Barca vs Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik csapat fog többet kiadni játékosokra ezen a nyáron?

Real
243
64%
Barca
135
36%

Szavazatok száma: 378
cyrax
Jugador del Barça

2010.04.02. 12:19:25

levproff írta:
cyrax írta: Cesc gyakorlatilag combon rúgta Puyolt, aztán dobott egy homorítást... nevetséges
Ez a mondat tényleg nevetséges. #-o
Nézd már meg kérlek mégegyszer az esetet.
Cesc lába beakadt Puyol lábai közé.
Nem volt benne semmi szándékosság Puyol részéről, de megadható volt a tizi.Ez az este egy nagy szerencsétlenség, hogy pont beakadt a lába Fabregasnak..semmi más.
Megnéztem párszor, igen, láttam, hogy beakadt, de ettől még az alapszitu ugyanaz. Jókorát belerúg Puyolba, aztán a nagy hattyúhalál....
lui1698
Llegenda del Barça

2010.04.02. 12:01:58

socio66 írta:Nem csinált semmit Puyol,de mégis megakadályozta Fabregas-t a lövésben,ha nincs ott mögötte,akkor gól.
Szóval a piros mindenképp túlzás,de a büntető megadható volt.
Nehéz eset mindenesetre,döntéséért nem hibáztathatjuk a bírót,hiszen még mi sem tudjuk eldönteni a dolgot többszöri visszalassítás után.
Viszont, ha csak sárgát ad Puyol akkor sem játszhat a visszavágón. Tehát ebben az esetben mindegy, hogy milyen színű lapot ad a bíró.
A tizi meg szerintem megadható volt. Bár kétségkívül lehet rajta vitatkozni.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
socio66

2010.04.02. 11:52:44

Nem csinált semmit Puyol,de mégis megakadályozta Fabregas-t a lövésben,ha nincs ott mögötte,akkor gól.
Szóval a piros mindenképp túlzás,de a büntető megadható volt.
Nehéz eset mindenesetre,döntéséért nem hibáztathatjuk a bírót,hiszen még mi sem tudjuk eldönteni a dolgot többszöri visszalassítás után.
levproff
Director del Fútbol

2010.04.02. 11:34:26

cyrax írta: Cesc gyakorlatilag combon rúgta Puyolt, aztán dobott egy homorítást... nevetséges
Ez a mondat tényleg nevetséges. #-o
Nézd már meg kérlek mégegyszer az esetet.
Cesc lába beakadt Puyol lábai közé.
Nem volt benne semmi szándékosság Puyol részéről, de megadható volt a tizi.Ez az este egy nagy szerencsétlenség, hogy pont beakadt a lába Fabregasnak..semmi más.
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.04.02. 11:32:09

daman írta:Cesc gyakorlatilag combon rúgta Puyolt, aztán dobott egy homorítást... nevetséges

Fabregas valami félollót vagy mi a francot akart bemutatni, és ahogy lendítette a lábát, beleakadt Puyolba, a védő oda sem rúgott meg semmi :wink:
Elfogultság nélkül :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára FtcSikiHun 2010.04.02. 11:35:11-kor.
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
daman
Barça B

2010.04.02. 11:28:51

Most mindenfele elfogultsag nelkul, ez 11-es volt.. Labdat akarta elloni es a lovo mozdulatba hatulrol belelepett Puyol.. Ez egyertelmu 11-es, es akkor a szabalyok szerint piros is.. Mas kerdes, hogy en nem adtam volna ra pirosat, de elvileg az.
Markyto
Barça B

2010.04.01. 18:36:44

Ha a 2 gólt szerző svéd ügyetlen akkor Xavi és Messi és Busquets is azok hiszen nem csak Zlatan hagyta ki egyedül az első 15 perc helyzeteit...nem tudom miért kell mindig hibáztatni valakit
cyrax
Jugador del Barça

