kanty írta:Egy sérülés soha nem jön jókor, de ez most szerintem különösen igaz. Bár ter Stegen párti vagyok, voltam (az okokat leírtam anno) de annak örültem, hogy szezon elején tisztázódott mindenkinek a szerepe, és hogy Bravo nem védett rosszul. Most pedig, ha a német jól véd, jönnek az eredmények, akkor újra felmerülhet, hogy ki védjen többet - ami a csapategység szempontjából nem éppen a legjobb. Ha pedig ter Stégen nem játszik jól, akkor benne van a pakliban a pontvesztés, ami megint nem jó.
Szerintem tök mindegy hogy hogyan véd Stegen, potyákat kap vagy kivédi az ellenfél szemét, ha Bravo felépül megy vissza a kapuba. Legalábbis ez lenne a helyes és következetes döntés LE-től, annak ellenére, hogy én is a németet favorizálom. Év elején le lettek tisztázva a dolgok. Ha ezen változtatna azzal csak a csapategységet zavarná meg. Az első számú kapus ( a Ligaban) megsérült, beugrik a helyettese és kész.
Mondjuk elég hálátlan most MAtS helyzete. Bravo nem kapott gólt az első két fordulóban, ha a német benyel párat, még ha nem is az ő hibája, jönnek a hangok, hogy a chilei mennyivel jobb, pedig szinte védeni valója sem volt 180 perc alatt. Ráadásul az Atletico-val játszunk, ami nem egy Malaga.