Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem emiatt fog elmennei, vagy maradni Ronnie, másrészt pedig marhára igazságtalannak tartom, hogy ilyen jelzőkkel illetitek néhányan azt az embert, akinek (többek között!!!) köszönhető, hogy létezik -és ilyen magas színvonalon működik- ez a honlapA weblogot író célja általában az önkifejezés, gondolatai közreadása és az általa képviselt vélemények terjesztése.
Figónál is mindenki biztos volt, hogy nem távozik. Nyáron Londonban is mindenki biztos volt, hogy Titi marad...+ a gondolatok az előző válaszomból.Grege írta: Egy az egyben ez az én véleményem is...
Nem értem, minek írni ilyet, méghogy télen elmegy, ne vicceljünk már, vagy "legkésőbb nyáron", ezek hihetetlen kitalálmányok, az egy dolog, h a blogon ilyet írtok, de a cikk részt ne rontsátok el ezzel, mert még valaki azt hiszi, hogy ennek van komolyabb alapja. Aztán még valamelyik tv-s kommentátor képes, és meccs közben is megemlíti...
Kedves névrokonom (igen, sajnos ugyanúgy hívnak mindkettőnket)!varga tamás írta:rhynn cikke a mai blogon teljesen értelmetlen, alapja kb. 0%. ...
Kérem, mellőzni az ilyen jellegű, minden alapot nélkülöző, színvonaltalan irományokat. Nem méltó az eurobarca.hu szintjéhez.
Köszönöm!
Engem nem kell meggyőznöd, mert addig szerintem kár gondolkozni az "utódon",amíg az meg nem születik??Danka00792 írta:
Miért lenne baromság? Nem tényeket irtak le, csupán érdekes dolog elgondolkozni rajta hogy ki lenne mélto a "Roni utod" cimre. Ezt szépen ki is vesézte rhynn barátunk. És ha elmenne Roni (ez is csak gondolkozás, és nem tényként irom) akkor szerinted ha nincs igazságtartalma, akkor a feksoroltakon kivül ki jönne![]()
No de mindegy. Ugysem tudlak meggyözni, mivel szerinted a hajpántnak van némi igazságtartalma.
Etooka írta:a kélt gólpasszt kihagytad,amit eto'onak fog adni....gnorbert írta:Ronnie ma kettőt vág a Valenciának, és nem megy sehova.
Sem télen, sem nyáron.
Semmikor![]()
Minden más bulvár...
azért azt nem mondanám,h valdes 3:0 nál sietette a meccset,mert azért jo pár unalmas 2:0ás hazai meccsünk volt anno,amikor csak ronnie csinált vmit!meg szerintem a rosszabb formának semmi köze ahhoz,hogy sietetti-e ,mert az csak taktika kérdése!én van bommel-t nem adtam volna el,bár tény,yaya jobb nála!meg talán edmilson is!OvaMind írta:Ez a cikk. . . nem is minősítem. Mi az h Deco elmegy? Talán rosszul teljesít?
Amúgy meg erős a középpályánk, nemtom mi értelme lenne Lampardot leigazolni pl.(jó vétel?) tipikus angol focit játszó játékos. Spanyol bajnokságban simán eltűnne a mezőnyben. Ha már Chelsea, akkor Joe Cole, ő amúgy is pados, tud cselezni, és Dinho helyén bevethető, ha. . .
Vagy Diego is jó ötlet.
De erről felesleges beszélni, mivel Dinho meg fogja találni az új stílusát, amivel szintén hasznára fog válni a csapatnak. Vannak rosszabb meccsei, de ki kell állni a játékos mellett. A másik, hogy Deco és Eto'o hiányzott az utóbbi időben, akik szerintem olyan alapjai a Barcának, mint amilyen a mostani Messi vagy Puyol. Ez nagy csapás votl azért. Henrynál eddig is jobbnak tartottam Eto'o-t, vagy legalábbis a Barca arculatának megfelelőbbnek.
Semmi értelme igazolni, bő a keretünk. Ami talán oké az az , hogy klasszikus jhv csak 1 van(Zambrotta, najó meg Oleguer de hát ő ...) ,valakit még be lehetne építeni. De ennyi !
Ne legyen olyan csapat a Barca mint a Real volt 4-5 éven keresztül. Nem kellenek az említett sztárok ide, össze kell szokni, egység kell. Ha már váltás, akkor az az edzőé legyen, mert ő felelne ezért.
Nézzetek meg egy 2 évvel ezelőtti meccset ! Még 3-0 nál is Valdez sietett a kapuskirúgással, hogy még 2-őt berámoljunk ! Sokkal nagyobb hőfokon izzott a team.
Pedig az a csapat-nevek alpján-gyengébb volt. Beférne most a középpályára egy Van Bommel ? Ja és Edmilson vagy Motta?
Nem nevekben kell gondolkodni... a meccsek fejben dőlnek el, és ott kell rendet tenni. Sztem.
a kélt gólpasszt kihagytad,amit eto'onak fog adni....gnorbert írta:Ronnie ma kettőt vág a Valenciának, és nem megy sehova.
Sem télen, sem nyáron.
Semmikor![]()
Minden más bulvár...
Egy az egyben ez az én véleményem is...varga tamás írta:rhynn cikke a mai blogon teljesen értelmetlen, alapja kb. 0%. Nem is értem, hogyan lehet ilyen, minden valóságalapot nélkülöző firkálmányt a honlapon megjelentetni. Nem emlékszem, hogy R10, Joan Laporta i Estruch, Ferran Soriano, Frank Rijkaard, Roberto de Assis, Johan Neeskens közül valaki is szólt volna Ronaldinho távozásáról. Ha igen, akkor vagy elkerülte a figyelmemet, vagy meghibbantam. Az, hogy a marca meg a többi inkompetens lap mit írogat, nem hinném, hogy perdöntő erejű.
Éppen ezért felesleges ilyen 'zagyvaságokkal' tömni a Barca-drukkerek fejét. Arról már nem is szóva, hogy a felsorolt esetleges 'utódok' egyike sem (Kaká kivételével) közelíti meg R10 tudását, felkészültségét, eredményeit. Szóval, félszeműekkel nem biztos, hogy pótolni tudnánk Ronnie-t. Kérem, mellőzni az ilyen jellegű, minden alapot nélkülöző, színvonaltalan irományokat. Nem méltó az eurobarca.hu szintjéhez.
Köszönöm!
Nem kaptam fel a vizet, csak leírtam a véleményem. Talán szabad.fcjoc írta:ez csak egy cikk a sokközül.. fölösleges felkapnod a vizet. ..semmi sem biztos csak a halál.. lehet hogy menni fog lehet hogy nem. ha megy akkor tényleg el kell gondolkozni ki kell a helyére, addig meg ezek csak feltételezések...