2 dolgot sajnálok:Eto'o nem szerzett gólt és, Bojan fejese nem ment be.Mekkora problémák.

Szerintem semmi baj sincs azzal, hogy a szélsőink pont az ellenkező lábukkal ügyesebbek mint amelyik oldalon játszanak. így nyertünk bl-t is és szerintem ez már amolyan Barca sajátosság. És ezek a szélsők képesek arra hogy a nagy tömörülésből a labdát jóhelyre kipasszolva helyzetet alakítsanak kiLéfe írta:A lényeg, ha nem gurul a laszti akkor küzdeni kell a 3 pontért. Megtörtént. Nem lehet mindig sziporkázni. De még ilyen szuper sorozat után is érzek gondot:
- a balszélsőnk jobb lábas
- a jobbszélsönk bal lábas
- mind a ketten sokszor csak befelé mennek tömöritve a védelmet
- Busqkets játéka tegnap gyenge volt, sok labdát elszort, de nem cserélte le
- Elég lazán kezelték az első félidőt - kényelmesen
Nehéz sorozat jön vigyázni kell, főleg a gólhelyzetek kihasználásában és a védelemben.
Mint ahogy én is csatlakoznék Gábor és Dani barátomhoz.Rivaldo11 írta:Egyetértek Danival a Villarrealt illetően. Ott lehetnek sokáig, vigyázni kell velük. A madridnál viszont nem érzem azt, hogy egy szimpla edzőcsere elég. A keret vékony, óriási érvágás, hogy nincs Robinho. A feladat az, hogy -mint eddig-továbbra is kihozzuk a keretek közti minőségkülönbséget. Ja, és az sem lenne baj, ha vernénk rájuk még öt pontot.
Tavaly az volt csoda,h olyan eredményekkel 3.ok lettünk, nem a villarreal érdeme, ebben a mezőnyben hasonló játékkal 6-8. lennénk jelenleg.gekkodan írta:Pellegrini csapata ott lehet sokáig, tavaly minket is megvicceltek a végére... Erősségük, hogy hihetetlen stabilak és tudatosan vannak taktikailag felkészítve. A Madrid? Hát bízzunk benne, hogy még marad Schuster, mert ha egy Ramost leültetnek, akkor gubanc lesz. Nekünk addig jó, ameddig a német van a padon, lehetőleg legyen ott december végéig.ozsimiki írta:
Amúgy Villarreal-tól nem tartok hosszú távon, ez van. Valenciától sem. A madrid nagy gödörben van,de engem csak ők érdekelnek, másik kettő nem fog ott lenni végig. és ha már a madrid sem,akkor nyugodhatunk meg.
Ja és csak magunkkal törődjünk, ennyi.
Pellegrini csapata ott lehet sokáig, tavaly minket is megvicceltek a végére... Erősségük, hogy hihetetlen stabilak és tudatosan vannak taktikailag felkészítve. A Madrid? Hát bízzunk benne, hogy még marad Schuster, mert ha egy Ramost leültetnek, akkor gubanc lesz. Nekünk addig jó, ameddig a német van a padon, lehetőleg legyen ott december végéig.ozsimiki írta:
Amúgy Villarreal-tól nem tartok hosszú távon, ez van. Valenciától sem. A madrid nagy gödörben van,de engem csak ők érdekelnek, másik kettő nem fog ott lenni végig. és ha már a madrid sem,akkor nyugodhatunk meg.
De a bajnokságban megvan a sorozatbeli 9. győzelmünk, amivel az összes meccset tekintve már 16 meccs óta vagyunk veretlenek!!!Los Banditos írta:Ha nem lett volna a Basel ellen döntetlen, akkor ma a 15. győzelmünk lett volna zsinórban.
Így van. Én is pont ezt mondom.gekkodan írta:Az ilyen meccseket kell megnyerni, nem vagyok elégedetlen. Tavaly a Madrid többek között az ilyen meccsek miatt lett bajnok. Nem emelek ki senkit és nem is szidok senkit, mert a csapat nagyjából egy szinten volt, nem volt kiemelkedő senki.
Így tovább, 5 pont előny a Madriddal szemben, 3 a Villareallal!!!
CATALUNYA TRIOMFANT!!!