Saviola - El Pibito
Őszintén szólva az [auto_cenzúra] a csőrömet szegénny Saviolával kapcsolatban, hogy egyértelműen ide húzza a szíve, bizonyította ezt elégszer!
És úgy érzem, a Barca nem korrektül viselkedik vele. Hogy ez Rijkaard hibája-e , nem tudom eldönteni.
Viszont nem hiszem, hogy az az Etoo aki a bajnokság vége felé elcseszte a dolgait és utána másokat hibáztatott érte, és ezek után még fizu emelést kér jobban belevaló a tevekbe...
Emberségből, tiszteletből én biz megvágnám!
És úgy érzem, a Barca nem korrektül viselkedik vele. Hogy ez Rijkaard hibája-e , nem tudom eldönteni.
Viszont nem hiszem, hogy az az Etoo aki a bajnokság vége felé elcseszte a dolgait és utána másokat hibáztatott érte, és ezek után még fizu emelést kér jobban belevaló a tevekbe...
Emberségből, tiszteletből én biz megvágnám!
-
- Director del Fútbol
Ha csak a játékosok miatt szurkolnék egy csapatnak, már idén sem a Barcának szurkoltam volna...mrmonster írta:Előre leszögezném: mind Saviola, mind Riquelme nagy kedvencem.
De: ha Te elsősorban a játékosok miatt szurkolsz egy csapatnak, az már eleve rossz.
Ez van, Rijkaard szisztémájában sem Riquelme sem Saviola nem fér be. Ez van. El kell fogadni.
De attól még jó edző, hogy a két kedvenc játékosodat nem rakja be a csapatba.
-
- Entrenador del Barça
Nem csak Riijkard elképzeléseibe nem fér bele hanem az enyémbe sem!Saviolánál jobb Eto'o klasszisokkal és Riq helyén pedig egy félisten játszik Ronnie!mrmonster írta:Előre leszögezném: mind Saviola, mind Riquelme nagy kedvencem.antiimperialista írta:Kíváncsi vagyok, ti hogy viselnétek, ha egy nyáron eladnák a két kedvenceteket. Főleg, ha ilyen játékosokról lenne szó. Én nem bírom elviselni. Ez van, nem vagyunk egyformák. Valamivel jobb lenne, ha olyanokat igazolnának, akiket legalább szeretek, de erre semmi esély. Majd jövőre julio baptista. Rosszabb már nem is lehetne...
De: ha Te elsősorban a játékosok miatt szurkolsz egy csapatnak, az már eleve rossz.
Ez van, Rijkaard szisztémájában sem Riquelme sem Saviola nem fér be. Ez van. El kell fogadni.
Forca Barca
-
- Director del Fútbol
Nem az a bajom, hogy ugyanazok játszottak, arról nem tehet. De hogy mindig ugyanazt játszották, arról már igen.kralo írta:oké hívjuk vissza Van Gaalt?és rijjkard épített egy csapatot 2 év alatt. és hogy ugyanaz a csapat ment ki a pályára? 14 emberből nehéz volt sokat változtatgatni.
Jó, hogy felhoztad van gaalt, mert rijkaardnál csak őt utálom jobban. Az, hogy Riquelme már máshol játszik, nagyrészt az ő hibája, mivel nem hagyta játszani. Már abban az évben is voltak olyan megmozdulásai, amik látni engedték, hogy mekkora játékos.
- mrmonster
- Entrenador del Barça
Előre leszögezném: mind Saviola, mind Riquelme nagy kedvencem.antiimperialista írta:Kíváncsi vagyok, ti hogy viselnétek, ha egy nyáron eladnák a két kedvenceteket. Főleg, ha ilyen játékosokról lenne szó. Én nem bírom elviselni. Ez van, nem vagyunk egyformák. Valamivel jobb lenne, ha olyanokat igazolnának, akiket legalább szeretek, de erre semmi esély. Majd jövőre julio baptista. Rosszabb már nem is lehetne...
Előre a TITOlusokért!
oké hívjuk vissza Van Gaalt?
és rijjkard épített egy csapatot 2 év alatt. és hogy ugyanaz a csapat ment ki a pályára? 14 emberből nehéz volt sokat változtatgatni.

