Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Feri, én még nem gondoltam 2004-ben, hogy mi lesz most, de annál jobban örülök neki. Mára már természetessé vált, hogy címekért küzdünk, pedig régen tényleg nem így volt. Ahogy LG is mondta, a 2000-es évek eleje a Realról szólt, mi pedig vergődtünk, hiába volt jó keretünk. Még 20 pont is volt egy ízben a két csapat között, az akkori elnökváltásról dokumentumfilm is készült. Akkor még Laporta és Rosell egy tálból ettek, de végül a szezon végén másodikok lettünk. Azóta felfelé ível az utunk, bár Rijkaard és Ronaldinho utolsó két éve feledhető volt. Aztán azóta még nagyobb sebességre kapcsolt a Pep-team. Csak ámulok.Fecooo írta:LG egyetértek! 2004 tavasza volt a kezdet, attól a csapattól hihetetlen volt az a sorozat, amit véghezvittek pár hónap alatt... az a veretlenségi sorozat akkoriban még földöntúli bravúrnak számított (leszámítva az Arsenal produkcióját pont akkor...), manapság már "könnyebb" olyan szériát produkálni, pláne egy ilyen brutálisan erős csapattal és az ellenfelek gyengülésével...
mondhatnánk azt is, h Davids hozta el a kánaánt(inkább a Laporta-team
)
Ujraneztem a 2004-e szezon goljait...Hat nagyon sokat lottunk tavolrol es sokkal latvanyosabb lett a jatek is.En nem bannam,ha pep egy kicsit el menne szerencset probalni mashova es majd visszaterna 2-3 ev mulva.Kivancsi vagyok,mas edzovel is ezt jatszanank?Fecooo írta:LG egyetértek! 2004 tavasza volt a kezdet, attól a csapattól hihetetlen volt az a sorozat, amit véghezvittek pár hónap alatt... az a veretlenségi sorozat akkoriban még földöntúli bravúrnak számított (leszámítva az Arsenal produkcióját pont akkor...), manapság már "könnyebb" olyan szériát produkálni, pláne egy ilyen brutálisan erős csapattal és az ellenfelek gyengülésével...
mondhatnánk azt is, h Davids hozta el a kánaánt(inkább a Laporta-team
)
egyébként nem csak a mieink miatt lett örökre emlékezetes az a tavasz számomra, a Depor-Milan, az Arsenal veretlenség, a Romának a rangadókon mutatott zseniális játéka Capelloval (Juve-Inter ellen 4-4 lőtt gól), vmint Kerózs mutatványa a Madrid kispadján(nem tudom mikor volt olyan utoljára, h 10 bajnokiból 6-ot bukjon a Real
)
Így van, de azért a Mu sem panaszkodhat 3 döntő, egy elődöntő. És most vmelyik csapatnak meg lesz rövid időn belül a második BL győzelme.Tocy írta:Kemény...2006-2011 3 BL-döntő, két elődöntő...ab1daL írta:Pontosan öt éve nyerte meg a csapat a klub 2. BL trófeáját Párizsban!
Kemény...2006-2011 3 BL-döntő, két elődöntő...ab1daL írta:Pontosan öt éve nyerte meg a csapat a klub 2. BL trófeáját Párizsban!
Egyetértek. Ha nem jön sok ember, akkor ott vannak a fiatalok. DERivaldo11 írta:Újabb remek szezonon vagyunk túl ez máris kijelenthető. Bajnoki cím, kupafinálé, és Bl döntő, amit még meg is nyerhetünk, úgyhogy soha rosszabb évet.
Ami bizakodásra adhat okot: Ez a csapat évről évre ugyanolyan "éhes". Már pedig, ha ez így marad a továbbiakban is, akkor még sok szép siker elé nézünk...
Amiből okulni kell: Rövid a keretünk. Na persze nem kell sok igazolás, ha Milito távozik, akkor sem. Egy középpályásra, és egy olyan védőre lenne szükség, aki legalább 2 poszton bevethető. Bojan helyzetétől függően esetleg jöhet egy támadó is, bár ez nem egyértelmű.
