Én azért haragszom Csikire,mert egymásnak ellent mondó nyilatkozatokat tesz,és jóformán már csak ő képviseli azt az álláspontot,h Eto'onak mennie kell.Egyszer azt adja le, h létszám feletti a playa,nem számolnak vele,eladótábla ott a nyakában.

Utána meg jön azzal,h nem baj ha maradna,de el akar menni Samu.
Én spec sehol sem olvastam a kamerunitól olyat,h "el akarok menni,nem érdekel már a csapat."Pedig sztem ha ő akarna klubot váltani,akkor azért reklámozná,"árulná" magát.De nem,a klub -ezen belül Txiki- reklámozza inkább h eladó a srác.
DE AZT MÉG EGYSZER SEM MONDTÁK,H MIÉRT AKARJÁK ELPASSZOLNI SAMUT!Mondvacsinált érveket hallottam csak,amik igazán nem győztek meg arról,h nélküle jobb lenne a csapat.
Sok a fizetése?Na és,ezt eddig is tudták,nemde?És sztem melózik is érte rendesen!Kezelhetetlen,kiállhatatlan,csapatbomlasztó?Akkor miért állnak ki mellette sorra a társai?Én nekik hiszek leginkább.Velük van a legtöbbet,ők tudják igazán,h vele jobb e v nélküle.És sztem komolyan gondolták,amit mondtak Samuról,tehát nem ilyen tessék-lássék szöveg volt.
Ezen felül még maga Csikiisztáin Úr is elmondta,h "ugyanolyan elánnal dolgozik, mint más esetben. Komolyan edz, mindent megtesz, a magatartása példás. "Ezek nálam nem érvek amellett,h meg kell gyorsan szabadulni egy ilyen játékostól
Én pölö ezért verem Txikire a balhét,mivel Laporta is mondta,h maradhatna felőle Samu.
Pep szerepét ne tudom a történetben.Azért mondhatta,h létszám feletti,mert Csiki hatott rá,ő a főnök?

Nem sokat árult el az álláspontjáról a Mester,csak annyit adott ki,h Samu marad a kerettel ,de létszám felettiként.Szamárpadba került

Szal nem érvelt,h miért nem akarja Ő Eto'o-t a csapatába.