Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
szerintem sem hülyeség, csak nagyon fura volt ezt olvasni tőle: "Arra jó volt a meccs,hogy belássa a csapat,hogy a spanyol ligára elég ez a teljesítmény,de a bl-hez 90percen keresztül meg kell szakadni mindenkinek."albicelesteX írta:Szerintem nem mond hülyeségeket a madridi kolléga!Ezt az eredményt a saját magunk lazáskodásunknak köszönhetjük!Pep cseréiről én is így vélekedek!És az nem tudatosság amit cserének nevez...
a továbbjutásotok felől semmi kétségem nincs,nehogy félreértsd,csak furcsa volt a két félidőt látni egymás után,az első lehengerlő,a második meg pont ami kell/kötelezőozsimiki írta:kedves daffy!
szerintem Pep,és a Barca pontosan érzi,és tudja,h mennyi minden kell,és elég bizonyos bl továbbjutáshoz,és címhez.
tény,h utolsó fél óra nem volt a legszerencsésebb,ettől függetlenül lesz egy visszavágó,ahol eme hiba ki lesz küszöbölve. nem nyilatkozatok formájában (ala Real játékosok),hanem pályán mutatott teljesítményben.
Maxwell, Gago?daffy írta:hát ez nem volt szép. egyrészt mert buktam a mixet a bíró pajti miatt.
másrészt,mi volt ez az utolsó fél óra? értem,hogy lőttetek 2 gólt,ami a továbbjutás szempontjából több,mint kecsegtető,de ilyet azért nem szabad. ha jól emlékszem egypáran kiakadtatok,mikor a Real 30 perces focival verte az ellenfeleit,gondolom most is mindenki hisztis. A meccs összképe alapján nem igazságos az x. A második félidőben Busi,Keita,Maxwell,Messi,Pedro mit csinált?ez kevés lesz. a másik megállapításom,hogy ez a Maxwell gyerek még Gagonál is nagyobb lúzer. Hogy mit keres a csapatba azt nem értem. Alminiához tudnám hasonlítani,ritkán játszik jól és nagy bakikra képes. Pep cserélő készségét nem kommentálnám. Arra jó volt a meccs,hogy belássa a csapat,hogy a spanyol ligára elég ez a teljesítmény,de a bl-hez 90percen keresztül meg kell szakadni mindenkinek.
Köszönjük!daffy írta:sok sikert a meccshez! remélem megnyeritek és kellőképp elfáradtok a klasszikusra![]()
viccet félretéve,nyerjétek meg,mint egyetlen spanyol csapat.
Hasonló sportszerű megnyilvánulást madridistátol még nem hallottamdaffy írta:sok sikert a meccshez! remélem megnyeritek és kellőképp elfáradtok a klasszikusra![]()
Köszönjük szépen!daffy írta:sok sikert a meccshez! remélem megnyeritek és kellőképp elfáradtok a klasszikusra![]()
Nem hinném, hogy az Atletico jobb csapat a Barcelonánál, és valahogy azért csak megverte...azt azért ti sem gondolhatjátok hogy a lyon jobb csapat a Barcelonánál. és ha a lyonnal ennyi lett a végeredmény...akkor a Barcával mi lesz?
És már ott is van a keretben...A már korábban is pályán edző Keita mellett feltűnt végre a zöld gyepen Eric Abidal, aki legjobb esetben március végén térhet vissza az együtteshez a sérülése után.
Ez a négy támadó még sosem kezdett egyszerre, kizárt, hogy pont a Barca ellen történjen ez meg. Ráadásul én abban sem vagyok biztos, hogy felépülnek addigra, az imént leírt dolgok miatt......xabi,lass,kaka,cé,higany,benzi
te kihez beszélsz?verocs írta:jó most nem azért reálosok! nyilván nem mondom nektek hogy a Barca jobb csapat(nem mintha nem így gondolnám) vagy ilyesmi és az is oké hogy a lyonos meccs nem számít, mert semmi köze nincs ehhez meccshez de mitől vagytok ilyen magabiztosak,miközben a lyonnal azt játszottátok amit? azt azért ti sem gondolhatjátok hogy a lyon jobb csapat a Barcelonánál. és ha a lyonnal ennyi lett a végeredmény...akkor a Barcával mi lesz? és jó persze a foci nem így megy nem mondom hogy feltétlen mi fogunk nyerni, csak nem tudom sosem hova rakni a magabiztosságotokat.
