Bajnoki Mérkőzések 08-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.11.17. 16:37:13

Nagyon jó volt a szabadrúgás kombináció.Ez egy tipikusan olyan meccse volt, amit tavaly elbuktunk volna 1-0ra vagy 0-0.Ezek azok a plusszok amik tavalyok hiányoztak a csapatból.

2 dolgot sajnálok:Eto'o nem szerzett gólt és, Bojan fejese nem ment be.Mekkora problémák. :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2008.11.17. 13:26:21

Kár hogy csak kettőt vertünk nekik.
De legalább így 3 ponttal elhúztunk a Villareal elől :)
Továbbiakban is VAMOS BARCA!!!
sadudetam
Barça B

2008.11.17. 12:40:51

hali
Valaki tudna adni egy oldalt ahonnan letudom tölteni a tegnapi meccset?
Előre is köszi
Forever Barca!!!
divadka
Jugador del Barça

2008.11.17. 12:34:24

Léfe írta:A lényeg, ha nem gurul a laszti akkor küzdeni kell a 3 pontért. Megtörtént. Nem lehet mindig sziporkázni. De még ilyen szuper sorozat után is érzek gondot:
- a balszélsőnk jobb lábas
- a jobbszélsönk bal lábas
- mind a ketten sokszor csak befelé mennek tömöritve a védelmet
- Busqkets játéka tegnap gyenge volt, sok labdát elszort, de nem cserélte le
- Elég lazán kezelték az első félidőt - kényelmesen

Nehéz sorozat jön vigyázni kell, főleg a gólhelyzetek kihasználásában és a védelemben.
Szerintem semmi baj sincs azzal, hogy a szélsőink pont az ellenkező lábukkal ügyesebbek mint amelyik oldalon játszanak. így nyertünk bl-t is és szerintem ez már amolyan Barca sajátosság. És ezek a szélsők képesek arra hogy a nagy tömörülésből a labdát jóhelyre kipasszolva helyzetet alakítsanak ki
barca0417
Entrenador del Barça

2008.11.17. 12:22:17

Úgy gondolom ha, a Barca véletlen bajnok lesz, az inkább lesz azért , mert az ilyen mecceket hozza, mint a Recre elleni, mintsem azért mert párszor gálázott. Szerintem egy bajnokság megnyeréséhez3 fontos feltételt kell megoldani.
-a kötelezőket hozni(vagy minlé többet)
-hátrányból tudni felállni
-rangadókon jól szerepelni.
Még az utolsó vár a csapatra, szerintem a december lesz az igazi értékmérő a bajnokság legjobb csapatai számára. Remélem megmutatja a Barca hogy hogyan is gondolja ezt.
Amúgy Guardiolának gratulálok, tavaly ezt a meccset nem nyertük volna meg.
Kép
Léfe
Entrenador del Barça

2008.11.17. 11:12:34

A lényeg, ha nem gurul a laszti akkor küzdeni kell a 3 pontért. Megtörtént. Nem lehet mindig sziporkázni. De még ilyen szuper sorozat után is érzek gondot:
- a balszélsőnk jobb lábas
- a jobbszélsönk bal lábas
- mind a ketten sokszor csak befelé mennek tömöritve a védelmet
- Busqkets játéka tegnap gyenge volt, sok labdát elszort, de nem cserélte le
- Elég lazán kezelték az első félidőt - kényelmesen

Nehéz sorozat jön vigyázni kell, főleg a gólhelyzetek kihasználásában és a védelemben.
Fecó
Capon
Llegenda del Barça

2008.11.16. 23:33:05

Na nem volt egy látványos meccs,de rossznak se mondanám, tipikusan egy nehéz meccset játszottunk és idegenből elhoztuk a 3 pontot. Ha máskép nem megy akkor így kell nyerni.
Most már nagyon oda kell figyelni a csapatra talán Pep egy külön edzéstervvel is készül az előttünk álló hónapra (forma időzítés) hogy a legjobb formában legyenek a srácok. Ugye két hét múlva kezdődik a rangadók sora. 4 héten keresztűl rangadókat játszunk.
nov.30. - Sevilla idegenben
dec.7. - Valencia otthon
dec.14. Real otthon
dec.21. Villarreal idegenben
Óriási hónapunk lesz. Getafet Nou Campban megverjük, kelleni fog az a 3 egység, hogy biztonságban várhassuk ezt a 4 meccset.
Már előre dörzsölöm a tenyerem [-o< \:D/
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.11.16. 23:22:13

Még oda, majd meg nem oda :lol: persze ez csak az én véleményem, majd meglátjuk kinek lesz igaza :wink:

Nekünk a lényeg,h hazai meccseket magabiztosan játszuk le,és sorba hozzuk a 3 pontokat. Idegenben pedig ha kell küzdéssel, ha kell mászással, vagy akár gálázva, de gyűjtsünk annyi pontot amennyit csak lehet.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Pavel
Entrenador del Barça

