Stalkyard írta:Elképesztő ez a hatékonyság. És ezt bírom egyből, hogy amint ők ott elől fossák a gólokat, egyből minden "sikerünk" csakis nekik köszönhető, taktika semmi stb.
Hülyeséget írsz. Minden Messinek köszönhető.
Amúgy tényleg félelmetes amit ezek hárman művelnek, de meggyőződésem, hogy olyan stabil középpálya amit LE összerakott és jó védelem nélkül nem lennének elegek, hogy címekhez jussunk. Ez a játék nagyon fekszik nekik. Gyors néhány érintőből álló támadások, direktebb, kapuratörő játék. Egy tili-toli mellett nem jönnének ki a kvalitásaik, legalábbis nem ennyire eredményesen.
Amellett nagyon érzik a bemozgásokat. Suarez is ebben fejlődött sokat. Kezdetben folyamatosan lesre futott, de mostanra felismeri azt a ritmust, amikor indulni kell. Tavaly hasonló volt Neymarral.
És hiába írják, hogy egyéni villanások stb., ez nincs teljesen így. A góljaink többségében ketten, sokszor hárman is részt vesznek. Remélem még hosszú ideig ilyen formában lesznek.
De nem szabad elfeledkeznünk a többi csapatrészről sem. Piqué és az utóbbi időben Alves is rengeteget javult, Rakitic is gyorsan alkalmazkodott a szerepköréhez, illetve mindenképpen meg kell említenünk a kapusainkat.
Nyilván nem hibátlan minden, vannak rosszabb meccsek is, de szerencsére pont a szezon legfontosabb időszakára kapta el a fonalat a csapat.
Amellett nem tudom kinek vagy minek köszönhető, de hál' Istennek elkerültek minket a nagyobb sérülések. Bár ezt lekopogom, mert még adódhat.
Nem tudom lesz-e duplázás vagy triplázás, de én már sikerként könyvelem el a szezont bármi is legyen a vége.
Jövőre azonban nagyobb kihívás lesz a csapat és LE számára is. A transferban nagyon rosszul jött, reméljük valahogy sikerül megoldani.