Olimpia 2012

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Szerinted hány arany érmet fog szerezni a magyar csapat?

0-3
21
17%
4-6
53
42%
7-9
35
28%
10 vagy több
17
13%

Szavazatok száma: 126
HAnonymus
Entrenador del Barça

2012.08.09. 11:41:35

Eazzy írta: ...de van egy ember, akinek nagyon szurkolok, az pedig Bolt. Már majdnem annyira, mint a magyaroknak...nemtom ez miről van... :)
Biztos a magyar vezetéknév miatt. :oops:
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.08.09. 11:40:43

FtcSikiHun írta:imádom az embereket.
ismerősöm egy hete kiírta, hogy: na, magyaroknak megérte kimenni az Olimpiára

most meg minden nap: ezaz, szép volt, újabb arany, tudtam stb.

Danutának hatalmas grat. még mindig nem tudom, hogyan kell kiejteni a nevét. Danuta, vagy Danusa?

srácok is kitettek magukért. szép volt :wink:
Jah, hát várta itt mindenki a 3 aranyat, meg nagyon leadtuk az elvárást, erre már hétnél tartunk...szóval arra akarok kilyukatdni, hogy sosem értem, hogy minek itt szenvedni, hogy mi lesz, szurkoljuk végig, aztán örvendjünk. Ha egy aranyunk lenne, én akkor is végig fogom üvölteni az összes magyar érdekeltségű versenyt.

Egyébként most az lepett meg engem, hogy minden olimpián csak a magyar résztvevőknek szurkolok, a többi versenybe, ahol nem vagyunk, csak belelesek, de van egy ember, akinek nagyon szurkolok, az pedig Bolt. Már majdnem annyira, mint a magyaroknak...nemtom ez miről van... :)
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2012.08.09. 11:35:09

imádom az embereket.
ismerősöm egy hete kiírta, hogy: na, magyaroknak megérte kimenni az Olimpiára

most meg minden nap: ezaz, szép volt, újabb arany, tudtam stb.

Danutának hatalmas grat. még mindig nem tudom, hogyan kell kiejteni a nevét. Danuta, vagy Danusa?

srácok is kitettek magukért. szép volt :wink:
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.08.09. 11:21:53

Juppíííííí! :D Ott a hetedik! Grat, és az ezüstért is persze a fiúknak!
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.08.09. 11:20:20

GRATULA!!!

Most akkor megint írhatom le, h Szép volt!!! De remélem még sokszor kell leírnom!!

=D> =D> =D>
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.08.09. 11:19:05

Kozák Danuta pedig egyéniben is Olimpiai bajnok :!: 8)

GRT NEKI IS!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.08.09. 10:59:22

Na egy ezüstet összehozozz a ffi kajak 4 es 1000m-n.

Szép volt! 8) :)
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.08.09. 10:45:13

Na kezdődik!
Plííííííííííííz vagy két aranyat! :D
Mezner2
Entrenador del Barça

2012.08.09. 09:41:57

socio66 írta:
Mezner2 írta: Mert óriási hiba mindenkit a 76osokhoz hasonlítani
én nem hozzájuk hasonlítom, hanem az ellenfelekhez.
mert ha megnézed például a szerbek keretét, hogy mennyire fiatalok, mennyire összeszokottak, és még a klasszisaik is a legjobb korban vannak, akkor azért hajlamos vagy kevésnek látni a tehetségeinket.
abban bízom, hogy a dani-dumi-hosi-kicsi vonal madarassal és szívóssal kiegészülve elő tud lépni az öregek árnyékából, és meghatározóbbak lesznek az eddiginél, aztán majdcsak jönnek melléjük a fiatalok.

Az a baj,hogy akiket felsorololtál azok sem húszévesek már,lehet nem rájuk kéne építeni a jövő csapatát,mert Marciban is egy olimpia van már csak,Varga Daniban is, sőt Hosnyánszkiban is,rioban 34.33 és 32 évesek lesznek már ők is,míg amikor kásáék berobbantak és megnyerték az elsőt akkor 24-25 évesek voltak.
A most következő világversenyeket be kell áldozni majd,az összeszokáshoz ez egyértelmű,nem lesznek döntős szerepléseink,sőt még talán elődöntősök sem,de ha épül a csapat,megtalálja a köv. szöv.kap. a magot akire lehet építeni,akkor rioban már lehetnek reményeink.
Deus
Boixos Nois

2012.08.09. 09:40:54

http://www.nemzetisport.hu/london_2012/ ... am-2161219

Kajak-kenu
Férfi K–4 1000 döntő 10:48
Kammerer Zoltán, Tóth Dávid, Kulifai Tamás, Pauman Dániel

Kajak-kenu
Női K–1 500 döntő 11:08
Kozák Danuta

Kajak-kenu
Női K–2 500 döntő 11:35
Kovács Katalin, Douchev-Janics Natasa

No, van esély még több aranyat szerezni? 8) Sztem egy tuti meglesz.

