Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
bali 15
Director del Fútbol

2010.07.03. 10:15:29

Én nagyon örülnék Özilnek. Hosszú távú megoldás lenne. 18 millióért hoznám azonnal. Persze csak ha a Fabregas üzlet nem jön be.
Már tudjuk hogy komoly ellenfél ellen jól tud játszani, az Angolok ellen jól játszott. Ha ma Argentína ellen jó teljesítményt nyújt, akkor szerintem biztosak lehetünk benne hogy nem zsákbamacska.
Meg spanyol lapértesülések szerint Van der Wielt is elhoznánk, Alves cseréjének kiváló lenne.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.07.03. 09:49:46

OFF: kezd "kicsit" elegem lenni a sok Ctrl+c--Ctrl+v kombóból... persze mi is szoktunk idézgetni cikkekből, de mi annyit csinálunk, h kiemeljük a lényeget, megjelenítjük a forrást, és akit érdekel, az el tudja olvasni eredeti formájában. nem kéne cikkek másolatából fakadó féloldalas hsz-ekkel megtömni a topicot...
(Persze, ha csak engem zavar, akkor elnézést kérek!)

ON: Özillel kapcsolatban egyelőre nem tudom mit gondoljak... tény, h van potenciál a srácban, de a fiatal tehetségeknél mindig van rizikó. bár, ami szintén tény: a német bajnokság nagy átalakulásban van, a játék gyorsul, a nagyobb csapatoknál egyre gyakoribb a nyíltsisakos, attraktív támadójáték, és mivel Özil ilyen közegben képes kitűnni, nem biztos, h elvetélt 5let lenne leigazolni... a 18 millió meg ezen a szinten aprópénz, főleg, h pl Mata 20...
megfontolandó mindenképp...
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.07.03. 09:44:06

Én azt mondtam, nincs szükségünk fiatal tehetségek igazolására, hisz még a saját fiataljainknak is nehéz helyet szorítani. Csak olyan embert hoznék, akik valóban komoly erősítés lehetne, és ez nálam Fabregas. Ő azért jól jönne, hisz Xavi sem lesz már fiatal, Iniesta meg mostanában rengeteget sérült, és nem szeretném, ha megint Keita lenne a szezon nagy részében az egyik kreatív kp-k. :mrgreen:
BarcaRulez
Barça B

2010.07.03. 09:39:20

Nem csak Mesut Özilt figyeli a Barcelona, hanem csapattársát Marko Maricot is, legalábbis a 'Cadena Ser' értesülései szerint, írja a sport.es.

A német válogatott VB szerepésének egyik üde színfoltja, hogy több fiatal tehetség is bemutatkozhatott Joachim Löw csapatában. Az egyik ilyen Mesut Özil, akiért nem csak Barcelona küzd, hanem más élvonalbeli klubok, a másik viszont Marko Maric, aki a világbajnokásgon eddig 30 percet játszott, és aki szintén érdekli a Barcelonát.

A játékos egyik erőssége a gyorsaság, illetve az egy az egyben játék, s azt is javára írják, hogy alacsony, mindössze 168 centi és 60 kg, azaz remekül beleillik a Messi-Bojan kettős mellé.

Eddig 50 mérkőzést játszott a Bundesligában a Werder szineiben, és 7 gólt sikerült szereznie, ami nem rossz teljesítmény egy balszélsőtől.

A jelöltek pedig kellenek, mert az eddigi favorit - Mata - leigazolása problémássá vált, most, hogy sikerült eladnia David Silvát a Manchester Citynek.

Ez elég hülyeség. Max Özil. Neki örülök is. Ez a Marin (nem Maric) is tehetséges,nagyon. De nem tudná magát beverekedni a kezdőbe. Özil még akár Pedro helyére cserének felváltva. És amúgy is, Marin fiatal nem bírja a padozást. Neki játszani kell.
Attika 25
Capitá del Barça

2010.07.03. 09:35:04

Mondjuk ezt én sem értem. Mi köze van Villa-nak meg Ibra-nak Özil-hez?

Meg milyen duma az,hogy csak jövőre jöjjön,mert most még ott van Ibra és Villa. Ezek szerint akkor az már el van döntve,hogy egyikük (nyilván Ibra) jövőre menni fog,rugjon akár 50 gólt is. Elég sok olyan dolog van ebben a cikkben ami finoman szólva is támadható és megkérdőjelezi a hitelességét.
visca el barca
Presidente del Barça

2010.07.03. 09:19:39

özilnek ám marha sok köze ahhoz a posztnak ahol villa meg zlatan jáészik
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.07.03. 09:16:22

Hát nem nagyon kéne ez a fura fejű, vannak nála jobb alternatívák is! Egyébként meg 18 milliót szerintem nem ér, Pedro és Jeffrén megfelelőek lennének!

