Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
nem azért mondom, de ha Riera jön, akkor inkább Pedro elől veszi el a helyet ő előrébb van, mint Jeffren. de aúgy neki örülnék(habár ballábas, és én jobblábas prefarálok a balszélső posztra, de mindegy). de nem hiszem, hogy eljönne ide padozni, amikor elég sokat játszott tavaly is a Poolban.(én még bízok Robinhoban, de nincs rá esély sajna )Mikaos írta:Na, szép jó napot, jöjjenek a hírek
Először is állítólag Riera (Liverpool) lehet a következő célpont, állítja a www.sport.es .
Én megmondom őszintén: annyira nem örülnék neki, bár azt mondom: a padra elférne, viszont azzal Jeffren elől venné el a helyet - ami nem biztos, hogy érdemes. Mert annyira viszont nem tartom jónak Rierát, hogy állandó versenyhelyzetet teremtsen a balszélen Henryval...
Másik hír: Henrique mehet a Racingba kölcsön, állítja a www.elmundodeportivo.es . Txiki pedig állítólag azt nyilatkozta, hogy azért lehetséges ez, mert gyengébben teljesített, mint a két ifjú titán.
Én ezt a humor topicba raktam volna. Csak későn olvastam a hírt, ezért megelőztek.
Így van. Mert nyaktól felfele hiányosságok vannak. Mentálisan gyenge emberek - ha baj van, akkor olyan ostobaságokat csinál, hogy NBII-ben megirigyelnék (lásd Liverpool ellen, Barca ellen). De az is igaz, hogy erre nagyon kevésszer kerül sor!!! (mondjuk azért is, mert a MU többnyire hozza a meccseit).Sanama írta:Én is láttam, szerintem is nagy kacsa.
Mondjuk én nem is örülnék neki,attól függetelnül,hogy jó játékos hihetetlen bakikra képes...
Én is láttam, szerintem is nagy kacsa.MichaaBee írta:Vidic
Kizart, hogy SAF elengedne, de a cikk valosagalapja is eleg kerdeses.
Semmi baj Eu játékosoknál volt am is De már ott is írtam h az az egészben az érdekes h a Milan szurkolói oldalán egy kis futó hír sincs arról h Fabregas akár még célpont is lenne, nemhogy már le is igazolták volna és hétfőn már be is mutatják.
aztán meg egyáltalán ne jöjjön...gygerike írta:Azt mondta hogy IDÉN nem fog jönni nem azt hogy egyáltalán
Semmi gond. :lol:Szerintem majd LM19 úgyisfogja még közölni, hogy melyek azok a tiltott oldalak.Mivel hogy mások is sokszor elnézzik.supa írta:bocsi nem tudtam , még csak nem rég regizztem
Affelay jobblábas. de nem hiszem, hogy illik ide. én is szeretem, de nem a Barca stílusában játszik szerintem. amúgy tényleg ügyes, cxsak sokal önzőbb, mint ide kell. ennyi én Gourcufföt hoznám ide, ha nem most vette volna meg a Bordoux... amúgy megmondom nektek, hogy ő fogja jövőre pótolni az Arsenalban a távozó CescetZlatan Boy írta:Amúgy Afellay bal vagy jobb lábas???mert ha bal akkor eltudnám őt is képzelni a balszélen.
Igen valóban lényeges. De úgyanakkor az is lényeges, hogy ez az oldal a tiltott oldalak listáján szerepel.supa írta:először is bocsi az offért, de ez lehet, hogy lényeges
http://www.nb1.hu/popupindex.php?itemid=81026
Amúgy Afellay bal vagy jobb lábas???mert ha bal akkor eltudnám őt is képzelni a balszélen.Cáceres14 írta:szerintem meg kéne szerezni Afellayt
Csak nem kevesebbért, mint Cesc.Zlatan Boy írta:Nagy tehetség ez tény, csak nem biztos hogy eladja a PSV. Én megpróbálnám leigazolni Ribéryt,a mostani nyilatkozatában szerintem még van remény a klubváltásra.Cáceres14 írta:szerintem meg kéne szerezni Afellayt
Nagy tehetség ez tény, csak nem biztos hogy eladja a PSV. Én megpróbálnám leigazolni Ribéryt,a mostani nyilatkozatában szerintem még van remény a klubváltásra.Cáceres14 írta:szerintem meg kéne szerezni Afellayt