Alexis Sánchez
- visca el barca
- Presidente del Barça
az a legnagyobb baj a chileivel, hogy ha eddig nem jött meg az önbizalma, ezek után sem fog. idén legalabb a golokat lovi (kis gol is gol), de kulcsjátékos, vagy olyan aki egy rangadon felénk billenti a mérleg nyelvét a büdös életben nem lesz. az az egy mákja, hogy elég szegénye a jobb csatár kínálat igy igazi alternativaja nincs
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Teljesen egyetértek Andrissal. Tegnap is már rosszul voltam, amikor láttam, hogy hozzá fog kerülni a labda. Bal lábbal hozzá se mer érni, cselei sincsennek, annyit tud , hogy jobbra vagy balra megy. Ráadásul még lendületből se tud megverni senkit.
A ziccereket meg inkább hagyjuk is.
Mondjuk én még ősszel leírtam, hogy ha eddig nem jött meg az önbizalma, és nem tudott CSATÁR lenni, akkor már nem is lesz itt sose. Örülnék ha elmenne nyáron, mert ez ide bőven kevés.
Tegnap Pedro bejött, és jobb volt. Ez a Pedro vs Sanchez csata a 3ik csatár posztért számomra egyértelművé vált az utóbbi 1-2hónapban, Pedro összekapta magát, Sanchez nem.
Ráadásul Pedrorol tudjuk milyen, ha jó formában van, Sanchezről 3év alatt sem tudtuk meg.
Folyamatosan a leszegett fej, ugrálás a labda fölött, teljesen feleslegesen, aztán bele a védőben, kb. ennyi.
Góljait nem lehet tőle elvenni az igaz, de épp ezért nem a statisztikát kell bújni állandóan, mert az igen gyakran hazudik
A ziccereket meg inkább hagyjuk is.
Mondjuk én még ősszel leírtam, hogy ha eddig nem jött meg az önbizalma, és nem tudott CSATÁR lenni, akkor már nem is lesz itt sose. Örülnék ha elmenne nyáron, mert ez ide bőven kevés.
Tegnap Pedro bejött, és jobb volt. Ez a Pedro vs Sanchez csata a 3ik csatár posztért számomra egyértelművé vált az utóbbi 1-2hónapban, Pedro összekapta magát, Sanchez nem.
Ráadásul Pedrorol tudjuk milyen, ha jó formában van, Sanchezről 3év alatt sem tudtuk meg.
Folyamatosan a leszegett fej, ugrálás a labda fölött, teljesen feleslegesen, aztán bele a védőben, kb. ennyi.
Góljait nem lehet tőle elvenni az igaz, de épp ezért nem a statisztikát kell bújni állandóan, mert az igen gyakran hazudik
Andris!
Nem imádom a játékát. Elfogadom, hogy minden ember másként lát egy adott játékost.
Viszont az, hogy suta, esetlen és egyéb jelzőkkel illetnek egy Barcelona játékost, azért erről szerintem engedtessék meg nekem, hogy véleményt formáljak. Nem írtam alpári hangnemben, nem írtam személyeskedve, nem írtam név szerint kiemelve valakinek a nyilatkozatát.
Nem imádom a játékát. Elfogadom, hogy minden ember másként lát egy adott játékost.
Viszont az, hogy suta, esetlen és egyéb jelzőkkel illetnek egy Barcelona játékost, azért erről szerintem engedtessék meg nekem, hogy véleményt formáljak. Nem írtam alpári hangnemben, nem írtam személyeskedve, nem írtam név szerint kiemelve valakinek a nyilatkozatát.
- Andris
- Adminisztrátor
1. Lehetseges, hogy mint sokan masok, o is onbizalom hianyban szenved, miutan olyanok mellett kell jatszania mint Messi, vagy Iniesta pl, akik csukott szemmel, hatrakotott kezzel is jobbak barkinel. Sot nagyon is valoszinu ez az egesz. De azert ez a lenyegen nem valtoztat.
2. Persze senki sem lesz veletlen 17-18 golosa. Bajnoksagban, igenis voltak jo meccsei es szep goljai, de azt is latni kell h a goljai nagy reszenel tenyleg nem volt mit megoldania, es hogy ha csak a minimalis elvarhato szinten fejezne be a helyzeteit, 1,5szer ennyi golja lenne. Ez mondjuk nem csak ra igaz a csapatban.
3. Alcantara, azt az utolso mondatot es a hasonlokat, azt ajanlom, surgosen felejtsd el. Nem volt itt semmi olyan ami ezt indokolna. Csak mert itt nem ertenek paran egyet veled, vagy mert nem imadjak feltetel nelkul a jatekosokat, meg nem "szegyen" a velemenyuk. Higgadj le es fogadd el hogy az emberek tok mashogy latnak dolgokat.
2. Persze senki sem lesz veletlen 17-18 golosa. Bajnoksagban, igenis voltak jo meccsei es szep goljai, de azt is latni kell h a goljai nagy reszenel tenyleg nem volt mit megoldania, es hogy ha csak a minimalis elvarhato szinten fejezne be a helyzeteit, 1,5szer ennyi golja lenne. Ez mondjuk nem csak ra igaz a csapatban.
