Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
van Bommel
Capitá del Barça

2007.12.02. 14:19:31

Innen nem sokan fognak pontal,pontokkal elmenni. Mi meg az 1. félidőben eldönthettük volna, 2 kapufa, Xavi ziccere... Ezeken naon sok múlhat, mint ahogy tavaly is múlt. Viszont ha Etoo visszatér,lesz aki 3ból 2őt bever.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2007.12.02. 12:21:47

Lionel85 írta:Én még abban se vagyok biztos hogy a Depor ellen ott lehet, bár padra már odaférhetne! Henry meg kicsi sérüléssel bajlódik, így ő is hamarosan pályára léphet.
Talán depor ellen ottlesz a kispadon remélem. Jót tenne kicsit neki és esetleg 10-perce végén beis mehetne h lendületet megkapja. Meglátjuk ;)
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.12.02. 12:14:14

Saint Germain írta:egy espanyol-t illene megverni 10-ből 9-szer.
na ne vicceljünk már!
erre a legjobb formában lévő csapatok sem lennének képesek
Saint Germain
Jugador del Barça

2007.12.02. 12:00:49

Etooka írta:de legaÁBB,VÉGRE,!!!idegenben!!! egy jo csapat ellen értünk el eredményt!emrt ez most annak számit!
A mérkőzés képe alapján és a két keret közti erőkülönbség okán sem tartom jó eredménynek. Valóban felüdülés volt a korábbi idegenbeli szereplésekhez képest, egy espanyol-t illene megverni 10-ből 9-szer. Ehelyett az utóbbi 3 mérkőzésünk mérlege ellenük gyatra.
Félreértés ne essék, nekem is tetszett, hogy végre volt spiritusz a játékunkban (legalábbis a meccs egy részében), DE az még sem járja, hogy a második félidőben egy gyengébb erőkből álló ellenfél folyamatos nyomás alatt tudjon tartani minket.
Lionel85
Llegenda del Barça

2007.12.02. 11:56:45

Én még abban se vagyok biztos hogy a Depor ellen ott lehet, bár padra már odaférhetne! Henry meg kicsi sérüléssel bajlódik, így ő is hamarosan pályára léphet.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2007.12.02. 11:49:02

A sérültek közül ki mikor tér vissza??
Eto'o ugyvolt már msot játszhat v csak Deportivo ellen majd???
Deco ??? 5-hetet mondtak a gyógyulására hát az rég eltelt :S
és még Giovanni és Henry? :?
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
robag
Jugador d'estrella

2007.12.02. 11:43:56

Ha csak a tények alapján :arrow: Eto'o és Deco ( a két küzdő, legnagyobb harcosaink ) nélkül, a hivatalos gólvágónk ( Henry) nélkül, a zsenink ( R10) nélkül és egy ritka, évenként egyszer ilyen rosszul játszó Puyol-al ez egy jó és elfogadható eredmény, és ha még a ziccerek számát is hozzávesszük akkor pláne nincs okunk a panaszra, mert ezt a meccset simán hozhattuk volna. A Második félidő elején jobb volt az espanyol, de csak mezőnyben, és végig kellettek Puyol hibái hogy gólhelyzet alakuljon ki! A helyzet sokat fog még javulni ha Deco ( és Eto'o ) visszatér. Most szeretném megragadni az alkalmat ( mivel már Luis Enrique is csatlakozott hozzám :lol: ) hogy mindenkit aki Decot nyáron elakarta adni, vagy cserélni például Lampardra :arrow: Muhaha.., az most szálljon magába, mert Ő az a player, aki bármilyen csapatban az egyik legfontosabb láncszem. Ha tegnap Ő játszhatott volna Guddy helyén.... :roll:
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
barca99
Llegenda del Barça

2007.12.02. 11:17:54

1., igen, ezért lesz más, ha visszajön Eto'o. Helyzeteket tudunk kialakítani, és visszatér az az ember, aki leginkább ki tudja használni ezeket.

