Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
barca_bome
Jugador d'estrella

2009.05.03. 21:18:03

Az egész csapat játékára nagyon büszke vagyok, talán Abidal lóg ki valamelyest a sorból, hiszen Robben és S. Ramos akkor játszotta át rajta magát amikor csak akarta, például az első gólt pont úgy kapta a Blaugrana, hogy Abidal mellett elment S. Ramos!

Akit még nagyon kiemelnék Henry mellett, nem csak ezen a mérkőzésen, hanem az egész szezonban nyújtott teljesítményét illetően az Gerard Piqué. Rendkívül masszívan védekezik, és ha kell a kapu előtt sem ügyetlen, ezt tegnap is bizonyította, valamint a spanyol válogatottban is meglőtte már a maga gólját.

Most Henry-t és Piqué-t méltattam ugyan, de sorolhatnám szinte az egész csapatot, de számomra Piqué a legnagyobb meglepetés, mondhatni a kedvenc védőmmé nőtte ki magát, nagyon szimpatikusan játszik!

Henry, Messi, Iniesta, Xavi, Eto'o és a többiek pedig szintén eszméletlenek.

Eto'o-nál pedig azt vettem észre mintha nagyobb alázattal játszana, nem "hisztizik" már annyit, neki is javára vált ez a Guardiola szemlélet. :lol:

Jó látni, hogy nincs feszültség a csapaton belül, és szerintem a Madridnál ez is lehet a baj (az egyik baj a sok közül), hogy nincs csapategység, legalábbis nem kellő szinten!

Nálunk is hiába vannak sztárok, ha nincs csapategység, összetartás. Tavaly is például Ronaldinho rossz formája ellenére sokkal többet is kihozhatott volna magából a csapat, ha kellő összetartás van és hisznek egymásban és saját magukban. Ha elhiszi a csapat, hogy igenis verhetetlenek szerdán sem lesz probléma. De ezt majd a BL topikban bővebben kifejtem.

Talán ha a Real már a szezont Juande Ramos irányítása alatt kezdi, még szorosabb lehetett volna a "végjáték", de ez a Madrid akkor sem lett volna képes felülkerekedni ezen a Barcán.

Más: Gondolkoztam már azon, hogy szívesen lennék itt az eurobarcán hírszerkesztő, hisz tapasztalatom megvan hozzá minden bizonnyal, helyesírásom sem egy katasztrófa és kellő elhivatottságom van a csapat iránt. Csak nem tudom hogy lehetséges ez, mert még tanuló vagyok és nem tudok bejárni az FCG médiához híreket írni, de ha lehetőség nyílna rá, hogy itthonról hozzáférjek ezen részéhez az oldalnak (a híríráshoz) szívesen vállalnám ezt a feladatot, természetesen ingyen. Kérem a moderátorokat, és/vagy szerkesztőket, ha tudnak segítsenek eme célom elérésében. Jó magam is próbálkoztam már Barcelonás oldalak készítésével, a technikai részével nem is voltak gondjaim, viszont az eurobarca.hu mellett értelmetlen dolognak tartottam egy másik oldal létrehozását (Na meg persze jó magam is eurobarca fan vagyok).

Elnézést kérek, ha túl sok volt az OFF.
cruyff
Entrenador del Barça

2009.05.03. 20:31:03

Hát akkor engem ne irigyelj..... :oops: :wink: de 2-3-nál detto....
VISCA EL BARCA!
Varatrix
Director del Fútbol

2009.05.03. 20:24:25

Frantic írta:szerintem onnan, hogy a 2. percben már 2-0 volt a kapuralövési arány ide, nem nagyon kellett aggódnunk, látva az idei szezont.
én már akkor megnyugodtam.
Irigylem azt aki Higuain gólja után nem kapott szív rohamot.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Frantic
Barça C

2009.05.03. 20:20:49

szerintem onnan, hogy a 2. percben már 2-0 volt a kapuralövési arány ide, nem nagyon kellett aggódnunk, látva az idei szezont.
én már akkor megnyugodtam.
cruyff
Entrenador del Barça

