Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én ribizlit szoktam enni, ecetbe mártogatva. Ez azért jó mert a ribicliből kivonja az ecet a zsírt!LM10 írta:PLS ezt beszéljük még meg![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Na srácok végszóra: Az étrendnél mi az amit mindig ehetek és mi az amit nem? Napi 200-300-400 felülés simán a földön. Esténkénti futás 30 percig. Az étrendben nem vagyok biztos, meg abban h felüléssel lehet-e zsírt égetni?
Utána leszállok erről ,csak induljak már el vmilyen úton.
Köszi! Örök hála!ozsimiki írta:Prolaktin nevezetű hormon lesz a ludas, szntem ne vigyél be sokat a súlyzó felületére belőlerobertfcb írta:És ez azóta van, amióta sulyzózok. szóval 1 hete még semmi, és most meg... hihetetlen.
Prolaktin nevezetű hormon lesz a ludas, szntem ne vigyél be sokat a súlyzó felületére belőlerobertfcb írta:És ez azóta van, amióta sulyzózok. szóval 1 hete még semmi, és most meg... hihetetlen.
értem, akkor talán ez lesz a megfelelő összehasonlítási alap:robertfcb írta:Nincs ekkora hajam
miihii írta:
Nem is bringázom sűrűn,mert mindig becsípi a lánc![]()
Nincs ekkora hajamozsimiki írta:hm...kb így nézel most ki?robertfcb írta:Ozsi!
Nem értem amit írtál, de a lényeg az, hogy elegem van a súlyzókból, mert már a fejemre is átterjedt a kór.
http://www.port.hu/picture/instance_2/122130_2.jpg
ozsimiki írta:még mindig? szerencsés típus vagymiihii írta: Nekem már születésem óta nő![]()
![]()
Bocs,h elhülyülöm,de nem tudtam kihagyni![]()
hm...kb így nézel most ki?robertfcb írta:Ozsi!
Nem értem amit írtál, de a lényeg az, hogy elegem van a súlyzókból, mert már a fejemre is átterjedt a kór.
szntem ő semiihii írta:robertfcb írta:Bocsánat én most olvasom először ezt a topicot és láttam mi a téma. Én is gyúrtam az utóbbi időben, és amit tapasztalalok ez egész szokatlan. Nő a szőr a kezemen és a lábamon. Mitől lehet ez? Előre is köszi a választ
Későn érő típus Vagy![]()
Nekem már születésem óta nő![]()
![]()
Bocs,h elhülyülöm,de nem tudtam kihagyni
robertfcb írta:Bocsánat én most olvasom először ezt a topicot és láttam mi a téma. Én is gyúrtam az utóbbi időben, és amit tapasztalalok ez egész szokatlan. Nő a szőr a kezemen és a lábamon. Mitől lehet ez? Előre is köszi a választ
Nemgázozsimiki írta:nem sértésből írom,ne értsd félre,de hatalmas figura vagyremélem sokáig lesz téma ez a kondis dolog,mert ezen a mondatom besírtam:
"gyanítom, h nekem már izmos a hasam "ez kegyetlen,de tényleg nem bántásból írom,csak ezt úgy elolvasva,nemtom megmagyarázni, röhögőgörcs, és az a link teljessé teszi
na ez is igaz. de nála van kis zsír ott még, szóval ha folyamatosan hasazna,addig míg leég, az megoldás nem? majd utána meg pedig ahogy írtad. de gondolom így is leégne.csabooo írta:
Én meg kondizni járok szóval ne csináld minden nap 400-500 felülést,mert akkor amit első nap kigyúrsz azt a másik nap kiégeted a sok felüléstől meg a hasad hogy nem tud pihenni.Csináld inkább úgy hogy 1 nap has másik nap pihenés a hasnak,aztán előröl...
Én így csinálom és így is a jó,persze a kajával jól kell bánni.
Igaz én egyik nap csinálom a váll-hát,másik nap mell,aztán láb+has,bicepsz-tricepsz stb...
A hasat akármikor be lehet iktatni,de kell a PIHENÉS!!!.
Ja értem. Elnézéstakkor, bocsi.LM10 írta:Én 2-3 éve kicsi és pufi voltam. De megnyúltam és már nem vagyok dagadt, de pici zsírréteg maradt. Azt lefutom és közben edzek a hasgépen.Sanama írta:LM10 nemtudom,hogy futással,hogy pakolsz a hasadra izmot.
Szerintem felülés,kaja és kész. A futás nem csak zsírt éget?
Én 2-3 éve kicsi és pufi voltam. De megnyúltam és már nem vagyok dagadt, de pici zsírréteg maradt. Azt lefutom és közben edzek a hasgépen.Sanama írta:LM10 nemtudom,hogy futással,hogy pakolsz a hasadra izmot.
Szerintem felülés,kaja és kész. A futás nem csak zsírt éget?