2008.11.16. 23:22:09

Én sem becsülném le egyi nagy csapatot sem. Hosszú még a bajnokság és mi is kerülhetünk gödörbe. Mondjuk ezt nem szeretném. Míg nem játszunk a Villával, adíg ne mondjunk véleményt róluk.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.11.16. 23:16:27

Rivaldo11 írta:Egyetértek Danival a Villarrealt illetően. Ott lehetnek sokáig, vigyázni kell velük. A madridnál viszont nem érzem azt, hogy egy szimpla edzőcsere elég. A keret vékony, óriási érvágás, hogy nincs Robinho. A feladat az, hogy -mint eddig-továbbra is kihozzuk a keretek közti minőségkülönbséget. Ja, és az sem lenne baj, ha vernénk rájuk még öt pontot. :D
Mint ahogy én is csatlakoznék Gábor és Dani barátomhoz.
Manuel Pellegrini az egyik legfelkészültebb, taktikailag legképzettebb edző a Ligában. Oda kell figyelni a Submarin Amarillókra.
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.11.16. 23:13:44

Egyetértek Danival a Villarrealt illetően. Ott lehetnek sokáig, vigyázni kell velük. A madridnál viszont nem érzem azt, hogy egy szimpla edzőcsere elég. A keret vékony, óriási érvágás, hogy nincs Robinho. A feladat az, hogy -mint eddig-továbbra is kihozzuk a keretek közti minőségkülönbséget. Ja, és az sem lenne baj, ha vernénk rájuk még öt pontot. :D
Rivaldo-A Legnagyobb.
lui1698
Llegenda del Barça

2008.11.16. 23:12:57

Nehéz meccs volt, egy nagyon összeszedetten játszó Recrativo ellen.
A Barcelona most nem azt a lehengerlő játékot nyújtotta, amit az elmúlt hetekben, hónapokban megszokhattunk. Kevesebb koncentráció, alacsonyabb tempó volt a csapat játékára jellemző.
A védősor kisebb-nagyobb hibákat leszámítva jól működött. Leggyengébb pontnak én most is Piquét éreztem.
A középpályán számomra Xavi kicsit alulmúlta magát (bár így sem játszott rosszul), Touré és Busquets hasznosan futballoztak.
A támadósorban legjobban Messi teljesített. Gólja mellett több szép elfutása is volt. Eto'o előtt is adódott nem is egy lehetőség, azonban ezúttal nem volt szerencséje. Henry ma sem alkotott semmi maradandót, talán dícséret illeti azért, mert a második gól előtt szépen ívelt a hosszú oldalra.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.11.16. 23:10:06

Miki,

A Villarealhoz is csak akkor fogom majd hasonlítani a csapatot, ha játszottunk már velük, mert azért a rangadóinkat még az Atleticon kívül nem játszottuk le. Csupán annyit mondtam, hogy én nem írnám le őket, nagyon nem. Szerintem ez a 3-as fog dönteni a végére, mert azért a Madrid is fel fog ébredni, legkésőbb januárban, amikor majd igazolnak párat.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.11.16. 23:08:20

gekkodan írta:
ozsimiki írta:
Amúgy Villarreal-tól nem tartok hosszú távon, ez van. Valenciától sem. A madrid nagy gödörben van,de engem csak ők érdekelnek, másik kettő nem fog ott lenni végig. és ha már a madrid sem,akkor nyugodhatunk meg.
Pellegrini csapata ott lehet sokáig, tavaly minket is megvicceltek a végére... Erősségük, hogy hihetetlen stabilak és tudatosan vannak taktikailag felkészítve. A Madrid? Hát bízzunk benne, hogy még marad Schuster, mert ha egy Ramost leültetnek, akkor gubanc lesz. Nekünk addig jó, ameddig a német van a padon, lehetőleg legyen ott december végéig.

Ja és csak magunkkal törődjünk, ennyi. :lol:
Tavaly az volt csoda,h olyan eredményekkel 3.ok lettünk, nem a villarreal érdeme, ebben a mezőnyben hasonló játékkal 6-8. lennénk jelenleg.
Természetesen magunkkal törődjünk csak, én a pontkülönbségek terén értettem,h csak a madrid és köztünk lévő difi érdekel, ennyi :wink: :lol:
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2008.11.16. 23:06:36

ozsimiki írta:
Amúgy Villarreal-tól nem tartok hosszú távon, ez van. Valenciától sem. A madrid nagy gödörben van,de engem csak ők érdekelnek, másik kettő nem fog ott lenni végig. és ha már a madrid sem,akkor nyugodhatunk meg.
Pellegrini csapata ott lehet sokáig, tavaly minket is megvicceltek a végére... Erősségük, hogy hihetetlen stabilak és tudatosan vannak taktikailag felkészítve. A Madrid? Hát bízzunk benne, hogy még marad Schuster, mert ha egy Ramost leültetnek, akkor gubanc lesz. Nekünk addig jó, ameddig a német van a padon, lehetőleg legyen ott december végéig.

