Észrevételek, kérdések, kérések az Eurobarcával kapcsolatban

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
kudu
Entrenador del Barça

2008.08.27. 09:07:25

Z. Iván írta: Az oldalon voltak, vannak és lesznek is hirdetések, ebben mindenki biztos lehet, és a hirdetési politikánkat nem kívánjuk megtárgyalni egy felhasználóval sem.
Ezzel maximálisan egyetértek.Nem értem,h miért zavarja ez néhány felhasználó fórumozását.Én se vettem volna észre eddig, ha nem hozódik fel ez a téma, de engem ez hidegen hagy. Nem azért járok ide, hogy a hirdetésen akadjak fenn, hanem azért,h hogy normális emberek társaságában beszéljük meg a Barcelonával kapcsolatos történéseket...
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
Livia Drusilla
Jugador d'estrella

2008.08.27. 02:39:04

depth írta:
Enrique írta:
Szerk.: Látom azért szerencsére nem vagyok egyedül a véleményemmel.
Hát valószínűleg az ír be ide, aki nem bírja elviselni. A többséget biztosan hidegen hagyja, de az miért írná be azt, h "Engem nem érdekel!" ?! Továbbmegyek, megkockáztatom, h az olvasók nagy része észre se vette amíg valaki nem szólt (köztünk én sem).
Én sem vettem észre....sőt ami azt illeti, a reklámokat meg sem látom, nem emiatt olvasom az oldalt.. . :wink:
Túl lett lihegve az egész....
Példának okáért, ha valaki mondjuk szereti a Barcát is, és a Real Madridot is netán, nektek összeomlik a világegyetem??? :roll: :oops:
Master19
Capitá del Barça

2008.08.27. 00:35:14

Ezt nem hiszem el...1.,Észre se vettem volna ha nem olvasom a topik-ot! :lol: 2.,Most ezen fennakadni...nem tehetünk róla most ilyen bwin-es banner van ez van!!Majd lesz másik vagy nem! 8) :wink:
Kép
Z. Iván
Adminisztrátor

2008.08.27. 00:33:43

Annyian írtak már, hogy muszáj hozzászólnom ehhez.

Emiatt a Bwin banner miatt írtunk a cégnek, hogy változtassanak a kreatív kiosztásán, remélhetőleg mielőbb megteszik.

Alapvetően a hirdetésekről: Mi azért azok közé az oldalak közé tartozunk, akik tisztelik, megbecsülik, sok esetben szeretik a felhasználóikat, amit lehet érezni a szerkesztés stílusából, illetve abból, hogy ha valakinek gondja van, és azt normálisan megemlíti a moderátoroknak, esetleg adminisztrátoroknak, akkor segítünk.

De már korábban is jeleztük, most is megteszem: Az oldalon voltak, vannak és lesznek is hirdetések, ebben mindenki biztos lehet, és a hirdetési politikánkat nem kívánjuk megtárgyalni egy felhasználóval sem. Ilyen nincs a világon. Ezért kérem még egyszer, hogy ilyen ügyben senki ne panaszkodjon, vagy ha mégis teszi, akkor se várjon választ tőlünk a felvetésére. Ez a téma nem tartozik a felhasználókra és kész. Sok minden másban meghallgatunk javaslatokat, és kéréseket, ez a terület nem tartozik ide.

A moderátorok pedig kiválóan végzik a munkájukat, és bele tartozik a feladatkörükbe, hogy figyelmeztessenek, ha éppen szükségesnek ítélik meg. Itt senki sem a két szép szeméért lett Modi, hanem azért, mert megbízunk a józan ítélőképességében.
jelwaz
Entrenador del Barça

2008.08.27. 00:29:31

lionelmessi19 írta:...
Moderátorként máris több hatalmad van, mint nekem.
A második részben említett PR szöveget meg hagyjuk már. Egyáltalán nem lebecsülendően értem, de: ezt az oldalt a regelt tagok is alkotják. ebben a közösségben mindenkinek megvan a saját szerepe, kötelessége és joga. Az oldalt pedig nem kérések, hanem igény szülte. És valakinek volt kedve ezt csinálni. Én nem állítom, hogy nem hoznak áldozatot, de azt se hinném, hogy egy bökővel kell rákényszeríteni őket. S bár nem tudom felétek hogy szokás, de én nem rosszindulatból kritizáltam. Erős szavakkal, de nem támadólag.

