Barca Igazolások 2010-2011
- ab1daL
- Director del Fútbol
Robinhon kívűl nem sok minőségi, mozdítható játékos van a piacon, valamint rendre szóba hozzák velünk, Robinho jönne, szerintem Pep sem bánná.... ahogy én sem.
Ahogy írtam, ha tényleg megy Ibra, akkor 100% hogy jön Robinho, ő váltani akar, a City elakarja adni, mi nekünk pedig kell egy támadó a bal oldalra, ugyanis Villa lesz Ibra távozása után a középcsatár. Az meg hogy nem hallani róla, hát istenem. A cityben nem jötek össze a számításai, hazatért Brazíliába, ahol mégiscsak nyert egy kupát a Santossal, az hogy nem nagyon van szem előtt a brazil bajnokság itthon, erről ő már nem tehet.

Hagyjuk már Robinhót... Volt 1,5-2 jó szezonja, amiben kiemelkedett egy középszerű Realból, aztán kicsapta a hisztit és lelépett a Cityhez. 2 éve hallani sem lehet a "nagyszerű" teljesítményéről, ne szórakozzunk már vele... 15 millát nem adnék érte, hogy őszinte legyek. Vigye el a Milan, úgyis olcsóbb Ibránál, ők meg 5 eurót is sajnálnak egy játékosért pluszban fizetni.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- Lionel85
- Llegenda del Barça
A Barça noticias szerint (aki a SPORT.es-t veszi alapul) Robinho lehet Ibrahimovics utódja. A hírben ott szereplő lehetséges klubokból szinte mind kiesik a Barçán kívül. Ugye a Milan most vinné el Ibrahimovicsot, a török csapatokba pedig maga Robinho nem akar menni, a Santos pedig nem tudja hosszabb ideig állni a fizetését, ráadásul kivásárolni nem tudja a City-ből, az angolok pedig már inkább megválnának tőle, mintsem kölcsönadnák. Így marad a Barcelona, de kérdés, hogy ő kezelhetőbb lesz-e itt...

Hali mindenki!
Ami nyílvánvaló, hogy Ibrahimovic alá fog írni a Milanhoz. Pep ezután nyilatkozta, hogyha a piac megengedi akkor igazolni fogunk a helyére valakit.
Az NSO-n megjelent, hogy a Juventus felbontotta Trezeguet szerződését és ha jól emlékszem Pep egyszer már le akarta igazolni. Bár 33éves, de én még látok benne egy kis fantáziát és szerintem még él benne a bizonyítási vágy, mert valljuk meg, az elmúlt időben igen csak el lett feledve. Mellette szól, hogy ingyen lenne, és nem kérne szerintem 10milliós szerződéseket(max 4-5el beérné), és eltudná fogadni, hogy jobbára csak kiegészítő ember.
Ami nyílvánvaló, hogy Ibrahimovic alá fog írni a Milanhoz. Pep ezután nyilatkozta, hogyha a piac megengedi akkor igazolni fogunk a helyére valakit.
Az NSO-n megjelent, hogy a Juventus felbontotta Trezeguet szerződését és ha jól emlékszem Pep egyszer már le akarta igazolni. Bár 33éves, de én még látok benne egy kis fantáziát és szerintem még él benne a bizonyítási vágy, mert valljuk meg, az elmúlt időben igen csak el lett feledve. Mellette szól, hogy ingyen lenne, és nem kérne szerintem 10milliós szerződéseket(max 4-5el beérné), és eltudná fogadni, hogy jobbára csak kiegészítő ember.
http://www.eurobarca.hu/hirek/labdaruga ... azik/11571Bob_Marley írta:S kérdem én, hogy honnan veszitek ezeket a "sületlenségeket", hogy nem Pep nem beszél se Ibrával se XY-al!Ezt írja az újság???????Pont az a feladatuk, többek között a játékosnak és az edzőnek is, hogy ilyen csak a CSAPATRA tartozó dolgok véletlenül se szivárogjanak ki!Ami nagyon helyes
Olvasdd el!Ibra nyilatkoza ,hogy fél év alatt 2-szer beszéltek.És ha fociztál valaha klubban akkor tudod miért nagy dolog ez!