2., abban iagazatok van, hogy Guddy sz.r. Viszont nem egyből megragadni, és szidni az edzőt... hanem látni azt is, hogy ha Iniesta játszik R10 helyén, akkor ő visszajön és besegít Abidalnak is. Mivel mindenki kontrára akar játsszani ellenünk, ezért muszáj egy kicsivel jobban odafigyelni a védekezésre. Ha Ronaldinho egy kicsit is besegíte a védekezésbe, máris jobban járnánk, mert jóval többet ér a pályán, mint Guddy. Viszont Franknek "nincs más lehetősége", Deco sérült, Iniestát feljebb kell játszatni... bár szvsz ezt a Guddy-szintet Crosas is simán hozta volna. :roll: Otthon, ebben a helyzetben biztos Roanldinho játszott volna.
senzu
Entrenador del Barça

2007.12.02. 10:33:07

a gólunk fantasztikus volt
ezt kéne erőltetni, messi kiválóan tud helyzetet kialakítani, csak nem kéne mindig rálőnie, ahogy ezt a gólnál is tette
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2007.12.02. 10:31:23

sztem guddy a védekezés miatt rakta be a kezdőbe,ronnie kezdett vmit csinálni,szerencséje nem volt!Azért 8 sérülttel sztem ez egy jo eredmény!bár akkkor voltam nagyon dühös,amikor 0:1-nél Iniesta előtt üres a félpálya és megáll és visszapasszolja Xavinak!nos,ehelyett rughattunk volna egyet és vége az Espanyolnak!egyébként puyolt még életemben nem láttam ilyen rosszul játszani!de legaÁBB,VÉGRE,!!!idegenben!!! egy jo csapat ellen értünk el eredményt!emrt ez most annak számit!Zambi-nál meg érdekes,most beállt 10 percre és ugy játszott,mint egy klasszis!kezdőként is ezt kéne!jo lesz ez!!!kimászunk a gödörből :!: viccesen megjegyezve:Neeskens fent ült a lelűátón,egy pontot szereztünk... :lol:
.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.12.02. 09:38:29

Először is: a fórum nálam továbbra is olyan lassú, mint a tetü.

Most a meccsről.
Kétféle érzés van bennem: Egyrészt jól játszottunk, volt elképzelés, küzdés, akarat a fiúkban. Megvoltak a helyzeteink, csak Messi az 5 zicceréből egyet sem tudott értékesíteni, ez azért elfogadhatatlan tőle. Mert mikor kicselezett mindenkit, és 6 méterre állt a kaputól a második félidőben, talán nem hazagurítania kéne a labdát, hanem belőni. Na, nem bántom, mert ő az, aki folyamatosan jó teljesítményt nyújt a csapatban. A csapat egésze - az izlandi fogalmatlant kivéve - jól teljesített, így annyira nem vagyok elkeseredve. Igaz, a meccset az első félidőben le kellett volna rendezni, és a második csak formalitás lett volna. Így odaajándékoztunk két pontot az espanyolnak, meg a realnak.
Viszont itt van az érem másik oldala. Idegenbeli teljesítményünk nem üti meg egy kiesőjelölt csapat szintjét sem. Így állunk idegenben:
La Liga: 7 meccs 1 gy 4 d 2 v 7-8-as gk (!!!) 7 pont /33%/
BL: 3 meccs 1 gy 2 d 0 v 4-2-es gk 5 pont /55%/
összesen: 10 m 2 gy 6 d 2 v 11-10 gk 12 pont /40%/
Ez tudjuk mire elég, lóf.szra sem, de bajnoki címre semmi esetre sem. Mivel abban nem bízhatunk, hogy mind a 19 hazai meccsünket megnyerjük, de akkoris kell idegenbeli eredmény. És egy Barcelonától elfogadhatatlan az idegenbeli negatív eredmény, hacsak nem az 5-6. helyért küzdünk. És azt is meg kell nézni, hogy ki ellen gyűjtöttük be a két idegenbeli győzelmünket. A 'hiper-szuper' Levante, és amég 'erősebb, világverő' Stuttgart ellen, nulla játékkal. És ezek az eredmények következmények nélküliek. Vagy mondják meg a játékosok, az edző, a vezetőség, hogy idegenben nem kívánnak győzni, ne is várjuk el ezt tőlük.
És akkor jön a kérdés: ki a felelős?
A válasz nálam egyszerű: Frankie. Nyolc alapember, vagy legalábbis kezdőember sérült, és akkor ezt az izlandi semnmirekellőt kezdeti R10 helyett. És ne mondja senki, hogy tegnap R10 nem játszott jól, mert nincs igaza. Küzdött, csúszott-mászott, volt egy veszélyes fejese, két veszélyes szabadrúgása, számtalan jó indítása. 45 perc alatt többet csinált, mint az izlandi ebben az egész szezonban, meg a tavalyiban együttvéve. Nincs Deco, Iniesta elöl játszik, és az izlandira bízza a csapat irányítását - röhejes, nevetséges, tragikus. Ilyen edzői dilettantizmust már régen láttam. Meg azt sem értettem, hogy miért Puyol a jobbhátvéd, mikor ott van Zambrotta. Jó, tudom volt egy-két hibája az elmúlt meccseken, de kinek nem a csapatból?
Kép
ElRamos
Jugador del Barça

