Gianluca Zambrotta
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Nekem, nagyon bejön a játéka, főleg, h jobb-bal oldalon egyformán játszik.Nagyon jól ad be és gólokat is lő, nemhiába volt középpáláyás.Így tovább. 

- vaLe5
- Jugador d'estrella
Zambrota volt az aki a leg egyenletesebb teljesitményt nyújtotta és nagyon jól beilleszkedett az első 2-3 hónapban mindig másfelé paszolt vagy mozgott mint kellet volna de utána nem lehet rá panasz

Nem fogjak igy is kell meg egy szelso vedo... Es ha Zambrotta es Chivu kozul kell valasztani szerintem egyertelmuen az elozo. Ami mellette szol meg hogy mar itt van egy eve mig Chivunak meg be kellene illeszkedni nyelvet tanulni stb.Zozzy 5 írta:Remélem Txikiékkel azért nem szalad el a ló, és egy Zambrottát nem fognak odaadni. Remélem tényleg olyan nyersen utasították vissza a római kérelmet.
Szerintem a Roma sem gondolta komolyan mindez csak arra megy ki hogy tobb penzt kapjanak erte...
- Capon
- Llegenda del Barça
Persze egyből Zambrotta kell a roma-nak. Hát nem tudom, hogy lessz ebből Chivu (remélem jór írtam a nevét) mert Zambrotta marad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Még az kéne, hogy Zambrotta eligazoljon! Nem hiába Roma vicces is tud lenni!Vito írta:A római vezetők amint fölvetették a lehetőséget, a Barcelona azonnal vissza is utasította azt, leszögezve, hogy Gianluca Zambrotta nem eladó.
nagyon helyes
- Evilgrim
- Entrenador del Barça
www.gportal.hu/zebra oldalon van egy Zambrotta interjú akit érdekel nézze meg!

- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Biztos, igazad van kicsit off lesz!Game90 írta:Egy 2007-08-as Barca mez jól jönne majd, gondolom azt is tudna hozni.Scorpio írta:Mezekkel foglalkozik s így többet rendel egy külföldi oldalról!
De ezt már egy másik topicban kéne folytatni.
-
- aka Game90
Egy 2007-08-as Barca mez jól jönne majd, gondolom azt is tudna hozni.Scorpio írta:Mezekkel foglalkozik s így többet rendel egy külföldi oldalról!
De ezt már egy másik topicban kéne folytatni.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Mezekkel foglalkozik s így többet rendel egy külföldi oldalról!Game90 írta:Hát úgy ingyenScorpio írta:Mennyire gondolsz?Zozzy 5 írta:Eurobarca ismerősi alapon nem tudnál nekem olcsóbban szerezni egy Puyol mezt?![]()
![]()
Haverod honnan szerzi?
-
- aka Game90
Hát úgy ingyenScorpio írta:Mennyire gondolsz?Zozzy 5 írta:Eurobarca ismerősi alapon nem tudnál nekem olcsóbban szerezni egy Puyol mezt?

Haverod honnan szerzi?

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Mennyire gondolsz?Zozzy 5 írta:Eurobarca ismerősi alapon nem tudnál nekem olcsóbban szerezni egy Puyol mezt?Scorpio írta:Egyik haver tud szerezni, most Valdes mezen gondolkozok!Zozzy 5 írta:Az szép...És honnan rendelted?

-
- Llegenda del Barça
Eurobarca ismerősi alapon nem tudnál nekem olcsóbban szerezni egy Puyol mezt?Scorpio írta:Egyik haver tud szerezni, most Valdes mezen gondolkozok!Zozzy 5 írta:Az szép...És honnan rendelted?

- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
15e! Nekem minden pénzt megér! Zambrotta és Barca is!Zozzy 5 írta:Eredeti? Mennyiért vetted?Scorpio írta:Ma meghozta a posta a gyűjteményem újabb darabját, ugyanis ma kaptam meg ZAMBROTTA mezemet!
- Andris
- Adminisztrátor
Gyors gyógyulást neki!!
Egyébként Belletti elég jól helyettesítette, de ehhez aszisztált az antifocit játszó Getafe is...
Egyébként Belletti elég jól helyettesítette, de ehhez aszisztált az antifocit játszó Getafe is...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Hát nem éppen jött jókor... (mondjuk egy sérülés mikor jön jól...)
Belletti-Puyol-Thuram-Sylvinho 4esnek kéne kezdeni, de a két középsőnek még mindig sok dolga lesz, ha a Getafe szélsői jó nyomják...
Belletti-Puyol-Thuram-Sylvinho 4esnek kéne kezdeni, de a két középsőnek még mindig sok dolga lesz, ha a Getafe szélsői jó nyomják...

-
- Eurobarca Staff
Na pont a lehető "legjobbkor" sérült meg, nagyon kellett volna pedig oda a jobb oldalra, na ez van nélküle is nyerni kell!
http://www.ZALNER.eu" target="_blank