Ronaldinho&Barca írta:
Voltpár jó meccse, de amit csinál azt énis megtudnám csinálni ilyen szinten ez kevés..
Megint túloztok, cö cö...
Egyébként úgylátom mindneki pezsgőt bontana ha elmenne, úgyhogy én megint szembefordulok mindnekivek
Sose volt bajom vele, amikor láma volt elismertem, de azt sose szerettem, amikor kinéztük magunknak aztán adjad neki...Most is ezt érzem, pedig ebben az évben amikor játszott egyáltalán nem csinált rosszat, a szélen hozta azt amit Zambrotta.
Mindenesetre ha eladjuk, akkor két szélsőre is szükség lesz, mert Zambro valszeg lelép. Kell egy klasszis, meg egy jó pótlóember padozni. Kiváncsi leszek ki jön majd el padra.
Másrészt kicsit fura a szitu. ÁLLÍTÓLAG sérült volt, szóval érthető okok miatt nem kellett, hogy játszon. Most mégis bejelenti, hogy ez a játékperc neki kevés. Egyáltalán most mi van vele, egészséges vagy mi a tököm? Gyanús volt ez a sérülés, az meg ismét érdekes, hogy Rijkaard arra a játékosára, akinek ezelőtt a legkiélezettebb szitukban szavazott bizalmat hirtelen kiteszi az üzenem kívül táblát...Akkor, amikor a legkevésbé van rá oka.