Zlatan Ibrahimovic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
pityi
Jugador del Barça

2009.12.02. 20:05:18

Nagyot fogtunk vele az biztos,most már nem bánt hogy samu nincs már nálunk.Sztem jobb is nála,legalább is eddig,ha így fojtatja nagyon nagy isten lesz nálunk. :wink:
Marcustork
Barça B

2009.12.02. 19:53:20

barca2010
Jugador d'estrella

2009.12.01. 13:01:53

LG írta:
barca2010 írta:Zlatan az év kellemes csalódása számomra.A tudását soha meg sem kérdőjeleztem!Igazi,vérbeli középcsatár.De amit csinál a Barcában,és ami a legfontosabb,az,hogy ezt milyen alázattal teszi!!!Na emiatt nőtt hatalmasat az én,és szerintem sokak szemében.
Igazi vérbeli középcsatár? Sztem annál egy kicsit több...hisz sokkal technikásabb, sokkal okosabb, és sokkal jobban passzol akármelyik másik középcsatárnál. Inkább én azt mondanám, h egy zseni, Messivel és C. Ronaldoval említhető egy szinten.
Nem befejező csatárt írtam!Hidd el tudom mi a különbség a befejező és a középcsatár között!
Befejező csatárok:Papin, Trezegól, Luca Toni stb.
Középcsatárok:Ibra, Ronaldo(Brazil)
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.12.01. 12:50:01

barca2010 írta:Zlatan az év kellemes csalódása számomra.A tudását soha meg sem kérdőjeleztem!Igazi,vérbeli középcsatár.De amit csinál a Barcában,és ami a legfontosabb,az,hogy ezt milyen alázattal teszi!!!Na emiatt nőtt hatalmasat az én,és szerintem sokak szemében.
Igazi vérbeli középcsatár? Sztem annál egy kicsit több...hisz sokkal technikásabb, sokkal okosabb, és sokkal jobban passzol akármelyik másik középcsatárnál. Inkább én azt mondanám, h egy zseni, Messivel és C. Ronaldoval említhető egy szinten.
barca2010
Jugador d'estrella

2009.12.01. 10:23:28

Zlatan az év kellemes csalódása számomra.A tudását soha meg sem kérdőjeleztem!Igazi,vérbeli középcsatár.De amit csinál a Barcában,és ami a legfontosabb,az,hogy ezt milyen alázattal teszi!!!Na emiatt nőtt hatalmasat az én,és szerintem sokak szemében.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
barca2010
Jugador d'estrella

2009.12.01. 10:19:01

mesca írta:szerintem vele nagyon jól jártatok...simán megérte a pénzét,és fog még ő örömöt szerezni nektek...míg olaszban volt megmondta az ügynöke h a spanyol ligába 40gólt rúgna..ha nem is idén de szvsz jövőre ez meglesz..nekem (sima)ronaldo után ő a kedvenc játékosom.és most ő az egyetlen normális csatár,szívesebben nézegetném fehér mezbe :lol:
az meg hogy kicsit nagy az arca..hát ez van..van is mire 8) 8)
a 7végi győzelmetekhez meg grat... jobbak voltatok..písz
Hát reméljük nem mostanában vesz fel fehér mezt! :wink:
Köszönjük a gratulációt,de azért ne legyél elkenődve,mert azért,azt el kell mondjam,hogy kezdtek lassan csapatként is funkcionálni.A világsztárjaitok már megvannak,csak össze kell érni.Hamarosan jók lesztek,aminek személy szerint örülök is 2 okból.Az egyik:jó lenne már megtörni az angol csapatok uralkodását,a másik:egy jó Madridot jobb legyőzni.

BARCA FOREVER!!!
Bobberto
Capitá del Barça

2009.12.01. 10:12:03

mesca írta:szerintem vele nagyon jól jártatok...simán megérte a pénzét,és fog még ő örömöt szerezni nektek...míg olaszban volt megmondta az ügynöke h a spanyol ligába 40gólt rúgna..ha nem is idén de szvsz jövőre ez meglesz..nekem (sima)ronaldo után ő a kedvenc játékosom.és most ő az egyetlen normális csatár,szívesebben nézegetném fehér mezbe :lol:
Köszi szépen ritka a "normális" madridista :))

Tény szenzációs vásár volt, de én mindig éreztem, hogy ő kuriózum lesz és lett máris. Imádom a játékot egy benga állat nagy szívvel elszántsággal akarattal és hihetetlen tudással :)

Azért reméljük sosem fogjuk fehér mezbe látni :DDDD
mesca
Barça C

2009.12.01. 10:06:51

szerintem vele nagyon jól jártatok...simán megérte a pénzét,és fog még ő örömöt szerezni nektek...míg olaszban volt megmondta az ügynöke h a spanyol ligába 40gólt rúgna..ha nem is idén de szvsz jövőre ez meglesz..nekem (sima)ronaldo után ő a kedvenc játékosom.és most ő az egyetlen normális csatár,szívesebben nézegetném fehér mezbe :lol:
HALA MADRID...
chi omega
Entrenador del Barça