3. Alcantara, azt az utolso mondatot es a hasonlokat, azt ajanlom, surgosen felejtsd el. Nem volt itt semmi olyan ami ezt indokolna. Csak mert itt nem ertenek paran egyet veled, vagy mert nem imadjak feltetel nelkul a jatekosokat, meg nem "szegyen" a velemenyuk. Higgadj le es fogadd el hogy az emberek tok mashogy latnak dolgokat.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Az Év fórumozója 2013
Egyébként nekem pont hogy tetszett a játéka tegnap, főleg az első félidőben, és idén is meg vagyok vele elégedve összességében, sokat fejlődött tavaly óta, játékban és mentálisan is, ezért jár a pacsi Tatának.
Nyilván én is csak a fejem fogom, ha belebotlik a labdába vagy amatőr módon veszít el egy labdát, de ezekből jóval kevesebbet láthattunk eddig idén, mint a tavalyi szezonban. Pszichésen erősebb lett, és ez sokat jelent.
Ettől függetlenül nyáron nem zárkóznék el az eladásától, ha egy beteg ajánlat érkezik érte a PSG-től (mondjuk ők elvileg Griezmannra hajtanak majd rá) vagy valamelyik másik dúsgazdag klubtól, de alapesetben nálam a következő idénynek nekivágó keret biztos tagja a chilei.
Azok pedig, akik nem elégedettek vele, nyugodjanak meg, nem valószínű, hogy idén a legfontosabb mérkőzéseken olyan sok szerepet fog kapni kezdőként, nagyon úgy tűnik, hogy ezeken a meccseken a Xavi - Fabregas - Neymar - Messi - Iniesta kvintett fog rohamozni, ahogy a City ellen és a Clásicón is.
Nyilván én is csak a fejem fogom, ha belebotlik a labdába vagy amatőr módon veszít el egy labdát, de ezekből jóval kevesebbet láthattunk eddig idén, mint a tavalyi szezonban. Pszichésen erősebb lett, és ez sokat jelent.
Ettől függetlenül nyáron nem zárkóznék el az eladásától, ha egy beteg ajánlat érkezik érte a PSG-től (mondjuk ők elvileg Griezmannra hajtanak majd rá) vagy valamelyik másik dúsgazdag klubtól, de alapesetben nálam a következő idénynek nekivágó keret biztos tagja a chilei.
Azok pedig, akik nem elégedettek vele, nyugodjanak meg, nem valószínű, hogy idén a legfontosabb mérkőzéseken olyan sok szerepet fog kapni kezdőként, nagyon úgy tűnik, hogy ezeken a meccseken a Xavi - Fabregas - Neymar - Messi - Iniesta kvintett fog rohamozni, ahogy a City ellen és a Clásicón is.
Milyen jó, hogy Sanchez tegnap gyengébb játékot hozott. meg lehet újra találni, cikizni, gúnyolni, lenézni, suta.esetlen, stb..
Tegnap is a "nyomorult"gólpasszaival mit keres itt? Az eddigi góljai is mind mákos kis gólok voltak, ugye, ahogy írjátok? Gondolom az itt fórumozókból tízből tíz szintén beverte volna!
Nem egy nagy teljesítmény.
Jöjjön Deulofeu, mert az az igazi nagy sztár!! Az a pár alkalom, amikor PL középcsapatában szóhoz jutott bőven elég ahhoz, hogy AS menjen innen. Igaz alig volt momentuma, de rá lehet fogni az aklimatizálódásra és a sérülésre, mert mégis csak La Masia nevelés.
AS bármit csinál, maximum annyi a legtöbb ember pozitív megjegyzése, hogy elvárható ennyi pénzért.
Szégyen amit irkálnak itt!
Tegnap is a "nyomorult"gólpasszaival mit keres itt? Az eddigi góljai is mind mákos kis gólok voltak, ugye, ahogy írjátok? Gondolom az itt fórumozókból tízből tíz szintén beverte volna!
Nem egy nagy teljesítmény.
Jöjjön Deulofeu, mert az az igazi nagy sztár!! Az a pár alkalom, amikor PL középcsapatában szóhoz jutott bőven elég ahhoz, hogy AS menjen innen. Igaz alig volt momentuma, de rá lehet fogni az aklimatizálódásra és a sérülésre, mert mégis csak La Masia nevelés.
AS bármit csinál, maximum annyi a legtöbb ember pozitív megjegyzése, hogy elvárható ennyi pénzért.
Szégyen amit irkálnak itt!
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Természetes, ez simán benne van. Szegény, mikor ott utolsó pillanatban elkotorta előle a védő (mondjuk csórikám alig tudott cvsak belepöckölni a labdába, nem is értem. Esély sem lett volna a gólra) , csak lehuppant a földre. Az a fej mindent elárult.
Épp ezért mondom, hogy rúgatni kellene vele az 1v1-eket, mert az sokat segítene neki. MEg beléverni, hogy ott vagy, minél gyorsabban törj a kapura.
Épp ezért mondom, hogy rúgatni kellene vele az 1v1-eket, mert az sokat segítene neki. MEg beléverni, hogy ott vagy, minél gyorsabban törj a kapura.

