Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, de valakit mégis kell a helyére tenni... és talán lehet belőle olyan 'közép'-csatárt csinálni mint Messiből.. ő is csatár volt, és mégis most amolyan előkészítő ember... mert egyértelmű h valaki kell a helyére R10-nek, és az a jólcselező Bojan lehet, akár.. ha picit megerősödik, és akar is egyáltalán azon a poszton játszaniVictor_Valdes írta: Bojan inkább amolyan középcsatár féle nem?
Bojan inkább amolyan középcsatár féle nem?Rivaldinho írta:Én rhynn ezen 'firkálmányával' teljesen egyet értek.. mert abszolút objektívan írta loe a dolgokat.. nem úgy mint egy szurkoló, hanem mint egy független újságíró, aki egy Barca-vezető fejével gondolkodik... Ha Roni elmegy, kellé egy nagy név h helyre tegye a mérleget.. ennyiről szól a cikk... máűsik h nem említett két nevet, akik sztem fontosak lettek volna : C.R. (már ha Kaka-t is megemlítetted akkor őt is meg lehetne) és Bojan-t... tehetségesebb mint Dos santos, erről azért már megbizonyosodhattunk, és talán emgerősödve, Roni posztján 1-2 év múlva olyan életveszélyes lehet mint most Messi...
Természetesen ti dolgotok, ti csináljátok a honlapot, de kompromisszum, ha pl. más színben jelennek meg az ilyen hidetések a cikkek között, ha a Labdarúgás cím helyére odaírod, h Blog, vagy érdekesség, vagy mit tudom én.rhynn írta: Az pedig, hogy 955 olvasóból mindösszesen 4-5 támad, mutatja, hogy vannak olyan emberek, akik el tudják fogadni más véleményét is.
Az, hogy 24 éves vagy és van négy diplomád, nem jelent semmit. Ugyanúgy szurkolóként állsz a dolgokhoz, ahogy fórum hozzászólásaimban én is.
A hozzászólás pedig éppenhogy jó, 955 olvasó már elolvasta a cikket, ezek jó része lehet, hogy nem is tudott a blogról, a figyelemfelkeltés sikerült. Ha valaki ismeri a blog cikkeimet, s nem tetszett neki, minden bizonnyal bezárta az ablakot.
A cikk nem az oldalon jelent meg, csak egy előzetest tartalmazott.
A cikk azt mutatja be, hogy ha eladjuk Ronniet, akkor milyen megoldások vannak.zozinho írta:Kedves Rhynn!
Ami meg a szövegértési képességeket illeti, nemcsak nekünk van vele problémánk, de neked is...
A hangsúly nem a hitelességen van!!!(bár tleg nagyon pletykarovat,de jól van, ez blog, lehet szubjektív.Nem ez a LÉNYEG!)
Ami engem felháborít az az amit Varga Tomi is leírt: Itt nem arról van szó h Dinhoval mi lesz, javul-e majd, el kéne- e adni, hanem te is, és a hozzászólók is: Ronaldinho már el is van adva, kit érdekel már, nézzük ki jön a helyére!És kb olyan szinten,h hú, az 20 éves noname,még semmit sem bizonyított gyerek milyen jó playa, még az fm-ben is wonderkidnek írják!
Az egésznek a körítése a lényeg! Ő nem egy liter tej aminek a megvételét, eladását csak gazdaságilag elemezzük!Ne legyünk már madrid!
Nem hiszem, hogy vissza kéne támadnod, főleg ilyenekkel, amikor azt sem tudod, milyen szintű emberekkel vitatkozol, nem csak 13 éves suhancok olvassák az oldalt...rhynn írta:
A cikk továbbra is tényszerű. Nem állított semmit , ami nem igaz (ha igen, várom az ellenbizonyítást), kellően objektív is volt. És ismétlem, nem azt írtam, hogy Ronaldinhot holnap eladjuk.
(Bár olasz barátom tegnap már ünnepelte, hogy megy a Milanba, mert ottani megbízható oldalak írták...)
A blogbejegyzés cím pedig erősen irónikus volt,nem azt jelenti, hogy én pl. eladnám Ronaldinhot. A másik blogbejegyzésben (amit időrendileg előbb írtam) szintén nincs semmi arról, hogy Ronaldinhot eladták.
