Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
Soler
Barça B

2010.07.06. 14:49:45

S.Agüero írta:
Cooltiszo írta:Mindenképpen igazolnék vkpt, méghozzá néger gyereket, fiatalt, max 15ért. Pl. Sissoko a Toulouse-ból.
Sissoko a Toulouse-ban játszik? :o
A juvés meg a régi poolos sissokoról beszélünk?
Nem Moussa Sissoko a Toulouse-ban játszik.Ő tényleg elég jó.A Juvés a Mohamed Sissoko. 8)
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2010.07.06. 14:47:44

Cooltiszo írta:Mindenképpen igazolnék vkpt, méghozzá néger gyereket, fiatalt, max 15ért. Pl. Sissoko a Toulouse-ból.
Sissoko a Toulouse-ban játszik? :o
A juvés meg a régi poolos sissokoról beszélünk?
SuperMessi
Capitá del Barça

2010.07.06. 14:14:19

Sanama
Llegenda del Barça

2010.07.06. 14:01:49

menczel írta:Hihetelen hogy sokat látott Barca szurkolók itt a fórumon még mindig milyen hiszékenyek.

Az a tény amit az eurobarca tényként közöl. A Sport, El mundo stb... csak blikkszerű média. Egy fokkal megbízhatóbbak a rádiós információk, de nem sokkal.

Tehát. Csiga marad. Ibra marad. Ennyi.
Ha úgy gondolod sértés volt,bocsánatot még kérhetsz :roll: :wink: (csak viccelek)

Tehát akkor:
Pep, Ismét egy baromi király üzlet volt! 10milláért vettünk egy ember 1 évre a padra :) Nagyszerű...Gratulálok.

Csiga,minden jót!

ui: Akkor Pep sem lesz már edző,hogy Csiga elment? :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sanama 2010.07.06. 14:18:49-kor.
LM10
Director del Fútbol

2010.07.06. 13:52:47

Messa írta:Megmondom őszintén, a szezon vége felé azt gondoltam, nem kell nekünk minden áron Ibra, inkább egy Robinho... Viszont belegondoltam, Villának piszkosul megy a bal szélen is, és az igazat megvallva, nekem hiányozna Ibra. Ha van önbizalma, olyat játszik, hogy az ember ámul és bámul. Ezt kéne elérni, hogy érezze, mindenki bízik benne. Talán egy Villával kiegészült bal-támadó szekcióval még nagyobb támogatást fog kapni.

Villa-Ibra-Messi csatársor. Fincsi, mit ne mondjak. 8) Nem kell már balszélső.

Viszont Touré eladásával csökkent a középpályások száma, így én ragaszkodnék Ceschez. Bár teljesen korrekt Rossel 45 millás limite. Többet nem ér a srác.

Esetleg még egy csere jobbhátvédet elnéznék a csapatban. Ha választhatnék, Cáceres lenne az, de Van der Wiel-nek is örülnék.

Röviden, Ibra megtartásával, Fabregas idehozatalával, és egy csere jobbhátvéddel kiegészülve igazán ütőképes csapatunk lenne a következő szezonban. A mostaninál még ütőképesebb.
Ezzel teljesen egyet értek. A csatársor nálam is így lenne, rá kell menni Fabregasra normális áron. Jobb védőt cserének nem hiszem, hogy vennénk, nem is szólnak erről már a hírek, meg Montoyát tartják tehetségesnek a B csapatból, vele hosszabbítottunk is, a felkészülési szezon alatt kiderül mit tud :)
Caceres meg még mindig beválhat szvsz,de nem idén. Pep kölcsön akarja adni még Cacerest, lehet úgy van vele, hogy addig fejlődjön, és ha Márquez távozik jövőre(ha nem idén), akkor ő pótolja majd a Mexicóit.
Én azt mondom, hogy nem kell VKP. Busquets így is sokat fog játszani, csak sérülés vagy eltiltás miatt jáűtszhat majd ott más, aki Keita kéne, hogy legyen. És még itt van Márquez is, vagy vész esetben Piqué.
sjd
Llegenda del Barça

