddigi legnagyobb arányú madridi győzelmünk?Capon írta:aléé aléé alé alé aalééééé
Iszonyatosan köszi a srácoknak, hogy láthattam az eddigi legnagyobb Barca győzelmet Madridba. Soha nem gondoltam volna hogy saját szememmel ilyet látok.
Szerintem már volt 0-5 valamikor régen, de 6ot még nem kaptak otthon soha. És tudja mindenki, lehetett volna majd kétszer ennyi.LG írta:Most akkor ez az eddigi legnagyobb arányú madridi győzelmünk?Capon írta:aléé aléé alé alé aalééééé
Iszonyatosan köszi a srácoknak, hogy láthattam az eddigi legnagyobb Barca győzelmet Madridba. Soha nem gondoltam volna hogy saját szememmel ilyet látok.
Pedig a Cselzi meccs után milyen szépen leosztottad a Barcát... ahhoz képest a Életem legszebb szurkolóként átélt napja! elég baráti. PEACEgekkodan írta:Mégis mi a frászt írjak ezek után egyáltalán?:D![]()
Életem legszebb szurkolóként átélt napja!
VISCA EL BARCA!
FORCA PEP!
SÍ PEP!
CATALUNYA TRIOMFANT!!!
2009. MÁJUS 2 - SOSEM FELEDEM EZT A NAPOT! FELVETTEM, MEGVAN, CSODÁLOM MAJD HETENTE!!!!
Most akkor ez az eddigi legnagyobb arányú madridi győzelmünk?Capon írta:aléé aléé alé alé aalééééé
Hát én Higuaín góljánál sem éreztem edző meccsnek... mondjuk 3-1 után már igen, amit ma mutattak a srácok az fantasztikus.Entonii8 írta:![]()
Edzőmeccs jellege volt az 1. perctől kezdve..nagyon durva volt..![]()
Chelsea ellen remélem mégjobban pörögnek..mert ma igazából nem is erőltették meg magukat...vagy csak én láttam rosszuL??!
Abszolut ígyvok énis, nem szabad fikázni vagy beszólogatni az ellenfélnek mert semmi értelme!!!! A játékosok nevében is köszönjük a gratulációkat a sportszerü madridistáktol!!!Remélem Perez összeszedi a gárdát és jövőre kiélezettebb mecseket fogunk vívni mint amilyen a mai vt!gekkodan írta:...