-
- Director del Fútbol
Nem rijkaard hozta el, hanem a csapat. rijkaard csak annyit tett hozzá, hogy minden meccsen ugyanolyan taktikával küldte pályára a csapatot, meg sokszor rosszul cserélt. Nagyon messze van a világ legjobb edzőitől.kralo írta:6 éve várunk a bajnoki címre! ki hozta el nekünk? Riijkard bácsi!!! őt nem bántani a világ egyik legjobb edzője már most! És hogy nem kell neki ez a két jó játékos? Hát max cserepadra jöhetnének, Riquelme meg tudjuk hogy játszik ha cserepados, mert már volt nálunk így... Saviola meg befejezőcsatár létére nem sok gólt szerez.
Ennek semmi értelme, nekem is tetszik az argentínok játéka, de láthatjátok, hogy nem férnek be a csapatba, Rijkaard elképzelésébe főleg. Frank csinált nekünk egy bajnokcsapatot és én is szerettem pl. Kluivertet, de be kellett látni, hogy már nem tud megújulni és ezt nagyon jól átlátják a vezetők is. Akkor meg minek tartsák meg ezeket a játékosokat, csak azért, hogy nektek jó legyen? Majd ezután is jól figyelemmel kísérjük a játékukat és gondolom szeretni fogjátok őket a Villa és Depor színeiben is, de a Barcat és az edzőjét azért még nem kellene utálni.
Barcelooooooooooooooooooooooooona
-
- Llegenda del Barça
őszintén szólva riquelme nem érdekel, sohasem volt szimpatikus. nála az bosszant, h ilyen töketlen módon lett eladva, mondjon bárki bármit, nem fogják tudni bedumálni, h így jól jártunk.
saviola más téma. az tud a legjobban idegesíteni, amikor egy ilyen zsugást, aki már majdnem ott tart, h inkább pénzt sem kér azért, h a kedvenc csapatába játszhasson, elküldik, mert nem fér bele az edző elképzeléseibe.
de még ha nem is értek vele egyet (és most nagyon visszafogottan fogalmaztam), akkor sem kezdek örjöngeni, mert attól még sem a savinak, sem nekem nem lesz jobb. rijkaardot meg a kevés rossz döntései egyikéért nem kell a halál megfelelő szervére kívánni, akárhogyan is, de bajnokságot nyert a csapattal.
saviola más téma. az tud a legjobban idegesíteni, amikor egy ilyen zsugást, aki már majdnem ott tart, h inkább pénzt sem kér azért, h a kedvenc csapatába játszhasson, elküldik, mert nem fér bele az edző elképzeléseibe.
de még ha nem is értek vele egyet (és most nagyon visszafogottan fogalmaztam), akkor sem kezdek örjöngeni, mert attól még sem a savinak, sem nekem nem lesz jobb. rijkaardot meg a kevés rossz döntései egyikéért nem kell a halál megfelelő szervére kívánni, akárhogyan is, de bajnokságot nyert a csapattal.
PUYOL-XAVI-INIESTA
6 éve várunk a bajnoki címre! ki hozta el nekünk? Riijkard bácsi!!! őt nem bántani a világ egyik legjobb edzője már most! És hogy nem kell neki ez a két jó játékos? Hát max cserepadra jöhetnének, Riquelme meg tudjuk hogy játszik ha cserepados, mert már volt nálunk így... Saviola meg befejezőcsatár létére nem sok gólt szerez.
- Enrique21
- Capitá del Barça
Maximálisan eggyettértek veledantiimperialista írta:Kíváncsi vagyok, ti hogy viselnétek, ha egy nyáron eladnák a két kedvenceteket. Főleg, ha ilyen játékosokról lenne szó. Én nem bírom elviselni. Ez van, nem vagyunk egyformák. Valamivel jobb lenne, ha olyanokat igazolnának, akiket legalább szeretek, de erre semmi esély. Majd jövőre julio baptista. Rosszabb már nem is lehetne...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Enrique21 2005.06.28. 11:15:48-kor.
-
- Director del Fútbol
Kit átkozzak akkor? Riquelme és Saviola is miatta kellett, hogy távozzon. A szertárost nem hibáztathatom ezért.Boixos írta:nem kell örjöngeni, ez van. az edzőt elátkozni meg végképp nem kell, ő a főnök, ráadásul a vezetőség az ő kezébe tette a döntést a savi ügyében. így döntött, várható volt. sajnos.
-
- Director del Fútbol
Kíváncsi vagyok, ti hogy viselnétek, ha egy nyáron eladnák a két kedvenceteket. Főleg, ha ilyen játékosokról lenne szó. Én nem bírom elviselni. Ez van, nem vagyunk egyformák. Valamivel jobb lenne, ha olyanokat igazolnának, akiket legalább szeretek, de erre semmi esély. Majd jövőre julio baptista. Rosszabb már nem is lehetne...
-
- Llegenda del Barça
így van, el kell fogadni!Boixos írta: nem kell örjöngeni, ez van. az edzőt elátkozni meg végképp nem kell, ő a főnök, ráadásul a vezetőség az ő kezébe tette a döntést a savi ügyében. így döntött, várható volt. sajnos.
Amúgy szeretem a Saviola-t, de őszintén mondjátok meg:
befejezőcsatár létére hány gólt lőtt tavaly...?
vagy most a KK-n...?
Van egy nyerő csapat

