Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Megnéztem párszor, igen, láttam, hogy beakadt, de ettől még az alapszitu ugyanaz. Jókorát belerúg Puyolba, aztán a nagy hattyúhalál....levproff írta:Ez a mondat tényleg nevetséges.cyrax írta: Cesc gyakorlatilag combon rúgta Puyolt, aztán dobott egy homorítást... nevetséges![]()
Nézd már meg kérlek mégegyszer az esetet.
Cesc lába beakadt Puyol lábai közé.
Nem volt benne semmi szándékosság Puyol részéről, de megadható volt a tizi.Ez az este egy nagy szerencsétlenség, hogy pont beakadt a lába Fabregasnak..semmi más.
Viszont, ha csak sárgát ad Puyol akkor sem játszhat a visszavágón. Tehát ebben az esetben mindegy, hogy milyen színű lapot ad a bíró.socio66 írta:Nem csinált semmit Puyol,de mégis megakadályozta Fabregas-t a lövésben,ha nincs ott mögötte,akkor gól.
Szóval a piros mindenképp túlzás,de a büntető megadható volt.
Nehéz eset mindenesetre,döntéséért nem hibáztathatjuk a bírót,hiszen még mi sem tudjuk eldönteni a dolgot többszöri visszalassítás után.
Ez a mondat tényleg nevetséges.cyrax írta: Cesc gyakorlatilag combon rúgta Puyolt, aztán dobott egy homorítást... nevetséges
daman írta:Cesc gyakorlatilag combon rúgta Puyolt, aztán dobott egy homorítást... nevetséges
Most mindenfele elfogultsag nelkul, ez 11-es volt.. Labdat akarta elloni es a lovo mozdulatba hatulrol belelepett Puyol.. Ez egyertelmu 11-es, es akkor a szabalyok szerint piros is.. Mas kerdes, hogy en nem adtam volna ra pirosat, de elvileg az.cyrax írta: Cesc gyakorlatilag combon rúgta Puyolt, aztán dobott egy homorítást... nevetséges
Cesc gyakorlatilag combon rúgta Puyolt, aztán dobott egy homorítást... nevetségeszsuni írta:miért volt kamu? tök megadható volt. a piros az ami kamu, de a sárga ugyis járt volna. na mind1Szép kamutizi volt egyébként...
az Arsenal vmi teljesen hoki játékot mutatott, csalódtam teljesen bennük, ilyen semmilyen focit ritká látni. a barca játékosokat méterekröl nézték, de még a 16os vonalán is. az ilyen csapat zugjon ki a p.csába
a Barca első 15 percét meg élvezet volt nézni, csak van egy elég ügyetlen svéd a csapatban.
miért volt kamu? tök megadható volt. a piros az ami kamu, de a sárga ugyis járt volna. na mind1Szép kamutizi volt egyébként...
Én írtam ^^Fernando írta:Sukár gyerekEzen jót röhögtem, nem is a témáján az egy átlagos poén, hanem a megfogalmazáson.
Véletlen nem Orbán Viktor írta a cikket és a Felcsút FC hírei közé volt bezsúfolva?
Menthal_Theo: Tavaly Ronaldinho jött vissza hozzánk elsején, előtte meg pedig emlékszem egy Rijkaard-Schuster cserére.
Jövőre azért egy kicsit jobban megerőltethetnék magukat. Ja hogy te írtad,azt hittem az NSO viccelődikrobertfcb írta:GIGASZENZÁCIÓ ! Megszületett a megállapodás !
A Barcelona csapata megegyezett a rivális királyi alakulattal Messi és Cristiano Ronaldo cseréjéről. A katalán gárda Messi mellé 50 millió €-t adna a portugál terraklasszisért. A portugál megazseni nagyon örült a klubváltásnak, mert világ életében a Barcelona csapatában szerette volna rúgni a bőrt. A szuperász támadó fizetése a hírek szerint évi 15 millió €-ra rúghat. A világ legjobb játékosa CR9 aki a hírek szerint megkapja a 10-es mezt ezt nyilatkozta lapunknak:
Mindenki tudja milyen jó vagyok, hát a Barçának pont egy ilyen TerraKlasszisra van szüksége, mint amilyen én vagyok. - mondja a zsenik zsenije, a 2008-as aranylabdás.
Hírlapunk, úgy tudja, hogy a sugárzó tehetségú biciklicselmester már házat is nézett a Katalán fővárosban.
Lionel Messit nem tudta stábunk elérni, hiszen az Arsenal elleni meccsen ő már tudta, hogy mi a helyzet, ennek is betudható volt magához képest rossz játéka.