Mondjuk ha láttátok az Udinében vagy a válogatottban játszani, akkor az világos lenne sztem mindenkinek, h a technikai és egyéb problémái szinte biztosan pszichés alapúak, ugyanis ott nem látni tőle ilyet, mert ott nincs rajta ilyesfajta nyomás:)
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Én azt érzem, hogy nem elég gyilkos a helyzeteknél. Ő nem illik spanyol csapatba, ahol kb nem klasszikus beadós szélsők vannak, hanem három támadó. Angliában, Olaszországban simán jó ez, de láthatjuk, ha csatárt játszik és ott a ziccer, addig totojázik, míg valahogy csak lekerül a lábáról. Ezzel együtt nem tartom rossz játékosnak, csak talán bele kéne vernie egy "különtanárnak", hogy megyek a kapu felé és kegyetlenül beba***m azt a labdát. Úgy, mint anno C.Ronaldoba.
Bár legalább mindig nevetek egyet, mikor ezeket a megoldásai látom.
Bár legalább mindig nevetek egyet, mikor ezeket a megoldásai látom.

- csabimo
- Capitá del Barça
Nálam nem huzza ki magát a goljaival! A 80 %-át kikaparták neki!! Azért vettük nem kevés pénzért, h valami plusz jöjjön belüle
..az meg hogy egy labdát nem tud átvenni csetlik botlik hagyjuk már
) vicc.. A küzd meg akar hatalmas tőle csak ezzel az a baj hogy mást nem tud és ennyi telik tőle..ezzel kompenzálja a sutaságát..
Az idei szezonja elfogadható de ez lenne az alap nem kell elfeljteni az elöző töketlenjeit sem
Remélem valakinek megteccik és mivel idén ilyen "pazar" szezont fut jó pénzért mehet is.. Delofeu Pedro pont elég arra a posztra 

Az idei szezonja elfogadható de ez lenne az alap nem kell elfeljteni az elöző töketlenjeit sem

- Andris
- Adminisztrátor
Tenyleg ez az altalanos velemenyem, meccs elott is megvolt, es bar nem terveztem ezt megirni, de ma annyi mindent elrontott hogy kiborult a bili
Azthiszem ram nem jellemzo hogy barkivel kapcsolatban is omlengenek
viszont hnap majd visszanezem azt a passzt !
Hogy ki milyen ertelemben vett micsoda, hogy van e golpassza vagy golja, vagy epp nincs, csak reszletkerdes. A goljai szamaval elegedettek lehenenk, de az, hogy a labda atvetelei, passzai, cselei es helyzetei atlagosan (persze csak erzesre) 20%ban sikerulnek ugy ahogy kene... A lenyeg, hogy az ember tudja mit var el a csapatatol, vagy a benne jatszoktol, es nalam Sanchez az eddigi osszes szereplese es az idei eve alapjan sem eleg jo a kezdo 11unkhoz.
Nem mondom hogy rosszul jarunk vele, sot, de ha eladnank es ujra valaki mast probalnank, elobb utobb talalnank valakit. Etoo es Messi ota nem volt tisztesseges csatarunk, es a jelen keretbol igazan csak Neymar kecsegtet valami igazan joval. Es meg o is csak egy igeret.
Aztan lehet h tul nagyok az igenyeim, vagy epp teljesen masok mint neked. De ma Pedro, akit szinten nem tartok tul nagyra, szamomra 3 perc alatt tobbet nyujtott mint a szoban forgo uriember egesz meccsen. Pl ket golpasszanal sztem egymagaban is sokkal szebb megoldas volt az a labda, amit Pedro epp neki adott, es csak a toketlensegen mulott hogy nem sima ziccer-gol. Megse tudjuk felirni Pedronak a golpasszt, nemigaz?
Szerencsere most is, mint anno Pepnel az Iniesta vs Henry ugyben, ugy fest Martino inkabb velem ert egyet, amikor kezdocsapatot kell hirdetni a legfontosabb meccsekre.