A nyerő csapatból pedig bűn kivenni akárkit is

-
- Llegenda del Barça
nem kell örjöngeni, ez van. az edzőt elátkozni meg végképp nem kell, ő a főnök, ráadásul a vezetőség az ő kezébe tette a döntést a savi ügyében. így döntött, várható volt. sajnos.antiimperialista írta:Nem külhetik el! Ez nem lehet igaz, igazolnak egy Ezquerrot, Saviolát meg elküldik, ilyen nincs!
A ***** ****** ***** életbe!!!!
Dögöljön meg frank rijkaard!!!
PUYOL-XAVI-INIESTA
Dögöljön meg Frank riijkard? Ha ő nincs még mindig uefa kupás helyért küzdöttünk volna...
-
- Director del Fútbol
Nem külhetik el! Ez nem lehet igaz, igazolnak egy Ezquerrot, Saviolát meg elküldik, ilyen nincs!
Monnyuk azért sajnálom a nyuszit, hisz o még a fizetése nagy részérol is lemondott volna, meg sokat is koxonhet neki a csapat, Ezquerro helyett johetett volna, de most már mind1
Bárhová is m1, sok sikert neki 

Veszten biztos nem vesztenénk Saviolával
Ez igaz. Nekem sem volna semmi kifogásom ellenne amugy, csak Rijkaardnak nem kell.

Lényeg a lényeg: Tök mindegy, hogy ki a jobb Saviola vagy Larsson (szerintem Saviola
), jöjjön vissza Saviola aztán majd meglátjuk... szerintem veszteni biztos nem vesztünk vele...
azért tegnap Mexiko ellen egyszer kétszer állva hagyta Márquezt is..., pedig őt a világ egyik legjobb védőjének tartom.
előzőekhez hozzászólva: azért azt se feledjük Larsson már 34, lehet, hogy régebben aranycipős volt, de az utolsó meccsein elnézve....hm...
minnél több argentín meccset nézek, annál többször verem a fejem a falba,a miért Riqelmét elpasszoltuk..

azért tegnap Mexiko ellen egyszer kétszer állva hagyta Márquezt is..., pedig őt a világ egyik legjobb védőjének tartom.
előzőekhez hozzászólva: azért azt se feledjük Larsson már 34, lehet, hogy régebben aranycipős volt, de az utolsó meccsein elnézve....hm...
minnél több argentín meccset nézek, annál többször verem a fejem a falba,a miért Riqelmét elpasszoltuk..
Nem is mondtam h veszekszik valaki, csak azt h ne is kezdjunk!Boixos írta:senki sem veszekszik, csak eltérőek a vélemények. előfordul az ilyen.
2 embernek sikerult kisebb ligábol Aranyciposnek lennie, az 1ik Larsson volt
Mind1 ezen nem kell veszekedni, szerintem sokkal jobb Saviolánál.

-
- Llegenda del Barça
lehet, h kisebb a szorzója, de ott egy játékos a henke kvalitásával, 30-35 gólt fél lábbal is bever. ott a rangersen és a celticen kívűl nulla csapatok vannak, télleg kb. angol 2.
PUYOL-XAVI-INIESTA