2007.12.02. 09:24:34

Kövezzetek meg ha nem igaz, de a meccs nagyobb része abból állt, hogy álljunk bárhol, rúgjuk oda a labdát Messinek, majd csinál valamit... :roll:

A Deport behúzzátok, viszont a Valencia ellen remélem pontot, pontokat veszítetek. Nagyon remélem, hogy a Clasíco-ig lesz egy 6 pont előnyünk...

Peace.

Egyébként most nem játszottatok olyan rosszul, az első félidőben. A másodikban egyértelműen az Espanyol irányított, leszámítva néhány Messi helyzetet. Összességében szerintem igazságos a döntetlen. Ami nem is egy rossz eredmény, ha azt nézzük, hogy a Madrid kikapott az Espanyoltól...

Kezd izgi lenni a bajnokság 8)

A Sevilla meg rejtély. Egyszerűen nem értem mi van velük. Legalább velük már nem kell számolni a végén... :roll:

Daniel Alvest meg kiállították. Jó játékos, csak egy idióta is egyben. :)
1. JASEfos feat Claire Van Der Boom - Do What You Want (Max Graham Afterhours In Montreal Mix)
2. Arnej - People Come, People Go (Maor Levi remix)
3. Markus Schulz feat. Andy Moor - Daydream
4. Fragma - Tocas Miracle (Inpetto remix)
5. Tiesto - Ten Seconds Before Sunrise
6. Tiesto feat. Maxi Jazz - Dance 4 Life
7. Tiesto feat. Jes - Everything
Léfe
Entrenador del Barça

2007.12.02. 07:35:50

Egyáltalán nem volt impotens a csapatjáték. A Getafe ellen igen, most nem, csak a nagy -hansulyozom a nagy - helyzeteket be kellett volna rugni. Sokan irták már, hogy Ronnie-t padoztatni kellene /szerintem eladni/
de nem akkor, amikor nincsen Etoo-Henry-Decó de még Giovanni sem. Ez röhej, Gudyt nem kell játszatni, mert nehézkes-ugyahogy van nem ide való. A kis Bojánt egymás uán 2 ilyen derbin nem kell erőltetni mert fiatalka még. Most ugyan nem örültem az X-nek, de belefér és küzdöttek is, nem is volt olyan gyenge a játék, de az eddig elszort pontok most még jobban hiányoznak. Az edzőnk is hozta amit szokott. A TV-s szövegek is idgesitenek, hogy igy meg ugy játszott a csapat meg nehányan-főleg Ronnie, akkor bizni kell stb. Nem, ez olyanmint a szinészi teljesitmény, minden este hozni kell a témát. Jol-rosszabbul de le kell tenni az asztalra.
És még annyit, hogy két évig olyan álomszerüen játszott a Barca amit nem lehet fenntartani. Lehetetlen. Extracsapatból - nagyon jók lettünk.Csak ne csusszunk még lefelé.
Fecó
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.12.02. 07:24:01