Úszás
Női 10 km döntő 13:00
Risztov Éva

10 km úszás?! :shock: :shock: Aztaaa...

--------------------

Női vízilabda bronzmérkőzés: 19:40
Ausztrália–MAGYARORSZÁG

--------------------

Labdarúgás
Női labdarúgás döntő: 20:45
Egyesült Államok–Japán (Wembley)

Hajrá Japánok! 8)
KépKép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.08.08. 23:42:55

Jó a meccs :D Amerikaiak játszanak sokszor!!!! :D , kenguruk nem hagyják magukat, volt 1-2 keményebb fault is (sportszerűség határán belül).

James félelmetes zsugákat ad, sajnos látva 1-2 meccsét kezd beigazolódni az a rémképem, hogy jövőre még az ideire is ráfog tenni egy lapáttal, az ember rezzenéstelen arccal, csinálja a dolgát, s mellette tudjuk milyen képességei vannak, s abszolút görcsmentesen most speciel háttérben, de ha kell előrelép lsd litvánok ellen, s hopp 6 pont pár precen belül, védekezésben mindig is remek volt, szóval sajnos lehet jövőre sokszor láthatjuk a James féle gyilkos meccseket mint a Celtics elleni 6ikat....:? Aminek én annyira nem örülök :D

Szóval a meccs elég korrekt, még ha olykor védekezni is az USA :roll: De nem fanyalgok :D
Kép
Kép
Kép
Castiel
Capitá del Barça

2012.08.08. 23:35:47

közben eldőlt hogy a ffi kézi válogatott, a Svédekkel meccsel...
Svédország-Dánia 24-22
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
socio66

2012.08.08. 23:24:59

Mezner2 írta: Mert óriási hiba mindenkit a 76osokhoz hasonlítani
én nem hozzájuk hasonlítom, hanem az ellenfelekhez.
mert ha megnézed például a szerbek keretét, hogy mennyire fiatalok, mennyire összeszokottak, és még a klasszisaik is a legjobb korban vannak, akkor azért hajlamos vagy kevésnek látni a tehetségeinket.
abban bízom, hogy a dani-dumi-hosi-kicsi vonal madarassal és szívóssal kiegészülve elő tud lépni az öregek árnyékából, és meghatározóbbak lesznek az eddiginél, aztán majdcsak jönnek melléjük a fiatalok.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.08.08. 23:17:11

Láttam, ez volt ma a fő külsős attrakció számomra. :D
2 oldallal hátrébb írtam is róla pár gondolatot, tényleg keményet védekeztek a spanyolok főleg, bejött a zóna nagyon, franciák teljesen kiestek a ritmusból.Jó kis csörte volt, de látva a spanyolokat itt az Olimpián meg előtte már a felkészülés alatt is, nagyon akadozik a gép, íjjjj de kellene egy Rubio :roll: Néha olyan kaotikus a játékuk, hogy hihetetlen :? Vagy legalább a kis Llull gyereket nyomathatnák többet, Calderon sokszor csak kóvályog :? És a belső kapcsolat sem működik sokszor, pedig mindkét Gasol jól is lát a pályán is tud assistolni rendesen, de rossz bemozgások vannak, rossz passzok nem ütemre, bosszantó.Főleg a meccs elején volt megint "kilátástalan" a spanyol játék, meg voltak a helyzetek, de mikor csak tovább kellett volna pöcizni eladták, vagy rosszul dobtak, azért volt egy adag malacuk a végére, de a védekezésük tényleg parádés volt, s kisegítette őket.

Oroszok ellen sokat kell javulni, nagyon dübörög a Szbornaja, s jelenleg szerintem a legjobb formában is ők vannak az EU csapatok közül.