U.i.: Jason, nem kell minden második hírt bemásolni a noticiasról!
Kép
Kép
Kép
Jason
Jugador del Barça

2010.07.03. 07:43:16

A Barca 18 milliót ajánl Özilért

Az as.com értesülései szerint a Barca hajlandó lenne már idén megvenni a német játékost, éppen az Arsenal orra elől.
Kép

Még a VB előtt elkezdődtek a hírek arról, hogy a katalán gárda érdeklődik a játékos iránt, ami aztán egyre konkrétabb lett, ahogy látszott, valóban tehetséges játékosról van szó.

Ám nem csak a Barca, hanem az Arsenal is kiszemelte már a játékost magának, sőt a madridi portál szerint messzebbre datálódik ez a kívánsága Arsene Wengernek, akik még novemberben lett nagy rajongója Özilnek, aki akkor az U-21-es válogatottban játszott.

Ennek a vágyának tehet keresztbe a Barcelona, mivel 18 millió eurot ajánlott az as.com szerint a Bremennek úgy, hogy egy évig még kölcsönben játszhat ott a 21 éves csatár, s csak jövőre - szerződésének lejárta után - költözne Barcelonába, mivel most még Ibra és Villa is a keretben van az ő helyén.

Mindenesetre várható, hogy az Arsenal is megpróbálkozik Özil eligazolásával, ám erre csak azután kerülhet sor, hogy konkretizálta Wenger a támadó csapattársára Mertesackerre tett ajánlatát. Ha beszáll a versenybe a londoni csapat, akkor akár újabb frontot is nyithat - Fabregas mellett - a két klub csatározásában. http://barcanoticias.blog.hu/
Kép
David Villa: Elmondhatom, pár perc elég volt arra, hogy beépüljek a Barcába, hiszen a spanyol válogatottban a katalán csapat legjobbjaival évek óta együtt játszom. Tudom, hogy például Xavi melyik helyre indít le, ha éppen álmomból ébresztenek fel.

2010.07.03. 07:21:52

P-e-d-r-o írta:
Jason írta:Üdv.mindenkinek friss hirek :

Újabb jelentkező Ibrahimovicért

A sport.es értesülései szerint újabb angol csapat sorakozott fel azon csapatok mellé, akik szeretnék eligazolni a svéd játékost

Harry Redknapp a Tottenham vezetőedzője is foglalkozik a gondolattal, hogy leigazolja Ibrát, akinek sorsa minden valószínűség szerint fel fog gyorsulni azután, hogy Sandro Rosell lett az elnök.

Redknapp szeretne egy csatár igazolni a 2010-2011-es idényre, aki csillaga lehet új projektjének, és ebbe tökéletesen beleférne a svéd támadó. A probléma csupán annyi lehet, hogy a Tottenham sem hajlandó 36,4 milliónál többet fizetni érte.

Hát ez nemis biztos hogy hülyeség,mert a Tottenham Bl-be indul,pénzük is van,meghát nekik most hogy már Bl-be játszhatnak klasszisok kellenének,mint pl.:Ibra!Egyébként én eltudnám képzelni plkdául azt is hogy ha a pénz kevés adnakmég 1 játékost,mert nekem például nagyon tetszik Bale játéka,,egy fiatal,tehetséges balhtávéd,és tud játszani a középpálya baloldalán is,szal akár ini cseréje is lehetne!Vagy esetleg jöhetne egy Palacios,busicseréjének,és azt is elnézném!

A slusszpoén az lenne,ha 36 millió font,mellé pedig adnák Dos Santost.Na azon néznék egyet,még akkor is ha semmi esélye nincs.De Palacios tényleg jó lenne.
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
P-e-d-r-o
Barça B

2010.07.03. 05:44:45

[quote="Jason"]Üdv.mindenkinek friss hirek :

A sport.es értesülései szerint újabb angol csapat sorakozott fel azon csapatok mellé, akik szeretnék eligazolni a svéd játékost

Harry Redknapp a Tottenham vezetőedzője is foglalkozik a gondolattal, hogy leigazolja Ibrát, akinek sorsa minden valószínűség szerint fel fog gyorsulni azután, hogy Sandro Rosell lett az elnök.

