barca99 írta:vkinga írta:Sajnos sok dolgot lop el Bojan Henry-tól és Messitől. Ezért sem szeretem.
Mobiltelefon, mp3 lejátszó, vagy amit az öltözőben talál?

ez logikus

én már kérdeztem tőle, és megtudtam. pl
ezt lopja Bojan a nagyoktól, mert úgy vezeti a labdát, ahogy Henry. persze még vagy több millió ember vezeti így rá a labdát az ellenfélre, ha nincs nagy lendülete, de ezt Bojan LOPTA!!!!!
de Bojan tuti marad, most jött Ibra, tőle is kell lopnia valami kis tudást, hogy aztán egybegyúrva a többivel tökéletes csatár legyen

remélem amúgy tényleg elles tőle 1-2 trükköt, lövést, mert lőni azt ő is nagyon tud. majd meglátjuk, ha nem jön Fabregas(ami remélem nem fog bekövetkezni, és a Bilbao elleni visszavágón már páyán lesz

), akkor én szívesen néznék többször Bojan-Ibra-Messi támadótriót. mert szerintem Bojan jól megfogja érteni magát Ibrával is(nem csak azért, mert tudnak jókat duncsizni), hanem mert Bojan ahogy befelé ment a szélről felkészülés alatt, azt tanítani kéne, és Ibra meg többször megy kifelé. szóval kiegészítenék egymást. és Bojan még Messivel is jól játszik(láthatjuk azon a videón, amit belinkeltem a lopásáról, Messi adta a gólpasszt, meg amúgyis jók együtt). de meglátjuk. egy biztos. szerintem/remélem idén Bojan több szerephez fog jutni, és ha ez bekövetkezik, ő élni is fog vele, ebben egészen biztos vagyok.