2010.04.01. 18:30:08

zsuni írta:
Szép kamutizi volt egyébként...
miért volt kamu? tök megadható volt. a piros az ami kamu, de a sárga ugyis járt volna. na mind1
az Arsenal vmi teljesen hoki játékot mutatott, csalódtam teljesen bennük, ilyen semmilyen focit ritká látni. a barca játékosokat méterekröl nézték, de még a 16os vonalán is. az ilyen csapat zugjon ki a p.csába
a Barca első 15 percét meg élvezet volt nézni, csak van egy elég ügyetlen svéd a csapatban.
Cesc gyakorlatilag combon rúgta Puyolt, aztán dobott egy homorítást... nevetséges
zsuni
Capitá del Barça

2010.04.01. 18:13:40

Szép kamutizi volt egyébként...
miért volt kamu? tök megadható volt. a piros az ami kamu, de a sárga ugyis járt volna. na mind1
az Arsenal vmi teljesen hoki játékot mutatott, csalódtam teljesen bennük, ilyen semmilyen focit ritká látni. a barca játékosokat méterekröl nézték, de még a 16os vonalán is. az ilyen csapat zugjon ki a p.csába
a Barca első 15 percét meg élvezet volt nézni, csak van egy elég ügyetlen svéd a csapatban.
robertfcb
Capitá del Barça

2010.04.01. 16:04:05

Fernando írta:Sukár gyerek :lol: Ezen jót röhögtem, nem is a témáján az egy átlagos poén, hanem a megfogalmazáson. :D Véletlen nem Orbán Viktor írta a cikket és a Felcsút FC hírei közé volt bezsúfolva? :lol:

Menthal_Theo: Tavaly Ronaldinho jött vissza hozzánk elsején, előtte meg pedig emlékszem egy Rijkaard-Schuster cserére. :lol:
Én írtam ^^
Kép
EuroBarça Tour 2009

Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
Sanama
Llegenda del Barça

2010.04.01. 16:02:32

robertfcb írta:GIGASZENZÁCIÓ ! Megszületett a megállapodás !

A Barcelona csapata megegyezett a rivális királyi alakulattal Messi és Cristiano Ronaldo cseréjéről. A katalán gárda Messi mellé 50 millió €-t adna a portugál terraklasszisért. A portugál megazseni nagyon örült a klubváltásnak, mert világ életében a Barcelona csapatában szerette volna rúgni a bőrt. A szuperász támadó fizetése a hírek szerint évi 15 millió €-ra rúghat. A világ legjobb játékosa CR9 aki a hírek szerint megkapja a 10-es mezt ezt nyilatkozta lapunknak:
Mindenki tudja milyen jó vagyok, hát a Barçának pont egy ilyen TerraKlasszisra van szüksége, mint amilyen én vagyok. - mondja a zsenik zsenije, a 2008-as aranylabdás.
Hírlapunk, úgy tudja, hogy a sugárzó tehetségú biciklicselmester már házat is nézett a Katalán fővárosban.
Lionel Messit nem tudta stábunk elérni, hiszen az Arsenal elleni meccsen ő már tudta, hogy mi a helyzet, ennek is betudható volt magához képest rossz játéka.
*Londonból egyből Madridba utazott aláírni a szerződést
*Az UEFA kivételt tett a 2 Gigaklubbal és átigalozási időszakon kívül, már a hétvégén klubot cserél a két zseni.
Laporta, a kalatánok jelenlegi elnöke a londoni meccs után jelentette be a hírt. Messi jó, de "Roni"- ahogy mondta- sokkal érettebb és jobb focista, örülünk, hogy a Barcelona család tagja lett ez a sukár gyerek.
Forrás: NSO
Jövőre azért egy kicsit jobban megerőltethetnék magukat. Ja hogy te írtad,azt hittem az NSO viccelődik
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sanama 2010.04.01. 16:07:56-kor.
kurdt
Megmentő :)

2010.04.01. 16:00:46

Mental_Theo írta:tavaly kiket is akartak kicserélni elsején?:)
Tavaly Ronaldinho visszatérése volt, tavalyelőtt volt Rijkaard-Schuster csere, akkor kb csak a cikk felénél esett le a tantusz.....
bocs az OFF-ért
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.04.01. 15:55:31

robertfcb írta:...
Legközelebb hihetőbbet. :) Neked is boldog április 1-jét! :wink:
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Fernando
Llegenda del Barça