*Londonból egyből Madridba utazott aláírni a szerződést
*Az UEFA kivételt tett a 2 Gigaklubbal és átigalozási időszakon kívül, már a hétvégén klubot cserél a két zseni.
Laporta, a kalatánok jelenlegi elnöke a londoni meccs után jelentette be a hírt. Messi jó, de "Roni"- ahogy mondta- sokkal érettebb és jobb focista, örülünk, hogy a Barcelona család tagja lett ez a sukár gyerek.
Forrás: NSO
Tavaly Ronaldinho visszatérése volt, tavalyelőtt volt Rijkaard-Schuster csere, akkor kb csak a cikk felénél esett le a tantusz.....Mental_Theo írta:tavaly kiket is akartak kicserélni elsején?:)
Legközelebb hihetőbbet.robertfcb írta:...
a gond sztem sem Messi lecserélése volt...sajnos nem ment neki a játék, van ilyendaffy írta: persze,azért kérdeztem azt,amit.
Messi lecserélését teljesen megértem,hisz annyira nem ment neki a második félidőben,a továbbjutás szempontjából kedvezően állt az eredmény és nagyon kemény meccsek következnek nektek,így nem baj,ha nem sérül le.
Nezz bele a naptarba egy kicsit.robertfcb írta:GIGASZENZÁCIÓ ! Megszületett a megállapodás !
A Barcelona csapata megegyezett a rivális királyi alakulattal Messi és Cristiano Ronaldo cseréjéről. A katalán gárda Messi mellé 50 millió €-t adna a portugál terraklasszisért. A portugál megazseni nagyon örült a klubváltásnak, mert világ életében a Barcelona csapatában szerette volna rúgni a bőrt. A szuperász támadó fizetése a hírek szerint évi 15 millió €-ra rúghat. A világ legjobb játékosa CR9 aki a hírek szerint megkapja a 10-es mezt ezt nyilatkozta lapunknak:
Mindenki tudja milyen jó vagyok, hát a Barçának pont egy ilyen TerraKlasszisra van szüksége, mint amilyen én vagyok. - mondja a zsenik zsenije, a 2008-as aranylabdás.
Hírlapunk, úgy tudja, hogy a sugárzó tehetségú biciklicselmester már házat is nézett a Katalán fővárosban.
Lionel Messit nem tudta stábunk elérni, hiszen az Arsenal elleni meccsen ő már tudta, hogy mi a helyzet, ennek is betudható volt magához képest rossz játéka.
*Londonból egyből Madridba utazott aláírni a szerződést
*Az UEFA kivételt tett a 2 Gigaklubbal és átigalozási időszakon kívül, már a hétvégén klubot cserél a két zseni.
Laporta, a kalatánok jelenlegi elnöke a londoni meccs után jelentette be a hírt. Messi jó, de "Roni"- ahogy mondta- sokkal érettebb és jobb focista, örülünk, hogy a Barcelona család tagja lett ez a sukár gyerek.
Forrás: NSO
persze,azért kérdeztem azt,amit.Remélem érződött a hozzászólásomon, hogy némi humorral van fűszerezve.
Eselytelen, hogy katalan "nemzeti" csapat induljon selejtezokon. Es mivel a csapat spanyol, ezert 6 spanyolnak kene lennie. De mivel a katalanok is spanyolok, ezert ez nem oszt nem szoroz.daffy írta: világos,de akkor mit keres a spanyol ligába?![]()
itt jut eszembe,lehet,hogy hülye kérdés,de ha ne adj Isten bevezetnék a 6+5üs szabályt,akkor nálatok 6 spanyolnak vagy 6 katalánnak kellene lenni(gondolom spanyolnak,de azért biztos,ami biztos megkérdezem). Ja meg azt,hogy hogy áll jelenleg ez a katalán nemzeti csapat,mennyire esélyes,hogy különálló "nemzeti" csapatuk lesz,ami indulhat selejtezőkön(eb,vb)?
világos,de akkor mit keres a spanyol ligába?Fernando írta:Katalááán!daffy írta:sok sikert a meccshez! remélem megnyeritek és kellőképp elfáradtok a klasszikusra![]()
viccet félretéve,nyerjétek meg,mint egyetlen spanyol csapat.![]()
Katalááán!daffy írta:sok sikert a meccshez! remélem megnyeritek és kellőképp elfáradtok a klasszikusra![]()
viccet félretéve,nyerjétek meg,mint egyetlen spanyol csapat.