Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha így gondolod ne nézzél Barca meccset!Én azért szeretném még 1-2 szezonon keresztül a Barca kezdőcsapatában látni!És nem a fenébe!Ennél azért sokkal többet érdemelvarga tamás írta:fcjoc írta:Attya írta:nkm még mindig borzasztó a játéka!!! labdát nem bír átvenni, ha nála a labda 1szerüen alig akar szabadulni tőle, és naon sok labdát ad el!! én nem hiszem, h valaha is fog a ennél már jobban játszani, én eladnám a fenébe, mert rossz nézni, h ez a valaha volt legjobb focista ien borzasztóan játszik!! akinek ez tetszik annak GRAT!!!
Azt gondolom, ti nem ugyanazt a meccset néztétek, mint amit én láttam.fcjoc írta:sajnos egyet értek teljes mértékbenAttya írta:nkm még mindig borzasztó a játéka!!! labdát nem bír átvenni, ha nála a labda 1szerüen alig akar szabadulni tőle, és naon sok labdát ad el!! én nem hiszem, h valaha is fog a ennél már jobban játszani, én eladnám a fenébe, mert rossz nézni, h ez a valaha volt legjobb focista ien borzasztóan játszik!! akinek ez tetszik annak GRAT!!!
Ez a hangnem elég bátor R10 esetében. Add el nyugodtan a fifa 08adban, aztén legyél boldog a jó döntéseddel. Ő az a játékos, aki maximális tiszteletet követel meg.Attya írta: én eladnám a fenébe,
sajnos egyet értek teljes mértékbenAttya írta:nkm még mindig borzasztó a játéka!!! labdát nem bír átvenni, ha nála a labda 1szerüen alig akar szabadulni tőle, és naon sok labdát ad el!! én nem hiszem, h valaha is fog a ennél már jobban játszani, én eladnám a fenébe, mert rossz nézni, h ez a valaha volt legjobb focista ien borzasztóan játszik!! akinek ez tetszik annak GRAT!!!
Alszanak.varga tamás írta: És nem vitatkozásnak szánom, de meg kell jegyeznem. Hol van az a sok kárrogó, hol vannak azok, akik el akarták küldeni, és permanensen támadták? Igen elcsendesedtek. Talán, egy picivel nagyoobb türelemmel kell lenni iránta - MEGÉRDEMLI.
Tamás, amikor kijár a kritika, akkor mindenki megérdemli, hívják akárhogy. Másrészt pedig a kritikát nélkül valószínű nem is kezd el javulni...varga tamás írta: És nem vitatkozásnak szánom, de meg kell jegyeznem. Hol van az a sok kárrogó, hol vannak azok, akik el akarták küldeni, és permanensen támadták? Igen elcsendesedtek. Talán, egy picivel nagyoobb türelemmel kell lenni iránta - MEGÉRDEMLI.
Hát ja, csak, ha iléyen kedvtelenül csinála, akkor nem biztos, hogy elég hatása van...Enrique írta:Erről van szó, ezt kell csinálni. Frank húzza szorosabbra a gyeplőt, Ronaldinho pedig szó nélkül vegye tudomásul azt, ami a dolga.Eurobarca írta:Ritka közjáték zajlott le a Barcelona hétfői edzésén a La Masiában, mert Frank Rijkaard a már öltöző felé tartó Ronaldinhót visszahívta a pályára, hogy további edzésre kötelezze.
.
Erről van szó, ezt kell csinálni. Frank húzza szorosabbra a gyeplőt, Ronaldinho pedig szó nélkül vegye tudomásul azt, ami a dolga.Eurobarca írta:Ritka közjáték zajlott le a Barcelona hétfői edzésén a La Masiában, mert Frank Rijkaard a már öltöző felé tartó Ronaldinhót visszahívta a pályára, hogy további edzésre kötelezze.
Ez nagyon jó videó, kár hogy már csak összefoglalóban látni ilyet tőle, ami szembeötlik, az a sebesség. Mindig volt helye a cselekhez és sosem visszafelé cselezett, hanem előre és nagyon gyors volt.
Szerintem ez igy nem igaz. Jo lenne ha látná, hogy senkinek sincs bérelt helye a kezdöben. Erre a 15-20 percre biztos felszivná magát, mert ha tudja hogy csak ennyit játszhat, akkor kétszeres erövel kell készülnie, és fociznia.Adam04 írta:de gyébként amiket kap Ronaldinho a meccseken...15-20percek ez idő alatt felse tud pörögni rendesen és hát így szeritem a kedve is elmegy a bizonyítástól