2009.05.03. 20:20:02

Szeretném felhívni valamire a figyelmet: az El Clásicó-n a kezdősípszó elhangzásakor a Barcelona csapatában 6 hazai nevelés volt a pályán! A mérkőzés lefújásakor a Barcában 8 :!: :!: :!: hazai nevelés volt! Mutasson valaki még egy ilyen sztárcsapatot a jelenlegi futballvilágban!
VISCA EL BARCA!
MessiFan
Llegenda del Barça

2009.05.03. 20:09:38

húúú. :D :D
Mikor bekaptuk az első gólt kicsit ledöbbentem. De utánna azt mondtam hogy innentől kezdve vége a Realnak :) .
Ez az év veresége és győzelme is egyben!
Ezt a barcát semmilyen csapat nem tudja megállítani!
:-({|= \:D/ :-({|=
bali 15
Director del Fútbol

2009.05.03. 20:03:19

mindorokke_barca írta:Jelenleg összesen 433635 hozzászólás olvasható.
Összesen 11194 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb regisztrált tagunk: OTTO74
Jelenleg 184 felhasználó van itt :: 33 regisztrált, 2 rejtett és 149 vendég
A legtöbb felhasználó (964 fő) 2009.02.05. 14:17:17-kor volt itt.
Ó ez igen. Nagyon köszönöm.
Állítólag a Real megint összevissza fog vásárolni mindent a nyáron.
Sokan szekálták őket hogy miért nem nevelnek játékosokat.
Én azon a véleményen vagyok hogy az utánpótlásnevelés néhány klub esetében nem más mint tapogatózás a sötétben. De az igazolások is azok, ki tudja milyen teljesítményt nyújt a játékos az új csapatban.
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.05.03. 20:03:06

Nos, miután szépen lassan csökken a szervezetemben a tegnapi meccs alatt/után felhalmozódott dopamin, illetve szerotonin mennyiség, így most néhány szóval járulnék a meccshez, a játékosokhoz, magához a klasszikushoz, és a két csapathoz. Nem konkrétan a látottakhoz kívánok hozzá fűzni, inkább a történtek mögé nézve írok néhány sort.

Eddig mindig azt mondtam, ha kérdeztek, hogy van-e számomra igazán kedves Clásico: nem tudok ilyet mondani.
Nem azért, mert nem láttam már eleget, köztük fölényes katalán sikert is. Inkább azok a párharcok maradtak meg, amelyek valóban jól szórakoztattak. Ilyenből pedig több is volt. Most azonban ez végérvényesen megváltozott.

A meccs előtt bárkivel is beszéltem, hogy mire számítok, mindig annyival letudtam, hogy ha a csapat fejben ott lesz, és a két csapat közti különbséget láthatóvá tudja tenni, akkor nincs miért aggódni.

Azt nyilván nem lehet szavakba önteni, s bemutatni sem, hogy mit érez ilyenkor egy ember, amikor már egy órával a kezdő sípszó előtt önkívületi állapotban van, teljes harci öltözetben énekli a Barça Hinuszát, s arra gondol, milyen lehet most a helyszínen, mi fog történni. Arról nem is beszélve, hogy mi történt, s ez milyen érzéseket indukált az emberben.

Szegény Juande Ramos. Az eddigi munkája ellenére azt hiszem véget ért a madridi pályafutása. Nem rossz edző, ez tény. Tudta jól, hogy mi a helyzet, tudta jól, miért kedves több millió ember számára a Real Madrid, tudta, hogy mi a tét, s ehhez mérten készült fel, próbált helytállni, s próbálta a játékosait is felkészíteni. Nem volt választás.
A szememben visszaszerezte azt a nimbuszát, amit még a szezon első Clásico-ján elveszített. Most nem volt más lehetőség, ennek tudatában próbált meg csodát tenni, nem sikerült. Tisztelem, s a végeredmény miatt nem a játékosait okolnám leginkább, hanem a sajtót. Ahogy az első klasszikus előtt a Barça számára tették szinte lehetetlenné a mérkőzést az óriási elvárásokkal, most legalább annyira tönkretették Ramos eddigi munkáját azzal, hogy minden egyes oldalról a nyakukba varrták az eredménykényszert. Olyat vártak el tőlük, melyet ez a csapat képtelen volt teljesíteni, amennyiben az ellenfél megfelelően áll a dolgokhoz.