2010.07.06. 13:47:52

Say no to racism :P

FM-be bejött (csak hogy tartsuk a szintet), bár ott inkább box2box kp-ként
:)

Egyébként érdekes h az ElMundo is őt emlegette (10 másik játékos mellett)
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2010.07.06. 13:36:21

Mindenképpen igazolnék vkpt, méghozzá néger gyereket, fiatalt, max 15ért. Pl. Sissoko a Toulouse-ból.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.07.06. 13:29:49

Chino én úgy emléxem, h Bartra csak az Atletico ellen elvesztett bajnokin kapott lehetőséget, és számomra akkor a meccs egyetlen pozitívuma volt. a többiben is egyetértek, ha "elbírtunk" egy Csigát, akkor Muniesa se hiszem, h rosszabb lenne... nem kell minden áron igazolgatni...
meg kell próbálni elhozni Cesc-t vmi olyan áron, ami még nem "real-szintű", ha nem sikerül, talán lenne értelme bepróbálkozni egy 20-assal Özilért (18-ról szóltak a hírek), más posztra sztem nem kell igazolni. a VKP poszt lehet kritikus pont, esetleg arra még érdemes nézni "ÓÓCÓN" vkit... (nekem mind1, csak ne argentin legyen, mert az egyértelmű, h ki lenne...)
Chino
Llegenda del Barça

2010.07.06. 13:23:56

Barcaman1993 írta:
elbandi írta:Imádom amikor beírja valaki ide hogy "új kapus kell" meg hasonló.
Aki ezt ide írja az szokott Barca meccset nézni? :roll:
vagy csak unatkozik?
A hátvéd kérdés így megoldódott szerintem.
A 4 középhátvéd mellé valószínűleg hoznak fel egy ifit
vagyis inkább remélem.Nagy baromság lenne kh-t venni.
Mondjuk egy csere jobbhátvédet még elnéznék a csapatba
de ezt is meg lehetne oldani házon belül :roll:
Én is ezt gondolom. Középre Fontás-Muniesa duóból vki, vagy esetleg mindkettő. Jobb oldalra Bartra, vagy talán egy új igazolás, bár annak annyira már nem örülnék, mint egy jól teljesítő fiatalnak. Jöjjön még Cesc vagy Özil aztán tudjuk le, ezt az átigazolási baromságot, mert már most nagyon unom :!: Mi lesz itt később :?: :shock:
Ezzel szóról szóra egyetértek. Idén talán van sansz arra, hogy az Atleticből valaki "felpillantson" a nagycsapatba. Van 3 rutinos középső védőnk egy klasszis fiatal Piqué személyében, mellette szvsz elbírnánk Muniesat. Persze egy középhátvédet bajosabb beépíteni, de ha előre tekintün sokat nyerhetünk vele. Bartra-ról hasonló a véleményem. Kicsit meglepődtem, hogy a szezon 2. felében nem nyúlt érte Pep, ha már a Bl-ben bedobta a mélyvízbe. Nem sokat láttam játszani, de már a Stuttgart ellen is (javítsatok ki ha nem azon a meccsen volt, de szinte biztos vok benne) az első néhány perc után felvette a ritmust és nagyon jó megoldásai voltak.

Én a védelembe mindenképp várnék egy fiatalt, de ha oda nem akkor a Thiago-Dos Santos páros egyikét mindenképp.
Forca Barca!!!!
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2010.07.06. 13:20:51

Asys írta:Mert Villa a zsebünkből ugrott elő? :D

Most állunk nullán... elméletben!
De erre a szezonra úgy 40 millával számoltak,szvsz még mindig van pénzünk akkor :D
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
Asys
Entrenador del Barça

2010.07.06. 13:16:21

S.Agüero írta:Ha most elmegy Csiga, akkor van +45 millánk átigazolásra. :wink:
Abból meg is tudjuk venni valószínűleg Cesc-t. :)
Mert Villa a zsebünkből ugrott elő? :D

Most állunk nullán... elméletben!
MatyiG
Adminisztrátor

2010.07.06. 13:12:18

Ha most elmegy Csiga, akkor van +45 millánk átigazolásra. :wink:
Abból meg is tudjuk venni valószínűleg Cesc-t. :)
vlxe
Capitá del Barça

