Nah hát látom sokan ábrándoznak arról,hogy Samu visszatérhet,de szerintem ez nem fog bekövetkezni...már csak azért sem,mert az Inter legjobbja,nem fogják elengedni!
A másik dolog,tényleg kellenének erősítések,mert ha megnézzük:
Millito menni fog,jön fel helyette Fontas,de kell még egy Kh,és ha a pénztárca engedi akkor kell még egy Van der Wiel is,az majd eldől!A középpályára fel kell hozni Thiagot,és én személy szerint Keitat eladnám,és hoznák a helyére egy Nasrit

Lejár a szerződése jövő nyáron,és ha mi beszélnénk vele,és tennénk neki egy jó ajánlatot,akkor nem is hosszabítana szerinte,és viszonylag jó pénzért őt el is hozhatnánk,mert én személy szerint nagyon birom a srácot,mert technikás,gólerős,jól lát a pályán,szal jó játékos,én mindig egy kicsit Iniestat látom benne!Ha így nézzük,akkor a középpálya is kész lenne,mert védekező középpályásnak Busi és Masch,Xavi helyett Thiago,Ini helyett pedig Nasri!!!A csatársorba az alap hármas mellé ottvan Afellay,aki idén sem rossz,de jövőre szerintem még jobb lesz,és minőségi csere lesz!Én Bojant vagy Jeffrent opcióval eladnám,és hoznák egy olyan játékost,aki kicsit olyan Messis

Ezen azt értem,hogy egyedül több embert is képes átverni,több embernek kell rá ügyelni,gőlerős,és stb...én ilyennek gondolom például Agüerot,esetleg Patot,és Hulkot!Én utobbinak örülnék talán a legjobban,engem lenyűgöz srác!!!
Tehát nem kéne sok igazolás,csak 3-4,és tökéletes lenne a kaeretünk,amivel nem kellene egy ilyen tavasztól tartani,mert azért valjuk be,öszhöz képest nagyon durván visszaestünk,annak ellenére hogy Bl döntősök vagyunk!