Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
redlions írta:Csak egy szó volt.Charlie írta:Mit csináltálredlions írta:C.! Azért ma már egyszer megszerkeztettelek!![]()
Amúgy mást is megkellett!![]()
![]()
Engem te ne szerkeszgess.
C.Kicseréltem.
Csak egy szó volt.Charlie írta:Mit csináltálredlions írta:C.! Azért ma már egyszer megszerkeztettelek!![]()
Amúgy mást is megkellett!![]()
![]()
Engem te ne szerkeszgess.
C.
Ígérjük megtisztítjuk a rossztól a forumot!!Charlie írta:Zsolti írta:Te vagy a kiválasztott rád hárult eme nemes feladat,hogy megvédj minket figo 10 és társaitól.redlions írta:Köszönöm mindenkinek (talán Enrique nevében is) a jó kívánságokat!![]()
Hihetetlen...Na, jó ez csak vicc!
Ígérem, megpróbálok igazságos lenni.
Neki nincsenek társai..........regisztrálja magát vagy 10néven........ennyi,szerencsétlennek rossz gyerekkora volt,mindig molesztálták!
C.
Zsolti írta:Te vagy a kiválasztott rád hárult eme nemes feladat,hogy megvédj minket figo 10 és társaitól.redlions írta:Köszönöm mindenkinek (talán Enrique nevében is) a jó kívánságokat!![]()
Te vagy a kiválasztott rád hárult eme nemes feladat,hogy megvédj minket figo 10 és társaitól.redlions írta:Köszönöm mindenkinek (talán Enrique nevében is) a jó kívánságokat!![]()
Én ugye eddig sem voltam moderátor hivatalosan, Rhynn pedig új pozícióba került, de ettől függetlenül azért oda fog figyelni a dolgokra. Ha valami hirdetmény van például, akkor azt ő fogja megcsinálni.Enrique írta:Ezek szerint nem. Legalább nem kell ezzel foglalkozniuk és maradhat a hírek megírása.redlions írta:Köszönöm!
rhynn és Z. Iván! Ti már nem is moderálkodtok??? Csak, mert minden topichoz minket írtatok...![]()
És már meg volt a 10000. hozzászólás is.
Ezek szerint nem. Legalább nem kell ezzel foglalkozniuk és maradhat a hírek megírása.redlions írta:Köszönöm!
rhynn és Z. Iván! Ti már nem is moderálkodtok??? Csak, mert minden topichoz minket írtatok...
Szerintem hamarosan kihirdetiEnrique írta:És vmi "eredményhirdetés"??![]()
Lesz vmikor Rhynn?
Az admin tud nick-et törölniZ. Iván írta:A taglistából nem tudom kiszedni az embereket. Csak "hatástalanítani" tudom a nicket tiltással.redlions írta:Lehetne egy bár ide nem illő nicket törölni + valaki valszeg vagy 5ször regisztrálta magát egymás után...
Én legalábbis így tudom, nem hallotam róla, hogy tudnék tölölni nevet is a listából...
De lehet, hogy tévedek, mert annyira nem ismerem a fórum rendszerét.
A taglistából nem tudom kiszedni az embereket. Csak "hatástalanítani" tudom a nicket tiltással.redlions írta:Lehetne egy bár ide nem illő nicket törölni + valaki valszeg vagy 5ször regisztrálta magát egymás után...