Bajnoki Mérkőzések 10-11
-
- Barça B
ez a mai meccs ha 1 szóval kell jellemeznem : lószar... a hercules jó volt lefociztak minket... nem is értem... valdés 1 Isten...akkorákat nédett hogy az hihetetlen...messi : sok csel kevés passz ini xavi :gyenge volt keita : semmi abidal: mégannyira semmi maxwell:elég halvány volt ő is ... összefoglalva. volt 1-2 ember aki hajtott a többiek meg szartak bele...ezzel a kerettel és ilyen játékfelfogással még a 2. hely sem lesz meg...pep pedig ismét nagyon szépen eltaktikázta...grat srácok... rmeélem összeszeditek magatokat...Visca el BARCA
Az a baj, hogy hasonlóan érzek én is...Ede72 írta:Hát ahogy elnézem megint nagyon jól be fognak jönni az igazolásaink....no meg ez a kiváló képességű Bojan, hogy bele nem ég a 9-es mez a hátába...szégyen
Eladtuk a világ legjobb centerét és betette az 1,70 alacsony Villát centerbe..nevetséges
Tartok tőle, hogy ez csak az első pofon, ahogy ezt a [auto_cenzúra] játékot elnézem, lesz még bajunk idén, nem i kevés
Hát, eléggé úgy tűnik, hogy a sor nem fog megtörni: megint nem nyerünk válogatottmeccs után. 

Lionel Messi - El Mejor
>I belong to Jesus<
ez van. jobbak voltunk, de nem volt szerencsénk, nekik összejött minden.
Hát ahogy elnézem megint nagyon jól be fognak jönni az igazolásaink....no meg ez a kiváló képességű Bojan, hogy bele nem ég a 9-es mez a hátába...szégyen
Eladtuk a világ legjobb centerét és betette az 1,70 alacsony Villát centerbe..nevetséges
Tartok tőle, hogy ez csak az első pofon, ahogy ezt a [auto_cenzúra] játékot elnézem, lesz még bajunk idén, nem i kevés
- simonyitibi
- Barça B
Valdes mit véd megin,te jó Isten,a 88. percben! Na elmehetnek a védőink a [auto_cenzúra]!
Te jóóóó ég! Remélem Piqué nem fog elvérezni...
Az azért fájhatott.

Lionel Messi - El Mejor
>I belong to Jesus<
- simonyitibi
- Barça B
Az [auto_cenzúra],még a becsületgól sem lessz meg!
gyerekek, én csak röhögök
ennyivel el is intézem a mai meccs értékelését...

ennyivel el is intézem a mai meccs értékelését...

- simonyitibi
- Barça B
Gyerekek,ezt Pep hogy fogja megmagyarázni? Impotens támadó,és védő játék!!! AZ Eb selejtezők fásultsága? De egy újonctól odahaza kikapni,úgy ,hogy még több gólt is kaphattunk volna! Szégyen!!!!!!!!!!!!!
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
http://atdhe.net/23822/watch-barcelona-vs-herculesnyalesz írta:Valaki legyen szives egy müködő linket
Továbbra sem bírjuk feltörni az ilyen focit játszó csapatok védelmét.
és Adriano le??? miért nem Keita?? Helyére mehetett volna adriano.. fogyatékos.
Hattrick: Risu
Éééés megkaptuk a másodikat is... Ebből mi lesz... 

Lionel Messi - El Mejor
>I belong to Jesus<
Nem, nekem az első 3 másodperc után le is áll, és nem megy tovább.nyalesz írta:a veetle-s link csak nekem akadozik?
http://www.tvecuadoronline.com/p/liga-e ... -vivo.html Ez jól megy, csak spanyol.

Lionel Messi - El Mejor
>I belong to Jesus<
a legnagyobb gondunk, máris kijön!!!:ki fog itt gólt lőni??????
Hát, gólt kaptunk. 

Lionel Messi - El Mejor
>I belong to Jesus<
Innentől jó kis hajtós meccs lesz.
Minél hamarabb egyenlíteni.
Minél hamarabb egyenlíteni.
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Alakulgat, ha lassan is, de biztosan.. 

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
[quo19 perc kellett Mascheranonak
De ezért kell a csapatba, mindahogy Keita is!Ütköző jó játékosok, s sok ember írta, hogy rövid a kispad (ezzel én nem értek egyet), s pont az ilyen meccseken nem kell a legerősebb csapattal kezdeni!Szerintem!Jövő héten már BL Xaviék utaztak egy csomót, jó ez így és remélhetőleg begyötrünk 1-2őt és akkor jól van