Javasolnék egy kis olvasást, miután a szövegértés kurzust sikerült elvégezni.
Az irónia olyan közlésmód, amelyben a kimondott jelentést felülírja a közlés módja által hordozott jelentéstartalom. Az irónia eszköze lehet a szokásostól eltérő kontextus, kiejtés vagy más akár nem verbális gesztus is.
Az irónia szó ógörög eredetű, a „színlelt szerénykedés, tettetés, kertelés, tudatlanságot színlelő kérdezgetés” jelentésű εἰρωνεία (eiróneia) az εἴρων (eirón) „tudatlanságot színlelve kérdező személy, színlelő” szóból képzett elvont főnév. Ez az eljárás Szókratész egyik kedvelt retorikai eszköze volt.
Az ironikus jelentés nem feltétlenül magától értetődő, néha tragikus, néha humoros jelentést ad az eredeti közlésnek. Richard Rorty kortárs amerikai filozófus szerint az ironikus gondolkodás használata segít megőrizni a képességünket a szabadságra, a megújulásra.
A nevetségesség forrása az irónia. A látszólagos magasztalás mögött megítélés, elmarasztalás bújik meg, melyet a szövegkörnyezet leplez le.
Az irónia nem az a hely, ahol az irónok élnek.
Az elmúlt napomban ez volt az első máshonnan átvett állítás, ez a wikipédiáról van.
A cikk továbbra is tényszerű. Nem állított semmit , ami nem igaz (ha igen, várom az ellenbizonyítást), kellően objektív is volt. És ismétlem, nem azt írtam, hogy Ronaldinhot holnap eladjuk.Grege írta:Szerintem a hangsúly azon van, hogy a blogban lehetnek vélemények, de acikkek legyenek tényszerűek, ne keveredjenek, ne hirdessük a cikkek helyén a blogbejegyzéseket, mert ha a naiv felhasználó (ÉN) feljövök szokásos körömre a honlapra, és meglátom a cikkek helyén ezt az írást, akkor összeszahrom magam, hogy ennyire lemaradtam volna, aztán utána következő reakcióként felhúzom magam, hogy miért kell, ilyenekkel ijesztgetni, pont akkor, amikor a barca drukkerek közel 70% minimum abban reménykedik, h a javulása folytatódik...
Válasszuk el legalább a két dolgot, akit Rhynn véleménye érdekel, megtalálja a blogot, ahogy eddig is megtaláltuk, de acikkeknél ne reklámozzátok, ha megoldható!
Köszi!
1. hogy kinek mi a neve, azt a szüleinek köszönheti. Én büszke vagyok a nevemre. Hogy téged is így hívnak, nem érdekel.rhynn írta:Kedves névrokonom (igen, sajnos ugyanúgy hívnak mindkettőnket)!varga tamás írta:rhynn cikke a mai blogon teljesen értelmetlen, alapja kb. 0%. ...
Kérem, mellőzni az ilyen jellegű, minden alapot nélkülöző, színvonaltalan irományokat. Nem méltó az eurobarca.hu szintjéhez.
Köszönöm!
Nem hiszem, hogy minden alapot nélkülöz a blogbejegyzésem, annak ellenére, hogy te esetleg nem szeretnéd.
Az, hogy mi eurobarca szintű iromány, azt szerencsére nem te döntöd el, hanem Iván ill. a blog esetében szerény személyem. Egyébként a blognak a modern internetes médiumban pontosan a véleményformálás a szerepe, nem pedig feltétlenül a hitelesség. Éppen ezért blogbejegyzéseket pl. egy diplomamunkánál vagy magasabb szintű kutatásnál nem használhatsz fel. Ugyanakkor az egész témában van valami valóságalap, s minden esetben igyekszem a legmagasabb szinvonalon megírni bejegyzéseimet. Ivánnal ellentétben nem vagyok zsurnaliszta, a futballgazdaságban viszont otthon vagyok, jobban, mint a fórumozók 99%-a, erről papírom is van
Úgyhogy kérlek, a továbbiakban az "értelmetlen", "színvonaltalan", stb. kifejezéseket légyszives mellőzd a jellemzésből.