Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én meg kondizni járok szóval ne csináld minden nap 400-500 felülést,mert akkor amit első nap kigyúrsz azt a másik nap kiégeted a sok felüléstől meg a hasad hogy nem tud pihenni.Csináld inkább úgy hogy 1 nap has másik nap pihenés a hasnak,aztán előröl...LM10 írta:Én a kockahasra akarok rámenni és ezeket kezdem el holnaptól:
- este 6 óra előtt vacsora
-délután 300-400 felülés( kezdetben)
-vacsi utáni folyamatos futás-kocogás (kezdetben 30 perc)
Annyi kérdésem lenne, h a felülést, hogyan csináljam? Nyújtott lább vagy hajlított, Én pl azt is halottam, h nem kell térdérintésig felhúznod maagd, épphogy csak, mert a hasizom úgyis is erősödik annyit mintha teljesen csinálnám+a hátat sem terheli.
Szal ha betartom a kajálást+az AB King Pro hasizomgéppel dolgozok, még futni sem kell? Vagy futni is járjak?ozsimiki írta:Lm10, szntem keress egy gyúrós fórumot,mert ezekre eddig se kaptál nagyon részletes infókat. tuti találnál,
viszont 5milliomodszor nem írom le,amiket eddig.
amúgy ha van olyan géped hasra, amit linkeltél régebben, azzal kizárt,h ne tudd elérni a a megfelelően kockás hasat, természetesen kajás ügyek betartásával.
néztem googleba pár fórumot:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=983474819
http://www.musclebuilder.hu/
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9010846
http://lapforum.lap.hu/forum.php?id=11220979
Ezt amúgy a hízásra hajlamosak is csinálják szal tuti van benne valami. Ja meg rengeteg csaj alapból nem eszik hat után. Nekem ez kb kivitelezhetetlen, mert ha tízkor már lefekszem akk is rohadt éhes lennék.MichaaBee írta:Ezt úgy vegyem, hogy muszáj 6 előtt kajálni, vagy az a lényeg, hogy x órával lefekvés előtt? Mert hallottam, hogy mások is csinálják ezt, de ők mind 9-10 között mentek aludni, én meg mivel nyár van alapból 11 előtt nem kerülök ágyba.LM10 írta:- este 6 óra előtt vacsora![]()
egyébként a felülést szerintem felhúzott térddel csináld.
Ezt úgy vegyem, hogy muszáj 6 előtt kajálni, vagy az a lényeg, hogy x órával lefekvés előtt? Mert hallottam, hogy mások is csinálják ezt, de ők mind 9-10 között mentek aludni, én meg mivel nyár van alapból 11 előtt nem kerülök ágyba.LM10 írta:- este 6 óra előtt vacsora
Nem konditerembe járok...socio66 írta: ezeket am nem mondják el a konditeremben![]()
már bocs hogy segítség helyett így visszakérdezek,csak engem is érdekel a dolog,ezért kérdem.
De elmondják.socio66 írta:ezeket am nem mondják el a konditerembenbouba írta:Múltkor valaki felhoztaa kondi témát. Én is elkezdtem. Azt szeretném kérdezni, hogy mennyi idő után érdemes elkezdeni étrendkiegészítőket szedni?Illetve miket kell egyek ,hogy utána ne eresszek le?
Köszönöm előre is![]()
már bocs hogy segítség helyett így visszakérdezek,csak engem is érdekel a dolog,ezért kérdem.
Srácok már 3-an vagyunksocio66 írta:ezeket am nem mondják el a konditerembenbouba írta:Múltkor valaki felhoztaa kondi témát. Én is elkezdtem. Azt szeretném kérdezni, hogy mennyi idő után érdemes elkezdeni étrendkiegészítőket szedni?Illetve miket kell egyek ,hogy utána ne eresszek le?
Köszönöm előre is![]()
ezeket am nem mondják el a konditerembenbouba írta:Múltkor valaki felhoztaa kondi témát. Én is elkezdtem. Azt szeretném kérdezni, hogy mennyi idő után érdemes elkezdeni étrendkiegészítőket szedni?Illetve miket kell egyek ,hogy utána ne eresszek le?
Köszönöm előre is
Erre meg megint csak azt tudom mondani,h ez a gáz...Victor_Valdes írta:Az meg, hogy nem az ő feladat jó irányba terelni a fiatalságot, igen, nem az ő feladata lenne, viszont a fiatalság nagy része nem hallgat szüleire sőt meg se hallgatja őket, viszont zenét hallgatnak, és lehet, hogy épp egy ilyen szám hatására "ébrednek fel" .
1. Nem a reggae miatt kezdenek el füvezni, hanem amiatt a közeg miatt, ami a reggae köré fonódott.Rengeteg ilyen ember van, aki a reggie zene miatt kezdett el drogozni.
Igazad van nem feltétlen van szükség, hogy az előadók ezt csinálják, nem a felelősségük az biztos. Viszont,aki ennek ellenére teszi, sztem az tiszteletreméltó.Bányász írta:Az nem az előadók felelőssége.Az a szülők felelőssége.MaxK a zenék topikban írta írta:Egy tizenévest pedig igen is a jó út irányba kell terelni és ebben nagy szerepe van az előadóknak. Amit a mai fiatalok csinálnak, az ....
Nézd.Sztem igen unalmas világ lenne ha mindenki a szépről és a jóról énekelne és mindenki tanítani akarna valamit...
Én nem ismerek olyan embert aki azért kezdett volna el drogozni mert xy arról énekelt,h milyen jó is az.
Igazából az alapján amit mondasz el kellene ítélni Bob Marley meg még sok más regi zenészt akik a puput "istenítik"...ezzel szemben milliók bálványa a jóöreg.És kizárt,h mind az összes cuccozik...meg az is kizárt,h az emberek miatta nyúlnak a droghoz.
Ahhoz,h embert ölj,drogozz stb kicsit több kell sztem mint egy muzsika...
Az nem az előadók felelőssége.Az a szülők felelőssége.MaxK a zenék topikban írta írta:Egy tizenévest pedig igen is a jó út irányba kell terelni és ebben nagy szerepe van az előadóknak. Amit a mai fiatalok csinálnak, az ....
Fernando írta:Hatalmas! Engem nagyon behúzott, főleg h nem vagyok teljesen szomjas már![]()
http://kepfeltoltes.hu/090621/beh_z_www ... es.hu_.jpg
Ha megtennéd, hogy feltöltöd, azt nagyon megköszönném:)ozsimiki írta:Van egy mappám ahol hasonló "érdekességek" vannak,majd feltöltöm ha van rá igény. én már ezt ismertem,de van ilyesmi elvisesbe is
Amugy én 6 mp-ig néztem a köröket és akkor is megjelenetFernando írta:Bizony Jézus jelenik meg egy kis optikai tréfa gyanánt a szemed előtt