Pedig Csigrinszkij valós célpont volt.sjd írta:a többi szerintem kacsának minősíthető. (Kompany, Csigrinszkij stb.)
Peppel teljesen egyetértek. Nem érdemes csak azért igazolni, hogy meglegyen a létszám.
Pedig Csigrinszkij valós célpont volt.sjd írta:a többi szerintem kacsának minősíthető. (Kompany, Csigrinszkij stb.)
Mata (elvileg kivásárolja magát a szerződésből), Cesc (Guardiola mondta aztán h nem jön), Cicinho (brazilba akar menni), Ebouégygerike írta:Én is szeretnék megkérni valakit ahogy palesz hogy mondja el kinek a neve merült fel mostanság a Barcával kapcsolatban
Ja. Csak kár hogy a valóságban nem lehet igazolni generált játékosokat.Cáceres14 írta:szerintem jöjjön van persie
vagy ha fiatal kell akkor nicolás lodeiro,carlos fernandez, josé ortigoza stb..
1) történetesen a Barca összes bajnoki gólja előtt adták 1 órával, a sporttv 6szor ismételte a nyáron, szóval láttam a góljaitpalesz77 írta:a második viszontláttad te a góljait? talán 3-at szerzett fejesből, pedig 13-at lőtt... nem egy góljánál oylan cseleket csinált, hogy csak lestem. szerintem van akora tehetség, hogy megoldaná nálunk a játékot
![]()
az első részével sajnos egyet kell értenemvale írta:A probléma abban, van, hogy a Bordeuax most fizetett érte 15 millát, és amit leírtál, ők is tudják. Szóval rendesen megkérnék az árát.
Francia topcsapat meg még nem zárt átigazolási időszakot veszteségesen, épp elég gazdagok ők.
Még valami: nemrég láttam a Bordeux bajnoki góljait, 50% szöglet vagy szabadrúgásból, 30% beadás után, és Gourcuff is szinte csak fejjel szerzett gólt. Szerintem nem illene a mi játékunkba.
Cáceres14 írta:szerintem jöjjön van persie
Látom FM-ben nagyon otthonvagy...Cáceres14 írta:vagy ha fiatal kell akkor nicolás lodeiro,carlos fernandez, josé ortigoza stb..
barka sándor, kis jónás, barna álmos, buga jakab, josé luis esmeralda dzsoki jújngCáceres14 írta:szerintem jöjjön van persie
Egyetértek.Rivaldo11 írta:Én arra számítottam, hogy hangot ad majd annak, mit szeretne. Erről pedig alighanem be is számolt volna a vvilágsajtó.
de nem hallhattunk semmit...
Oké, nyílván nem akar kicseszni Wengerrel sem...de ez az Ő karrierje, és mint írtam, ez a pályáfutás most érkezett el egy olyan pillanathoz, hogy dönteni kell. Játéka beérett, a legszűkebb elt tagja, mégis a legjobb éveit felemészti a küzdés a BL helyért.
Cesc rosszul választott.
Ha jól tudom Riera 27 évesgygerike írta:Csak annyit hogy Riera hány éves és hogy nem tudtok még olyan embereket akinek felmerült a neve átigazolással kapcsoltabna??
A probléma abban, van, hogy a Bordeuax most fizetett érte 15 millát, és amit leírtál, ők is tudják. Szóval rendesen megkérnék az árát.vale írta:Gourcuff szerintem az egyik legtehetségesebb fiatal most, nagy játékos lsz belőle. Lehet hogy ezért megköveztek de szerintem most is jobb már mint Cesc, jól érzi magát a Bordóban de a Barca az a Barca, valószínüleg szívesen jönne. Hihetetlen technikás és kreatív, szélen és középen is játszhat, Iniestával és Xavival halálos lenne. Nem lenne olcsó de a Bordó nem olyan gazdag csapat hogy meg tudjon tartani egy ilyen játékost.
Mióta tudjuk, hogy ez Fabregason múlt?Rivaldo11 írta:És azt is bevallom, hogy csalódtam Fabregasban-immáron másodszor. Azt hittem, ambiciózus futballista, aki vállalja a kihívásokat. Pedig nem. Ahelyett hogy címekért küzdene nálunk, -és a posztjáért, a játékpercekért is megdolgozna-inkább jó neki a kiskirályság az ágyusoknál, és beéri egy maximum Pl negyedik helyezéssel. Hát legyen, egészségére.
Küzdhet, de lényegesen kevesebb reális eséllyel...Senki se gondolja, hogy az Arsenal komolyan versenybe szállhat a Pl elsőségért.CFirpo3 írta:Miért? Ott nem küzdhet címekért?Rivaldo11 írta: Ahelyett hogy címekért küzdene nálunk, -és a posztjáért, a játékpercekért is megdolgozna-inkább jó neki a kiskirályság az ágyusoknál, és beéri egy maximum Pl negyedik helyezéssel.
Szerintem neki legalább akkora kihívás megnyerni a PL-t, mint nálunk bekerülni a kezdőbe.
Más: Riera? Inkább ne!
Szerintem Mascheranora gondoltZlatan Boy írta:Riera!!!:shock:baas11 írta:![]()
Isten őrizz.
Az a J.M megki amúgy????
Miért? Ott nem küzdhet címekért?Rivaldo11 írta: Ahelyett hogy címekért küzdene nálunk, -és a posztjáért, a játékpercekért is megdolgozna-inkább jó neki a kiskirályság az ágyusoknál, és beéri egy maximum Pl negyedik helyezéssel.
Riera!!!:shock:baas11 írta:Riera? hát én annyira nem komálom ,ha már Liverpool akkor inkább az izraeli Benayoun ő ott is csere viszont sokkal jobb és "intelligensebb" játékos mint pl. Gudy ,ha már J.M nem jön.... !
Én azért sajnálom a Xerezt:D Ezzel az igazlással a kiesés szélére kerültek.Barcaádám írta:eladtuk Víctor Sánchezt a Xereznek..
hát nem fogok érte sírni..![]()
jaja. Banyoun(ha te így írtad, én isbaas11 írta:Riera? hát én annyira nem komálom ,ha már Liverpool akkor inkább az izraeli Benayoun ő ott is csere viszont sokkal jobb és "intelligensebb" játékos mint pl. Gudy ,ha már J.M nem jön.... !