Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
P-e-d-r-o írta:Jason írta:Üdv.mindenkinek friss hirek :
Újabb jelentkező Ibrahimovicért
A sport.es értesülései szerint újabb angol csapat sorakozott fel azon csapatok mellé, akik szeretnék eligazolni a svéd játékost
Harry Redknapp a Tottenham vezetőedzője is foglalkozik a gondolattal, hogy leigazolja Ibrát, akinek sorsa minden valószínűség szerint fel fog gyorsulni azután, hogy Sandro Rosell lett az elnök.
Redknapp szeretne egy csatár igazolni a 2010-2011-es idényre, aki csillaga lehet új projektjének, és ebbe tökéletesen beleférne a svéd támadó. A probléma csupán annyi lehet, hogy a Tottenham sem hajlandó 36,4 milliónál többet fizetni érte.
Hát ez nemis biztos hogy hülyeség,mert a Tottenham Bl-be indul,pénzük is van,meghát nekik most hogy már Bl-be játszhatnak klasszisok kellenének,mint pl.:Ibra!Egyébként én eltudnám képzelni plkdául azt is hogy ha a pénz kevés adnakmég 1 játékost,mert nekem például nagyon tetszik Bale játéka,,egy fiatal,tehetséges balhtávéd,és tud játszani a középpálya baloldalán is,szal akár ini cseréje is lehetne!Vagy esetleg jöhetne egy Palacios,busicseréjének,és azt is elnézném!
rhynn írta:Özilt szeretném nagyon
Fabregas egyszer már elment a pénzért, azóta nem túl szimpatikus, jöjjön inkább a Német. Állítólag megvessszük a nyáron és egy évet még maradhat Brémában. Bárcsak úgy lenne
A Tottenham tudná fizetni Ibrát? Meg képesek lennének a hőn áhított Bl cím elnyeréséhez segíteni? Kételm... Úgyhogy Ibra oda tuti nem megy - bár a mai világban...Attika 25 írta:Ez sajnos várható volt,mármint Yaya eligazolása.
http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803
A Tottenham is érdeklődik Ibra iránt. Bár a 36 milla az eléggé nevetséges ajánlat lenne. Remélem nem adjuk el,úgy megnéznék egy Villa-Ibra-Messi támadó triót
Én is nagyon örülnék Özil-nek. Nemhiszem el hogy van egy német játékos akinek lehet élvezni a játékát. Sokan mondják hogy ne egy VB alapján ítéljünk. Anglia ellen jól játszott. Nagyon várom hogy mit nyújt Argentína ellen.Özil nagyon nagy potenciállal rendelkezik. Kockázatos, hogy beválik-e? Igen, mert a német ligából érkezik, viszont ha beválik akkor rengeteget nyerhetünk vele. Emiatt kellene egy nem túl magas árat kicsikarni érte, úgy hogy belevonjuk Hlebet meg Henrique-t, akikre nincsen szükségünk és a piaci értékük se sok, játékoscserében viszont sokat lehúzhatnának Özil árából. A németek ritkán válnak be spanyolban, de bevált anno Schuster is, nincs "megtiltva" nekik, hogy jól játszanak itt is. A stílusa megfelelőnek tűnik ahhoz, hogy legyen esélye beválni.
Egyáltalán nem így értettem...Initom írta:még sehova .ha jól tudom a Manchester Utd érdeklődik.
de mint tudjuk ott nincs sok pénz.
Ezt azért nem gondolod komolyan ugye? Ha a tranfermarkt értékeit nézzük akkor is csak 18 milla a 2 játékos értéke,s ez messze nem reális,mert Hleb sem hiszem,hogy ér 10 millát jelenleg,Henrique meg tutira nem ér 8-at,még 5-öt sem,szóval kizárt,hogy ez elég lenne,ők sem hülyék,simán lesznek olyan csapatok akik leteszik érte a 20 millát kp-ben,s azt arra költi amire akarja.Barcaman1993 írta: Azt meg nem is mondom, hogy lehet Özil pénzbe se kerülne, ha odaadnánk Henriquet meg Hlebet.