Azthiszem ram nem jellemzo hogy barkivel kapcsolatban is omlengenek

Hogy ki milyen ertelemben vett micsoda, hogy van e golpassza vagy golja, vagy epp nincs, csak reszletkerdes. A goljai szamaval elegedettek lehenenk, de az, hogy a labda atvetelei, passzai, cselei es helyzetei atlagosan (persze csak erzesre) 20%ban sikerulnek ugy ahogy kene... A lenyeg, hogy az ember tudja mit var el a csapatatol, vagy a benne jatszoktol, es nalam Sanchez az eddigi osszes szereplese es az idei eve alapjan sem eleg jo a kezdo 11unkhoz.
Nem mondom hogy rosszul jarunk vele, sot, de ha eladnank es ujra valaki mast probalnank, elobb utobb talalnank valakit. Etoo es Messi ota nem volt tisztesseges csatarunk, es a jelen keretbol igazan csak Neymar kecsegtet valami igazan joval. Es meg o is csak egy igeret.
Aztan lehet h tul nagyok az igenyeim, vagy epp teljesen masok mint neked. De ma Pedro, akit szinten nem tartok tul nagyra, szamomra 3 perc alatt tobbet nyujtott mint a szoban forgo uriember egesz meccsen. Pl ket golpasszanal sztem egymagaban is sokkal szebb megoldas volt az a labda, amit Pedro epp neki adott, es csak a toketlensegen mulott hogy nem sima ziccer-gol. Megse tudjuk felirni Pedronak a golpasszt, nemigaz?
Szerencsere most is, mint anno Pepnel az Iniesta vs Henry ugyben, ugy fest Martino inkabb velem ert egyet, amikor kezdocsapatot kell hirdetni a legfontosabb meccsekre.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Chino
- Llegenda del Barça
Az ellenkezőjéről én se foglak, mert ezt a hsz-t szerintem a meccs előtt megfogalmaztad, szóval tényleg kár belemenni.Andris írta:sztem nem érdemes belemenniaki tényleg nem látta hogy ma mennyire megye2 alatti szinten játszott majdnem végig, azt én meggyőzni sose fogom.

Azért emellett a góljai számára sem lehet panasz. Mellesleg Alexis nem klasszikus értelemben vett csatár. Ennyi erővel fikázhatnád utólag Ronaldinhot, mert hasonló poszton játszott és ő sem a góljai számáról volt híres.Andris írta:Egyébként amennyire szívvel játszik, és ahogy védekezik, én is nagyon becsülöm, és ez ma is megvolt, meg mindig is, csak hát be kell látnotok nektek is, ez egy csatár esetében a igen karcsú.
Szerintem rosszul emlékszel, de ha mondjuk ezt Iniesta vagy Fabregas csinálta volna most menne az ömlengés, hogy mekkora meglátás volt.Andris írta:A gólpasszai inkább csak papíron mutatnak, feltéve h jól emlékszem és a Neymarnak adott hosszú kereszt megpattant és csak úgy lett jó.
Forca Barca!!!!
- Andris
- Adminisztrátor
sztem nem érdemes belemenni
aki tényleg nem látta hogy ma mennyire megye2 alatti szinten játszott majdnem végig, azt én meggyőzni sose fogom.
Egyébként amennyire szívvel játszik, és ahogy védekezik, én is nagyon becsülöm, és ez ma is megvolt, meg mindig is, csak hát be kell látnotok nektek is, ez egy csatár esetében a igen karcsú.
A gólpasszai inkább csak papíron mutatnak, feltéve h jól emlékszem és a Neymarnak adott hosszú kereszt megpattant és csak úgy lett jó.