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
S kérdem én, hogy honnan veszitek ezeket a "sületlenségeket", hogy nem Pep nem beszél se Ibrával se XY-al!Ezt írja az újság???????Pont az a feladatuk, többek között a játékosnak és az edzőnek is, hogy ilyen csak a CSAPATRA tartozó dolgok véletlenül se szivárogjanak ki!Ami nagyon helyes
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ha megy Ibra, amire lássuk be nagy esély van, akkor felhozhatunk a "kicsiktől" egyet és meg van oldva!Soriano például (lsd eddig ma Celta ellen) nyugodtan lehetne 6ik csatár!Totálisan feleslegesnek érzem azokat a neveket amik itt forognak!Torres, Pato minimum 40-50 millió, s ki KELL MONDANI ennyi pénze nincsen a klubnak!
Ha vezetőség megállípatja, hogy van 40 millió E akkor azt el kell költeni?
NEM!!!!!!!!Biztos vagyok benne, hogy pénügyi dolog miatt is távozik a svéd, s a vezetőség végre a helyes irányba megy, amire nincsen pénz azt ne erőltessük!!!
A jövő szempontjából is ha eladjuk Ibrát ne vegyünk senkit, s végre pozitívan jövünk ki egy átigazolási időszakból!Ebből a szempontból nagyon tisztelem a Milant, mert ők "meghúzták" a nadrágszíjat!!!!!
Ha vezetőség megállípatja, hogy van 40 millió E akkor azt el kell költeni?
NEM!!!!!!!!Biztos vagyok benne, hogy pénügyi dolog miatt is távozik a svéd, s a vezetőség végre a helyes irányba megy, amire nincsen pénz azt ne erőltessük!!!
A jövő szempontjából is ha eladjuk Ibrát ne vegyünk senkit, s végre pozitívan jövünk ki egy átigazolási időszakból!Ebből a szempontból nagyon tisztelem a Milant, mert ők "meghúzták" a nadrágszíjat!!!!!
-
- Jugador del Barça
Bármi is lesz ebből az Ibra ügyből én két dolgot remélek.A legvalószínűbb,hogy elmegy,ez mostmár 90% fölött van szerintem.
1. Lesz egy csatárigazolás,ha Ibra távozik.
2. Nem kölcsönbe kerül a svéd.
Amúgy a játékospolitikánk hibája szerintem,hogy egy rakat játékost kölcsön adunk,pedig egyértelmű,hogy egy jobb szezon után sem térhetnének vissza. Pep annyira az utánpótlásra épít,h ha V.Sánchez kellett volna,akkor nem ment volna kölcsönbe,ergo nem kell és nem is fog.Hleb és Cáceres sem kell,még akkor sem,ha nekünk van Európában a legszűkebb keretünk (profi,első ligás csapatokról van szó). A Poolnak Hleb még lehet kellett is volna.A két brazil számomra a legnagyobb vicc,mert eddig egy tétmeccset sem játszottak Barca-mezben,valószínűleg nem is fognak.
Jelenleg kölcsönben van: V.Sánchez,Hleb,Cáceres,Henrique,Keirrison. Nem hiszem el,hogy pl. Cácerest nem venné meg senki jó pénzért. A jó pénzért alatt azt értem,hogy normális áron,ami kb.8-10 millió és nem olyan horribilis összegért,amennyiért mi vettük. Annyiért akkor lehetne eladni,ha BL-elődöntőig jutna csapatával (minimum) és kulcsszerepe lenne benne - ez pedig tudjuk,hogy mennyire lehetséges...
Az 5 játékosból ki lehetne hozni, 20 milliót. Abból pedig Robinho-t (pl.) el lehetne hozni. Ha pedig 2 menne kölcsönbe,mondjuk Keirrison és Henrique és a többi kerülne eladásra,akkor is 15 millió simán benne lenne. Persze ez csak spekuláció,mert már a kölcsönadások megtörténtek.
Ha ezek után Ibra is kölcsönbe kerülne,azzal a vezetőség megint megmutatná,hogy a Barcelonának átigazolások terén egyáltalán nincs semmi súlya. Inkább ad kölcsönbe a klub egy 60 milliós játékost,hogy egy év múlva 30 ért távozhasson,minthogy az edző,akinek a kérésére érkezett leüljön vele normálisan beszélni és legalább még egy évig közösen dolgozzanak sikerekért.Röhej.
Nem értem,hogy Pep miért nem vette fél év alatt a fáradtságot,hogy leüljön Ibrával megbeszélni a teendőket,hogy távozik,vagy marad... Ez AMATŐR hozzáállás, egy edző nem teheti meg,hogy besértődik,mint egy óvodás. Ha ennyire nincsenek jóban,akkor átigazolási szezon elején el kellett volna adni,ha meg nem nagy a baj,akkor le kellett volna ülni beszélni. Nem hiszem el,hogy egy edző és egy játékos,akik naponta találkoznak edzésen,fél év alatt kétszer tudjanak beszélni.
1. Lesz egy csatárigazolás,ha Ibra távozik.
2. Nem kölcsönbe kerül a svéd.
Amúgy a játékospolitikánk hibája szerintem,hogy egy rakat játékost kölcsön adunk,pedig egyértelmű,hogy egy jobb szezon után sem térhetnének vissza. Pep annyira az utánpótlásra épít,h ha V.Sánchez kellett volna,akkor nem ment volna kölcsönbe,ergo nem kell és nem is fog.Hleb és Cáceres sem kell,még akkor sem,ha nekünk van Európában a legszűkebb keretünk (profi,első ligás csapatokról van szó). A Poolnak Hleb még lehet kellett is volna.A két brazil számomra a legnagyobb vicc,mert eddig egy tétmeccset sem játszottak Barca-mezben,valószínűleg nem is fognak.
Jelenleg kölcsönben van: V.Sánchez,Hleb,Cáceres,Henrique,Keirrison. Nem hiszem el,hogy pl. Cácerest nem venné meg senki jó pénzért. A jó pénzért alatt azt értem,hogy normális áron,ami kb.8-10 millió és nem olyan horribilis összegért,amennyiért mi vettük. Annyiért akkor lehetne eladni,ha BL-elődöntőig jutna csapatával (minimum) és kulcsszerepe lenne benne - ez pedig tudjuk,hogy mennyire lehetséges...
Az 5 játékosból ki lehetne hozni, 20 milliót. Abból pedig Robinho-t (pl.) el lehetne hozni. Ha pedig 2 menne kölcsönbe,mondjuk Keirrison és Henrique és a többi kerülne eladásra,akkor is 15 millió simán benne lenne. Persze ez csak spekuláció,mert már a kölcsönadások megtörténtek.
Ha ezek után Ibra is kölcsönbe kerülne,azzal a vezetőség megint megmutatná,hogy a Barcelonának átigazolások terén egyáltalán nincs semmi súlya. Inkább ad kölcsönbe a klub egy 60 milliós játékost,hogy egy év múlva 30 ért távozhasson,minthogy az edző,akinek a kérésére érkezett leüljön vele normálisan beszélni és legalább még egy évig közösen dolgozzanak sikerekért.Röhej.
Nem értem,hogy Pep miért nem vette fél év alatt a fáradtságot,hogy leüljön Ibrával megbeszélni a teendőket,hogy távozik,vagy marad... Ez AMATŐR hozzáállás, egy edző nem teheti meg,hogy besértődik,mint egy óvodás. Ha ennyire nincsenek jóban,akkor átigazolási szezon elején el kellett volna adni,ha meg nem nagy a baj,akkor le kellett volna ülni beszélni. Nem hiszem el,hogy egy edző és egy játékos,akik naponta találkoznak edzésen,fél év alatt kétszer tudjanak beszélni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szkeptikus06 2010.08.28. 18:56:03-kor.
- barca_bome
- Jugador d'estrella
Szerintem a legjobb variáció az lenne, ha maradna Ibra. Ha mégis menne, akkor pedig Torres az egyetlen akinek örülnék. Persze ez nem jelenti azt, hogy ha más érkezik akkor őt nem kedvelném meg! 