2009.12.01. 02:25:03

noname írta:Más szempontból meg Etoo a gyenge olasz bajnokságban játszik, abban az Interben, ami néálunk jóval gyengébb, mégis sorra alázza a Serie A csapatait, és ebben az egyeduralkodó Interben lövi a gólokat, míg nálunk jóval kiélezettebb a bajnokság.
hát eto'o eddig nem igazán átütő az interben. 13 bajnoki, 6 gól, és ebből legalább 1, de az is lehet, hogy 2 büntető. korrekt mérleg, de egy ekkora játékostól, egy ekkora csapatban nem kiugróan jó.
nem támogatják annyira, mint a barcában.
miihii
KHAL

2009.12.01. 01:48:48

Na,megkésve,de azért van energiám végre írni is vmit a meccs óta.Első körben Zlatan"nak" írok :)
Hatalmas tenksz a góljáért,remek befejezés volt.Tökéletes ütemben lépett ki és higgadtan ütötte be.Sérülés után és épp a pályára "beesve" ez nagyon nagy volt tőle.Pedig tulajdonképpen ujjgyakorlat ez ekkora zsugásoknál,de láthattuk,h Leo és CR is ilyet rontott el,uh ez azért korántsem piti dolog volt.
Ha ilyen ütemben nyomatja tovább a műsort a bosnyák,a végén egészen belelkesedek tőle :P Két dologtól tartottam vele kapcsolatban:a viselkedésétől és attól,h együtt tud e működni ezzel a BARCA gépezettel.Utóbbiban nem is a képességei aggasztottak,hanem,h ebben a különleges stílusban,amit nyomatunk,abban meghatározóan részt tud e venni igazi csapatemberként.
Viselkedés alatt meg azt értem,h ne arcoljon.
Eddig mindkét aggodalmamat szertefoszlatja lassan.Egyre jobban illeszkedik a láncba,persze még rengeteget kell fejlődnie.De kinek nincs!? :wink: Pep is mondja,h az egész csapatnak mindig van mit tökéletesítenie.És ez igaz is.
Lényeg,ami lényeg,eddig maximálisan meg vagyok vele elégedve,és ez nagy szó,mert igencsak ellenérzéseim voltak vele kapcsolatban :P Azt nem mondom,h megszerettem,mert attól még igen messze van,de ez a Klasszi(ku)s gól igen sok pirospontot jelentett neki nálam :lol: És egyáltalán,amit csinál messze felülszárnyalja,amire számítottam.

Respekt,Zlatan!
Csak ebben az ütemben tovább!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
10Messi4ever
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.11.30. 12:43:43

Elképesztő, hogy bejött, és máris megjött a támadókedv elöl, ott passzolgattak a tizenhatosnál, majd egyszercsak Dani Alves villan, Ibra meg bombáz, Nou Camp robban... Fantasztikus volt!

Szép volt, Ibrakadabra! :)
J.S.Bach - J. Haydn - Liszt F. - E. Satie - Dukay B.

"Ne féljetek!"
Joee777
Barça B

2009.11.30. 11:25:03

Nem tudom, hogy Pep miatt, vagy az új közeg miatt, de emberileg hatalmas változáson ment át. Nem reklamál, nem hisztizik, semmi nagyképűség, semmi arogancia. Igazi csapatember lett. Már-már azt lehet mondani hogy szerény, visszafogott. Egy ilyen meccs és győzelem után elképzelhetetlen lett volna, hogy egy Interes Zlatan a társait dícséri, és a csapatot maga elé helyezi. Nagyon szimpatikusak ezek a változások. Csak így tovább Ibra és akkor minden kritikusod is mögéd áll majd.
visca el barca
Presidente del Barça

2009.11.30. 11:23:39

ejj de nagy játékos ez a srác... :D
bejött, igazgatta a haját, lötyögött egy kicsit, meg eldöntötte a classicot :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.11.30. 10:45:59

Nagyon örülök, h góllal tért vissza, ráadásul nem is akármilyennel, nem is akármilyen meccsen. Remélem folytatja, amit elkezdett a sérülése előtt, és akkor nem lesz gond. Idén eddig ő a legjobb :!:
yozsoo
Barça B

2009.11.30. 10:32:23

gekkodan írta:Láttátok, hogy a gólja után, mikor már megpaskolták a srácok kinézett oldalra, szorított egy öklöt és ordított: VAMOOOOS!!!!

Kezd a spanyol is menni neki :lol: :lol:
Igen, én is észrevettem:D...kezd beilleszkedni, bár úgy tudom hogy az olasz és a spanyol nagyon hasonlít egymáshoz, szóval gondolom azért a nyelvel nincs akkora problémája mint mondjuk csingrinszkijnek...
Kép
Visca el Barça! Visca Catalunya!
gekkodan
Director del Fútbol

2009.11.30. 10:24:44

Láttátok, hogy a gólja után, mikor már megpaskolták a srácok kinézett oldalra, szorított egy öklöt és ordított: VAMOOOOS!!!!