Egyébként amennyire szívvel játszik, és ahogy védekezik, én is nagyon becsülöm, és ez ma is megvolt, meg mindig is, csak hát be kell látnotok nektek is, ez egy csatár esetében a igen karcsú.
A gólpasszai inkább csak papíron mutatnak, feltéve h jól emlékszem és a Neymarnak adott hosszú kereszt megpattant és csak úgy lett jó.
- József Attila
- József Attila
Én sem láttam ma problémát Sánchezzel. Tavaly a "tököm is tele volt" vele, mert elbénázott mindent, egy jó megmozdulása sem volt ősszel, tavasszal pedig csak 1-2 meccsen, gyenge ellenfelek ellen alkotott. Idén viszont más tészta, mert bejönnek a megmozdulásai. Emellett pedig ő az aki a legjobban akar az elől lévő játékosok közül, ő küzd, hajt a legtöbbet, ami példaértékű.
Vaterashutterisland írta:csak két gólpasszt adott.hank1ee írta:Most komolyan nem akarok kötekedni, de ma mi volt vele a probléma?![]()
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
- shutterisland
- Director del Fútbol
csak két gólpasszt adott.hank1ee írta:Most komolyan nem akarok kötekedni, de ma mi volt vele a probléma?

Most komolyan nem akarok kötekedni, de ma mi volt vele a probléma? 

"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
- visca el barca
- Presidente del Barça
védekezikAndris írta:Hihetetlen hogy mennyire nem kepes semmire, ziccert befejezni, egy az egy ellen akar csak tizbol egyszer megprobalni es nyerni. Teljesen hasznavehetetlen. Ma is, es jo par hete. Nyaron ot is atado listara tennem. Persze papiron golpasszai vannak mara, dehat...

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Andris
- Adminisztrátor
Hihetetlen hogy mennyire nem kepes semmire, ziccert befejezni, egy az egy ellen akar csak tizbol egyszer megprobalni es nyerni. Teljesen hasznavehetetlen. Ma is, es jo par hete. Nyaron ot is atado listara tennem. Persze papiron golpasszai vannak mara, dehat...
- József Attila
- József Attila
Szerintem, azt se tudja mit beszél...
Nyilván nem ügyetlen, csak itt olyanok játszanak vele, mint Iniesta és Messi, mellettük pedig egy kevésbé jól átvett labda is ügyetlen megoldásnak tűnik, ráadásul itt ezt a szurkolók sem szeretik.gg86 írta:Elfogadom amit írsz, számomra csupán az a megmosolyogtató, hogy egy Barcelonában futballozó legényt sokan az említett jelzőkkel illetnek...Sanama írta: Jóhogy nem azt emeljük ki, hogy nem esik el a saját lábában
Nem azt mondom, hogy nem volt szép, de azért csak én érzem azt, hogy ha egy csatárnál ilyeneket kell mutogatni, akkor ott gáz van?
Nem akarom szidni most, mert ő amúgy hajt meg fut, ami mostanában gyakran hiáynzik, de ha nála a labda és 1 védő a nyakán van, akkor halott ügy sajnos.
Elfogadom amit írsz, számomra csupán az a megmosolyogtató, hogy egy Barcelonában futballozó legényt sokan az említett jelzőkkel illetnek...Sanama írta: Jóhogy nem azt emeljük ki, hogy nem esik el a saját lábában
Nem azt mondom, hogy nem volt szép, de azért csak én érzem azt, hogy ha egy csatárnál ilyeneket kell mutogatni, akkor ott gáz van?
Nem akarom szidni most, mert ő amúgy hajt meg fut, ami mostanában gyakran hiáynzik, de ha nála a labda és 1 védő a nyakán van, akkor halott ügy sajnos.

Jóhogy nem azt emeljük ki, hogy nem esik el a saját lábábangg86 írta:Ez nem lehet Alexis. Ő ügyetlen és csetlő-botló

Ez nem lehet Alexis. Ő ügyetlen és csetlő-botló

ez bizony így van ahogy írod. úgy látom ennek a legénynek nemcsak a játékinteligenciája gyenge de úgy általában is(kikapnak a 18.-tól de azért minden rendben?!)...arra azért kíváncsi lennék, hogy ezeket soha nem lehet büntetni? mondjuk egy ilyen teljesítmény után azt mondhatná az edző, hogy uraim most akkor a fizetéseket is átkapcsoljuk a teljesítmény szintjére!?Alcantara írta:Én kedvelem Alexist és a játékát is, de a kamerák előtt nem kellene ilyen sok marhaságot összehordania. Szerintem még ő sem hiszi el, hogy a csapat ugyanolyan sikeréhes.
Erre a ködösítő, semmitmondó nyilatkozatokra most éppen semmi szükség nincsen, az őszinteség többet segítene, mert akkor ezek szerint, ha ezt a maszlagot nem csak kamerába mondják, hanem el is hiszik, akkor tényleg baj van.
Xavi legalább korrekt nyilatkozatot tett, nem védte a semmitmondó, lélektelen játékot.