Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
sjd
Llegenda del Barça

2010.07.08. 21:14:30

Chino írta: Azért nem olyan kutyaütő még tavasszal sem, ahogyan lentebb lett említve. Én mindenképp megpróbálkoznék egy fiatallal, de ha voksolhatnék én is Caceres-re tennék. Lehet, hogy én nem néztem rendesen a meccset de hogy ennyire rakat sz@r lett volna... Hmm...
Én is pont erre gondoltam, hogy amikor már Danit nagyon fikázták, akkor a Xerez (vagy vmelyik kutyaütő csapat) ellen adott két gólpasszt.
Azon is gondolkodtam, hogy ha lenne egy ilyen tehermentesítő cserénk, akkor csak azért játszana, hogy Daninak ne menjen rosszul márciusban? Pályára küldene bárki is egy Bartrát vagy egy Zabaletát a Sevilla ellen?
Miközben Pep néha annyira nem akar bizonyos játékosokat (Henry) pályára küldeni, hogy a Clasicon Milito volt a balhátvéd, Dani meg a jobbtámadó....

Caceresről meg annyit, hogy majdnem lerúgott egy fejet, Robben többször elég csúnyán megforgatta (utóbbi mondjuk adódhat abból, hogy nem balhátvéd). Nekem mindenesetre az ollózásnál fordult meg a fejemben, hogy a Barca kevésbé favágó csapat annál, minthogy ilyen mészárosokat tartsunk
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2010.07.08. 21:09:36

sjd írta:
De Pastore vb-n nyújott teljesítménye meggyőzött? Azért mert egyszer passzolt Messinek? Bocs, de téged sem választanálak játékosmegfigyelőnek

Ellenben Cesc már volt többször is PL-álomcsapatban, Pastore meg még semmire sem vitte

Arról nem is beszélve h Fabregas Barca nevelés, évek óta Xaviékkal tolja a válogatottban, Pastorénak meg lehet h megint kell egy Ibra-Henry féle beilleszkedő év

Azt meg nem csak tőled, hanem a többiektől is kérdezném, az általatok nem meggyőzőnek tartott Henriquet és Keirrisont mennyit láttátok játszani? Én őszintén szólva csak Henriquet láttam a két Barca-Racingon, meg Keirrisont beállni a Bayern ellen és ennyi
Fabregasos résszel egyetértek. Pastore nemtudom miért meggyőzőbb a vb-n. Cesc pl elég jól passzolt a meccsein, Villát többszöris helyzetbe dobta. És a Premier League első vagy második legeredményeseb középpályása lett... Hol van ő Pastoréhoz meg Özilhez képest... :roll:

De a Henrique ügyhöz... A felkészülés alatt rémes volt. Muniesa és Fontas sokkal jobb volt mint ő. Lehet hogy amúgy jó védő, de ez a Barca féle labdakihozatal nem ment neki... Szóval őt énis eladnám.

kerrisson meg szerintem nem vészes. Láttam pár meccsét, kényszerítőkben elég jó a gyerke, ami ide ugye kell... Gólt lőni meg szintén tud, nem véletlenül lett Brazil gólkirály. Csak szerintem azért Bojan többre fogja vinni a Barcában azon a poszton... :twisted:
Chino
Llegenda del Barça

2010.07.08. 21:05:59

Először is, sok érv van Cesc mellett. Fiatal, hihetetlenül ismeri a Barca játékát és hosszú időre megoldaná a középpálya gondját. (ha Xavi visszavonul vagy már nem bírja annyira a tempót) Egy tisztességes rotálás is beindulhatna és akkor is minőségi kp-ánk lenne. Ezt nem hiszem hogy egy Pastore-val meg lehetne oldani. Özil pedig jó-jó de nem hiszem, hzogy megütné itt a mércét. Ez szigorúan szvsz, de egy olyan játékosnak tartom mint Pedrot a saját posztján. Nagyon jó kiegészítő játékos, de nem lenne túl nagy erősítés, arról ne is beszéljünk, hogy milyen zsákbamacska. Ezt a szintet rövid időn belül Thiago is hozná.
Én sem vagyok oda, hogy csillagászati összegeket fizessünk Fabregasért, de ha 45-50 körül meg lehetne szerezni szerintem jó befektetés lenne.
(A bal oldalra pedig megérkezett a játékos Villa személyében, ezért maradhat Ibra a helyén.)

