Álmok színháza avagy Barça Igazolások 2006 Nyár
Kuyt?Szerintetek?Csak kérdés?
Puyol-Marqez-Gallas-Andy Cole!Ha megpofoznánk a Chelsea-t "csak" akkor tudnánk megszerezni az ilyen védöket!A sikerrel lehet még csábitani a pénzen kivül!De Gallas nagyon nagy!!!!!!!!!!! 

- Subinho
- Director del Fútbol
sztem toni közel sincs olyan jó, mint eto'o. másrészről olaszból elvből nem vennék csatárt. az hogy a kontráknál a szélről belőtt lasztiba az épp ott ácsorgó csatár beleteszi a lábát, az nem ugyanaz, mint mezőnyben annyit dolgozni, mint pl. eto'o, ronaldinho, messi!!!
simi007: ne legyél ekkora arc! tanuld meg tisztelni a másik félt! én remélem, h a barca győz, mert sztem jobb csapat, de a cselzi tökéletesen csinálja amit csinál és eredményes, így biztosan kemény csata lesz. ha mégis a cselzi nyer és megérdemelten, nem úgy mint tavaly, akkor hidd el gratulálni fogok neked és elismerem, de addig is ne verd itt a nyálad...
simi007: ne legyél ekkora arc! tanuld meg tisztelni a másik félt! én remélem, h a barca győz, mert sztem jobb csapat, de a cselzi tökéletesen csinálja amit csinál és eredményes, így biztosan kemény csata lesz. ha mégis a cselzi nyer és megérdemelten, nem úgy mint tavaly, akkor hidd el gratulálni fogok neked és elismerem, de addig is ne verd itt a nyálad...
Ha jó csatárt akarunk igazolni akkor Henry! De még mindig azt mondom hogy nem kell csatár mert ott van Saviola aki visszajöhet jövőre amikor Larsson elmegy. Inkább a védelmet kell stabillá tenni majd nyáron!
Most meg nem kell igazolni, hiszen ezzel a teammel meg tudjuk nyerni a bajnokságot, BL-ben meg úgyse játszhatna akit igazolunk, mert szerintem úgyis csak olyat lenne érdemes igazolni aki tapasztalt már az európai futballban és ők általában jó csapatnál vannak csakhát a jó csapatok meg bl-ben szerepelnek.
Most meg nem kell igazolni, hiszen ezzel a teammel meg tudjuk nyerni a bajnokságot, BL-ben meg úgyse játszhatna akit igazolunk, mert szerintem úgyis csak olyat lenne érdemes igazolni aki tapasztalt már az európai futballban és ők általában jó csapatnál vannak csakhát a jó csapatok meg bl-ben szerepelnek.

na igen...ha már itt tartunk, akkor Etooban még minimum 8 év van
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
akkor is, inkább ő mint Henry... sztem, és egy Fiorentinában 16ot lőni, akkor sem kis kunszt, pláne ugy h Olaszországban, azért nem szokták nagyon megereszteni magukat góllövésben..és még mindig benne van egy jo, 4 év
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Toni mar 28Rivaldinho írta:nem mondomh nem jo csatár! de azt mondom h van nála TEHETSÉGESEBB, nem jobb, csak igéretesebb emberke....

Tiziano Crudeli fan 

- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
nem mondomh nem jo csatár! de azt mondom h van nála TEHETSÉGESEBB, nem jobb, csak igéretesebb emberke....
Tehát Etoo teljesítményét nem tartod bizonyításnak...toninak volt egy jó periódusa, mostmár 5 meccse nem lőtt gólt...jah és nem tisztán lőtt 16-ot, hanem van benne vagy 5-6 tizi....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Badi 2006.01.03. 16:53:36-kor.
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Nem utálom Eto'o, csak vannak nála sztem sokkal tehetségesebbek is, akik ha ide kerülnének biztos bizonyítanának, de ezrt Toni már meg is tetteCharlie írta:RivaldinhoRivaldinho írta:mér ne? sztem jobb lenne mint Eto'o, nézd meg milyen csapatban van és hány gólt lőtt..... ilyen szemmelantiimperialista írta:Én bírom Tonit, de ne igazoljon a Barcába!nagyon jo csatár
Attól hogy még nem szereted Eto'o-t,ilyet ne írj.Eto'o 1 félisten.
C.
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
en pont ot mondtam a tavaly telen... es igazad van... szerintem o a vilag 1ik legjobb vedekezo kozeppalyasa !Taibi írta:Ha már álmodozásról is szó van, akkor én szívesen látnám néhány éven belül a csapatban Xabi Alonso-t.
Igaz, hogy jelenleg teljesen fölösleges lenne megvenni, de azért egyszer el tudnám képzelni majd pl Deco helyén.
most xavi helyere jo volna szerintem, de ot szerintem nem lehet megvenni a poolbol...
Tiziano Crudeli fan 