Ja és csak magunkkal törődjünk, ennyi. :lol:

Yaya Touré - a szikla.

ozsimiki
Adminisztrátor

2008.11.16. 23:04:07

Egyetértek az előttem szólókkal :)

már meccs előtt is azt írtam,h nem várok gálát, 1gólós győzelem is elég. sőt idegenben nem érdekel annyira,h milyen a játék képe (persze az természetes,h a motiváció látszódjon) csak a 3 pont a lényeg. Nou Campban már más a helyzet.

Kép
Replay
Director del Fútbol

2008.11.16. 23:03:33

Azért egy szavunk sem lehet:

1. Barcelona 11 9 1 1 36–8 +28 28

Ami a legfontosabb, FEJBEN van rendben a csapat, higgadt tud maradni az esetek többségében, a csapat körül rend van.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Replay 2008.11.16. 23:05:46-kor.
Pavel
Entrenador del Barça

2008.11.16. 23:03:32

A lényeg megvan. Egy kicsit döcögve is, de nem baj. A második félidőre a gyengébbek is összeszedték magukat.
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2008.11.16. 23:03:11

meccs elott kb negyed oraval mondtam h a galazasbol sokmindent nem lehet tanulni, max a szemnek jo, es remelem h nem is lesz laza gyozelem, h jol megkinoznak minket es mondjuk 2-0val jojjunk el... nah hat koszi fiuk h betartottatok:P
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mindorokke_barca 2008.11.16. 23:26:48-kor.
Titinho
Director del Fútbol

2008.11.16. 23:03:07

Los Banditos írta:Ha nem lett volna a Basel ellen döntetlen, akkor ma a 15. győzelmünk lett volna zsinórban. 8)
De a bajnokságban megvan a sorozatbeli 9. győzelmünk, amivel az összes meccset tekintve már 16 meccs óta vagyunk veretlenek!!! :wink:

Gratulálok én is a fiúknak a 2. félidei teljesítményük miatt. Igaz, hogy a 65. perctől nem láttam a meccset, hála a .... internetemnek ( :D ), de nem baj. Az első félidő nem volt valami meggyőző, sőt...mondjuk ki nem játszottunk jól, de a 2. félidőre már megrázták magukat a fiúk és ahogy olvastam (és amit még láttam) lőhettünk volna 4-5 gólt is ezen a meccsen.

Na ennyit akartam mára, most nem megyek bele a játékosok teljesítményébe, nem játszottak szemkápráztatóan, de azért eredményesek voltak így is és ez azért jó. Az ilyen meccsek nagyon kellenek, mint a mai egy bajnoki címhez!

Na még1x grat és csak így tovább fiúk!

Forca Barca!!!

Jó éjszakát mindenkinek! :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Titinho 2008.11.16. 23:04:24-kor.
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.11.16. 23:01:22

gekkodan írta:Az ilyen meccseket kell megnyerni, nem vagyok elégedetlen. Tavaly a Madrid többek között az ilyen meccsek miatt lett bajnok. Nem emelek ki senkit és nem is szidok senkit, mert a csapat nagyjából egy szinten volt, nem volt kiemelkedő senki.

Így tovább, 5 pont előny a Madriddal szemben, 3 a Villareallal!!!

CATALUNYA TRIOMFANT!!!
Így van. Én is pont ezt mondom.
Amelyik csapat az ilyen meccseket is képes hozni, annak jó esélyei lehetnek a végső győzelemre.
Nyögvenyelős, küszködős meccs volt, egy masszív csapat otthonában.
A meccs embere címre viszont nem tudnék javaslatot tenni.

SOM I SEREM!
Kép
Deus
Boixos Nois

2008.11.16. 22:59:36

gekkodan írta:Így tovább, 5 pont előny a Madriddal szemben, 3 a Villareallal!!!

CATALUNYA TRIOMFANT!!!

Ez itt a lényeg :!: :!: :!: Megcsináltunk! 8)
KépKép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.11.16. 22:59:32

Ott kezdem, hogy ez egy abszolút megérdemelt győzelem volt. Néha szenvedtünk ugyan, de a 3 pontot jogosan zsebeltük be. A bilbaóihoz hasonlóan nehéz meccs volt, de ha van egy pici szerencsénk, akár egy sima 4:0 is lehetett volna, úgy hogy még csak jól sem nyomtuk-magunkhoz képest.
Dicséret illeti a csapatot, fontos volt, hogy ebben a fordulóban kihasználjuk a többiek botlását.
Rivaldo-A Legnagyobb.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.11.16. 22:58:00

Az ilyen meccseket kell megnyerni, nem vagyok elégedetlen. Tavaly a Madrid többek között az ilyen meccsek miatt lett bajnok. Nem emelek ki senkit és nem is szidok senkit, mert a csapat nagyjából egy szinten volt, nem volt kiemelkedő senki.

Így tovább, 5 pont előny a Madriddal szemben, 3 a Villareallal!!!

CATALUNYA TRIOMFANT!!!

Yaya Touré - a szikla.

vilmso94
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.11.16. 22:56:39

laza 2-0 nekünk, és így megvan a 3 pont ami a lényeg !

Forza Barca
Magyar a szív, de Katalán a lélek, Barcelona drukker leszek amíg élek!!!,
Kép
Kép
Lezárt