A Blaugrana így tett, s kihasználta a madridi együttes görcsösségét, ettől szárnyakat kapott, s egyértelműen uralta a Bernabéu gyepét. Ehhez a hat lőtt gól, a sok szemtelen csel, a szép összjátékok, a kiváló presszionálás, a küzdeni tudás és akarás párosult, amire én sem számítottam. Sok mindent kihagytam, de most nem is ez a mondandóm lényege. Mindkét csapat próbált élni a lehetőségeivel, mindkét csapat méltó volt a klasszikushoz.

Mielőtt félreértenétek: igen, a jelenlegi Real Madrid képtelen olyan játékra, mint a Barcelona, s semmilyen taktikával nem tudta volna igazolni azokat a híreket, melyek szerint a Real Madrid képes lehet legyőzni a katalánokat, ezzel együtt végül elhódítani a bajnoki serleget. Nem, ez badarság (volt), ennek itta meg a levét a királyi gárda.
Ettől függetlenül azt tették, amit kellett.
Mérhetetlenül sajnálom Juande-t, és Iker-t.
A Blanco-k minden elismerést megérdemelnek. A lehetőségeikhez mérten az egész idényben hajtottak, küzdöttek, s tegnap megtisztelték a szurkolóikat, a klubjuk történelmét és nem utolsó sorban az ellenfelet a Clásico-val együtt azzal, hogy játszottak. Nem jó hatásfokkal és eredménnyel, de megpróbáltak. Taktikai szempontból nem volt más választásuk.
Az ellenfélhez mérten gyengék voltak, önmagukhoz képest talán nem, hiszen ilyen erős ellenféllel ritkán volt dolguk az idény során, ezért a korábbi statisztika nem jó viszonyítási alap.

Röviden a játékra is kitérnék: adott volt egy harcias Madrid, akik minden oldalról szorongatva voltak. Ettől függetlenül nagyon jól kezdték a találkozót, de a korai vezetéssel felébresztették a Blaugrana-t. Ez láthatóan meglepte őket, zavarodottá tette a játékosokat, amit a gyors egyenlítés és az újabb gól tetézett. Olyan intenzitással iramodott meg a Barça, amit nem tudtak hova tenni. Annyira összezavarodtak, hogy szinte azt sem tudták mi történik, mit kellene csinálni. Megpróbáltak támadni, de ezek erőtlenek voltak, majd amikor védekezni kellett volna, akkor mintha 10 külön csapatban futballozó játékos lett volna, nem egy csapat, s ennek egyenes következménye lett az a helyezkedésbeli káosz, ami után 3-4 újabb gólt is kaphattak volna.
Sergio Ramos a tökéletes példa: annyira megzavarta a gyors váltás a katalánoktól, hogy képtelen volt alkalmazkodni, s egészen elképesztő kontrasztot mutatott támadásban és védekezésben. Úgy játszott, mintha csak és kizárólag a támadójáték lenne a feladata, a védekezésben nagyobbnál nagyobb hibákat vétett, nem tudott mindkét feladatkörére összpontosítani, elképesztően dekoncentrált volt.
A második félidő ugyanúgy kezdődött, mint az első. Kissé összekapva magukat a hazaiak támadtak, de a középpályájuk nagyon lassú, körülményes, és gyenge volt. Mégis sikerült szépíteni, majd ugyanazzal a lendülettel kiestek az ütemből, s csak szaladgáltak.
A Barça pedig ismét átvehette az irányító szerepét, rendkívül higgadtak maradtak, s így sikerült gyorsan eldönteni a mérkőzést.
Nagyon szép teljesítményeket láthattunk, de a nagybetűs CSAPAT érdemli meg igazán a dicséretet.
A mérkőzés legjobbjának számomra is Xavi tűnt, főleg az utóbbi időkben mutatott gyengébb produktumai után, melyek során kapkodva, pontatlanul játszott.
Henry pedig a szememben most már akkorára nőtt, mint Henrik Larsson. Eddig inkább a rendkívüli személyisége miatt tartottam értékesnek, azonban az idény során a teljesítményével a svéd klasszist is utolérte, sőt főlé is nőtt (csak és kizárólag a Barcelona-ban töltött éveikre gondolok).