Most meg kezdődik a hakni meccs :D 30-40-50 lesz közte????
Mondjuk Pat Mills miatt érdemes fent maradni ő azért remek kis kosaras a kenguruknál, a rengeteg jó amerikai játékoson kívül.
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.08.08. 23:09:41

Bob, láttad a Francia-Spanyol kosármeccset? Mi védekezést lenyomtak már az utolsó negyedben :shock:
Mind2 csapat szimpatikus, de szerintem a spanyolok magasai miatt jobban tudtak koncentrálni.
A Brazil-Argentín meccset is néztem, az annyira nem jött be, de örültem hogy az Argentínok jutottak tovább, Brazilok közül senki nem volt akivel szimpatizálni tudtam volna.
miihii
KHAL

2012.08.08. 22:26:50

Nyilván azt én is vágom,h mivel teljes lendülettel mennek bele a második 100-ba,ezért jobbnak kell lennie,ha végig nyomják.
Viszont MJ akkora időt tolt,h sokat foglalkoztak vele utána.

Mindegy,ez a WR már a múlt és remélem az új egy nagyon-nagyon-nagyon közeli jövő :P
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
PCsabi
aka Game90

2012.08.08. 22:09:59

Akkor egy nagy korszaknak vége van :( Én nem vártam aranyat a fiúktól, de egy jobb játékban és egy elődöntőben azért reménykedtem. Rio-ban már jó lenne egy új, fiatalabb válogatottat látni.

Kézilabdában a svédekkel játszunk majd. Nem lesz könnyű, azért csak verték az egyik nagy esélyest.

Ezt az utánpótlás dolgot én is felakartam hozni az Olimpia után, vízilabda és a kézilabda érdekelt volna főleg. Egy kedves fórumer írhatna az utóbbi utánpótlás helyzetéről is, nem igazán hallok arról, hogy 2-3 éven belül hatalmas tehetségek kerülnének majd ki (Szöllősit és Ancsint most hagyjuk, őket ismerem, a többiekre lennék kíváncsi)...
miihii írta: Semmi meglepi,Bolt és Blake kocorászva nyerték a futamaikat.
Néztem én is, Bolt a végén már csak kocogott, de úgysem érték őt utol :D
Bob_Marley írta: egylábas kipördülés
A klasszikusokat csak pontosan: kifordulós egylábas.
:mrgreen:
Bob_Marley írta: pénzre visszatérve, pl az NBC 4,4 milliárd !!!!!! dollárt fizet a közvetítésekért a 2020as Olimpiáig, csak egy adalék hol mennyit áldoznak, s mekkora pénzek mozognak.
NBC Amerikában nyomatta a magyar - izland kézit, ilyen meccs után nem csodálkoznék, ha rákapnának erre a sportra is :D

Hatos falról:
"I get knocked down but I get up again" - kezdte twitteres bejegyzését a britek olimpiai bajnok teniszezője, Andy Murray édesanyja, Judy. Mindezt a magyar-izlandi kézilabdameccsen nyújtott magyar teljesítményre értette. Murray mama tweetjei alapján teljesen belebolondult a magyar kapusba, Fazekas Nándorba. "Brilliánsak - írta a magyar csapatról -, de nem annyira, mint Fazekas, a magyar kapus-bohóc-tornász". Murray mama szívét akkor nyerte el a kapus, amikor megrúgta a felső kapufát. Erre ezen a meccsen nem figyeltünk fel, de a szerbek elleni sorsdöntő csoportmeccsen egy sikeres védése után valóban megrúgta a felső kapufát. A tetejét. Felülről.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
REMY
Madridista

2012.08.08. 22:07:02

kanty írta:
miihii írta: Nem is biztos,h kell ;)
Emlékszem Michael Johnson 19.30-as WR futása után leközölték az első és második 100 méterének idejét.Nem emlékszem pontosan a számokra,de az ezer százalék,h egy ""gyenge"" első etap után valami hihetetlen másodikat produkált. Nem akarok tippelni,de az tuti,h az arcom leszakadt tőle :D Uh ő sem két egyformát futott,hanem rendesen el volt tolva a balansz ;)
A második 100 a gyorsabb, mert az "repülőrajtos", a rajt miatt gyengébb az első. Persze MJ 400-as volt, 100-on, ha jól tudom még 10 másodpercen belüli eredménye sem volt. Tehát abszolút hihető amit mondasz.
2. száz egyértelműen gyorsabb. Már csak a kanyar miatt is. + ott nem térdelő rajtból indulsz. Csak ilyen tempónál amit Bolték csinálnak már a századok is sokat jelentenek.
kanty
Llegenda del Barça