Redknapp szeretne egy csatár igazolni a 2010-2011-es idényre, aki csillaga lehet új projektjének, és ebbe tökéletesen beleférne a svéd támadó. A probléma csupán annyi lehet, hogy a Tottenham sem hajlandó 36,4 milliónál többet fizetni érte.

Hát ez nemis biztos hogy hülyeség,mert a Tottenham Bl-be indul,pénzük is van,meghát nekik most hogy már Bl-be játszhatnak klasszisok kellenének,mint pl.:Ibra!Egyébként én eltudnám képzelni plkdául azt is hogy ha a pénz kevés adnakmég 1 játékost,mert nekem például nagyon tetszik Bale játéka,,egy fiatal,tehetséges balhtávéd,és tud játszani a középpálya baloldalán is,szal akár ini cseréje is lehetne!Vagy esetleg jöhetne egy Palacios,busicseréjének,és azt is elnézném!
gergo9
Director del Fútbol

2010.07.03. 01:07:48

rhynn írta:Özilt szeretném nagyon :)

Fabregas egyszer már elment a pénzért, azóta nem túl szimpatikus, jöjjön inkább a Német. Állítólag megvessszük a nyáron és egy évet még maradhat Brémában. Bárcsak úgy lenne :)

Hát én kifejezetten rühellem mikor itt futballmenedzserkedk a fél fórum de én is nagyon bírom Mesut-ot. Egyértelmu hogy Fabregas első számú alternatívájának kellene lennie az átigazolási időszakban.
Hihetetlen esze van a játékhoz(abban nem vagyok biztos hogy a mi stílusunkhoz 100%-ig passzol).
mezenga
Jugador del Barça

2010.07.02. 21:54:23

Özilt én is igen bírnám, lenne egy gyors nagy munkabírású játékosunk aki remekül passzol és cselez. A padról beszállva új lendületet tudna adni a csapatnak, és kb feleannyiba kerülne mint Fabregas.
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2010.07.02. 21:10:42

Özilt szeretném nagyon :)

Fabregas egyszer már elment a pénzért, azóta nem túl szimpatikus, jöjjön inkább a Német. Állítólag megvessszük a nyáron és egy évet még maradhat Brémában. Bárcsak úgy lenne :)
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
Attika 25
Capitá del Barça

2010.07.02. 18:06:32

Akkor kb. ennyit Fabregas-ról,ha hezitál akkor Wenger szóba sem fog állni velünk,szóval kár is erölködni.

Viszont ez a van der Wiel tetszett ma nekem,szerintem simán jó lehetne nálunk Alves helyettesének,aztán késöbb majd akár a helyét is átveheti.
Jason
Jugador del Barça

2010.07.02. 14:29:06

Üdv.mindenkinek friss hirek :

Cesc: "Nem biztos, hogy elhagyom az Arsenalt"

A spanyol válogatott játékos a VB ellenére is folyamatosan gondol a jövőjére, aminek végkimenetelét nem segítette legutóbbi nyilatkozata sem, írja a sport.es.

A Rosell elnökség teljeskörű irányítása után minden valószínűség szerint újabb erőfeszítést tesz majd a klub, hogy megszerezze Cesc Fabregast az Arsenaltól, aki Guardiola egyik prioritása ennek a nyárnak.

Maga a játékos egyértelművé tette, hogy egyszer majd szeretné magára húzni a Barca mezét, és szemtől-szembe közölte korábban Arsene Wengerrel, hogy a következő szezonban szeretne a Barcelonában játszani. Ehhez képest most némi változást jelez egy csütörtöki nyilatkozata.

"Nagyon büszke vagyok arra, hogy az Arsenal csapatkapitánya vagyok, és imádom ezt. Sosem mondtam biztosan, hogy elhagyom a klubot. Minden lehetséges" mondta el a középpályás. http://barcanoticias.blog.hu/
Kép
David Villa: Elmondhatom, pár perc elég volt arra, hogy beépüljek a Barcába, hiszen a spanyol válogatottban a katalán csapat legjobbjaival évek óta együtt játszom. Tudom, hogy például Xavi melyik helyre indít le, ha éppen álmomból ébresztenek fel.
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2010.07.02. 14:19:09

Attika 25 írta:Ez sajnos várható volt,mármint Yaya eligazolása.

