Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem befejező csatárt írtam!Hidd el tudom mi a különbség a befejező és a középcsatár között!LG írta:Igazi vérbeli középcsatár? Sztem annál egy kicsit több...hisz sokkal technikásabb, sokkal okosabb, és sokkal jobban passzol akármelyik másik középcsatárnál. Inkább én azt mondanám, h egy zseni, Messivel és C. Ronaldoval említhető egy szinten.barca2010 írta:Zlatan az év kellemes csalódása számomra.A tudását soha meg sem kérdőjeleztem!Igazi,vérbeli középcsatár.De amit csinál a Barcában,és ami a legfontosabb,az,hogy ezt milyen alázattal teszi!!!Na emiatt nőtt hatalmasat az én,és szerintem sokak szemében.
Igazi vérbeli középcsatár? Sztem annál egy kicsit több...hisz sokkal technikásabb, sokkal okosabb, és sokkal jobban passzol akármelyik másik középcsatárnál. Inkább én azt mondanám, h egy zseni, Messivel és C. Ronaldoval említhető egy szinten.barca2010 írta:Zlatan az év kellemes csalódása számomra.A tudását soha meg sem kérdőjeleztem!Igazi,vérbeli középcsatár.De amit csinál a Barcában,és ami a legfontosabb,az,hogy ezt milyen alázattal teszi!!!Na emiatt nőtt hatalmasat az én,és szerintem sokak szemében.
Hát reméljük nem mostanában vesz fel fehér mezt!mesca írta:szerintem vele nagyon jól jártatok...simán megérte a pénzét,és fog még ő örömöt szerezni nektek...míg olaszban volt megmondta az ügynöke h a spanyol ligába 40gólt rúgna..ha nem is idén de szvsz jövőre ez meglesz..nekem (sima)ronaldo után ő a kedvenc játékosom.és most ő az egyetlen normális csatár,szívesebben nézegetném fehér mezbe![]()
az meg hogy kicsit nagy az arca..hát ez van..van is mire![]()
![]()
a 7végi győzelmetekhez meg grat... jobbak voltatok..písz
Köszi szépen ritka a "normális" madridistamesca írta:szerintem vele nagyon jól jártatok...simán megérte a pénzét,és fog még ő örömöt szerezni nektek...míg olaszban volt megmondta az ügynöke h a spanyol ligába 40gólt rúgna..ha nem is idén de szvsz jövőre ez meglesz..nekem (sima)ronaldo után ő a kedvenc játékosom.és most ő az egyetlen normális csatár,szívesebben nézegetném fehér mezbe![]()
az meg hogy kicsit nagy az arca..hát ez van..van is mire![]()
![]()
a 7végi győzelmetekhez meg grat... jobbak voltatok..písz
hát eto'o eddig nem igazán átütő az interben. 13 bajnoki, 6 gól, és ebből legalább 1, de az is lehet, hogy 2 büntető. korrekt mérleg, de egy ekkora játékostól, egy ekkora csapatban nem kiugróan jó.noname írta:Más szempontból meg Etoo a gyenge olasz bajnokságban játszik, abban az Interben, ami néálunk jóval gyengébb, mégis sorra alázza a Serie A csapatait, és ebben az egyeduralkodó Interben lövi a gólokat, míg nálunk jóval kiélezettebb a bajnokság.
Igen, én is észrevettem:D...kezd beilleszkedni, bár úgy tudom hogy az olasz és a spanyol nagyon hasonlít egymáshoz, szóval gondolom azért a nyelvel nincs akkora problémája mint mondjuk csingrinszkijnek...gekkodan írta:Láttátok, hogy a gólja után, mikor már megpaskolták a srácok kinézett oldalra, szorított egy öklöt és ordított: VAMOOOOS!!!!
Kezd a spanyol is menni neki![]()
Én első pillanatokban szkeptikus voltam a viselkedésével kapcsolatban, de rövid utánagondolás után arra jutottam, hogy Pep képes lesz megnevelni. És tényleg. Alázatos lett, és igazi csapatjátékos.ozsimiki írta:percig nem gondoltam,h itt elkezd janizni majd és mutogatni, beállt a sorba,és 100%ban hasznára van a csapatnak.
A pozitív közeg is nevelő hatással bír. Ibra beállt a sorba mind játékosként, mind emberként, mind sztárként. Ennél a klubnál nem lehet öncélúnak lenni. És tényleg öröm nézni, hogy mennyit passzol - ráadásul milyen jó százalékban, illetve általában gyorsan is teszi azt.senkialfonz40 írta:És tudod mi az, ami szinte hihetetlen számomra! Nyomokban sem lehet felfedezni az öncélú játékot Nála, a maximális önzetlenség jellemzi a Barcában, mintha teljesen kicserélték volna ezt az embert!