Dani pedig nem balhátvéd. Csak kis korrigáció. (látom már megtették, bocs)
Azért nem olyan kutyaütő még tavasszal sem, ahogyan lentebb lett említve. Én mindenképp megpróbálkoznék egy fiatallal, de ha voksolhatnék én is Caceres-re tennék. Lehet, hogy én nem néztem rendesen a meccset de hogy ennyire rakat sz@r lett volna... Hmm...

Keitáért, csoda lenne3 ha 8-9 millát kapnánk. Ennek ellenére sztem ez az uccsó éve itt.
Marquez pedig simán lehetne vkp csere, ha mondjuk Muniesa felnézegetne. Ezt a felállást is el tudom képzelni.
Lehet, hogy túl sokat írok a fiatalokról, de egyet-kettőt meg lehetne próbálni idén is beilleszteni.
Forca Barca!!!!
sjd
Llegenda del Barça

2010.07.08. 20:59:23

fanbarca írta: A közvélemény és az edzői stáb is Fabregasra voksolna. De miért pont ő? Bevallom, engem a vébén nyújtott teljesítménye nem győzött meg,
De Pastore vb-n nyújott teljesítménye meggyőzött? Azért mert egyszer passzolt Messinek? Bocs, de téged sem választanálak játékosmegfigyelőnek

Ellenben Cesc már volt többször is PL-álomcsapatban, Pastore meg még semmire sem vitte

Arról nem is beszélve h Fabregas Barca nevelés, évek óta Xaviékkal tolja a válogatottban, Pastorénak meg lehet h megint kell egy Ibra-Henry féle beilleszkedő év

Azt meg nem csak tőled, hanem a többiektől is kérdezném, az általatok nem meggyőzőnek tartott Henriquet és Keirrisont mennyit láttátok játszani? Én őszintén szólva csak Henriquet láttam a két Barca-Racingon, meg Keirrisont beállni a Bayern ellen és ennyi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sjd 2010.07.08. 21:06:44-kor.
fanbarca
Entrenador del Barça

2010.07.08. 20:46:31

Attika 25 írta:
fanbarca írta:A másik poszt, ahova már régóta várunk pótlást, az a balhátvéd posztja, Dani Alves helye,
Keita - A szezon közepe táján nagyon jó teljesítményt nyújtott , viszont azóta igen meghanyatlott a játéka, szerintem neki menni kell. Kb. 15-20 millió euróért meg is vehetné valamely csapat, mondjuk a kétségbeesett Milan.
Alves nem jobb hátvéd? :D

Keita-t meg mi vettük 12-15 milláért,nincs a világon olyan csapat aki 15-20 millát adna érte,szerintem 6-7 millánál többet senki nem adna érte. Egyébként nekem nincs bajom vele,felőlem elrohangálhat itt amig lejár a szerződése,azért a pénzérl amit kapnánk érte inkább el se adjuk,mert jóval többet ér.
De igen, Alves jobb oldalon játszik, csak elszédültem a gondolkodásban.

Amúgy Keita elrohangálhat, hát én őt még gyorsnak sem nagyon nevezném, s a fociban nem a rohangáltatás a cél, hanem a labdázás :D
més que un club
bali 15
Director del Fútbol

2010.07.08. 20:46:10

engem a vébén nyújtott teljesítménye nem győzött meg
Talán azért mert 10 perceket ad neki Del Bosue. :wink:
De ettől függetlenül egyetértek veled. Attól még hogy Fabregas vonalkódján FC Barcelona szerepel attól még nem biztos hogy tehetségesebb mint Javier Pastore ,akit hozzád hasonlóan én is elnézegetnék a csapatban.
Varatrix
Director del Fútbol

2010.07.08. 20:45:35

fanbarca írta:A másik poszt, ahova már régóta várunk pótlást, az a balhátvéd posztja, Dani Alves helye, kéne számára is egy játékos, aki pótolhatná.
Dani jobb oldali védő.
Szerintem te is erre gondoltál, csak félre írtad.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Attika 25
Capitá del Barça