Hat amit te magabiztossagnak nevezel, az igazabol az elore elkonyvelt vereseggel valo nem egyetertes, de ahogy erzed. Szerintem a legtobben itt arra akartunk kilyukadni, hogy nem kell ugy nekimenni ennek a meccsnek, hogy a Madrid nem lehet ellenfel, stb. De ez meg nem jelenti azt, hogy mi biztosak lennenk a gyozelemben. Sot en pl. tartok a meccstol az elobbiekben mar kifejtett okokbol.verocs írta:jó most nem azért reálosok! nyilván nem mondom nektek hogy a Barca jobb csapat(nem mintha nem így gondolnám) vagy ilyesmi és az is oké hogy a lyonos meccs nem számít, mert semmi köze nincs ehhez meccshez de mitől vagytok ilyen magabiztosak,miközben a lyonnal azt játszottátok amit? azt azért ti sem gondolhatjátok hogy a lyon jobb csapat a Barcelonánál. és ha a lyonnal ennyi lett a végeredmény...akkor a Barcával mi lesz? és jó persze a foci nem így megy nem mondom hogy feltétlen mi fogunk nyerni, csak nem tudom sosem hova rakni a magabiztosságotokat.
Szerintem nem teljesen igaz, hogy nem jönnek vissza a támaddók védekezni. Ha nem is klasszikus védekezés amit csinálnak, de főként Ibránál meg lehet figyelni, hogy visszalép labdákért és letámadásban is kiveszui a részét, Messi pedig szeret "hátrébbról" indulni labdaszerzés után. Azt erősen kétlem viszont, hogy Benzemát és Higanyt egysszerre játszatná Pellegrini , főleg a Barca ellen.daffy írta:egyértelmű,nem tudom elképzelni,hogy ne így álljanak fel a csapatok: .....yaya,xavi,ini,titi,messi,ibra,socio66 írta:Ha mindenki egészséges lesz,akkor szerintem a Xavi-Iniesta-Touré hármassal állunk fel,így elég labdabiztosak leszünk, meg azért nem hiszem,hogy végigrohamozzátok majd a meccset,elég lesz Touré.
Egyébként én is jobban örülnék egy adok-kapok meccsnek,de mivel most hatalmas lesz a tét,ezt nehezen tudom elképzelni.
.....xabi,lass,kaka,cé,higany,benzi
én így is azt hiszem,hogy gól lesz bőven,viszont míg nálatok messi,titi és ibra nem védekezik úgymond,addig nálunk félek h kaka,cé,higuain és benzema nem teszi majd és így létszámfölényben lehettek. remélem pelle rendberakja őket és futnak,mint az állat(bár az a baj,hogy akkor a 60. perctől séta van,mert elfáradnak)
daffy írta:egyértelmű,nem tudom elképzelni,hogy ne így álljanak fel a csapatok: .....yaya,xavi,ini,titi,messi,ibra,socio66 írta:Ha mindenki egészséges lesz,akkor szerintem a Xavi-Iniesta-Touré hármassal állunk fel,így elég labdabiztosak leszünk, meg azért nem hiszem,hogy végigrohamozzátok majd a meccset,elég lesz Touré.
Egyébként én is jobban örülnék egy adok-kapok meccsnek,de mivel most hatalmas lesz a tét,ezt nehezen tudom elképzelni.
.....xabi,lass,kaka,cé,higany,benzi
én így is azt hiszem,hogy gól lesz bőven,viszont míg nálatok messi,titi és ibra nem védekezik úgymond,addig nálunk félek h kaka,cé,higuain és benzema nem teszi majd és így létszámfölényben lehettek. remélem pelle rendberakja őket és futnak,mint az állat(bár az a baj,hogy akkor a 60. perctől séta van,mert elfáradnak)
egyértelmű,nem tudom elképzelni,hogy ne így álljanak fel a csapatok: .....yaya,xavi,ini,titi,messi,ibra,socio66 írta:Ha mindenki egészséges lesz,akkor szerintem a Xavi-Iniesta-Touré hármassal állunk fel,így elég labdabiztosak leszünk, meg azért nem hiszem,hogy végigrohamozzátok majd a meccset,elég lesz Touré.
Én sem tudnék, azt gondolom az Arsenal elleni meccs vízválasztó lesz a mutatott játék szempontjából is, mert azért Ők egy nagyon erős, egységes csapat. (szerintem) Ha továbbjutunk, már elégedett leszek, de talán valamennyire majd a mutatott játékból leszűrhető lesz, hol is állunk jelen pillanatban, ezért azt gondolom, amit Te is. Nagyon jó lenne mindkét címet begyűjteni, de sajnos benne van a pakliban, hogy esetleg egyik sem sikerül. (kéretik nem megkövezni!LG írta: Most már mind1, h mi volt a Lyon ellen. De nem számít már a tavalyi 6-2 sem, meg az őszi meccs sem. Szép dolgok voltak ezek, de ez most egy egészen más meccs lesz, ami valószínűleg eldönti a bajnokságot.
Én tippelni még nem tudnék. Előbb megnézem, mint mutatunk az Arsenal ellen. Azért ha őket szépen ütni tudnánk, akkor optimistán állnék hozzá ehhez a meccshez is.