Pep Guardiola és fiai végképp bizonyítottak, végérvényesen történelmet írtak, és legendává váltak. Erről nincs mit beszélni, hatalmas RESPEKT jár ki minden egyes embernek, aki a csapat sikereiért fáradozik. Megérdemlik a tiszteletünk, szeretetünk, s jó lenne, ha egyre kevesebb pesszimista emberrel találkoznék itt.
Ezek után (az egész idényt figyelembe véve) is azt mondhatom, még mindig nem aknázta ki a csapat a benne rejlő összes potenciált. Ez így van rendjén, s ha jól alakulnak a dolgok, akkor a közel, s távol jövőben egyaránt lehet tovább fejlődni, ezzel együtt nem kell átélnünk mindazt, amit a legutóbbi BL győzelmet követő szezonban.

Konklúzió: nincs... Azért írom ezeket a sorokat, mert ilyen formában még nem volt lehetőségem véleményt nyilvánítani a mérkőzésről, s azért nem fordultam át a csapat jelzőkkel való bombázásába, mert azt magamban már megtettem, ahogy itt szavakba öltve több százan.

Azt pedig csak mindenkinek ajánlani tudom, hogy a siker íze ne abban nyilvánuljon meg, hogy az ellenfél érthetően letört szurkolóiba rúg bele egy-két, vagy akár több nagyobbat.

Ez a klasszikus méltó volt a régi nagy híréhez!

Remélem a Madrid is hamarosan megtalálja a helyes utat.
Én azt kívánom, hogy olyan keretet tudjanak maguk mögött, akik méltóak a klub történelméhez, s újra az legyen a királyi gárda végjegye, amiért ez a klub ilyen hírnévnek örvend: attraktív, támadófutball az eredményességgel karöltve.

No, még valami:
Sajnálattal láttam, hogy egyes emberek már a lefújást követően is a Chelsea-vel foglalkoztak, s nem élvezték ki kellőképpen a mostani sikert. Én kedd estig nem is kívánok a BL-re koncentrálni, egyébként is a La Liga az igazán fontos, s édes siker.

Iván, nagyon szépen „szerepeltél”, ismét bizonyítottad a kellő objektivitásod és hozzáértésed, végképp a madridista kollégáddal szemben, de nem is kell vele foglalkoznunk.

Mindenkinek további szép estét!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára torrestoni 2009.05.03. 20:07:01-kor.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2009.05.03. 19:57:05

Jelenleg összesen 433635 hozzászólás olvasható.
Összesen 11194 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb regisztrált tagunk: OTTO74
Jelenleg 184 felhasználó van itt :: 33 regisztrált, 2 rejtett és 149 vendég
A legtöbb felhasználó (964 fő) 2009.02.05. 14:17:17-kor volt itt.
bali 15
Director del Fútbol

2009.05.03. 19:55:30

Örülök hogy ennyien regisztráltak az oldalra. A REAL elleni győzelem óta rengeteg olyan embert láttam akinek 2-6 hozzászólása van.
NÖVEKSZIK A RAJONGÓI TÁBOR
Meg tudná mondani egy moderátor ,adminisztrátor vagy valaki más hogy hányan vannak regisztrálva az oldalra? (csupán kíváncsiság :) )
barca_bome
Jugador d'estrella

2009.05.03. 19:46:55

Üdv mindenkinek!
A fórumon még új vagyok (mint hozzászóló), de rendszeres olvasója vagyok az oldalnak és a fórumnak is!

Elképesztő amit tegnap játszott a csapat 1-0-nál komolyan megijedtem, hogy ki fogunk kapni, de mondtam magamban, ha a Madrid nyer akkor nincs igazság!!! Külön nagy öröm volt számomra, hogy Tity 2 gólt is szerzett és azokat a legjobbkor! Ő a kedvenc játékosom, de nagyon imádom az egész csapatot, igazi szép focit játszanak, attraktív játék, erről szól a foci, persze amit a Chelsea művelt az is kifizetődő lehet, de nem tudnék olyan csapatnak szurkolni aki antifocit játszik. GO Tity, Forca Barca!!! Kíváncsi leszek a suliban a Real szurkolók arcára! :lol:
Frantic
Barça C

2009.05.03. 19:30:27

hello az uraknak!!