2012.08.08. 22:05:04

miihii írta: Nem is biztos,h kell ;)
Emlékszem Michael Johnson 19.30-as WR futása után leközölték az első és második 100 méterének idejét.Nem emlékszem pontosan a számokra,de az ezer százalék,h egy ""gyenge"" első etap után valami hihetetlen másodikat produkált. Nem akarok tippelni,de az tuti,h az arcom leszakadt tőle :D Uh ő sem két egyformát futott,hanem rendesen el volt tolva a balansz ;)
A második 100 a gyorsabb, mert az "repülőrajtos", a rajt miatt gyengébb az első. Persze MJ 400-as volt, 100-on, ha jól tudom még 10 másodpercen belüli eredménye sem volt. Tehát abszolút hihető amit mondasz.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Mezner2
Entrenador del Barça

2012.08.08. 22:03:42

socio66 írta:
Mezner2 írta:
irigylem az optimizmusod, tényleg, de azért azt a szakemberek is elismerik, hogy az aranygenerációnk utáni korosztályok jóval elmaradnak a várakozásoktól.
az utánpótlás tornákon legalább annyi a kínos meglepetés, mint a kellemes, és nem véletlen, hogy az utóbbi négy évben senki nem tudott megragadni a csapatban, valamiért az 'iszonyat tehetségek' helyett még utoljára azokat az öregeket kellett összerántani, akik már csapatukban alig játszanak meccseket, vagy már négy éve is szóba került náluk a válogatottság lemondása.
vannak tehetségek, ez természetes, de ahhoz hogy fenntartsuk a szintet, olyan embereknek kellene berobbanni, mint amilyen varga dénes volt anno, akinek minden mozdulatán látszott, hogy zseni mocorog benne.
most ilyet nem látok, és ha dénes is leköszön, akkor egy ideig biztosan nehéz időszakunk lesz.
Mert óriási hiba mindenkit a 76osokhoz hasonlítani,és még a szakma is ezt teszi,olyan nem lesz többet,egy korosztályként 72meccsből 71et nyertek,és 1 döntetlenjük volt,fel kell fogni,hogy ilyen többet nem lesz.
De van jövője a vízilabdának Magyarországon,a szakmára amúgy is az a jellemző,hogy azok szólják meg látványosan akik vmilyen posztra hajtanak a későbbiekben.De pl. ott van Gyöngyösi András (2év alatt a másodosztályból felrepítette a csapatot az első osztály 5.helyére) ő is nem egyszer elmondta,hogy milyen az utánpótlásunk,de ez a felnőtt csapatban kéne,hogy kijöjjön majd(mint mondtam egy junior vb 2 korosztályt fed le). Most adott a lehetőség,meg kell csinálni.
Egyébként nem úgy kellett összerántani az öregeket,hanem valóságos népharag lett volna,ha egy Kiss vagy Kása kimarad,noha már lehet nem kellett volna ott lenniük.
miihii
KHAL

2012.08.08. 22:01:02

REMY írta:nehéz 2db 9.5-ön belüli 100-at futni.
Nem is biztos,h kell ;)

Majd rákeresek,remélem megtalálom vhol,mert olyan adatok,amiktől Öziles lesz az ember tekintete :lol:

Zsír,közben Allyson Felix nyerte a nőit 8)
kanty
Llegenda del Barça

2012.08.08. 21:55:52

REMY írta:
kanty írta:
REMY írta: 19.30 körül fogják nyerni szerintem. 2008-ban is látszott, hogy Bolt küzd az utolsó 20-30 méteren. Még mindig 100 méteresek. Nem fogja végig bírni. De cáfoljon rám és tolja végig és legyen WR
Bolt régebb óta fut 200-at, mind 100-at, első komolyabban eredményét is a hosszabbik sprintszámban érte el.

Meglátjuk mire lesznek képesek, viszonylag magabiztos Bolt győzelmet várok.
2008-ban gondolom láttad. Elhiszem, hogy régebb óta fut, de akkor is nehéz 2db 9.5-ön belüli 100-at futni.
Láttam 2008-ban. Beleadott mindent, s megdöntött egy olyan világcsúcsot, amiről azt hitték, hogy nagyon sokáig állni fog.
Én nem mondtam, hogy világcsúcs lesz, csak azt, hogy ő eredetileg 200-as volt. 2008-ban kezdett el komolyabban a 100-al foglalkozni.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
miihii
KHAL