2010.07.06. 12:42:53

Messa írta:Röviden, Ibra megtartásával, Fabregas idehozatalával, és egy csere jobbhátvéddel kiegészülve igazán ütőképes csapatunk lenne a következő szezonban. A mostaninál még ütőképesebb.
Itt a pont!!! Ez lenne a legjobb szerintem is a csapatnak, de ehhez mindenképpen kell egy jó Ibra, mert ez csak így működik :wink:
Kép
Nastradamus
Jugador del Barça

2010.07.06. 12:40:51

Messa írta:Megmondom őszintén, a szezon vége felé azt gondoltam, nem kell nekünk minden áron Ibra, inkább egy Robinho... Viszont belegondoltam, Villának piszkosul megy a bal szélen is, és az igazat megvallva, nekem hiányozna Ibra. Ha van önbizalma, olyat játszik, hogy az ember ámul és bámul. Ezt kéne elérni, hogy érezze, mindenki bízik benne. Talán egy Villával kiegészült bal-támadó szekcióval még nagyobb támogatást fog kapni.

Viszont Touré eladásával csökkent a középpályások száma, így én ragaszkodnék Ceschez. Bár teljesen korrekt Rossel 45 millás limite. Többet nem ér a srác.

Esetleg még egy csere jobbhátvédet elnéznék a csapatban. Ha választhatnék, Cáceres lenne az, de Van der Wiel-nek is örülnék.

Röviden, Ibra megtartásával, Fabregas idehozatalával, és egy csere jobbhátvéddel kiegészülve igazán ütőképes csapatunk lenne a következő szezonban. A mostaninál még ütőképesebb.
Na nehogy ám már. Okés egy szezont játszott még csak, de én akkor is utálom a nagyképű fejét. Abban viszont egyet értek, h inkább ő mint Robinho. Kell 1 robosztusabb csatár nekünk. Erre Ibra jó, de azt viszont nem hiszem, hogy egyfolytában a valagát kell nyalni. Eléggé beképzelt [auto_cenzúra] ez a fickó sztem. És pont ezért nem nyújt olyan teljesítményt. Ez csak az én véleményem.
Kép
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.07.06. 12:37:33

Megmondom őszintén, a szezon vége felé azt gondoltam, nem kell nekünk minden áron Ibra, inkább egy Robinho... Viszont belegondoltam, Villának piszkosul megy a bal szélen is, és az igazat megvallva, nekem hiányozna Ibra. Ha van önbizalma, olyat játszik, hogy az ember ámul és bámul. Ezt kéne elérni, hogy érezze, mindenki bízik benne. Talán egy Villával kiegészült bal-támadó szekcióval még nagyobb támogatást fog kapni.

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
sjd
Llegenda del Barça

2010.07.06. 12:32:34

visca el barca írta:
na mibe fogadjunk h soha nem fogod őket barca mezben látni?
Felkészülési meccsek számítanak? :P
visca el barca
Presidente del Barça

2010.07.06. 12:28:09

sjd írta:
visca el barca írta: keirissonról, meg caceresről meg a többiről is megmondta h a jövő tehetségei, és hosszú távon számolunk vele. ehhez képest egyik sincs itt és nem is lesz már.
Ez hogy jött?
Keirrison egyelőre még a jövő szezont a Fiorentinánál tölti kölcsönben, arról meg nem nagyon lehetett hallani h a Juve kihasználta volna Caceres vételi opcióját, szóval mindketten a Barca játékosai továbbra is
na mibe fogadjunk h soha nem fogod őket barca mezben látni?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Initom
Entrenador del Barça

2010.07.06. 12:28:04

lesz itt még hír az utolsó pillanatig még pár tucat embert szóba fognak hozni velünk.
unatkoznak az újságírók.
meg hát nekik is meg kell élni valamiből 8)
ha meglesz spec fabre akkor még tuti hogy kakát meg gerrardot is ide akarják igazolni a cikkezők :P
Abi & Tito
Barcaman1993
Director del Fútbol