2010.04.01. 15:55:05

Sukár gyerek :lol: Ezen jót röhögtem, nem is a témáján az egy átlagos poén, hanem a megfogalmazáson. :D Véletlen nem Orbán Viktor írta a cikket és a Felcsút FC hírei közé volt bezsúfolva? :lol:

Menthal_Theo: Tavaly Ronaldinho jött vissza hozzánk elsején, előtte meg pedig emlékszem egy Rijkaard-Schuster cserére. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fernando 2010.04.01. 15:55:53-kor.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Mental_Theo
Capitá del Barça

2010.04.01. 15:54:08

tavaly kiket is akartak kicserélni elsején?:)
amúgy egyik évben az volt,hogy a clasicón a barca fehér mezben a real a mi mezünkben játszik.
azt benyaltam:) bár szerintem jó ötlet lett volna,dehát szerintem nem engedik meg szabályok.
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.04.01. 15:47:04

daffy írta: persze,azért kérdeztem azt,amit.
Messi lecserélését teljesen megértem,hisz annyira nem ment neki a második félidőben,a továbbjutás szempontjából kedvezően állt az eredmény és nagyon kemény meccsek következnek nektek,így nem baj,ha nem sérül le.
a gond sztem sem Messi lecserélése volt...sajnos nem ment neki a játék, van ilyen ;)
a gond inkább azokkal volt, akik úgy maradtak fenn a pályán, h 100-ból 99 ember lecserélte volna őket...
más: Zlatan-t akkor cseréli le, amikor megy neki a játék, amikor nem megy, akkor meg fennhagyja őt Pep...

OFF: daffy, írtam neked egy privátot, nézd meg ;)
Leomessi14
Entrenador del Barça

2010.04.01. 15:42:00

robertfcb írta:GIGASZENZÁCIÓ ! Megszületett a megállapodás !

A Barcelona csapata megegyezett a rivális királyi alakulattal Messi és Cristiano Ronaldo cseréjéről. A katalán gárda Messi mellé 50 millió €-t adna a portugál terraklasszisért. A portugál megazseni nagyon örült a klubváltásnak, mert világ életében a Barcelona csapatában szerette volna rúgni a bőrt. A szuperász támadó fizetése a hírek szerint évi 15 millió €-ra rúghat. A világ legjobb játékosa CR9 aki a hírek szerint megkapja a 10-es mezt ezt nyilatkozta lapunknak:
Mindenki tudja milyen jó vagyok, hát a Barçának pont egy ilyen TerraKlasszisra van szüksége, mint amilyen én vagyok. - mondja a zsenik zsenije, a 2008-as aranylabdás.
Hírlapunk, úgy tudja, hogy a sugárzó tehetségú biciklicselmester már házat is nézett a Katalán fővárosban.
Lionel Messit nem tudta stábunk elérni, hiszen az Arsenal elleni meccsen ő már tudta, hogy mi a helyzet, ennek is betudható volt magához képest rossz játéka.
*Az UEFA kivételt tett a 2 Gigaklubbal és átigalozási időszakon kívül, már a hétvégén klubot cserél a két zseni.
Laporta, a kalatánok jelenlegi elnöke a londoni meccs után jelentette be a hírt. Messi jó, de "Roni"- ahogy mondta- sokkal érettebb és jobb focista, örülünk, hogy a Barcelona család tagja lett ez a sukár gyerek.
Nezz bele a naptarba egy kicsit. :wink:
robertfcb
Capitá del Barça

2010.04.01. 15:40:06

GIGASZENZÁCIÓ ! Megszületett a megállapodás !