Most úgy nem tudtunk nyerni idegenben, hogy akartak is! Ez azért elég súlyos. Régebben rá lehetett fogni a motiválatlanságra is, most viszont ki volt borulva a bili Edmilson miatt, meg fekete bárány tralalala, úgyhogy kénytelenek voltak odatenni magukat, csak így meg az aprócska probléma állt fent, hogy taktikailag sem vagyunk elég jók egy idegenbeli győzelemhez. Az egész csapat Messi-függő, és nem bírja ki a védelem, ha nyomást gyakorolnak rá. Felelős? Fra...
chi omega
Entrenador del Barça

2007.12.02. 02:57:42

Barcaboy08 írta:A második félidő elején,még nem játszott Ronnie mégis INPOTENS volt a csapatjáték akkor most hogy is van ez???A góólig egy helyzetünk sem volt....Ronnienak helye van még ebben a csapatban,és úgy érzem 25 perc alatt nem lehet igazán felvenni ajáték ritmusát.Főleg úgy nem,hogy amikor R10 bejött a Barca KB olyan szinten pörgött,126os polski fiat,ellenben az Espanyol egy X5-ös BMW erejével támadgatott....hát igy vedd fel a játék ritmusát....utánna legalább volt helyzetünk.Bár nem értem hogya fa...mba lehet így visszaesni...szánalom volt a második félidő!!!ÁÁÁ elegem van az állandó magyarázkodásokból!De én még mindíg azt mondom Ronnie kell,Rijkaard már nem biztos....én tisztelem becsülöm,de ezt a társaságot már NEM TUDJA FELRÁZNI!!!!ÉS PONT!Nem szeretném ha kis csapatom a Margit hbájába esne...pedig nagyon stendálunk affelé.....Világszárok és.....0 semmi!Van egy érzésem,hogy idén már nem nyerünk idegenben..... :roll:
bocs, de te az első félidő alatt mit csináltál?
Barcaboy08
Jugador d'estrella

2007.12.02. 02:45:38

A második félidő elején,még nem játszott Ronnie mégis INPOTENS volt a csapatjáték akkor most hogy is van ez???A góólig egy helyzetünk sem volt....Ronnienak helye van még ebben a csapatban,és úgy érzem 25 perc alatt nem lehet igazán felvenni ajáték ritmusát.Főleg úgy nem,hogy amikor R10 bejött a Barca KB olyan szinten pörgött,126os polski fiat,ellenben az Espanyol egy X5-ös BMW erejével támadgatott....hát igy vedd fel a játék ritmusát....utánna legalább volt helyzetünk.Bár nem értem hogya fa...mba lehet így visszaesni...szánalom volt a második félidő!!!ÁÁÁ elegem van az állandó magyarázkodásokból!De én még mindíg azt mondom Ronnie kell,Rijkaard már nem biztos....én tisztelem becsülöm,de ezt a társaságot már NEM TUDJA FELRÁZNI!!!!ÉS PONT!Nem szeretném ha kis csapatom a Margit hbájába esne...pedig nagyon stendálunk affelé.....Világszárok és.....0 semmi!Van egy érzésem,hogy idén már nem nyerünk idegenben..... :roll:
„Mintha háborúba mentünk volna. Soha életemben nem éltem át ilyen kegyetlen pszichológiai nyomást. A hangulat egyébként nemcsak Figót, hanem az egész csapatot megbénította"Florentino Pérez, FCBarcelona-Real Madrid( 2000.10.22) után....
chi omega
Entrenador del Barça