állandó olvasó vagyok, nem szeretek írogatni, de most nem bírom ki.

előszőr is gratulálok Ivánnak a szerepléshez,nagyon jól beszélt végig, főleg az elején, amikor közölte, h a Barca nyer, mert jobb és kész ! respect!

szóval csak annyit akarok hozzáfűzni a tegnapi varázslathoz, hogy 25 éve nézek focit, de ilyet én még nem láttam.
amit a Barca művel idén az "űrfoci".
nem kellett a Madriddal foglalkoznunk az idény során, és abban az értelemben a Chelsea-vel sem kell most, h a Mi Csapatunk tud így focizni, másé meg nem.
reméljük,sőt ha Ivánra hallgatunk, tudjuk, h a Barca nyer, mert a Barca a jobb csapat!

Visca el Barca
Varatrix
Director del Fútbol

2009.05.03. 19:12:58

Gondolom számtalan ember írta le, és érzi amit én.
Olyan nagy volt nálam az öröm, hogy a meccs után percekig csöndben ültem.
Egyszerűen nem hittem el.
Fantazmagórikus!!!
A csönd miatt a család azt hitte hogy kikapott a Barca, hát nem.
Nem lehet erre a csapatra jelzőket találni.
Még most sem hiszem el...
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
cruyff
Entrenador del Barça

2009.05.03. 18:39:21

A Getafe elleni meccs után a real a becsületét vesztette el, (azzal, hogy kiálltak pepe mellett), a Barca elleni meccsük után a bajnokságot is. :P
VISCA EL BARCA!
westerngom
Entrenador del Barça

2009.05.03. 17:53:20

Tessék:
Barca - Real
6-2

teljes meccs,
felbontás: 900x576
bitrate: 1000 KB/s
Nyelv: Lengyel
Kép 01
Kép 02

Aki keres, az talál![/quote]

- köszönöm, de a problémám, hogy "madzsar" nyelven nem találni sehol elfogadható minőségben...... :cry:
Cali
Entrenador del Barça

2009.05.03. 17:35:43

Kamarilla írta:Ez te vagy. Viszont ne szidj másokat, csak mert nem értesz egyet azzal, amit csinálnak! Tökéletesen jól csinálják, lenne egy madridos dolgom, a tűz emésztené el. Lehet, hogy hülye vagyok (sőt, biztos, csak sajna ez nem izgat! :)), de mint sok más ember, undorodom a madridtól! Felfogás kérdése az egész. Vannak radikálisabb (nem feltétlen hülye) szurkolók és vannak mérsékeltebbek! El kell fogadni, ha nem megy, rossz lehet! :)
Ehhez nem tudok mit hozzáfűzni. Ha Te ezt tartod normálisnak, akkor nem is próbállak meggyőzni a saját véleményemről. Ettől függetlenül, nagyon remélem, hogy soha nem fog a kezed közé kerülni semmilyen madridi jelkép, címer vagy akármi más!
MADár
Barça C

2009.05.03. 17:35:30

Kamarilla írta:
westerngom írta:- mikor ismétlik TV-ben v. Valaki nem osztja meg és teszi "elérhető helyre" a tegnapi classicot? Előre is nagyon köszönöm!
(: nem volt elég 1x megnézni, ezt még 1x látni kell! :lol: )
Így van! Ha valaki mondjuk a rapidsharre fel tudná tölteni, vagy tudna adni egy linket, hogy leszedhessem, megköszönném én is! :) Jó lenne elrakni ezt a meccset, az őszit Atlético ellenivel együtt (akinek ehhez is van linkje, az sem szerénykedjen bemásolni! :)) !!!
Tessék:
Barca - Real
6-2

teljes meccs,
felbontás: 900x576
bitrate: 1000 KB/s
Nyelv: Lengyel
Kép 01
Kép 02

Első félidő:
http://rapidshare.com/files/228387803/R ... 1.rar.html
http://rapidshare.com/files/228395982/R ... 2.rar.html
http://rapidshare.com/files/228404301/R ... 3.rar.html
http://rapidshare.com/files/228412112/R ... 4.rar.html

