Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Biztos a magyar vezetéknév miatt.Eazzy írta: ...de van egy ember, akinek nagyon szurkolok, az pedig Bolt. Már majdnem annyira, mint a magyaroknak...nemtom ez miről van...
Jah, hát várta itt mindenki a 3 aranyat, meg nagyon leadtuk az elvárást, erre már hétnél tartunk...szóval arra akarok kilyukatdni, hogy sosem értem, hogy minek itt szenvedni, hogy mi lesz, szurkoljuk végig, aztán örvendjünk. Ha egy aranyunk lenne, én akkor is végig fogom üvölteni az összes magyar érdekeltségű versenyt.FtcSikiHun írta:imádom az embereket.
ismerősöm egy hete kiírta, hogy: na, magyaroknak megérte kimenni az Olimpiára
most meg minden nap: ezaz, szép volt, újabb arany, tudtam stb.
Danutának hatalmas grat. még mindig nem tudom, hogyan kell kiejteni a nevét. Danuta, vagy Danusa?
srácok is kitettek magukért. szép volt
socio66 írta:én nem hozzájuk hasonlítom, hanem az ellenfelekhez.Mezner2 írta: Mert óriási hiba mindenkit a 76osokhoz hasonlítani
mert ha megnézed például a szerbek keretét, hogy mennyire fiatalok, mennyire összeszokottak, és még a klasszisaik is a legjobb korban vannak, akkor azért hajlamos vagy kevésnek látni a tehetségeinket.
abban bízom, hogy a dani-dumi-hosi-kicsi vonal madarassal és szívóssal kiegészülve elő tud lépni az öregek árnyékából, és meghatározóbbak lesznek az eddiginél, aztán majdcsak jönnek melléjük a fiatalok.
én nem hozzájuk hasonlítom, hanem az ellenfelekhez.Mezner2 írta: Mert óriási hiba mindenkit a 76osokhoz hasonlítani
Néztem én is, Bolt a végén már csak kocogott, de úgysem érték őt utolmiihii írta: Semmi meglepi,Bolt és Blake kocorászva nyerték a futamaikat.
A klasszikusokat csak pontosan: kifordulós egylábas.Bob_Marley írta: egylábas kipördülés
NBC Amerikában nyomatta a magyar - izland kézit, ilyen meccs után nem csodálkoznék, ha rákapnának erre a sportra isBob_Marley írta: pénzre visszatérve, pl az NBC 4,4 milliárd !!!!!! dollárt fizet a közvetítésekért a 2020as Olimpiáig, csak egy adalék hol mennyit áldoznak, s mekkora pénzek mozognak.
2. száz egyértelműen gyorsabb. Már csak a kanyar miatt is. + ott nem térdelő rajtból indulsz. Csak ilyen tempónál amit Bolték csinálnak már a századok is sokat jelentenek.kanty írta:A második 100 a gyorsabb, mert az "repülőrajtos", a rajt miatt gyengébb az első. Persze MJ 400-as volt, 100-on, ha jól tudom még 10 másodpercen belüli eredménye sem volt. Tehát abszolút hihető amit mondasz.miihii írta: Nem is biztos,h kell
Emlékszem Michael Johnson 19.30-as WR futása után leközölték az első és második 100 méterének idejét.Nem emlékszem pontosan a számokra,de az ezer százalék,h egy ""gyenge"" első etap után valami hihetetlen másodikat produkált. Nem akarok tippelni,de az tuti,h az arcom leszakadt tőleUh ő sem két egyformát futott,hanem rendesen el volt tolva a balansz
![]()
A második 100 a gyorsabb, mert az "repülőrajtos", a rajt miatt gyengébb az első. Persze MJ 400-as volt, 100-on, ha jól tudom még 10 másodpercen belüli eredménye sem volt. Tehát abszolút hihető amit mondasz.miihii írta: Nem is biztos,h kell
Emlékszem Michael Johnson 19.30-as WR futása után leközölték az első és második 100 méterének idejét.Nem emlékszem pontosan a számokra,de az ezer százalék,h egy ""gyenge"" első etap után valami hihetetlen másodikat produkált. Nem akarok tippelni,de az tuti,h az arcom leszakadt tőleUh ő sem két egyformát futott,hanem rendesen el volt tolva a balansz
![]()
Mert óriási hiba mindenkit a 76osokhoz hasonlítani,és még a szakma is ezt teszi,olyan nem lesz többet,egy korosztályként 72meccsből 71et nyertek,és 1 döntetlenjük volt,fel kell fogni,hogy ilyen többet nem lesz.socio66 írta:irigylem az optimizmusod, tényleg, de azért azt a szakemberek is elismerik, hogy az aranygenerációnk utáni korosztályok jóval elmaradnak a várakozásoktól.Mezner2 írta:
az utánpótlás tornákon legalább annyi a kínos meglepetés, mint a kellemes, és nem véletlen, hogy az utóbbi négy évben senki nem tudott megragadni a csapatban, valamiért az 'iszonyat tehetségek' helyett még utoljára azokat az öregeket kellett összerántani, akik már csapatukban alig játszanak meccseket, vagy már négy éve is szóba került náluk a válogatottság lemondása.