http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803

A Tottenham is érdeklődik Ibra iránt. Bár a 36 milla az eléggé nevetséges ajánlat lenne. Remélem nem adjuk el,úgy megnéznék egy Villa-Ibra-Messi támadó triót :)
A Tottenham tudná fizetni Ibrát? Meg képesek lennének a hőn áhított Bl cím elnyeréséhez segíteni? Kételm... Úgyhogy Ibra oda tuti nem megy - bár a mai világban... :roll: Remélem sehova nem megy, én kíváncsi leszek/lennék rá, hogy egy totál ütőképes Barcában - Villa és Cesc(?) érkezésével sokkal jobb a keret, és remélem Iniesta se lesz ennyit sérült - mire lesz képes. Én bízok benne, hogy egy igazi tridentében újra képes lesz varázsolni - Pedroval nem volt olyan félelmetes játékban a csapat. Szóval bizalmat Ibrának!!

Gai meg. Most őszintén, nem fogom visszasírni. Lehet hogy jó játékos lesz, de a Barcafoci szerintem nem annyira fekszik neki. Kövezzetek meg, de a kemény talán 5 meccs, amin láttam játszani - tudom, ebből nem kéne következtetést levonni, de akkor miből? - egyáltalán nem győzött meg. Van benne lendület, ez tény. De a passzjátéka rémes volt. Még akkoris, amikor az ifikkel játszott, úgyhogy ott nem beszélhetünk arról, hogy nem voltak összeszokva - a ManCity ellen meg a beadásain a végén már csak röhögtem kb... Sokszor eltűnt a mezőnyben, és a cselei se nagyon jöttek be a "nagyobb" védők ellen... Szóval ő szerintem egy jó példa a túlsztárolt ifikre... Remélem azért szép karriert fut be, de nem fogom hiányolni - szeritnem.

szerk.: LM10, ezt jól összefoglaltad, nekem is hasonló a véleményem. Csak én pl Van der Wielt elnézegetném itt, és mindenképpen Cescet hoznám a középpályára... Keita meg vkp-nek jó volt amikor ott játszott, úgyhogy oda nem kéne igazolni, hanem ott kéne játszatni...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2010.07.02. 14:29:45-kor.
LM10
Director del Fútbol

2010.07.02. 14:15:11

Yaya eligazolása már törvényszerű volt. Örülök, hogy végre lezárult, mert ez is már kezdett valami szappanopera lenni. SOK SIKERT YAYA!

Most hogy Rosell átvette a stafétát remélem begyorsulnak az igazolások, mert eddig júniusban azért nem léptünk az ügyekben, mert közel volt az elnökváltás.

Most szerintem a középpályát kell erősíteni. Jelenleg Busquets,Xavi,Iniesta és Keita a keret kp-jai. Én nem vagyok Fabregas rajongó(nyilván örülnék neki), és ha van olcsóbb megoldás nála,(pl Javi Martinez) akkor inkább őt preferálom, főleg, hogy inkább padozni fog. Az ilyen Mascherano nevet szvsz pletykák, mert minek kéne Busquets mögé 30 millás csere. Én úgy számolnék, hogy Busquets mögött Keita lenne a cseréje, előrébb pedig a Xavi-Iniesta páros mellé egy irányító kp(Özil,Javi Martinez, Fabregas). És az amolyan "6. középpályás) lehet egy tehetség az Atleticből(Thiago,Jonathan) Hlebet pedig el kell adni, vagy belevonni egy átigazolásba.

Én a támadósort már majdnem lezártnak tartom. Villa balszélen talán jobb, mint középen. Sokkal jobban kihasználja a gyors mozgását. Messi nem kérdés, Ibra pedig szerintem még maradni fog. Ibrának lehet, hogy most siker éve lesz, hisz az alapozás legelején már ott lesz a sok fiatallal együtt, és nem lesz rajta az "új igazolás" nyomása pláne, hogy 66 millát ért. Ellenben tavaly augusztusban kezdett el edzeni, akkor is sérült kézzel, és akkor nagy volt az elvárás is vele szemben. Keirrison pedig potom pénzért távozhat, ez remek üzlet volt :roll:

A védelembe igazolni nem kell, ellenben eladni nem ártana. Alves-Piqué-Puyol-Abidal rendben van, még Maxwell, Milito, és Csiga helye tűnik biztosnak. Ellenben Márquez,Caceres,Henrique közül 1 maradhat talán. Henrique biztos távozó szvsz, Caceresnek csak azért adok esélyt a maradásra, mert ha Márquez mégis elmenne, hogy többet játszon, akkor Caceres lehetne a 4. belső védő és még jobb szélen Alvest is helyettesítheti.
Attika 25
Capitá del Barça