kivéve ha kölcsönbe megyHunter91 írta: +30(Ibráért) az már elég szép összeg.(51 millió)
.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Hunter91 írta:
+30(Ibráért) az már elég szép összeg.(51 millió)
Ebből bármilyen jó csatár kijön szerintem. pl: Pato,Torres,Agüero...
Kizárt hogy Patot elengedik ennyiért,Agüéróért pedig nem érdeklődünk( elvileg).
Torresre lenne sansz.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Hunter91
- Capitá del Barça
+30(Ibráért) az már elég szép összeg.(51 millió)S.Agüero írta:40 milliónk volt. De most Masche az volt 19 szóval van még 21 milliónk.Hunter91 írta:Most kb mennyi lóvé lehet a Barcánál?
Villa után 40 milliónk volt ha jól emlékszem,vagy Adriano után volt ez így?
Ebből bármilyen jó csatár kijön szerintem. pl: Pato,Torres,Agüero...
az átigazolási időszak -26 milka, ha nem számoljuk Ibrát mégHunter91 írta:Most kb mennyi lóvé lehet a Barcánál?
Ezt enyhe túlzásnak érzem.
Az Inter ellen nagyon sok minden hiányzott, kezdve azzal, hogy 0-1-ről hármat kaptunk. És Iniesta sem garancia mindenre, bár a kiélezett szituációkban eddig villantott.
Viszont vele is rendesen megszenvedtünk a Chelsea ellen, és ha akkor Essien kivágja a labdát, most nehezebb lenne az ő sérülésére fogni az Inter elleni kiesést.
Azt azért ne feledjük el, hogy tavaly jóformán a Xavi - Messi kettős hozta az évet, Pedro párszor meglőtte a fontos gólokat, vagy a végén Bojan-ra is lehetett számítani (és ha nem veszik el a gólját az Inter ellen...), előtte meg volt egy 30 gólos, rendkívül mozgékony Eto'o-nk, egy jó formában lévő Henry, Iniesta, plusz Alves is többet tett hozzá.
Szóval amíg mindenki egészséges, mint most, addig kb. jól is állunk, bár egy támadót el tudnék még képzelni a keretben, márha Ibrával úgy alakult, ahogy.
szerk.: közben több hozzászólás is íródott, ha nem lenne világos, menczel-nek válaszoltam.