2010.07.06. 12:21:41

elbandi írta:Imádom amikor beírja valaki ide hogy "új kapus kell" meg hasonló.
vagy csak unatkozik?
Én is ezt gondolom. Középre Fontás-Muniesa duóból vki, vagy esetleg mindkettő. Jobb oldalra Bartra, vagy talán egy új igazolás, bár annak annyira már nem örülnék, mint egy jól teljesítő fiatalnak. Jöjjön még Cesc vagy Özil aztán tudjuk le, ezt az átigazolási baromságot, mert már most nagyon unom :!: Mi lesz itt később :?: :shock:
Initom
Entrenador del Barça

2010.07.06. 12:20:19

VV vel semmi gond .
felesleges új kapust venni jobbat nem biztos hogy találnák ha igen azt meg vszeg nem engedik ( cech stb stb)
+ még fiatal is kapusnak tehát elvileg van hova fejlődnie...
egy ember kell középpályára 1-2 a védelembe + egy csatár ha ibra megy slussz passz.
:roll: 8)

szerk.: védelembe dani alves mögé.
Abi & Tito
elbandi
Capitá del Barça

2010.07.06. 12:19:08

Imádom amikor beírja valaki ide hogy "új kapus kell" meg hasonló.
vagy csak unatkozik?
Hattrick:Manchester.City.
Barcelona és City mindörökre...:)
MrPiedone
Barça B

2010.07.06. 12:14:58

DCRikee írta:Arra gondoltam. Egy kapus vétele kéne. Valljuk be Valdés nema elgjobb a legjobb klubhoz.Ghána kapusa Richard Kingson, vagy németeké Manuel Neuer kéne. Ez az én véleményem :)
Normális vagy ember?? Láttál te egyáltalán Barca meccset az elmúlt 2 szezonban? Valdés a tökéletes kapus a Barca számára, ez egyértelmű, szerintem jelenleg a világ TOP 3-4 kapusában benne van. Nagyon jót nevettem a hozzászólásodon, felvidítottad a napomat :D :lol: . Még jó hogy nem te döntesz az igazolásokról, mert akkor már a másodosztályban küzdenénk a bennmaradásért.
Kép
"Eshet eső, hullhat hó, Valdes kesztyű mindig jó!" - Horti Gábor :D

„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” - Pep a klub VB döntő előtt
sjd
Llegenda del Barça

2010.07.06. 12:08:40

visca el barca írta: keirissonról, meg caceresről meg a többiről is megmondta h a jövő tehetségei, és hosszú távon számolunk vele. ehhez képest egyik sincs itt és nem is lesz már.
Ez hogy jött?
Keirrison egyelőre még a jövő szezont a Fiorentinánál tölti kölcsönben, arról meg nem nagyon lehetett hallani h a Juve kihasználta volna Caceres vételi opcióját, szóval mindketten a Barca játékosai továbbra is
Barcaman1993
Director del Fútbol

2010.07.06. 12:01:44

DCRikee írta:Az egyértelmű,hogy a Barcának nem a támadásával van a baj.
Mivel van a baj? Ez volt az első (talán második) idény, amikor az egész csapat tökéletesen működött. Se a védelemmel sem a kapussal nem volt semmi gond (ha az azelőtti évet rossznak lehet nevezni :D ). Az meg, hogy nem jöttek annyira a kupák, mint előtte az meg csak a pech és a bírói tévedések miatt történt.

Alap igazság :!:
JÓ CSAPATON NE VÁLTOZTASS, CSAK EGÉSZÍTSD KI, HOGY MÉG ACÉLOSABB LEGYEN :!:
visca el barca
Presidente del Barça

2010.07.06. 12:01:40

Tdavid írta:Sztem meg hagyjuk már ezt az Ibrás témát!
Elmondta Pep h marad és számol vele jövőre is.
szavahihető egy ember. csigrinszkijről is azt mondta, hogy amíg ő itt lesz, addig, az ukrán nem megy sehova. keirissonról, meg caceresről meg a többiről is megmondta h a jövő tehetségei, és hosszú távon számolunk vele. ehhez képest egyik sincs itt és nem is lesz már.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Lezárt