2012.08.08. 21:51:35

REMY írta:
miihii írta:Közben lementek a 200 sík elődöntői.
Semmi meglepi,Bolt és Blake kocorászva nyerték a futamaikat.De annyira kiengedtek mindketten,h érzésre ebben akkora WR van,mint egy ház. Simán 18-cal kezdődő idő volt a futásaikban,ha végig darálják.
Nagy meccs lesz köztük holnap 21:55-től.
Ha 18-al fog kezdődni amit kétlek... nagyon erős lenne az. Annyi nincs benne. Akkor Bob Terminatorozik :mrgreen:
19.30 körül fogják nyerni szerintem. 2008-ban is látszott, hogy Bolt küzd az utolsó 20-30 méteren. Még mindig 100 méteresek. Nem fogja végig bírni. De cáfoljon rám és tolja végig és legyen WR
Lehet,h igazad lesz és úm. kioltják egymást azzal,h verseny lesz köztük végig és tekerni kell,ez meg ront az időn a savasodás miatt. De így szemre,látva az időket és a tempójukat,sztem lehetne benne annyi.
Blake-et talán még én is megvertem volna az utolsó 40-50 méterén :P Bolt meg ugyanígy 130 körül már a lelátóra nézegetett,már csak a lendület vitte,aztán még azt is lefékezte az utolsó 20-on. Az első 100-uk lendületével sztem meglehetne,bár benne van a pakliban a felvetésed,h azzal már túl hosszú lenne a 200.
Viszont akármennyire is 100 méteresek,azért mégis Usain tartja a 200 csúcsát ;)
ÉN nagyon remélem,h meglesz a javítás és belőle kinézem a 18,xx -t is 8)

Az viszont garantálható,h parázs csörte lesz a két jamaikai között.Nagyon várom már ezt is. Meg a 4×100-at is,ha már itt tartunk :)
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.08.08. 21:51:19

Bob_Marley írta:Én nem értek hozzá, de ha azt nézem a többi válogatott azért már egyfajta fiatalításon átesett, így tényleg elég nehéz lesz.

Megnéztem just for fun jelleggel:
Nálunk 8!!!! 30+os játékos volt a keretben
Montenegro 3
Horvát 4
Szerbeknél meg csak a kapus :shock:

Nem mintha ezek számítanának, meg azért lesz rá 4 év hogy felkészüljünk, de azért érdekes, hogy igazán nagy korszakváltást nem tudtunk végrehajtani az évek során.
Nekünk van a legidősebb átlagéletkorú csapatunk az olimpián!

„Kicsit görcsös akarást éreztem, többet akartunk, mint kellett volna, túlpörögtünk. Fejetlenség volt, nagyon sok ember próbált információt átadni, ebből kicsit káosz volt hátul. Nem volt olyan jó a védekezésünk, mint korábban – mondta Biros Péter. – Csalódottak vagyunk, de megyünk tovább.”

„Őszintén szólva azokban a szituációkban, amikor úgy kellett ítélni, hogy ne tudjunk feljönni, elintézték. Igen ellenszenves játékvezetés volt, nem tapasztaltam még ilyet. Felhozták őket, öt egyes kiállítási arány volt az egyik negyedben. Rettentően el vagyok keseredve, és szánalmasnak tartom a játékvezetést” – mondta a vérző orral nyilatkozó Varga Tamás.

„Nekem ez volt az utolsó olimpiám, sajnálom a fiúkat, akiknek még egyszer sem sikerült nyerni, nagyon szomorú vagyok. Sok momentum volt döntő, kaptam olyan kiállításokat, amelyek kontrák voltak. Aki érti a vízilabdát, az érti, hogy miről beszélek” – fűzte hozzá az olimpiai bajnok Varga.

nso
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.08.08. 21:50:19

Én nem értek hozzá nem látom nap mint nap mi van a pólóban, de ha azt nézem a többi válogatott azért már egyfajta fiatalításon átesett, így tényleg elég nehéz lesz.

Megnéztem just for fun jelleggel:
Nálunk 8!!!! 30+os játékos volt a keretben
Montenegro 3
Horvát 4
Szerbeknél meg csak a kapus :shock:

Nem mintha ezek számítanának, meg azért lesz rá 4 év hogy felkészüljünk, de azért érdekes, hogy igazán nagy korszakváltást nem tudtunk végrehajtani az évek során.

Félre értés ne essék, nem akarom leöregezni őket :D Csak míg a többiek azért építettek be embereket, addig nálunk kevés az új arc!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.08.08. 21:52:06-kor.
Kép
Kép
Kép
Lezárt