2010.07.08. 20:44:12

fanbarca írta:A másik poszt, ahova már régóta várunk pótlást, az a balhátvéd posztja, Dani Alves helye,
Keita - A szezon közepe táján nagyon jó teljesítményt nyújtott , viszont azóta igen meghanyatlott a játéka, szerintem neki menni kell. Kb. 15-20 millió euróért meg is vehetné valamely csapat, mondjuk a kétségbeesett Milan.
Alves nem jobb hátvéd? :D

Keita-t meg mi vettük 12-15 milláért,nincs a világon olyan csapat aki 15-20 millát adna érte,szerintem 6-7 millánál többet senki nem adna érte. Egyébként nekem nincs bajom vele,felőlem elrohangálhat itt amig lejár a szerződése,azért a pénzérl amit kapnánk érte inkább el se adjuk,mert jóval többet ér.
fanbarca
Entrenador del Barça

2010.07.08. 20:32:10

Most tartanék egy beszámolót elvárásaimmal kapcsolatosan .....

Szerintem, mint már sokan mondtátok, kéne egy játékost igazolni Xavi és Iniesta cseréjeként. A közvélemény és az edzői stáb is Fabregasra voksolna. De miért pont ő? Bevallom, engem a vébén nyújtott teljesítménye nem győzött meg, bármilyen szívesen jönne Katalóniába vissza, szerintem nincsen rá szükség, vagy esetleg nem rá van szükség? Ez a második verzió szerintem abszolút reális. Kéne igazolni oda egy más játékost, most nem akarok nagy neveket mondani, ezért említeném például Pastoret, aki gyors játékos , és a lövőtechnikája sem utolsó. Bevallom, őt én nem láttam sokat játszani, de nagyon megtetszett nekem a srác, amikor Görögország ellen beállva olyat tett, amilyet egyik argentin társa sem, passzolt Messinek!!! Én annak nagyon örültem, tehát szerintem ő is jó lenne arra a posztra, s még a zsebben is több euró maradna. Sokat beszélnek még Özilről is, én őt sem élvezem annyira, de szerintem inkább ő, mint Fabregas. Amúgy utoljára, de nem utolsó sorban, sokat mondogatjátok, hogy Iniesta milyen sérülékeny s kéne egy játékos aki pótolhatná ilyen helyzetekben, hát az a helyzet , hogy Fábregas ugyanolyan, ha nem sérülékenyebb, tehát ilyen szempontból se szavaznék Fábregásra.

A másik poszt, ahova már régóta várunk pótlást, az a balhátvéd posztja, Dani Alves helye, kéne számára is egy játékos, aki pótolhatná. Én azon a poszton szívesen látnám az egyik fiatalt, például Bartrát. Ő valószínűleg az első csapat tagja lesz mostantól, lehet, hogy ez már hivatalos is. Tehát szerintem, egy kis Pep-féle tanítgatás után tökéletesen pótolhatná Alvest szükség esetén. Tehát én szerintem azt a posztot is "ingyen" meg lehetne oldani, bár azért egy igazolás lehet , hogy ésszerűbb lenne.

Egy másik poszt, ahova még pótlást várunk, az Henry vagy mondjam úgy, Pedro posztja! Én is azt hangoztattam, hogy oda is kéne valaki, de szerintem sem Matara, sem Robinhora nincs szükség. Valaki mást kéne venni, vagy inkább meg kéne azt a posztot hagyni Pedronak, ő zseniális teljesítményt nyújt, aki szerintem mind Robinhónál, mind Matánál jobban illik a Barca játékához.

Busquets helyére kéne még valakit vásárolni, szerintem lehetne oda tartogatni Fontást is esetleg, de J. Martinez is átköltözhetne Bilbaoból Barcelonába.

Végsősoron beszélnék , az eladó lestára tevendő játékosokról :

Ibra- Szerintem Villa mellet már nem lesz helye a csapatban, s se neki nem lenne jó, sem a Barca pénztárcájának, hogy évi 10 millió eurót fizetne padozásért. Őt vinné a Milan és a City is! 35-40 milláért el is mehetne.

Henry - Hát, róla nincs mit mondani, egy zseniális játékos befejezi pályafutását (levezeti)

Keirisson - Nem volt meggyőző, nyugodtan mehet.

Cáceres - szörnyű teljesítményét a vébén is megcsillogtatta, ki kell illedelmesen rakni.

Henrique - Nem meggyőző, el kell adni.