vannak tehetségek, ez természetes, de ahhoz hogy fenntartsuk a szintet, olyan embereknek kellene berobbanni, mint amilyen varga dénes volt anno, akinek minden mozdulatán látszott, hogy zseni mocorog benne.
most ilyet nem látok, és ha dénes is leköszön, akkor egy ideig biztosan nehéz időszakunk lesz.
Nem is biztos,h kellREMY írta:nehéz 2db 9.5-ön belüli 100-at futni.
Láttam 2008-ban. Beleadott mindent, s megdöntött egy olyan világcsúcsot, amiről azt hitték, hogy nagyon sokáig állni fog.REMY írta:2008-ban gondolom láttad. Elhiszem, hogy régebb óta fut, de akkor is nehéz 2db 9.5-ön belüli 100-at futni.kanty írta:Bolt régebb óta fut 200-at, mind 100-at, első komolyabban eredményét is a hosszabbik sprintszámban érte el.REMY írta: 19.30 körül fogják nyerni szerintem. 2008-ban is látszott, hogy Bolt küzd az utolsó 20-30 méteren. Még mindig 100 méteresek. Nem fogja végig bírni. De cáfoljon rám és tolja végig és legyen WR
Meglátjuk mire lesznek képesek, viszonylag magabiztos Bolt győzelmet várok.
Lehet,h igazad lesz és úm. kioltják egymást azzal,h verseny lesz köztük végig és tekerni kell,ez meg ront az időn a savasodás miatt. De így szemre,látva az időket és a tempójukat,sztem lehetne benne annyi.REMY írta:Ha 18-al fog kezdődni amit kétlek... nagyon erős lenne az. Annyi nincs benne. Akkor Bob Terminatorozikmiihii írta:Közben lementek a 200 sík elődöntői.
Semmi meglepi,Bolt és Blake kocorászva nyerték a futamaikat.De annyira kiengedtek mindketten,h érzésre ebben akkora WR van,mint egy ház. Simán 18-cal kezdődő idő volt a futásaikban,ha végig darálják.
Nagy meccs lesz köztük holnap 21:55-től.![]()
19.30 körül fogják nyerni szerintem. 2008-ban is látszott, hogy Bolt küzd az utolsó 20-30 méteren. Még mindig 100 méteresek. Nem fogja végig bírni. De cáfoljon rám és tolja végig és legyen WR
Nekünk van a legidősebb átlagéletkorú csapatunk az olimpián!Bob_Marley írta:Én nem értek hozzá, de ha azt nézem a többi válogatott azért már egyfajta fiatalításon átesett, így tényleg elég nehéz lesz.
Megnéztem just for fun jelleggel:
Nálunk 8!!!! 30+os játékos volt a keretben
Montenegro 3
Horvát 4
Szerbeknél meg csak a kapus
Nem mintha ezek számítanának, meg azért lesz rá 4 év hogy felkészüljünk, de azért érdekes, hogy igazán nagy korszakváltást nem tudtunk végrehajtani az évek során.