De hagyjuk is inkább. Nem vagy te hülye, csak egy pöppet másról beszélsz, mint én.

Részemről is elég, remélem nincs gond. :) L.
Andris
Adminisztrátor

2008.08.27. 00:14:10

jelwaz írta: Hatalmat illetően: a fenyegetőzés egyenlő erő- és hatalomfitogtatással.
Csak megjegyezném, hogy mindenkinek a 'büntetéseiről' közösen döntünk, és a moderátorok nem férnek hozzá a ban szekcióhoz, csak az adminisztrátorok.

Így aztán a fenyegetőzésben mindösszesen annyi van, hogy kapj észhez, és ne kritizálj apró hülyeségért egy oldalt, amit mások a szabadidejükből tartanak fenn, és csinálnak, többek között érted, és nem is akár milyenre.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
jelwaz
Entrenador del Barça

2008.08.27. 00:03:44

lionelmessi19 írta:"Az oldalt minősíti" mondatod húzta ki kicsit a gyufát. Ezt a hatalom dumát meg gondold át gyorsan. Mikor láttál ilyet itt moderátortól? :roll:
Talán nem is kellett volna azt mondanom, de azt gondolom, hogy azért mindennek van egy rendje. A Real fizethetne akármennyit a Barcának, akkor se tenné ki a reklámját. Mert ennek ez a rendje. Én nem mondom, hogy az oldal ellenségeskedjen, de a megfelelő távolságot meg kell tartani. Amit az ügyben meg lehet tenni, azt szerintem meg is kell (nem tankokra és forradalomra gondolok).
Hatalmat illetően: a fenyegetőzés egyenlő erő- és hatalomfitogtatással.

Akinek meg mindegy, az ne szánalmasozzon. Én is leszánalmasozhatnám, meg verhetném magam, hogy milyen Barca drukker, de nem teszem, mert ennyiből nem lehet minősíteni senkit. Valaki miért szereti a kávét, más meg miért nem?
menczel
Entrenador del Barça

2008.08.26. 23:52:06

" A 78. percben Kieta előretörése után Gudjohnsen válogathatott a lehetőségek közül,"

részlet Z. Iván cikkéből (Pep csapat első veresége)

szerintem Yaya touré tört elöre ;)

egyébként nagy respect
Saviola
Júdás 2, az áruló

2008.08.26. 22:53:38

Varga Tamás írta:Már sokunknak feltűnt, nem is tetszett, de kötelező tetszenie. :cry:
Ez igen,gratulálok.Úgy írsz,mintha még mindig a kommunizmusban élnénk..bele ne haljatok egy reklámcsíkba..úristen. :roll:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Andris
Adminisztrátor

2008.08.26. 22:12:49

jelwaz írta:
lionelmessi19 írta:Egyszóval ezt a stílust nemszeretném mégegyszer meglátni.
Miért, mert bannolsz? Nagy hatalom, nagy száj... Mindegy nem vitatkozni akarok. Én minden sértés nélkül leírtam a véleményem, felháborodni márpedig törvényadta jogom. Nem gondolom, hogy a főszerkesztők rakták volna ki a reklámot, ezért nem is támadtam őket. De nem hiszem, hogy ilyen esetekben nem lehet valamit tenni. Nekem igenis bökte a csőröm. S ez a topic arra van, hogy ha valaki valami tanácsot tud adni, amivel az oldal fejleszthető, akkor azt írja be. Egy Barcás oldal színvonalát pedig növeli, ha legalább tesz (vagy próbál) egy ilyen ügy ellen. Szerintem. Az pedig a ló[auto_cenzúra] se érdekel, hogy a bwin a Barcát is támogatja, ha a szlogenje meg az, hogy a Real Madrid büszke támogatója. Lehet, hogy ilyen szinten már szélsőséges nézet, de nem bántottam meg senkit, nem szóltam meg senki munkáját, úgyhogy a kioktatásra sem szolgáltam rá.
"Az oldalt minősíti" mondatod húzta ki kicsit a gyufát. Ezt a hatalom dumát meg gondold át gyorsan. Mikor láttál ilyet itt moderátortól? :roll:

Tamás természetesen Te itt vagy, ha valamit meg lehet szólni. :?