Röviden (inkább hosszan) ennyit szerettem volna mondani, ne haragudjatok meg, ha túl sokat írtam :D :P
més que un club
Attika 25
Capitá del Barça

2010.07.08. 20:29:00

visca el barca írta: hát a két tourét leszámítva, egyik játékos sem az a barca szint...
Nálam Kolo Toure sem az (vagyis nem lenne stabil kezdő,meghatározó ember),olyanok mint ő van több játékos is a City-ben a saját posztján.

Nekünk nem feltétlenül top 3-as játékosok kellenek,azok már itt vannak és a kezdőcsapat tagjai,olyanok viszont a City-ben is vannak akik a padra leülnek,s amikor játszaniuk kell akkor tudnak hozni egy olyan szintet amivel a csapat még nem érzi meg végzetesen az adott poszton elsőszámú ember hiányát.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Attika 25 2010.07.08. 20:37:38-kor.
Attika 25
Capitá del Barça

2010.07.08. 20:26:37

Emlékeim szerint Keita a Sevilla-ban sem vkp volt,inkább ilyen támadó középpályás féle,ami nálunk is volt. Persze ettől még jó lehet ott is.

Marquez szerintem Csiga távozásával már nem nagyon fog vkp lenni,mivel 4 középhátvédünk maradt,s egy esetleges sérülés esetén,már első számú tartalék középhátvéd lehet. Ettől függetlenül valóban nem létfontosságú egy vkp.

Alves csere viszont szerintem ha házon belül nem tudjuk (akarjuk) megoldani akkor kellene.

Egyébként szerintem minden Fabregas-tól függ,ha ő jön és felemészti a rá szánt 45 millát,akkor vaklószinüleg vagy jobb hátvéd vagy vkp (lehet egyik sem) nem fog jönni,azonban ha nem jön Cesc és esetleg Özil jön mondjuk 20 milláért (vagy kevesebbért ha Hleb-et vagy valakit bele tudunk vonni) akkor a megmaradó összegből szerintem jó eséllyel fogunk még igazolni,erősiteni a padot (keretet) s akkor jöhet vkp és/vagy jobbhátvéd.
visca el barca
Presidente del Barça

2010.07.08. 20:14:05

Varatrix írta:Vannak ott értékelhető futballisták.
Érdemes lenne onnan igazolni.
hát a két tourét leszámítva, egyik játékos sem az a barca szint...

kire gondoltál? tevez, adebayor, given, barry, a 35 éves vieria?

az a csapat tele van olyan játékossal, akik kissé túlértékeltek... rettentően hülye igazolási stratégiájuk van azoknak...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.07.08. 20:11:05

Varatrix írta:
Attika 25 írta:Az ElMundo szerint a jobb hátvéd posztra Zabaleta lehet a legujabb jelölt.

Azt is irják még,hogy vkp posztra de Jong is szóba kerülhet,mert ő Yaya érkezésével feleslegessé válhat.

A kérdés csak az a két játékos kapcsán,hogy a City Ibra transferbe számolná bele őket (állitolag minden követ megmozgatnak,hogy valami olyan ajánlattal rukkoljanak elő,ami felkeltheti az érdeklődésünket) vagy pedig Ibra nélkül is elhozhatók lennének.

Megmondom őszintén,én Zabaleta-t nem ismerem annyira,annyit tudok,hogy Messi cimborája,de a játékát nem ismerem.

De Jong viszont nem rossz játékos,de a padra nem hiszem,hogy eljönne,stabil kezdő meg nem hiszem,hogy lenne elnézve Busquets vb-n mutatott nagyon jó teljesitményét.
Ha egy kicsit pozitívan vizsgáljuk a dolgokat, akkor Touré távozásával megnyílt egy olyan kapu, hogy a City sokkal készségesebben adna el nekünk játékost.
Vannak ott értékelhető futballisták.
Nekem nem kéne senki a Cityből. Esetleg Zabaleta jöhetne jh cserének, de messze nem létfontosságú. Vkp posztra sem kéne mindenképp igazolni. Rafa is elég jól tolja ott, és Keitának is az az igazi posztja, mégha a Barcában sokat nem is játszott ott. De ha jönne Farbegas, v. vmi más kreativ kp, akkor Keita valószinűleg úgysem játszana annyit támadó kp-t, inkább játszhatna az eredeti posztján, ahol sztem sokkal jobb teljesítményre képes.