2010.07.02. 14:12:12

Nekem Alou Diarra megfelelne,s ha valóban van az a 7-8 millás elengedési záradéka akkor drága sem lenne egyáltalán.
Varatrix
Director del Fútbol

2010.07.02. 14:09:19

Nagyon remélem, hogy jön valaki Yaya helyett, Busquets mellé.
Valami értelmes igazolás legyen...
És ha csak nem muszáj ne Mascheranot.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Attika 25
Capitá del Barça

2010.07.02. 13:34:52

Ez sajnos várható volt,mármint Yaya eligazolása.

http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803

A Tottenham is érdeklődik Ibra iránt. Bár a 36 milla az eléggé nevetséges ajánlat lenne. Remélem nem adjuk el,úgy megnéznék egy Villa-Ibra-Messi támadó triót :)
d
Entrenador del Barça

2010.07.02. 13:31:55

Özil ügyével kapcsoltban azért meg kell jegyezni, hogy a német bajnokság és a válogatott is elég nagy átalakuláson ment át az elmúlt években, köszönhetően a sok idegenlégiósnak, honosított játékosnak, bevándorlónak. Sokkal kisebb a technikai szakadék a német és a spanyol focit között, mint egy bő 10 éve volt, aki néha belekapcsol német bajnokikba az ezt észre veheti. Persze ez egy folyamat eleje (reméljük), nyilván még közel nincsenek technikában egy szinten, de egyre inkább azt látom, hogy a német kezd egyfajta keveréke lenni a latin és északi footballnak. Özil ennek a vonulatnak egyik első képviselője. Bizton nem állíthatom, hogy megállná a helyét a Barcában, de szerintem a közeli-távoli jövőben több, német bajnokságból érkező játékost fogunk látni akár a La Ligában is. (Na persze egyelőre a legjobbakat csak két klub tudja leigazolni, a kevésbé jókat meg nem fogja a többi 18 megvenni...)
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2010.07.02. 13:21:19

Touré eligazolása hivatalos, az ár viszont még nem az: http://www.fcbarcelona.cat/web/english/ ... 11847.html
bali 15
Director del Fútbol

2010.07.02. 13:06:53

Özil nagyon nagy potenciállal rendelkezik. Kockázatos, hogy beválik-e? Igen, mert a német ligából érkezik, viszont ha beválik akkor rengeteget nyerhetünk vele. Emiatt kellene egy nem túl magas árat kicsikarni érte, úgy hogy belevonjuk Hlebet meg Henrique-t, akikre nincsen szükségünk és a piaci értékük se sok, játékoscserében viszont sokat lehúzhatnának Özil árából. A németek ritkán válnak be spanyolban, de bevált anno Schuster is, nincs "megtiltva" nekik, hogy jól játszanak itt is. A stílusa megfelelőnek tűnik ahhoz, hogy legyen esélye beválni.
Én is nagyon örülnék Özil-nek. Nemhiszem el hogy van egy német játékos akinek lehet élvezni a játékát. Sokan mondják hogy ne egy VB alapján ítéljünk. Anglia ellen jól játszott. Nagyon várom hogy mit nyújt Argentína ellen. :)
A világ bajnokság után kiosztott rengeteg díj között odaadják a legjobb fiatal játékos díját. 4 éve Podolski kapta, szerintem most Özil fogja. :wink:
szajko
Director del Fútbol

2010.07.02. 13:01:07

Initom írta:még sehova .ha jól tudom a Manchester Utd érdeklődik.
de mint tudjuk ott nincs sok pénz.
Egyáltalán nem így értettem...
Hanem,hogy Hamburgból madridba...

Ő érti ezt az a lényeg. :)

Bocsi az offért. :wink:
Attika 25
Capitá del Barça

2010.07.02. 12:51:46

Barcaman1993 írta: Azt meg nem is mondom, hogy lehet Özil pénzbe se kerülne, ha odaadnánk Henriquet meg Hlebet.
Ezt azért nem gondolod komolyan ugye? Ha a tranfermarkt értékeit nézzük akkor is csak 18 milla a 2 játékos értéke,s ez messze nem reális,mert Hleb sem hiszem,hogy ér 10 millát jelenleg,Henrique meg tutira nem ér 8-at,még 5-öt sem,szóval kizárt,hogy ez elég lenne,ők sem hülyék,simán lesznek olyan csapatok akik leteszik érte a 20 millát kp-ben,s azt arra költi amire akarja.
Lezárt