2007.12.02. 01:54:42

Zsoltbarca írta:
chi omega írta:
Zsoltbarca írta:Guddyval jobb arcát mutatta a csapat szerinted???Volt két értelmes passza a meccsen???Nála még R10 2-3 éves gyereke is hasznosabb lett volna ezen a meccsen!Szóval szerintem vele csak a sor hosszabb!Nehogy már miatta padozzon R10!Decot még elfogadnám
előhozod a csapat legrosszabbját, és vele példálózol, gratulálok. tudod mit elismerem: ronaldinho jobb volt gudjonsennél!!!!!! iniestánál viszont aligha. hármat találhatsz melyik játszott ronaldinho posztján...
Nem találok hármat csak 1-et!Nem az ő posztján játszott de helyette!Mivel a padon nem volt nála jobb!Épp ezért játszon Ronni és ne ő!Akármilyen formában van 100* jobb nála!
lehet, hogy 100x jobb gudjohnsennél akármilyen formában, de ronaldinho padoztatása nem volt rossz ötlet ezúttal sem. ez árul el mindent: MÉG ÍGY SEM volt rossz húzás, hogy nincs deco-eto'o-henry. MÉG ÍGY IS jobb volt a csapat ronaldinho nélkül, mint vele. sajnálom, de engem a mutatott játék érdekel, nem egyes emberek teljesítménye.
az pedig:
ronaldinho nélkül: jó, és javuló
ronaldinhoval: statikus, impotens

ezek tények, kár is róla vitázni. idén a barca akkor játszott jól, ha nem volt ronaldinho, slussz.
chi omega
Entrenador del Barça

2007.12.02. 01:52:56

Zsoltbarca írta:
chi omega írta:
FCB_gábor írta: Akkor ugyan ki lenne a megfelelő cserejátékos vagy játékos aki pótolhatná Ronaldinhot amikor ilyen ki-bebaxot shit formában van?
Ezek a játékosaink vannak, őket kell játszatni. Nem lehet 11 emberrel végignyomni a szezont és nem is lehet senkinek biztos helye a csapatban.

Ronaldinho bement, első 2 labdáját ellenfélhez passzolta, aztán még vagy 5x belevezette az ellenfelekbe a labdát.
Az izlandit szidtátok a lyoni 2 ziccer kihagyása miatt, ma Messi legalább 3 hasonlót puskázott el.

Igen az első két labdája ellenfélhez ment de utánna csinált 3* annyit mint Guddy 70 perc alatt!
Ép arról beszélek hogy ezzel a paddal nem tudom más cserét végrehajtani Frank,de inkább játszon R10 ilyen "rohadt shit formában "mint ez a falábu izlandi!
És igen Messivel inkább ne példálózz!
de értsd már meg, más poszt, mint guddy. guddynak védekeznie is sokat kellett, annak eleget is tett. de egyébként is, ez a mérce? mutasson többet támadásban, mint gudjohnsen? na ne...
senzu
Entrenador del Barça

2007.12.02. 01:50:25

Henryt vagy Eto'o-t ide, de hamar!
Zsoltbarca
Barça B

2007.12.02. 01:16:56

chi omega írta:
Zsoltbarca írta:Guddyval jobb arcát mutatta a csapat szerinted???Volt két értelmes passza a meccsen???Nála még R10 2-3 éves gyereke is hasznosabb lett volna ezen a meccsen!Szóval szerintem vele csak a sor hosszabb!Nehogy már miatta padozzon R10!Decot még elfogadnám
előhozod a csapat legrosszabbját, és vele példálózol, gratulálok. tudod mit elismerem: ronaldinho jobb volt gudjonsennél!!!!!! iniestánál viszont aligha. hármat találhatsz melyik játszott ronaldinho posztján...
Nem találok hármat csak 1-et!Nem az ő posztján játszott de helyette!Mivel a padon nem volt nála jobb!Épp ezért játszon Ronni és ne ő!Akármilyen formában van 100* jobb nála!
Forcabarca
Zsoltbarca
Barça B

