Persze magában a tény undorító, hogy ezt csinálják, de nekem, mint nézőnek, lehet, hogy izgalmasabb lesz a PL.
Úgy látom nem értesszBarcaforever írta:Tradicíó?A mai futballban elég ismeretlen szó nagggyyon sok játékosnál.A mai foci pont jól írtad a pénzről szól.Ronaldo se Sir Alex miatt maradt éppen Manchesterben.Ha a real megtoldtta volna még vagy 15 millióval az árárt nem gondolkodtam volna.
A Chelsea régen nagy csapat volt, és?Az Ajax is az volt.Annál van szó, akinél a pénz.Mé szted mi miből vettük meg Alvest?36 az nagy szám.
Pont akartam írni, hogy felőlem már télen mehet, de már előre rettegek a késelő nyilatkozatoktólozsimiki írta:Viccet félretéve:
Henry-t eladhatnánk 40-45 millió euróértazon tudnánk is pótólni,még maradna is.
anno sokan kihasználták a chelsea feneketlen pénztárcáját, most itt egy újabb lehetőség
Csak úgy mondom, hogy a Bilbao egy nagy múltú klub, sose esett ki, de hol tart ma? Lg véleményét osztom, elkél még 1 nagy, jobb a verseny, remélem a Sevilla nem fog "eltűnni" a klubsüllyesztőbe.vale írta:Szerintem semmi baj nincs azzal ha valaki a múltjából él meg , az azért van mert letett valamit az asztalra ami akkora dolog hogy kihat a mai napokra is.LG írta:Minden csapatnak elkezdődött vmikor a felemelkedés, és ha a Chelsea, vagy a City csinált csapat, akkor ennyi erővel az az összes nagy csapat. Vagy az a baj, h ezeknek nincs akkora múltjukEngem nem érdekel, sőt inkább az idegesit, ha vki a múltból akar megélni. Én inkább örülök, ha egy középcsapat fölemelkedik, és megszorongatja a nagyok tökeit.
A cselszi más, elmondtam tegnap is. Ők már 15 évvel ezelőtt is esélyesnek számítottak a PL-ben és a BL-ben is állandó résztvevők voltak.Barcaforever írta: A Chelsea, se 2 évig volt Európa elitjébe.Erről ennyit.
Bőven beleegyeznék én is.Szegény végre magára találni.Eleve nem volt ő ehhez hozzászokva, h egy csapat (angliába) beáll védekezni 10 emberrel.Volt tere tudott futni.De hát Anglián kívűl, ez nem nagyon fut, sajnos.ozsimiki írta:Viccet félretéve:
Henry-t eladhatnánk 40-45 millió euróértazon tudnánk is pótólni,még maradna is.
anno sokan kihasználták a chelsea feneketlen pénztárcáját, most itt egy újabb lehetőség
A Chelsea, se 2 évig volt Európa elitjébe.Zozzy 5 írta:Ez viszont már szánalmas és osztom Ákos véleményét. Ez teljesen olyan, mint a mi igazolás topikunk, vagyis: nem értenek hozzá. Komolytalan, hogy arab turbános ember akar beleszólni a fociba. Az edző, Mark Hughes véleményét még egyszer sem hallottam, pedig ő az edző.kulcsar.l írta:Dr. Sulaiman Al-Fahin, a Manchester City új tulajdonosa elárulta tervét, miszerint az Abu Dhabi United Group (ADUG) télen valószínűleg egy 135 millió fontos ajánlatot fog tenni a Manchester United portugál szélsőjéért, Cristiano Ronaldóért.
A City megvásárlásáról szóló egyezség az ADUG-gal hétfőn született meg, a társaság pedig még aznap megszerezte a Real Madridtól Robinhót brit átigazolási rekordösszeget jelentő 32.5 millió fontért.
Ezek után és azzal az állítólagos ténnyel, hogy Al-Fahin tízszer gazdagabb a Chelseat birtokló Roman Abramovicsnál talán már nem is olyan hihetetlen a multimilliárdos arab üzletember egy korábbi kijelentése, miszerint legalább 18 új játékost tervez a klubhoz igazolni a közeljövőben.
“Ronaldo azt mondta, hogy a világ legnagyobb klubjában akar játszani, úgyhogy januárban meglátjuk komolyan beszélt-e” - mondta Al-Fahin a Guardiannak.
“A Real Madrid 160 millió dollárban (Ł90m) állapította meg az értékét, de ha valaki meg akar szerezni egy ilyen játékost, akkor egy kicsit többet kell kiadnia; véleményem szerint 240 millió dollárt (Ł135m). De miért ne? Mi leszünk a legnagyobb klub a világon, nagyobb a Real Madridnál és a Manchester Unitednél is.”
Sajtóinformációk szerint a City olyan sztárokért fog bejelentkezni a jövőben, mint például a Liverpool csatára, Fernando Torres és az Arsenal középpályása, Cesc Fabregas. Mindezt annak érdekében, hogy a csapat képes legyen megnyerni a Bajnokok Ligáját.