Nemszeretném ha több hsz jönne ebben a témában, amit lehet, Iván megtesz. :)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
depth
Capitá del Barça

2008.08.26. 20:39:12

Enrique írta:
Hát valószínűleg az ír be ide, aki nem bírja elviselni. A többséget biztosan hidegen hagyja, de az miért írná be azt, h "Engem nem érdekel!" ?! Továbbmegyek, megkockáztatom, h az olvasók nagy része észre se vette amíg valaki nem szólt (köztünk én sem).
kennyke04
Entrenador del Barça

2008.08.26. 20:36:27

tv-sre megoldás :D: s1 adja piros a csapatok neve,s2 kék,sk fekete... ez már csak nem reklám...
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2008.08.26. 20:34:03

Komolyan nem értem, miért kell ebből ekkora ügyet csinálni. Észrevette mindenki, szóltatok, oké, Iván ír(t) nekik a levétel/módosítás érdekében.

Lehet, hogy bennem van a hiba, de engem például baromira nem zavart, mikor megláttam. És amúgy is, egy hét múlva megint valami más bwin-es lesz...

Replay
Director del Fútbol

2008.08.26. 20:33:22

Engem sem zavar, nem is látom.

Sokan úgy beszélnek itt, mintha hozzájárulnának az oldal fenntartásához...
Inkább örülni kellene, hogy van egy ilyen szép, szinvonalas oldal, amit nem olcsó fenntartani és akkor arról már ne is beszéljünk, mennyi szabadidejét veszi el a készitőknek.

Ja és lehet használni adblockot, egy normális tüzfalat stb, aki nem használ, magára vessen.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.26. 20:31:55

Békében élni egymással = fából vaskarika. :wink:
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.08.26. 20:30:48

barca99 írta:Komolyan... annyira szánalmas ez a siránkozás, hogy hihetetlen. Soha az életbe észre nem vettem volna, ha vki nem írja be.

Főleg, hogy Rumig volt oly' kedves, és megoldást is kínált a reklám ellen. Azt kellene megcsinálni, nem siránkozni.

Amúgy meg kifejezetten poén. :) Bár biztos azért gondolom így, mert én nem hányok vért egy Real Madrid felirat láttán. :oops:
Nálam is köbö ugyan ez, miután olvastam is, hogy ez itt van, utánna is keresnem kellett, hol van ez. Úgy kell ezt felfogni, hogy ebből is csak az látszik, ez az oldal a béke híve a másikkal szembe.
Persze felháborodni mindíg felkell vmin...
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.26. 20:27:55

barca99 írta:Komolyan... annyira szánalmas ez a siránkozás, hogy hihetetlen. Soha az életbe észre nem vettem volna, ha vki nem írja be.

Főleg, hogy Rumig volt oly' kedves, és megoldást is kínált a reklám ellen. Azt kellene megcsinálni, nem siránkozni.

Amúgy meg kifejezetten poén. :) Bár biztos azért gondolom így, mert én nem hányok vért egy Real Madrid felirat láttán. :oops:
Én sem hányok vért a Real Madrid láttán.
De menj fel a madridistára, ha ott találsz olyan reklámot, amely a Barcelonát favorizálja, akkor visszaszívom a leírtakat.
Éljen a Real Madrid! :cry:
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2008.08.26. 20:24:11

Komolyan... annyira szánalmas ez a siránkozás, hogy hihetetlen. Soha az életbe észre nem vettem volna, ha vki nem írja be.