Második félidő:
http://rapidshare.com/files/228418959/R ... 1.rar.html
http://rapidshare.com/files/228426685/R ... 2.rar.html
http://rapidshare.com/files/228433865/R ... 3.rar.html
http://rapidshare.com/files/228440737/R ... 4.rar.html
Aki keres, az talál!
csabimo
Capitá del Barça

2009.05.03. 17:34:05

Kamarilla írta:
Cali írta:Attól, hogy más csinálja szerintem nem kell ugyanolyan hülyének lenni... De ez legyen az ő dolguk, én teljesen elítélem. Soha nem tudnék ilyet tenni egy másik csapat címerével, mégha nem is kedvelem őket.
Ez te vagy. Viszont ne szidj másokat, csak mert nem értesz egyet azzal, amit csinálnak! Tökéletesen jól csinálják, lenne egy madridos dolgom, a tűz emésztené el.
Barca szurkolóként vettem már madridos dolgot, pl: a madridos spanom szülinapjára...
De hogy valaki ezért vegyen 1 sálat hogy elégesse?

Én Qummára elitélem az ilyet, mert ezek az emberek nem azzal foglalkoznak h bajnokok vagyunk(leszünk), hanem hogy egy madridos sálat égessenek el...
Szerintem inkább a csapattal kéne foglalkozni, örömködni a szép játékban nem ilyen barom modjára viselkedni...

De elfogadom h különbözöek vagyunk, csak én igy látom a dolgokat...
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.05.03. 17:34:03

westerngom írta:- mikor ismétlik TV-ben v. Valaki nem osztja meg és teszi "elérhető helyre" a tegnapi classicot? Előre is nagyon köszönöm!
Kedd, sport1, 20.30h.
Szerda, Sportklub, 18.15h.
Kép
Kamarilla
Jugador d'estrella

2009.05.03. 17:31:46

Így van! Ha valaki mondjuk a rapidsharre fel tudná tölteni, vagy tudna adni egy linket, hogy leszedhessem, megköszönném én is! :) Jó lenne elrakni ezt a meccset, az őszit Atlético ellenivel együtt (akinek ehhez is van linkje, az sem szerénykedjen bemásolni! :)) !!!
MADár
Barça C

2009.05.03. 17:30:46

Már fent van itt valahol a fórumban! csak keress rá és sztem megtalálod!
Capon
Llegenda del Barça

2009.05.03. 17:29:55

Nem az ilyen sálégetéseken meg mezégetéseken kell kiakadni. Ennél sokkal rosszabb dolgok történnek nap mint nap. Az övé remélem sok pénzt fizetett érte égesse el ha akarja. Kit érdekel?
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
MADár
Barça C

2009.05.03. 17:28:15

Szerintem mind a kettő undorító! Ami a legelszomorítóbb, hogy meg büszkék is magukra! :oops:

szerk.: nektek nincs olyan topikotok, ahol lehet értékelni egy-egy meccseteket?? Csak mert úgy látom minden ide kerül....
westerngom
Entrenador del Barça

2009.05.03. 17:27:51

- mikor ismétlik TV-ben v. Valaki nem osztja meg és teszi "elérhető helyre" a tegnapi classicot? Előre is nagyon köszönöm!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára westerngom 2009.05.03. 17:29:30-kor.
Kamarilla
Jugador d'estrella

2009.05.03. 17:27:04

Na , mind1, hagyjuk. Nem szerettem volna senkit se megsérteni ezzel! Nem akartam se mebántani, se lázítani másokat! Lehet, hogy úgy sült el, viszont nem az akart lenni!

A srácoknak meg hatalmas grat, nagyon jól játszottak, Xavi ahogy megforgatta az embereket, meg a gólok, Henry, Messi, Puyí és még a többiek... Soha nem fogom elfelejteni, ez a meccs még 20 év múlva is itt lesz a fejemben, sőt, még tovább is! :)
Lezárt