Sajnos ez nem ilyen egyszerű.Petixy írta:Riquelme előnye a kora!
Deconak max4 jó éve van,riqnek kb8!
Eto kap utlevelet,lecsökkentik Riq fizuját és megoldódott a kérdés!
Juan Roman Riquelme
Ezt már egyszer leírtam:
A Mi a bajom Decoval kérdésre: Ahogy észrevettem egy kicsit hátrébb vonták, mint ami az ő igazi posztja. Többet kéne védekeznie, mint amennyit el tudna vállalni. Gyenge fizikumú, mindenkiről lepattan, volt egy jópár eladott labdája is. A támadásoknál pedig akkor tud csak igazán élni ha egy méteres körzetben nem zavarja senki. Ezzel szemben az Argentín magasan vezeti a gólpassz "listát", nagyon lát a pályán, erőszakos is tud lenni, ütközéseket is felvállal, és nem csak lepattan a védőkről. Persze minkét focista csinálta már ennek az ellenkezőjét is, Deco is játszott már szépen, de szerintem összességében Riquelme a nyerő... Persze az a jó a fórumokban hogy mindeki másképp gondolja.
A Mi a bajom Decoval kérdésre: Ahogy észrevettem egy kicsit hátrébb vonták, mint ami az ő igazi posztja. Többet kéne védekeznie, mint amennyit el tudna vállalni. Gyenge fizikumú, mindenkiről lepattan, volt egy jópár eladott labdája is. A támadásoknál pedig akkor tud csak igazán élni ha egy méteres körzetben nem zavarja senki. Ezzel szemben az Argentín magasan vezeti a gólpassz "listát", nagyon lát a pályán, erőszakos is tud lenni, ütközéseket is felvállal, és nem csak lepattan a védőkről. Persze minkét focista csinálta már ennek az ellenkezőjét is, Deco is játszott már szépen, de szerintem összességében Riquelme a nyerő... Persze az a jó a fórumokban hogy mindeki másképp gondolja.

Azért 1 csere ennyit ne kersessen!Enrique írta:Most úgy tűnik h szeretne még, de erre nem sok esély van. Sehogy nem tud visszatérni - Nincs EUs útlevele, és azon a poszton ahol ő játszik van 2 jobb játékosunk is Deco ill. Ronaldinho személyében!
Szóval szerintem ha visszajönne vmilyen módon, akkor is csak a padot melegítené...
Viszont lenne 1 minőségi cserénk.

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Asszem az ő helyzetét nevezik a sakkban pattnak.
De ez van.Sztem nyáron jó áron el lehetne adni Angliába. 

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Most úgy tűnik h szeretne még, de erre nem sok esély van. Sehogy nem tud visszatérni - Nincs EUs útlevele, és azon a poszton ahol ő játszik van 2 jobb játékosunk is Deco ill. Ronaldinho személyében!
Szóval szerintem ha visszajönne vmilyen módon, akkor is csak a padot melegítené...

-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Így van.Akik vanak azokat meg kell becsülni.Ne legyünk telhetetlenek,mint a madridiak...Boixos írta:az lenne az ideális, ha minden poszton ilyen zsugások lennének. de ne legyünk telhetetlenek.
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Jaja.Bojinov még elférne,bár így,hogy jött Maxi hatalmas verekedés lenne a kezdőbe kerülésért,főleg,hogy Larsson is felépül jövőre.Boixos írta:akkor jöjjön a luque! úgyis kergettük már tavaly eleget. és persze nyáron még a bozsinovot kéne vhogy lebugizni. akkor már a joaquin sem kéne, megoldaná azt a témát a bolgár gyerek.
-
- Llegenda del Barça
akkor jöjjön a luque! úgyis kergettük már tavaly eleget. és persze nyáron még a bozsinovot kéne vhogy lebugizni. akkor már a joaquin sem kéne, megoldaná azt a témát a bolgár gyerek.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Ha nincs más megoldás akkor jöhetne Luque.Nagyon bírom azt a gyereket,ráadásul Etoo egyik legjobb barátja.Xavi írta:Szerintem Riquelme helyzetnek nincs más megoldása, mint hogy eladjuk... Egyetértek Boixos kollégával, hogy jöhetne Luque és Joaquín sem rménytelen még...

-
- Llegenda del Barça
hát, ha már a riqet eladjuk, sztem a luque megvételének lenne realitása. még örülnék is neki. bár én sem írnám le a joaquint, mert anno a dinhoért is többen is kapkodtak keményen, nem is a legcsóróbb brigádok, mégis nekünk esett le, úgyh még bármi lehet. majd nyáron kiderül.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Ugy néz ki, ez orokaky01 írta:hi.ebben a pillanatban én is jobban szimpatizálok decoval!jobb is.de kitudja mi lenne romannal ha barcában játszana![]()

-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Ebbe a barcába szerintem sem illene bele.sajnos.Ugyhogy cseréljük el egy hasonló kvalitású játékosra.Luque jó ötlet!!!!!Joaquin meg madrid szimpatizáns sajnos,bár nem reménytelen eset.
Ok. Nem is kell. A vezetok véleménye viszont az, h Deco jobb, vagy legalábis jobban illik a Barcába mint Riquelme. Utobbiért nem vok oda, nem is várom vissza, a semmiért minek fizetni kumma nagy pénzeketZsolti írta:Nem fogok vitatkozni.Nekem ez a véleményem,és kész!

Ugyan, Deco 2. lett az Aranylavda szavazáson, és Europa lehjobbjának is választották. Klasszisokkal jobb Riquelménél.
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Én nem vagyok oda Deco-ért, de azt el kell ismerni hogy nagyon sokat tesz a csapatért!Enrique írta:Miért, mi a baj Decoval??Bandaror írta:Mikor Riquelme a Barcaban játszott senki nem volt valami embertelen jó, egy-két kivételtől eltekintve persze. Azóta új csapat van, és az Argentín is szokta az európai módit! Deco meg szerintem nem nyújtja azt amit kellene. Mondjuk abban van igazság, hogy ha Riquelemét nem Ronaldinho helyén játszatnák, és kicsit visszavonják, abba könnyen belehalna...![]()
Nem azt nyújta??
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Miért, mi a baj Decoval??Bandaror írta:Mikor Riquelme a Barcaban játszott senki nem volt valami embertelen jó, egy-két kivételtől eltekintve persze. Azóta új csapat van, és az Argentín is szokta az európai módit! Deco meg szerintem nem nyújtja azt amit kellene. Mondjuk abban van igazság, hogy ha Riquelemét nem Ronaldinho helyén játszatnák, és kicsit visszavonják, abba könnyen belehalna...

Nem azt nyújta??