Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bár nem nekem szól a válaszod, mégis véleményezném. Gondolom Tamás barátom sem fog mást mondani, legfeljebb máshogy.Livia Drusilla írta:+++És kedves Varga Tamás! Ha Txiki tényleg így gondolkodna, abszolút nem lenne alkalmas az általa betöltött posztra - ami mégis a világ egyik legnagyobb klubjánál van!
Itt valaki írta, h az eddigi igazolások azért nem rosszak...![]()
Nos az idő eldönti a dolgot, mindenesetre, ha az Eto'o dolog nem fog bejönni, Txikitől búcsúzhatunk, azt hiszem, Laporta még egyszer nem viszi el a balhét, az tuti.
Jó lennelui1698 írta:Szerintem meg kéne dumálni a magyar Barca fanokkal egy kirándulást a Nou Camp elé!!
Kimennénk 10 busszal, Samu Sí Txiki No!feliratú táblákkal és ráhatni erre a majomparádéra!Amit ez az ember művel már szánalmas!
Pep és Laporta is belátta már hogy Samu kell a csapatnak mert nála jobbat nem találnak!Csak ez a bögölypénisz csinálja itt a fesztivált !
Ha már le akarod fikázni Txiki-t, akkor ne ilyen baromsággal tedd. Abszolút szélső középpályás/csatár volt, olyan mint utána Figo nálunk.Varga Tamás írta:Txiki Beguiristáin=salakanyag-keverő.
Kisebbségi komplexusban szenved, mert szegényem 7 év alatt ötödannyit nem tett a Barcáért, mint amennyit Samu egy idény alatt.
Egy kis statisztikai összevetés:
Txiki (1988-95): 223 meccs / 63 gól - 28,25%
Samu (2004-): 108 meccs / 77 gól - 71,29%
Mindketten csatárok, ill. Txiki jobbszélső is.
Ezt szerintem Te sem gondoltad komolyan...manuel írta:Egy Etó-C.Roni cseréhez mit szólnátok????
hát erre aztán nagy az esély! már vártam hogy valaki felvessemanuel írta:Egy Etó-C.Roni cseréhez mit szólnátok????
Nem kell ide a hisztigép, és különben se egy poszton játszanak.manuel írta:Egy Etó-C.Roni cseréhez mit szólnátok????
Ide ne jöjjön az a kis ...manuel írta:Egy Etó-C.Roni cseréhez mit szólnátok????
Tamás, Txiki elég sokat tett anno a Barcáért. Előtte ott volt egy Romário, Laudrup, Sztoichkov, akik a gólokért feleltek. Fontos láncszeme volt a Dream Teamnek. A statisztikáddal nem vitatkozom, de a véleményem az, hogy neki nem elsősorban a gólszerzés volt a feladata. Az, hopgy most mit művelnek Eto'oval az engem is mélységesen felháborít, Txikivel az élen.Varga Tamás írta:Txiki Beguiristáin=salakanyag-keverő.
Kisebbségi komplexusban szenved, mert szegényem 7 év alatt ötödannyit nem tett a Barcáért, mint amennyit Samu egy idény alatt.
Egy kis statisztikai összevetés:
Txiki (1988-95): 223 meccs / 63 gól - 28,25%
Samu (2004-): 108 meccs / 77 gól - 71,29%
Mindketten csatárok, ill. Txiki jobbszélső is.