Ha már álmodozásról is szó van, akkor én szívesen látnám néhány éven belül a csapatban Xabi Alonso-t.
Igaz, hogy jelenleg teljesen fölösleges lenne megvenni, de azért egyszer el tudnám képzelni majd pl Deco helyén.

- Charlie
- Öreg Harcos
RivaldinhoRivaldinho írta:mér ne? sztem jobb lenne mint Eto'o, nézd meg milyen csapatban van és hány gólt lőtt..... ilyen szemmelantiimperialista írta:Én bírom Tonit, de ne igazoljon a Barcába!nagyon jo csatár

C.
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
TE jobb vagy mint Nostradamussimi007 írta:![]()
Pfuj Pfuj Barca Hajrá chelsea A chelsea agyonveri a barcát idegenben 0-2 chelseanak hazain 3-1

En a hulye orosz miatt es Mourinho miatt utalom
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára Szakacs 2006.01.03. 16:35:59-kor.
Tiziano Crudeli fan 

- Fernando
- Llegenda del Barça
Hát ezért nem lehet csak Ronniera építeniSaviola007 írta:simi007 írta:![]()
Pfuj Pfuj Barca Hajrá chelsea A chelsea agyonveri a barcát idegenben 0-2 chelseanak hazain 3-1
![]()
Álmodozni jó dolog. Majd Roni legyalázza az egész cselszit aztmajd az a vászonkabátos megint vicsoroghat, és a maffiózó meg majd megint sikkaszt 100 millát murinnyónak hogy vegye a játékosokat. cselszi csak arra jó hogy az antifocit tökéletessé fejlessze

Majd Ronnie csak 2-tőt vállal (mindkét meccsen 1-et, 1-et) Eto'o is lő majd gólt meg sztem Deco is

-
- Jugador del Barça
simi007 írta:![]()

Álmodozni jó dolog. Majd Roni legyalázza az egész cselszit aztmajd az a vászonkabátos megint vicsoroghat, és a maffiózó meg majd megint sikkaszt 100 millát murinnyónak hogy vegye a játékosokat. cselszi csak arra jó hogy az antifocit tökéletessé fejlessze
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
mér ne? sztem jobb lenne mint Eto'o, nézd meg milyen csapatban van és hány gólt lőtt..... ilyen szemmelantiimperialista írta:Én bírom Tonit, de ne igazoljon a Barcába!

- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Sugárzik a hsz-edből az értelem, te se lexel husszóéletű ezen a fórumon, bár téged vertek volna agyon anyádék mikor megszülettél....
- Fernando
- Llegenda del Barça
Hát én sem igazán látnám itt szívesen! Tegnap láttam egy Blackbourn meccset, ott volt egy Morten Pedersen nevű ballábas (nagylövÖ és fiatal játékos, elég jól mozgott, de nem barca szintű, nincsenek meg a képességei ahhoz hogy itt játszon, de még nagy játékos válhat belőleantiimperialista írta:Én bírom Tonit, de ne igazoljon a Barcába!
hát jah én legszívesebben(ezt már egyszer írtam csak rámcáfoltatok
de) bouba diopot hoznám el a középpályára mert sztem 1-2 éven belül sztem patrick viera utódja lesz nagy magas erős jók a távoli lövései de szerintetek nem jó akkor írjátok....

-
- Director del Fútbol
Én bírom Tonit, de ne igazoljon a Barcába!