Azt azért ne feledjük el, hogy tavaly jóformán a Xavi - Messi kettős hozta az évet, Pedro párszor meglőtte a fontos gólokat, vagy a végén Bojan-ra is lehetett számítani (és ha nem veszik el a gólját az Inter ellen...), előtte meg volt egy 30 gólos, rendkívül mozgékony Eto'o-nk, egy jó formában lévő Henry, Iniesta, plusz Alves is többet tett hozzá.
Szóval amíg mindenki egészséges, mint most, addig kb. jól is állunk, bár egy támadót el tudnék még képzelni a keretben, márha Ibrával úgy alakult, ahogy.
szerk.: közben több hozzászólás is íródott, ha nem lenne világos, menczel-nek válaszoltam.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barca99 2010.08.28. 18:32:54-kor.
- MatyiG
- Adminisztrátor
40 milliónk volt. De most Masche az volt 19 szóval van még 21 milliónk.Hunter91 írta:Most kb mennyi lóvé lehet a Barcánál?
- Charlie
- Öreg Harcos
Inter ellen egyedül egy ember hiányzott csak, Iniesta. Mondjuk ő se, mert továbbmehettünk volna, ha a jogos gólunkat megadják. De ez mind1 is.menczel írta:Érkezett: Adriano, Villa, Mascherano
Távozott: Henry, Marquez, Csigrinszkij, Yaya Touré, Ibrahimovic
Akárhogy is nézem két emberrel kevesebb, és tavaly sem az volt a baj kulcskérdéseknél hogy vannak-e másodvonalbeli emberek akik néha hoznak egy jó teljesítményt, hanem hogy kellő pillanatokban (Inter elleni meccsek) a szükséges kreativitás hiányzott.
A hangsúly azon van, hogy elkerülnek-e minket a sérülések. Úgy értem, hogy egyszerre ne legyen több alapemberünk hosszú ideig sérült.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Csakhogy a 3 érkező ember szinte kivétel nélkül nagyon fontos igazolás, míg a távozók közül csak 2 számít igazi érvágásnak. Csigrinszkijt nem kell magyarázni, Henry keveset és gyengén játszott tavaly, Márquez meg szintén keveset. És azt sem szabad elfelejteni, hogy közben eltelt 1 év és a fiatalok (Fontás, JdS, Thiago) sokat fejlődtek.menczel írta:Érkezett: Adriano, Villa, Mascherano
Akárhogy is nézem két emberrel kevesebb, és tavaly sem az volt a baj kulcskérdéseknél hogy vannak-e másodvonalbeli emberek akik néha hoznak egy jó teljesítményt, hanem hogy kellő pillanatokban (Inter elleni meccsek) a szükséges kreativitás hiányzott.
Ha marad Ibra, akkor tökéletes a keret, ha elmegy, akkor nagyon kell bízni Pedroban, mert minőségi igazolást már nem nagyon fogunk tudni végrehajtani csatárposzton.
H a t t r i c k
Egyszerűbb lett volna nem elküldeni Ibrát... Pénzügyileg és sportszakmailag is jobban jártunk volna a megtartásával...Hunter91 írta:Pep nyilatkozta hogy még igazolni akarnak egy támadót,ha Ibra megy.
H a t t r i c k
Érkezett: Adriano, Villa, Mascherano
-
- Director del Fútbol
Szerinted van aki ne így fizetne?S.Agüero írta:
Az meg szerintem hülyeség, ha részletbe fizeti a Milan a pénzt Ibráért.
Akkor esélytelen bárkit is igazolni. Max Robinho-t, mert őt 20 körül el lehetne hozni.
Ha egyben odaad a Milan 30 v. 40 milliót akkor lesz miből költeni. Wink Smile
Összefoglalva: Ha a Milan egyben odaad 30 vagy 40 milliót, akkor lehet tapadni Torresre, esetleg Pato-ra.
Ha részletben adják akkor viszont Robinho-t lehetne megközelíteni.
A Liverpool is csak annak adná aki betuszkolná ezt a casht egy utazótáskába és egy összegben odaadná?