2007.12.02. 01:12:55

chi omega írta:
FCB_gábor írta:
Akkor ugyan ki lenne a megfelelő cserejátékos vagy játékos aki pótolhatná Ronaldinhot amikor ilyen ki-bebaxot shit formában van?
Ezek a játékosaink vannak, őket kell játszatni. Nem lehet 11 emberrel végignyomni a szezont és nem is lehet senkinek biztos helye a csapatban.

Ronaldinho bement, első 2 labdáját ellenfélhez passzolta, aztán még vagy 5x belevezette az ellenfelekbe a labdát.
Az izlandit szidtátok a lyoni 2 ziccer kihagyása miatt, ma Messi legalább 3 hasonlót puskázott el.

Igen az első két labdája ellenfélhez ment de utánna csinált 3* annyit mint Guddy 70 perc alatt!
Ép arról beszélek hogy ezzel a paddal nem tudom más cserét végrehajtani Frank,de inkább játszon R10 ilyen "[auto_cenzúra] shit formában "mint ez a falábu izlandi!
És igen Messivel inkább ne példálózz!
Forcabarca
chi omega
Entrenador del Barça

2007.12.02. 01:00:45

FCB_gábor írta:
Akkor ugyan ki lenne a megfelelő cserejátékos vagy játékos aki pótolhatná Ronaldinhot amikor ilyen ki-bebaxot shit formában van?

inkább xavit hoznám fel, aki szépen lelátóra küldte bojan lasztiját. messivel azért nem jó ellenpéldálózni, mert messi csinálja meg magának a helyzeteket, ha utána nem megy be, némiképp érthető, azért neki sincs még 3 tüdeje. de amúgy egyetértek.
chi omega
Entrenador del Barça

2007.12.02. 00:59:35

FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.12.02. 00:54:56

Zsoltbarca
Barça B

2007.12.02. 00:45:40

chi omega írta:
Zsoltbarca írta:
retek írta:egyszerüen szánalmas ez a rájkárd mien cseréket hajt végre.. ronaldinhot tul sokat padoztatja.. most vhogy jó volt teccett a játéka...messi kárpázatos, iniesta szintén...két legjobb. hátul puyol/abidal nagyon jó volt, és zambrottát nem szabad padoztatni!!!!!

Sziasztok!
Ne haragudj de a hozzászólásodat olvasva kénytelen voltam írni!
Puyol az idény legrosszabb meccsét játszotta,Messi tényleg nagyon jó volt,de hogy Rijkaard szánalmas volt ez nagy barom ság!Vagy te másik meccset néztél???Te kit hoztál volna be a helyében????Jorqerat???
Egyetlen hibája hogy nem hozta be R10 a félidőben!!Persze most mutogatunk rá emiatt de mikor rosszul ment R10-nek mindenki követelte na padoztatást!Akkor most mi van az is baj ha padon ül,az is ha játszik??Nekem szimpatikus volt a játéka ebben a 25 percben!
hát lehet, hogy szimpatikus volt a játéka, de jónak nem nevezném. jó volt, hogy a padon kezdett, egészen más arcát mutatja a csapat, ha ő nem játszik.
Guddyval jobb arcát mutatta a csapat szerinted???Volt két értelmes passza a meccsen???Nála még R10 2-3 éves gyereke is hasznosabb lett volna ezen a meccsen!Szóval szerintem vele csak a sor hosszabb!Nehogy már miatta padozzon R10!Decot még elfogadnám
Forcabarca
Lezárt