Al-Fahim hozzátette: “Olyan csapatot akarunk felépíteni, ami képes megnyerni az UEFA Bajnokok Ligáját. Nem fogunk akárkikre pénzt költeni, de ha megszerezzük a világ legnagyobb játékosait, és persze a menedzser is rájuk bólint, akkor meg is szerezzük őket.”
Forrás: Sky Sports
Ezeknek hosszútávon úgysem lesz jövője.
Szerintem semmi baj nincs azzal ha valaki a múltjából él meg , az azért van mert letett valamit az asztalra ami akkora dolog hogy kihat a mai napokra is.LG írta:Minden csapatnak elkezdődött vmikor a felemelkedés, és ha a Chelsea, vagy a City csinált csapat, akkor ennyi erővel az az összes nagy csapat. Vagy az a baj, h ezeknek nincs akkora múltjukEngem nem érdekel, sőt inkább az idegesit, ha vki a múltból akar megélni. Én inkább örülök, ha egy középcsapat fölemelkedik, és megszorongatja a nagyok tökeit.
Szánalmas ez az oldal...fcbarcelonazsombi írta:HÁt sokmindent láttam de ilyent.....Los Banditos írta:Ezen megkönnyeztem...![]()
![]()
Enrique írta: Nemhogy halmozni nem fognak, egyet sem fognak nyerni. A csinált csapatoknak sosincs jövőjük. A Chelsea is most még jó, de (remélem és várom, hogy) 10 év múlva nem lesz sehol. Nem lesz ott örökké Abramovics.
A világ legjobb csapata sem amiatt lesz a legjobb, mert ott játszanak a legjobb játékosok. Hanem mert vannak szurkolói, van múltja, jelene, az egész évtizedek munkája alatt épült fel. Éppen ezért remélem, hogy a Chelsea sem fog nyerni 1-2 PL-nél többet a közeljövőben.
A másik meg, hogy várom már, mikor jut végre eszébe valakinek, hogy meghatározzon egy évenként igazolási keret plafont, vagy egy fizetési keret plafont, aminél többet egyszerűen nem költhetnének a klubok, legyen akár 2 arab meg 2 orosz milliárdos elnökük is. Ezzel simán meg lehetne akadályozni, hogy ilyen Cityket megvásárló jóemberek csak úgy szórják a pénzt, és azt vegyenek meg maguknak, akit csak akarnak.... Tudtommal az NBA-ban ilyen van már.
Ez viszont már szánalmas és osztom Ákos véleményét. Ez teljesen olyan, mint a mi igazolás topikunk, vagyis: nem értenek hozzá. Komolytalan, hogy arab turbános ember akar beleszólni a fociba. Az edző, Mark Hughes véleményét még egyszer sem hallottam, pedig ő az edző.kulcsar.l írta:Dr. Sulaiman Al-Fahin, a Manchester City új tulajdonosa elárulta tervét, miszerint az Abu Dhabi United Group (ADUG) télen valószínűleg egy 135 millió fontos ajánlatot fog tenni a Manchester United portugál szélsőjéért, Cristiano Ronaldóért.
A City megvásárlásáról szóló egyezség az ADUG-gal hétfőn született meg, a társaság pedig még aznap megszerezte a Real Madridtól Robinhót brit átigazolási rekordösszeget jelentő 32.5 millió fontért.
Ezek után és azzal az állítólagos ténnyel, hogy Al-Fahin tízszer gazdagabb a Chelseat birtokló Roman Abramovicsnál talán már nem is olyan hihetetlen a multimilliárdos arab üzletember egy korábbi kijelentése, miszerint legalább 18 új játékost tervez a klubhoz igazolni a közeljövőben.
“Ronaldo azt mondta, hogy a világ legnagyobb klubjában akar játszani, úgyhogy januárban meglátjuk komolyan beszélt-e” - mondta Al-Fahin a Guardiannak.
“A Real Madrid 160 millió dollárban (Ł90m) állapította meg az értékét, de ha valaki meg akar szerezni egy ilyen játékost, akkor egy kicsit többet kell kiadnia; véleményem szerint 240 millió dollárt (Ł135m). De miért ne? Mi leszünk a legnagyobb klub a világon, nagyobb a Real Madridnál és a Manchester Unitednél is.”
Sajtóinformációk szerint a City olyan sztárokért fog bejelentkezni a jövőben, mint például a Liverpool csatára, Fernando Torres és az Arsenal középpályása, Cesc Fabregas. Mindezt annak érdekében, hogy a csapat képes legyen megnyerni a Bajnokok Ligáját.
Al-Fahim hozzátette: “Olyan csapatot akarunk felépíteni, ami képes megnyerni az UEFA Bajnokok Ligáját. Nem fogunk akárkikre pénzt költeni, de ha megszerezzük a világ legnagyobb játékosait, és persze a menedzser is rájuk bólint, akkor meg is szerezzük őket.”
Forrás: Sky Sports