Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
norbert55 írta:Megvan kit lehetne szerzőtetni csatárnak ha Henry megy.Güiza nagyon gólerős és érdeklődünk is utána.Eto'o,Bojan,Güiza középcsatárszekció nemrossz.
Sztetek?
Szerinted Benzema, Silva, Xabi Alonso idejönne padozni?I am Legend írta:Én jövőre így csinálnám a keretváltoztatást:
Távozók: Zambrotta,Oleguer,Thuram,Edmilson,Gudjohnsen,Ronaldinho,
Ezquerro,Deco,Dos Santos.
Érkezők: Lahm (Bayern), Mexes (Róma), X.Alonso (Liverpool), Silva (Valencia),Lampard (Chelsea), Benzema (Lyon), Gai Asulin (B csapat)
Kezdő 11:
_____________________Valdés______________________________
__Lahm_______Puyol (Márquez)____Mexes (Milito)___Abidal (Sylvinho)__
______Xavi_____________Yaya Touré (X.Alonso)_____Lampard (Iniesta)
__Messi (Assulin)__________Eto'o (Benzema,Bojan)____Henry (Silva)
Ez mind szép és jó bár a föld től eléggé el rugaszkodott.I am Legend írta:Én jövőre így csinálnám a keretváltoztatást:
Távozók: Zambrotta,Oleguer,Thuram,Edmilson,Gudjohnsen,Ronaldinho,
Ezquerro,Deco,Dos Santos.
Érkezők: Lahm (Bayern), Mexes (Róma), X.Alonso (Liverpool), Silva (Valencia),Lampard (Chelsea), Benzema (Lyon), Gai Asulin (B csapat)
Puyolt kifelejtettedisti010 írta:
Én szerintem ezeket kéne idehozni jövőre ezzel a taktikával:
Ronaldinho+Zambrotta=Kaká
Marquez=Garay
Deco=Diego/Nasri
Edmilson+Ezquerro+Oleguer=Lahm
Ezeket saát pénzből:Benzema,Miguel Veloso,Clichy
és 4-4-2-ben állnék fel:
_______________________________Valdes_________________________
__Lahm____________Garay___________Millito________Abidal/Clichy
_____Messi__________Xavi/Touré_________Nasri/Ineista/Diego___Kaká
_______________________Eto'o/Bojan________________Henry/Benzema
CSeréknek hoznék még Barca B-s tehetségeket és készen állna az új Bl és Bajnoki győztes csapat....Véleményeket írjatok
Bár ezhez pedig az kéne hogy a BArca úgy gondolkozzon mint mi.norbert55 írta:Varatrix írta:Capel jól jönne csak nem valószínű hogy el fogják adni.
2009-ig van szerződése szal tuti h kell lóvé érte a Sevillának.
akkor miért nem hosszabbítják megnorbert55 írta:Varatrix írta:Capel jól jönne csak nem valószínű hogy el fogják adni.
2009-ig van szerződése szal tuti h kell lóvé érte a Sevillának.
ez csak egy görbe tükör Perrerotól. nem gondolta komolyanSzunyi írta:Ha ez lenne az összeállítás, páran elpártolnának a csapattólPerrero írta:Cech
Alves----Terry----Ramos----Lahm
C. Ronaldo----Gerrard----Kaka----Diego
Benzema------Rooney
![]()
Nekem személy szerint nagyon unszimpatikus pár játékos ezek közül, meg kb. a 11-ből 10 megszerezhetetlen
Ha ez lenne az összeállítás, páran elpártolnának a csapattólPerrero írta:Cech
Benzema------Rooney
Varatrix írta:Capel jól jönne csak nem valószínű hogy el fogják adni.
Gondolod, hogy a Reál eladná nekünk?! Habár, átpasszoljuk nekik Ronit, meg cekkelünk egy kicsit, akkor talán?!Perrero írta:
Buffon azért már nem mai gyerek, Cech meg azért fiatalabb, bár lehet h inkább casillas kéne
Itt az én emberem... Hát, ezt álmodtam meg én is.. Hihetetlen, csak én Buffont védetném, de elhozhatjuk padra is.Perrero írta:Cech
Benzema------Rooney
véleményekcirca 1,5 mrd eurobol megoldható, Oleguer elmenne kb 10ért, Stadion nevét eladjuk 8 évre 100 millioért, laporta és pár játékos vesz fel jelzálogot a házára és pikk pakk megvan a lé
nem tom honna szeded h 70% h jön lammpard de sztem ez nagy kacsa...kis-leo-messi írta:Lampard 70% hogy jön a nyáron(ha nem több) Edmilson és Ezquero megy ahogy Roni és Zambi-is.
Aki szóba jöhet mint vevendő játékos Diego de olyasmit is olvastam az eggyik bulvárlapban hogy Gattuso is távozik a Milanból és a Barca érdeklődött.Drogba és Ibra is távozik saját csapatából . Drogba 35 milla Ibra 50 milla.
Egyszóval nem tudni hogy mi fog történni a nyár folyamán.
Ui: Garay szinte biztos hogy jön...
Zozzy 5 írta:--------------------Valdes---------------------
Alves/Lahm----Puyol-----Milito--------Abidal
--------------------Touré----------------------
------------Iniesta----------Xavi--------------
---------------------Messi----------------------
--------------Eto'o-------------Henry---------
pad: Jorquera, Oleguer, Marquez (vagy ha ő elmegy akkor Zapata/King/Luisao/Garay etc.), Sylvinho, Crosas, Moutinho/Nasri/Feindouno/Elano/Gourcuff etc., Krkic, egy klasszis csatár aki vállalja a padozást...És nem feltétlen egy Benzema...
And we are ready...