De Fabregas, vagy esetleg egy más alternariva sztem szükséges, mert Xavi és Iniesta ketten kevesek, főleg ha azt nézzük, előbbi korosodik, utóbbi meg sajnos elég sérülékeny.
Varatrix
Director del Fútbol

2010.07.08. 19:36:04

Attika 25 írta:Az ElMundo szerint a jobb hátvéd posztra Zabaleta lehet a legujabb jelölt.

Azt is irják még,hogy vkp posztra de Jong is szóba kerülhet,mert ő Yaya érkezésével feleslegessé válhat.

A kérdés csak az a két játékos kapcsán,hogy a City Ibra transferbe számolná bele őket (állitolag minden követ megmozgatnak,hogy valami olyan ajánlattal rukkoljanak elő,ami felkeltheti az érdeklődésünket) vagy pedig Ibra nélkül is elhozhatók lennének.

Megmondom őszintén,én Zabaleta-t nem ismerem annyira,annyit tudok,hogy Messi cimborája,de a játékát nem ismerem.

De Jong viszont nem rossz játékos,de a padra nem hiszem,hogy eljönne,stabil kezdő meg nem hiszem,hogy lenne elnézve Busquets vb-n mutatott nagyon jó teljesitményét.
Ha egy kicsit pozitívan vizsgáljuk a dolgokat, akkor Touré távozásával megnyílt egy olyan kapu, hogy a City sokkal készségesebben adna el nekünk játékost.
Vannak ott értékelhető futballisták.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Attika 25
Capitá del Barça

2010.07.08. 18:53:21

Jó Thiago és dos Santos is,de azt azért megnézném,hogy ha ne adj isten Iniesta vagy Xavi hosszabb időre kiesik akkor melyikük tudja pótolni középen. Az a baj,hogy nekik nincs helyettese,s egy azért kellene,ő lenne Cesc. Ami az Alves helyettest illeti,persze,ha házon belül meg tudjuk oldani,akkor ne igazoljunk,de jelen állás szerint Cáceres nem kell Pep-nek,Puyol meg a szélen már nem megoldás,igy vagy egy fiatalt kell felhozni,de akkor játszon is,ha ez igy nem megoldható akkor SZERINTEM kell egy jobb hátvéd.

Még valami,teljesen mindegy,hogy mi mit gondolunk Cáceres-ről vagy Zabaleta-ról,hiába mondjuk mi hogy egyik sem jobb a másiknál,Pep dönt,neki meg jelen állás szerint nem kell Cáceres,ugyhogy mást kell keresni,vagy házon belül vagy igazolni.
zsoltfree
Capitá del Barça

2010.07.08. 18:40:11

Attika 25 írta:
zsoltfree írta:Én nagyon nem bánnám, ha nem hoznánk már senkit. Eddig elment egy Toure, Csiga, Henry (valszínűleg elmegy), Gai Assulin. ATehát összességében a tavalyi kezdő megmaradt egy Villával kiegészülve.