Természetesen nem zárható ki, hogy max. 1 igazolás lesz, hisz remek fiatalok várnak bizonyításra. Thiago és Fontás jövőre még nagyobb feladatokat kap majd, ez biztos-(bár Fontás balbekként nem meggyőző szerintem).
No de az igazolásokkal még várhatunk, nem kell elkapkodni semmit.
Még van feladat idénre is...
Több helyen is hizbádzik, amit írtál. A védelmes dologgal egyetértek, csak tudnám minek ide Wiel? Hogy jön be a képbe? Adriano egyértelműen a bal oldalon játszik jobban, de, ha Alvesnek pihennie kell, sérült, eltiltott stb. csak azért teljesen fölösleges venni egy újabb játékost, akinek fél Európa udvarol. Csak akkor lenne értelme, ha Maxwell elmegy, de egyébként nincs realitás alapja. A középpályán én is nagyon örülnék Nasrinak, mert rendkívül jó játékos, de nem hiszem, hogy a klub el akarná adni Keitát. Folyamatosan dicsérik, egyre többet játszik és ő is elégedetten nyilatkozik. Előre tényleg kéne egy ember szvsz Rossi kéne. Persze Agüero is nagyon jó lenne, de ő vagy 15 millával többe van, mint Rossi.Messi-Ini írta:Nah hát látom sokan ábrándoznak arról,hogy Samu visszatérhet,de szerintem ez nem fog bekövetkezni...már csak azért sem,mert az Inter legjobbja,nem fogják elengedni!
A másik dolog,tényleg kellenének erősítések,mert ha megnézzük:
Millito menni fog,jön fel helyette Fontas,de kell még egy Kh,és ha a pénztárca engedi akkor kell még egy Van der Wiel is,az majd eldől!A középpályára fel kell hozni Thiagot,és én személy szerint Keitat eladnám,és hoznák a helyére egy NasritLejár a szerződése jövő nyáron,és ha mi beszélnénk vele,és tennénk neki egy jó ajánlatot,akkor nem is hosszabítana szerinte,és viszonylag jó pénzért őt el is hozhatnánk,mert én személy szerint nagyon birom a srácot,mert technikás,gólerős,jól lát a pályán,szal jó játékos,én mindig egy kicsit Iniestat látom benne!Ha így nézzük,akkor a középpálya is kész lenne,mert védekező középpályásnak Busi és Masch,Xavi helyett Thiago,Ini helyett pedig Nasri!!!A csatársorba az alap hármas mellé ottvan Afellay,aki idén sem rossz,de jövőre szerintem még jobb lesz,és minőségi csere lesz!Én Bojant vagy Jeffrent opcióval eladnám,és hoznák egy olyan játékost,aki kicsit olyan Messis
Ezen azt értem,hogy egyedül több embert is képes átverni,több embernek kell rá ügyelni,gőlerős,és stb...én ilyennek gondolom például Agüerot,esetleg Patot,és Hulkot!Én utobbinak örülnék talán a legjobban,engem lenyűgöz srác!!!
Tehát nem kéne sok igazolás,csak 3-4,és tökéletes lenne a kaeretünk,amivel nem kellene egy ilyen tavasztól tartani,mert azért valjuk be,öszhöz képest nagyon durván visszaestünk,annak ellenére hogy Bl döntősök vagyunk!
a távkapcs topkiba mintha lett volna,nézz besocio66 írta:az ünneplésről lesz valami videóanyag?
most lemaradtam róla.
Pedig Quaresma nem is lenne rossz.Igazából addig, hogy Samu visszatér komolyan gondoltam. Mármint tudom, hogy ez nem fog bekövetkezni, de ő hatalmas erősítés lehetne elől. Mindenki imádja, a csapattársak is, csak Peppel vannak nézeteltérései.