Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Gekkodan!gekkodan írta:mivel egész nyáron azt hangoztatták, hogy Eto'o nem kell, ezek után nem élek álomvilágban, hogy csak mert megtartjuk, rögtön Ő fog kezdeni minden meccsen, pedig FORMA ALAPJÁN ez lenne a jó.
Már az előbb is leírtam,hogy mindenki a teljesítménye alapján érdemelje ki a helyét a kezdőben.Szóval igen,egy rosz formában lévő játékosnak a padon a helye.A következő mondatoddal nem értek egyet.Mi az hogy egy Henry ilyen problémára nem hivatkozhat?Ő nem ember?A beilleszkedési és egyéb gondokra,nemcsak Henry,BÁRKI hivatkozhat.Elismertem, hogy a tudásához képest kevés volt az előző szezonba.Fel is dobtam,pár okot, amihez visszavezethető volt a forma esés.Azt meg nem igazán értem,honnan vetted,hogy Henrynak kezdenie kéne...és főleg Eto'o kárára.Ilyet egy szóval se mondtam.A Kameruni helyét senki(legalábbis Én biztos nem) kérdőjelezte meg.Pep se említette egy szóval se,hogy a Francia tuti kezdő lesz ebben szezonba,csak annyit mondott,hogy leginkább a saját posztján veszi majd számításba.Tehát,ha Eto'o el is ment volna,akkor sem lett volna fix kezdő,gondolom az új kincessel rotálták volna egymást.gekkodan írta:Egy formán kívül játszó játékosnak padon a helye. Nincs kifogás arra, hogy beilleszkedés, más bajnokság, magánéleti gondok, sérülés, stb. Erre egy Henry nem hivatkozhat.
Mintha ezt már hallotam volna. csakhogy az helyesírás voktVarga Tamás írta:"Szövegértelmezés: elégtelen.
Ülj le!"
Dos Santos kolléga!Dos Santos írta: ...
Gondolom,ezt nekem írtad.gekkodan írta:Egy szónak is száz a vége: mélységesen elítélem, hogy csak, mert az elnök kedvence, ő a kezdő Pepnél és nem Eto'o (kivéve tegnap). Maradjunk annyiban, hogy Henry ülljön le a padra és legyen Eto'o cseréje, ha pedig csereként rendszeresen rúgdossa a gólokat, akkor lehet gondolkodni azon, kezdjen-e.
Nem kell ide Shevcenko szindróma.
Nem is fogalmazhattam volna meg szebben!gekkodan írta:Egy szónak is száz a vége: mélységesen elítélem, hogy csak, mert az elnök kedvence, ő a kezdő Pepnél és nem Eto'o (kivéve tegnap). Maradjunk annyiban, hogy Henry ülljön le a padra és legyen Eto'o cseréje, ha pedig csereként rendszeresen rúgdossa a gólokat, akkor lehet gondolkodni azon, kezdjen-e.
Nem kell ide Shevcenko szindróma.
A mondandód első felével,annak ellenére,hogy Henry az egyik kedvenc játékosom,egyet kell értenem.A vége viszont ne haragudj,de jó nagy hülyeség.Mi az,hogy még cserének se lenne már jó?Új csatárt akarsz?Be.zarás.Bakker,Én is többet vártam tőle-talán már tényleg nem a régi-,de még tavaly is összehozott 19 gólt(ami javítsatok ki ha tévednék,de mind akció gól volt...),meg 10-en x gólpaszt.Pedig,ezer sebből vérzett már akkor is.Nem csak Ő,a csapat is.gekkodan írta:...
Nincs fekete bárány. Egyszerűen magasak az elvárások vele szemben, mert leigazolásakor még bőven a világ legjobb támadói között volt, ráadásul ezt a mutatói is igazolták. Idehoztuk elég komoly pénzért, komoly fizetésért, ráadásul már 31 évesen.tudomka958 írta:na már látom megvan az idei feketebárányunk!
tavaly dos santost volt sikk csesztetni idén henry kapja ezt a hálátlan szerepet...
nem kéne megvárni néhány tétmeccset...?