Jobb hátvédnek Alves nagyon jó, nem sérülékeny, bírja a strapát, esetleg a Bartra gyereket szivesen látnám, mert amikor tavaly beállt, akkor nem látszódott rajta hogy az első meccsét játszaná a felnőttek közt. Alves a legtöbb meccsen kezdene, olyan, meg aki azért a pár meccsért jönne, az felesleges, meg pénzbe is kerülne
Érkezhetne ugye egy Alves helyettes, de arra a pár meccsre, amire őt helyettesíteni kell, arra kár a pénzt kidobni,
Néztél te tavaly Barca meccset? :D Azt irtad megmaradt a tavalyi kezdő,s szerinted egy csapat 11 emberből áll? Tavaly bebizonyosodott,hogy rövid a keretünk,erre elment 3 ember,1 jött,de te már nem is hoznál senkit,jól kibővitettük a keretet mondhatom. Alves dolog,ujra megkérdem,néztél te februártól Barca meccset? Az csak egy dolog,hogy nem sérült Alves. Az meg a másik és szerintem fontosabb dolog,hogy februártól a játéka nullával volt egyenértékű,a beadásai még véletlenül sem maradtak pályán belül,hisztizett,gyüjtötte a sárgákat,pirosat is,a védőmunkája sem érte el a Barca szintjét,kb. arra volt jó,hogy 11-en legyünk a pályán és ne 10-en,ez szerinted normális? Ja és minden évben ez van februártól. Ennek fényében igenis kell jobb hátvéd,nekem mindegy,hogy házon belül oldjuk meg vagy igazolunk,csak az számit,hogy akit "kinevezünk" Alves helyettesnek az játszon is,ne csak papiron legyen az,közben meg Dani ugyanúgy szenved mint eddig.
Én nem tavaly néztem Barca meccset, hanem már jó pár éve nézem az összes meccset, amiben a Barca az egyik csapat (beleértve a barátságos meccseket is). Nagyon sok dologban nem értünk egyet:
"Tavaly bebizonyosodott,hogy rövid a keretünk,erre elment 3 ember,1 jött,de te már nem is hoznál senkit,jól kibővitettük a keretet mondhatom."
99 pont a bajnokságban, ez nem éppen a rövid keretről árulkodik. Igen, elment 3 ember, és én azt írtam, hogy jött már Villa, és ha felhoznának egy jobbhátvédet és a Tiago/Dos Santos duóból valakit, illetve ha Caceres visszajönne, na ez már 4!! ember nem? Írnak itt Zabaleta, meg ilyeneket. Nem tudom mivel tudna többet például Cacerestől egy olyan játékos, aki a Cityből azért jön el, mert nem fér be.
Valamint igen, néztem Alvest és tény hogy februártól nem volt bombaformában, de azért év végére feljavult. És abban a kisregényemben én is írtam hogy várok egy olyan embert aki néha helyettesítheti őt.

Fabregas viszont nekem nem nagyon hiányozna. Csak akkor ha a fiatalok nem annyira jók mint vártuk, mert hasonló poszton van 2 nagy tehetségünk. 40-50-60 millákról beszélnek egy játékosért, aki alap esetben nem is fér be a csapatba.
Attika 25
Capitá del Barça

2010.07.08. 18:35:17

Ki törli ki mindig a hsz-em? Vagy nem lehet olyat irni,hogy egyetértek valakivel? :roll:
kennyke04
Entrenador del Barça

2010.07.08. 17:51:36

d írta:Különben Bartra nem középhátvéd elsősorban? Azon a pár Alteticos összefoglalón amin láttam inkább középen volt.
Szerk: igen, tudom a nagycsapatban jobboldalon mutatkozott be és nem is rosszul, de azért vannak fenntartásaim.
tudtommal is az, viszont Montoya ( ?) az eredeti jobb bekk és még vmi felkészülési meccsen tolta tán és netes stream-en néztem és esküszöm meg nem különböztettem a mozgása alapján Alvestől :) csakhogy miért nem tolta kicsit többször az első csapatnál, azt nem tom :?
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
albicelesteX
A Vadász

2010.07.08. 17:24:10

Szerintem ha Ibra marad és Cesc jönne akkor a középpálya és a támadósor készen van!A védelem meg már régóta kész van alapembereink megvannak azok úgysem fognak sokat változni ha csak nem lesz sérülés!Isten mentsen ettől!!!Kell egy csere vkp meg egy jobb hátvéd és kész!Meg jöjjenek a fiatalok!!! :wink:
Kép
d
Entrenador del Barça

2010.07.08. 16:23:27

Különben Bartra nem középhátvéd elsősorban? Azon a pár Alteticos összefoglalón amin láttam inkább középen volt.
Szerk: igen, tudom a nagycsapatban jobboldalon mutatkozott be és nem is rosszul, de azért vannak fenntartásaim.
Attika 25
Capitá del Barça

2010.07.08. 16:22:26

Az ElMundo szerint a jobb hátvéd posztra Zabaleta lehet a legujabb jelölt.

MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.07.08. 16:12:03

Én továbbra is Cácerest várnám vissza tárt karokkal Alvés mögé, de sajnos erre kevés az esély...

A második jelöltem vdW lett volna, de ez a hír, hogy 17-ért ment a Bayernbe, nem hangzik túl jól. Se az a tény, hogy máshova ment, se a 17...