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- MatyiG
- Adminisztrátor
De csak akkor igazolnak támadót, ha valami normális játékost találnak a piacon. És persze normális áron el tudják hozni.Hunter91 írta:Pep nyilatkozta hogy még igazolni akarnak egy támadót,ha Ibra megy.
Ez az idő elég kevésnek tűnik. Szerintem már tárgyalnak valakivel,hogy le tudjon zárulni a transzfer.
Átlagos játékost ne hozzanak!
Én Robinho-t vagy Torres-t tudom elképzelni. Mostanában sokat van hírekben Robinho együtt a Barcával.
Szerintem amúgy 45 millió alatt el lehetne hozni Torrest. Bár 40nél többet úgyse adunk ki egy játékosért.
Az meg szerintem hülyeség, ha részletbe fizeti a Milan a pénzt Ibráért.
Akkor esélytelen bárkit is igazolni. Max Robinho-t, mert őt 20 körül el lehetne hozni.
Ha egyben odaad a Milan 30 v. 40 milliót akkor lesz miből költeni.

Összefoglalva: Ha a Milan egyben odaad 30 vagy 40 milliót, akkor lehet tapadni Torresre, esetleg Pato-ra.
Ha részletben adják akkor viszont Robinho-t lehetne megközelíteni.
Amúgy tudja valaki, ha részletben fizetnek akkor az egész összeget mikorra kapjuk meg?

Eurobarca főoldalán, Pep nyilatkozatánál.Ezt a nyilatkozatot hol olvastad?

Idézek: "Attól függően, hogy végül megy vagy marad, döntünk majd egy esetleges új igazolásról. De ez az átigazolási piactól is függ."
Bocs a hosszú hsz-ért.

- Tdavid
- Entrenador del Barça
Talán Robinho?Hunter91 írta:Pep nyilatkozta hogy még igazolni akarnak egy támadót,ha Ibra megy.
Ez az idő elég kevésnek tűnik. Szerintem már tárgyalnak valakivel,hogy le tudjon zárulni a transzfer.

Vagy vki olyan akit el se tudnánk képzelni...

- lui1698
- Llegenda del Barça
Ezt a nyilatkozatot hol olvastad?Hunter91 írta:Pep nyilatkozta hogy még igazolni akarnak egy támadót,ha Ibra megy.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- Hunter91
- Capitá del Barça
Pep nyilatkozta hogy még igazolni akarnak egy támadót,ha Ibra megy.