Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ezzel maximálisan egyetértek.Nem értem,h miért zavarja ez néhány felhasználó fórumozását.Én se vettem volna észre eddig, ha nem hozódik fel ez a téma, de engem ez hidegen hagy. Nem azért járok ide, hogy a hirdetésen akadjak fenn, hanem azért,h hogy normális emberek társaságában beszéljük meg a Barcelonával kapcsolatos történéseket...Z. Iván írta: Az oldalon voltak, vannak és lesznek is hirdetések, ebben mindenki biztos lehet, és a hirdetési politikánkat nem kívánjuk megtárgyalni egy felhasználóval sem.
Én sem vettem észre....sőt ami azt illeti, a reklámokat meg sem látom, nem emiatt olvasom az oldalt.. .depth írta:Hát valószínűleg az ír be ide, aki nem bírja elviselni. A többséget biztosan hidegen hagyja, de az miért írná be azt, h "Engem nem érdekel!" ?! Továbbmegyek, megkockáztatom, h az olvasók nagy része észre se vette amíg valaki nem szólt (köztünk én sem).Enrique írta:
Szerk.: Látom azért szerencsére nem vagyok egyedül a véleményemmel.
Moderátorként máris több hatalmad van, mint nekem.lionelmessi19 írta:...
Csak megjegyezném, hogy mindenkinek a 'büntetéseiről' közösen döntünk, és a moderátorok nem férnek hozzá a ban szekcióhoz, csak az adminisztrátorok.jelwaz írta: Hatalmat illetően: a fenyegetőzés egyenlő erő- és hatalomfitogtatással.
Talán nem is kellett volna azt mondanom, de azt gondolom, hogy azért mindennek van egy rendje. A Real fizethetne akármennyit a Barcának, akkor se tenné ki a reklámját. Mert ennek ez a rendje. Én nem mondom, hogy az oldal ellenségeskedjen, de a megfelelő távolságot meg kell tartani. Amit az ügyben meg lehet tenni, azt szerintem meg is kell (nem tankokra és forradalomra gondolok).lionelmessi19 írta:"Az oldalt minősíti" mondatod húzta ki kicsit a gyufát. Ezt a hatalom dumát meg gondold át gyorsan. Mikor láttál ilyet itt moderátortól?
Ez igen,gratulálok.Úgy írsz,mintha még mindig a kommunizmusban élnénk..bele ne haljatok egy reklámcsíkba..úristen.Varga Tamás írta:Már sokunknak feltűnt, nem is tetszett, de kötelező tetszenie.
"Az oldalt minősíti" mondatod húzta ki kicsit a gyufát. Ezt a hatalom dumát meg gondold át gyorsan. Mikor láttál ilyet itt moderátortól?jelwaz írta:Miért, mert bannolsz? Nagy hatalom, nagy száj... Mindegy nem vitatkozni akarok. Én minden sértés nélkül leírtam a véleményem, felháborodni márpedig törvényadta jogom. Nem gondolom, hogy a főszerkesztők rakták volna ki a reklámot, ezért nem is támadtam őket. De nem hiszem, hogy ilyen esetekben nem lehet valamit tenni. Nekem igenis bökte a csőröm. S ez a topic arra van, hogy ha valaki valami tanácsot tud adni, amivel az oldal fejleszthető, akkor azt írja be. Egy Barcás oldal színvonalát pedig növeli, ha legalább tesz (vagy próbál) egy ilyen ügy ellen. Szerintem. Az pedig a ló[auto_cenzúra] se érdekel, hogy a bwin a Barcát is támogatja, ha a szlogenje meg az, hogy a Real Madrid büszke támogatója. Lehet, hogy ilyen szinten már szélsőséges nézet, de nem bántottam meg senkit, nem szóltam meg senki munkáját, úgyhogy a kioktatásra sem szolgáltam rá.lionelmessi19 írta:Egyszóval ezt a stílust nemszeretném mégegyszer meglátni.