Harmadik jelölt: Bartra, vagy más atlétices jobbhátvéd.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Attika 25
Capitá del Barça

2010.07.08. 16:09:12

Ha már jobbhátvéd kérdés. Német források szerint van der Wiel 17 milláért a Bayern-be szerződik. Szóval a pontenciális jobb hátvéd jelöltek sora fogyogat (van der Wiel-Bayern,Azpilicueta-Marseille), anno még Rafinha-t irták mint jelöltet,erre emlékszem,de volt több név is a kalapban,csak már nem emlékszem rájuk. Valaki emlékszik még kiket irtak anno az emlitett emberkékkel együtt mint jelölteket?
Attika 25
Capitá del Barça

2010.07.08. 16:05:10

zsoltfree írta:Én nagyon nem bánnám, ha nem hoznánk már senkit. Eddig elment egy Toure, Csiga, Henry (valszínűleg elmegy), Gai Assulin. ATehát összességében a tavalyi kezdő megmaradt egy Villával kiegészülve.

Jobb hátvédnek Alves nagyon jó, nem sérülékeny, bírja a strapát, esetleg a Bartra gyereket szivesen látnám, mert amikor tavaly beállt, akkor nem látszódott rajta hogy az első meccsét játszaná a felnőttek közt. Alves a legtöbb meccsen kezdene, olyan, meg aki azért a pár meccsért jönne, az felesleges, meg pénzbe is kerülne
Érkezhetne ugye egy Alves helyettes, de arra a pár meccsre, amire őt helyettesíteni kell, arra kár a pénzt kidobni,
Néztél te tavaly Barca meccset? :D Azt irtad megmaradt a tavalyi kezdő,s szerinted egy csapat 11 emberből áll? Tavaly bebizonyosodott,hogy rövid a keretünk,erre elment 3 ember,1 jött,de te már nem is hoznál senkit,jól kibővitettük a keretet mondhatom. Alves dolog,ujra megkérdem,néztél te februártól Barca meccset? Az csak egy dolog,hogy nem sérült Alves. Az meg a másik és szerintem fontosabb dolog,hogy februártól a játéka nullával volt egyenértékű,a beadásai még véletlenül sem maradtak pályán belül,hisztizett,gyüjtötte a sárgákat,pirosat is,a védőmunkája sem érte el a Barca szintjét,kb. arra volt jó,hogy 11-en legyünk a pályán és ne 10-en,ez szerinted normális? Ja és minden évben ez van februártól. Ennek fényében igenis kell jobb hátvéd,nekem mindegy,hogy házon belül oldjuk meg vagy igazolunk,csak az számit,hogy akit "kinevezünk" Alves helyettesnek az játszon is,ne csak papiron legyen az,közben meg Dani ugyanúgy szenved mint eddig.
zsoltfree
Capitá del Barça

2010.07.08. 15:06:49

Én nagyon nem bánnám, ha nem hoznánk már senkit. Eddig elment egy Toure, Csiga, Henry (valszínűleg elmegy), Gai Assulin. Az egy dolog, hogy Henryt és Toure-t nagyon bírtam, de TÉNY hogy azok hagyták el eddig a klubbot akik NEM játszottak. Tehát összességében a tavalyi kezdő megmaradt egy Villával kiegészülve.

Posztonként:
Kapusoknál nem hiszem hogy lenne változás, Valdes jó évet zárt és Pinto jó csere.

Hátvédeknél a bal hátvéd posztra megmaradt a 2 ember. Abidal nem hiszem hogy ilyen sokat lenne megint sérült, de ha igen, akkor Maxwell egész jól helyettesíti. Jobb hátvédnek Alves nagyon jó, nem sérülékeny, bírja a strapát, esetleg a Bartra gyereket szivesen látnám, mert amikor tavaly beállt, akkor nem látszódott rajta hogy az első meccsét játszaná a felnőttek közt. Alves a legtöbb meccsen kezdene, olyan, meg aki azért a pár meccsért jönne, az felesleges, meg pénzbe is kerülne. Középhátvéd ügyben is jól állunk. A Pique helye alap. Puyol, ha esetleg nem lenne jó, a Gabi Milito láttuk hogy nagyon jól helyettesíti. Elsőre amikor megtudtam hogy nem viszi ki Maradona a VB-re akkor anyáztam kicsit, de lehet jobb így neki, mert most egy teljes nyarat alapozással végig tud csinálni, 2 év után először. Ha nem sérül vissza, akkor bármelyik meccsen megállja a helyét. Marquez nem volt a legjobb, de azért a 4. cserének még mindig jobb mint a Csiga volt. Esetleg még Sergi helyett is játszhat pár meccset VKP-n. Cacerest viszont lehet visszahoznám, mert lehetne Alves cseréje, vagy középen is lehetne csere. Ráadásul ő (még) a miénk. Tehát vagy Bartrát felhozni, vagy Cacerest vissza, és akkor Marquez is segíthetné néha a VKP posztot.