depth
Capitá del Barça

2008.08.26. 20:20:27

danko94 írta:Ez a reklám kicsit fura az oldalon nem??? Hogy lehet nyerni egy dedikált Real-mezt xD Meg hogy a bwin a Real büszke szponzora.... :shock: :shock: Ez egy Barca oldal nem????
Szóval a Real és a Bwin támogat minket :P
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.26. 20:20:18

danko94 írta:Ez a reklám kicsit fura az oldalon nem??? Hogy lehet nyerni egy dedikált Real-mezt xD Meg hogy a bwin a Real büszke szponzora.... :shock: :shock: Ez egy Barca oldal nem????
Ja, ahol a legfőbb ellenlábast és ellenfelet reklámozzuk.
Már sokunknak feltűnt, nem is tetszett, de kötelező tetszenie. :cry:
Kép
danko94
Entrenador del Barça

2008.08.26. 20:18:34

Ez a reklám kicsit fura az oldalon nem??? Hogy lehet nyerni egy dedikált Real-mezt xD Meg hogy a bwin a Real büszke szponzora.... :shock: :shock: Ez egy Barca oldal nem????
jelwaz
Entrenador del Barça

2008.08.26. 16:02:56

lionelmessi19 írta:Egyszóval ezt a stílust nemszeretném mégegyszer meglátni.
Miért, mert bannolsz? Nagy hatalom, nagy száj... Mindegy nem vitatkozni akarok. Én minden sértés nélkül leírtam a véleményem, felháborodni márpedig törvényadta jogom. Nem gondolom, hogy a főszerkesztők rakták volna ki a reklámot, ezért nem is támadtam őket. De nem hiszem, hogy ilyen esetekben nem lehet valamit tenni. Nekem igenis bökte a csőröm. S ez a topic arra van, hogy ha valaki valami tanácsot tud adni, amivel az oldal fejleszthető, akkor azt írja be. Egy Barcás oldal színvonalát pedig növeli, ha legalább tesz (vagy próbál) egy ilyen ügy ellen. Szerintem. Az pedig a lóf.szt se érdekel, hogy a bwin a Barcát is támogatja, ha a szlogenje meg az, hogy a Real Madrid büszke támogatója. Lehet, hogy ilyen szinten már szélsőséges nézet, de nem bántottam meg senkit, nem szóltam meg senki munkáját, úgyhogy a kioktatásra sem szolgáltam rá.

Rumig!
Köszi a tippet!
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.08.26. 12:12:51

Nem lesz kiírva, Iván már számtalanszor elmondta. talán nem olyan nehéz megnézni a port.hu-n.
fUtBoLiStA
Jugador d'estrella

2008.08.26. 12:02:15

Predator írta:Nézelődve a főoldalon az jutott eszembe,h nem lehetne-e a "Következő meccsek"-nél kiírni azt is,h hol közvetítik a meccset...simán odafér és másoknak is hasznos lehet :roll:
Pl: Numancia-FC BARCELONA
augusztus 31.Vasárnap (19:00) Sport1/TVE
(nem tudom,h ott lesz-e,nem ez a lényeg)
Ez szerintem jó ötlet, én támogatom!

Ami meg a bwines reklámot illeti, vicc... :) Most nehogy már ekkora gondot okozzon ránézni egy Madrid mezre... :D Akinek meg gondot okoz ne nézze...ennyi! :wink:
A másik meg ha az oldalnak pénze van belőle, akkor miért ne hagyhatná fenn? :shock: Gondolom azt a pénzt is az eurobarcára költik, ezáltal színvonalasabbá téve az oldalt! :idea:
„A Barcelona az a csapat, mely meg fogja nyerni a bajnokságot, az a gárda, melynek élvezni kell a játékát, mint rajongó, és szenvedni ellene a végsőkig, mint ellenfél.”

Miguel Angel Lotina
Predator
Barça B

2008.08.26. 11:47:37

Nézelődve a főoldalon az jutott eszembe,h nem lehetne-e a "Következő meccsek"-nél kiírni azt is,h hol közvetítik a meccset...simán odafér és másoknak is hasznos lehet :roll:
Pl: Numancia-FC BARCELONA
augusztus 31.Vasárnap (19:00) Sport1/TVE
(nem tudom,h ott lesz-e,nem ez a lényeg)
Lezárt