Kezd a spanyol is menni neki :lol: :lol:
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
yozsoo
Barça B

2009.11.30. 09:58:44

Sztem jobb csatár mint eto'o, jobb lett sztem a csapat egésze az érkezésével...és megtanult csapatban játszani...nagyon jó játékos...
Kép
Visca el Barça! Visca Catalunya!
mypeter
Entrenador del Barça

2009.11.30. 09:53:28

Megint más szemponból Eto az összes szezonjában sokkal több gólt lőtt a Barcában/perc, mint Ibra a gyenge serie A-ban, ahol mindenkit aláztak évekig :wink:
noname
Llegenda del Barça

2009.11.30. 09:34:14

Más szempontból meg Etoo a gyenge olasz bajnokságban játszik, abban az Interben, ami néálunk jóval gyengébb, mégis sorra alázza a Serie A csapatait, és ebben az egyeduralkodó Interben lövi a gólokat, míg nálunk jóval kiélezettebb a bajnokság.
A Fifa egy szégyen
mypeter
Entrenador del Barça

2009.11.30. 09:30:00

Bár én legalább egyenrangúnak tartom a cserét, de Eto védelmében azért jelentsük ki, más a serie A és más a Liga. Itt Eto is valószínűleg meglőtte volna már a 8-10 gólt, amit ennyi idő alatt szokott, nem hiszem hogy egy ilyen összehasonlítás dönthet bármiben is. Csak mutatja, hogy mindkét világklasszis gyorsan beilleszkedett új csapatába és hozza is ,amit várnak tőle.
noname
Llegenda del Barça

2009.11.30. 08:34:57

Eddig ő az év legkellemesebb csalódása. GYakorlatilag egyik félemmünk se vált valóra. Nem nagyképűsködik, nem sétál a pályán, nem pofázik. Egyszerűen végzi a dolgát és nem is akárhogyan.
Juteszembe: egyesek akartak csinálni Etoo-Ibra versenyt:
Etoo:
-bajnokság: 6 gól, 2 gólpassz átlag 177perc telik el gólonként
-BL: 450 perc- 0 gól,0 gólpassz
-Kupa: 90 perc, 1 gól
Ez összesen: 1600 perc 7 gól, 2 gólpassz, átlag 228 percenként 1 gól

Ibra:
-bajnokság: 8 gól, 5 gólpassz, 95 percenként 1 gól
-BL: 355 perc, 1 gól
-Kupa: nem játszott
Összesen: 1116 perc 9 gól, 5 gólpassz, átlag 124 percenként 1 gól

Sztem elég egyértelmű h kinek megy jobban. :wink:
Ibra 2vel több gólt lőtt és 3al több gólpasszt adott és sokkal kevesebbet játszott mint Etoo.

8)
A Fifa egy szégyen
wuwu
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.11.30. 01:07:45

En csak annyit tudok mondani hogy koszonom Zlatan! :) Azert Messi sem volt rossz ahhoz kepest hogy most jott vissza :P
Kép
A lehetetlen csupán egy szó, amivel a kisemberek dobálóznak!
FC Barcelona,Arsenal FC
atek
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.11.30. 00:59:17

amikor idekerüléséről szóló pletykák terjengtek, Moratti úr tett egy olyan megjegyzést, hogy Ibra van annyira jó, mint Kaka és CR összevetve, főleg árban:) azt hiszem ez a kijelentés most bebizonyosodott:D
different day, same wasted!
live fast, skate faster!
Tano72
Barça C

2009.11.30. 00:47:14

Ibrakadabra. amikor ide került ugy örültem mint majom a farkának.(természetesen Eto'o-t sajnáltam nagyon) és akkor még nagyon sokan leoltottak, h nem lesz ide való.
és igen hamar bebizonyosodott, hogy nálunk játszik a világ legjobb közép-csatára, és be is illeszkedett az itteni filozófiába..
Hajrá LILÁK és csak az Újpest!! Derby 2009: UTE-ftc: 2-1
Visca el Barca!
Diego Armando Maradona, a valaha élt legnagyobb futbalista...és Messi jó úton halad!;)
Més que un club
Mikaos
Director del Fútbol

2009.11.29. 23:59:49

ozsimiki írta:percig nem gondoltam,h itt elkezd janizni majd és mutogatni, beállt a sorba,és 100%ban hasznára van a csapatnak.
Én első pillanatokban szkeptikus voltam a viselkedésével kapcsolatban, de rövid utánagondolás után arra jutottam, hogy Pep képes lesz megnevelni. És tényleg. Alázatos lett, és igazi csapatjátékos.

illetve
senkialfonz40 írta:És tudod mi az, ami szinte hihetetlen számomra! Nyomokban sem lehet felfedezni az öncélú játékot Nála, a maximális önzetlenség jellemzi a Barcában, mintha teljesen kicserélték volna ezt az embert!
A pozitív közeg is nevelő hatással bír. Ibra beállt a sorba mind játékosként, mind emberként, mind sztárként. Ennél a klubnál nem lehet öncélúnak lenni. És tényleg öröm nézni, hogy mennyit passzol - ráadásul milyen jó százalékban, illetve általában gyorsan is teszi azt.

(Azt vallom, hogy nem baj a hátra-passz...csak egyérintőből menjen lehetőleg, és akkor az egyáltalán nem lesz hátrány.)
Lezárt