Középpályán: Iniesta előző éve a sérülésekről szólt, azért lehet hogy sérülékeny, de ilyen éve nem hiszem hogy lesz még egy. Ha ő huzamosabb ideig nem sérült, akkor Xavival párban nagyon ütősek lehetnek. Xavi lehet kezdi elérni a kort, de őt soha sem a gyorsaságáért szeretjük, hanem ahogy látja a dolgokat....azt pedig még 2-3 évig szerintem simán tudja így csinálni. Sergi-t nagyon nem szerettem meg tavaly, bár az év végére szerintem nagyon jó lett, a Vb-n is jól muzsikál. Szerintem a bakijait el fogja már hagyni, és feledteti Toure-t. Pár kiló izmot is fel fog szedni, mivel még most kezd beírni és egy ilyen magassággal ezen a poszton ez elég ütős lesz. Azért őt nem tartom annyira gyengének, mert lehet hogy sokat van a földön, de azért többnyire rendesen felrúgják. Keita csereként (remélem csk csereként lesz) nem rosz, valamint Marquezt már említettem, és nem bánnám (mivel eddig pep minden évben csinált valakiből sztárt) ha valakit felhozna a B-ből. Thiago-t vagy Dos Santost (esetleg mindkettőt).

A támadó szekcióban pedig a Pedro még mindig tud fejlődni, ez a VB-n is látható. Messinek soha rosszabb évet. Ibra remélem sérülésmentesebb lesz, és megmutatja miért lett ilyen drága. Bojannak is a sérülésmentességet és az eddigi fejlődésének folytatását kívánom, mert tavaly is, mindig akkor sérült le, amikor belendült volna. Jeffren is fog fejlődni idén remélem, én benne is látok valamit. A Villa pedig egy minőségi erősítés. Idén már nem csak Messi rugdossa a gólokat. Villa az árán kívül (és hogy talán a VB gólkirálya lesz) azért volt bomba vétel, mert a spanyol csapattal az eddig játszott meccsei és edzései felérnek egy Barca beilleszkedéssel, mert az elődöntőben is ugye már 7 Barcás kezdő volt. Ráadásul, a kapus és a két szélső hátvéd, és a VKP nem volt Barcás, akitől a pályán távol szokott focizni a Villa. Még valahogy megszokja a Messit és az Ibrát, vlaamint Dani Alvest, na ezeket nem lesz nehéz:)

A Hleb, Henrique, és Keirrison, pedig akár hozhatna egy kis pénzt is. Cacerest nem bánnám ha visszahoznánk. Így csinálhatnánk egy olyan igazolási szezont, ahol pozitív a mérleg, ez sokat lendítene a klub anyagi helyzetén is. Nem nagyon látom hogy miért kellene bárkiért is egy valag pénzt kifizetnünk.

Érkezhetne ugye egy Alves helyettes, de arra a pár meccsre, amire őt helyettesíteni kell, arra kár a pénzt kidobni, ráadásul nem tudom ki lehetne jó árú szélsővédő, akit érdemes idehozni. Sergi helyettesnél ugyan ez. Ha egy Toure-t eladtunk, mert Sergi kiszorította, és mindig helyette kezdett, akkor nem is tudom milyen kaliberű játékost kellene venni "Toure pótlására". Cserejátékos pedig házon belül is van. Henry helyett sem tudok senkit aki jöhetne, mert egy támadó nem olcsó, és mivel Villa már jött, akkor egy kis variálással ez már nem is kérdés. Tehát összefoglalva nincs a piacon olyan játékos akiért érdemes lenne sok pénzt kiadni. A nagy meccset eldöntő sztárjaink és a rutinos játékosaink megvannak és talán a többiek is. Kicsit hosszú lett, sorry.
Lezárt