Hát valószínűleg az ír be ide, aki nem bírja elviselni. A többséget biztosan hidegen hagyja, de az miért írná be azt, h "Engem nem érdekel!" ?! Továbbmegyek, megkockáztatom, h az olvasók nagy része észre se vette amíg valaki nem szólt (köztünk én sem).Enrique írta:
Szerk.: Látom azért szerencsére nem vagyok egyedül a véleményemmel.
Nálam is köbö ugyan ez, miután olvastam is, hogy ez itt van, utánna is keresnem kellett, hol van ez. Úgy kell ezt felfogni, hogy ebből is csak az látszik, ez az oldal a béke híve a másikkal szembe.barca99 írta:Komolyan... annyira szánalmas ez a siránkozás, hogy hihetetlen. Soha az életbe észre nem vettem volna, ha vki nem írja be.
Főleg, hogy Rumig volt oly' kedves, és megoldást is kínált a reklám ellen. Azt kellene megcsinálni, nem siránkozni.
Amúgy meg kifejezetten poén.Bár biztos azért gondolom így, mert én nem hányok vért egy Real Madrid felirat láttán.
Én sem hányok vért a Real Madrid láttán.barca99 írta:Komolyan... annyira szánalmas ez a siránkozás, hogy hihetetlen. Soha az életbe észre nem vettem volna, ha vki nem írja be.
Főleg, hogy Rumig volt oly' kedves, és megoldást is kínált a reklám ellen. Azt kellene megcsinálni, nem siránkozni.
Amúgy meg kifejezetten poén.Bár biztos azért gondolom így, mert én nem hányok vért egy Real Madrid felirat láttán.
Szóval a Real és a Bwin támogat minketdanko94 írta:Ez a reklám kicsit fura az oldalon nem??? Hogy lehet nyerni egy dedikált Real-mezt xD Meg hogy a bwin a Real büszke szponzora....![]()
Ez egy Barca oldal nem????
Ja, ahol a legfőbb ellenlábast és ellenfelet reklámozzuk.danko94 írta:Ez a reklám kicsit fura az oldalon nem??? Hogy lehet nyerni egy dedikált Real-mezt xD Meg hogy a bwin a Real büszke szponzora....![]()
Ez egy Barca oldal nem????
Miért, mert bannolsz? Nagy hatalom, nagy száj... Mindegy nem vitatkozni akarok. Én minden sértés nélkül leírtam a véleményem, felháborodni márpedig törvényadta jogom. Nem gondolom, hogy a főszerkesztők rakták volna ki a reklámot, ezért nem is támadtam őket. De nem hiszem, hogy ilyen esetekben nem lehet valamit tenni. Nekem igenis bökte a csőröm. S ez a topic arra van, hogy ha valaki valami tanácsot tud adni, amivel az oldal fejleszthető, akkor azt írja be. Egy Barcás oldal színvonalát pedig növeli, ha legalább tesz (vagy próbál) egy ilyen ügy ellen. Szerintem. Az pedig a lóf.szt se érdekel, hogy a bwin a Barcát is támogatja, ha a szlogenje meg az, hogy a Real Madrid büszke támogatója. Lehet, hogy ilyen szinten már szélsőséges nézet, de nem bántottam meg senkit, nem szóltam meg senki munkáját, úgyhogy a kioktatásra sem szolgáltam rá.lionelmessi19 írta:Egyszóval ezt a stílust nemszeretném mégegyszer meglátni.
Ez szerintem jó ötlet, én támogatom!Predator írta:Nézelődve a főoldalon az jutott eszembe,h nem lehetne-e a "Következő meccsek"-nél kiírni azt is,h hol közvetítik a meccset...simán odafér és másoknak is hasznos lehet![]()
Pl: Numancia-FC BARCELONA
augusztus 31.Vasárnap (19:00) Sport1/TVE
(nem tudom,h ott lesz-e,nem ez a lényeg)