Kép
EuroBarça Tour 2009

Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
daffy
Madridista

2010.04.01. 15:32:52

Remélem érződött a hozzászólásomon, hogy némi humorral van fűszerezve.
persze,azért kérdeztem azt,amit.
Messi lecserélését teljesen megértem,hisz annyira nem ment neki a második félidőben,a továbbjutás szempontjából kedvezően állt az eredmény és nagyon kemény meccsek következnek nektek,így nem baj,ha nem sérül le.
Fernando
Llegenda del Barça

2010.04.01. 15:20:26

Remélem érződött a hozzászólásomon, hogy némi humorral van fűszerezve.

Szerintem a 6+5-ös szabálynál evidens, hogy tök mindegy, hogy spanyol vagy katalán, mivel jelenleg az UEFA-nál ugyanaz a kettő.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
moose
Barça C

2010.04.01. 15:19:32

Egyébként én megértem a messi lecserélését erre tudok gondolni:
mivel az állás 2-2 re módosult és ember hátrányba kerültünk a támadásokat elkelett felejteni ráállni a döntetlenre és ahhoz védekezni kellet egy vérszemet kapott arsenal ellen mivel messi mint mi9ndenki tudja védekezésben nem állja meg a helyét kicsit sem így őt kellet lehozni helyette jött milito aki átvette puyol szerepét és látszik is a megmaradt percekben h nem erőltettük a támadást csak passzolgattunk megtartva az állást .
daman
Barça B

2010.04.01. 15:10:13

daffy írta: világos,de akkor mit keres a spanyol ligába? :D

itt jut eszembe,lehet,hogy hülye kérdés,de ha ne adj Isten bevezetnék a 6+5üs szabályt,akkor nálatok 6 spanyolnak vagy 6 katalánnak kellene lenni(gondolom spanyolnak,de azért biztos,ami biztos megkérdezem). Ja meg azt,hogy hogy áll jelenleg ez a katalán nemzeti csapat,mennyire esélyes,hogy különálló "nemzeti" csapatuk lesz,ami indulhat selejtezőkön(eb,vb)?
Eselytelen, hogy katalan "nemzeti" csapat induljon selejtezokon. Es mivel a csapat spanyol, ezert 6 spanyolnak kene lennie. De mivel a katalanok is spanyolok, ezert ez nem oszt nem szoroz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára daman 2010.04.01. 15:36:58-kor.
daffy
Madridista

2010.04.01. 13:47:22

Fernando írta:
daffy írta:sok sikert a meccshez! remélem megnyeritek és kellőképp elfáradtok a klasszikusra :twisted:
viccet félretéve,nyerjétek meg,mint egyetlen spanyol csapat.
Katalááán! :lol: :D
világos,de akkor mit keres a spanyol ligába? :D

itt jut eszembe,lehet,hogy hülye kérdés,de ha ne adj Isten bevezetnék a 6+5üs szabályt,akkor nálatok 6 spanyolnak vagy 6 katalánnak kellene lenni(gondolom spanyolnak,de azért biztos,ami biztos megkérdezem). Ja meg azt,hogy hogy áll jelenleg ez a katalán nemzeti csapat,mennyire esélyes,hogy különálló "nemzeti" csapatuk lesz,ami indulhat selejtezőkön(eb,vb)?
Fernando
Llegenda del Barça

2010.04.01. 12:11:11

daffy írta:sok sikert a meccshez! remélem megnyeritek és kellőképp elfáradtok a klasszikusra :twisted:
viccet félretéve,nyerjétek meg,mint egyetlen spanyol csapat.
Katalááán! :lol: :D
daman
Barça B

2010.04.01. 12:06:17

En szeretnek gratulalni a Barcelonanank a tegnapi teljesitmenyert, utolso fel ora ide vagy oda, ez zsenialis jatek volt!

Nehany megjegyzes:
Az Arsenal viszont megmutatta tegnap, hogy hogy tilos jatszani a Barca ellen. Egy olyan csapat, amelyik nem tud vedekezni normalisan (akarcsak a Madrid) nem engedhet teruletet a Barcanak ugy, hogy kozben a labda is folyamatosan a katalanoknal van, es raadasul nem lepnek ki senkire, mindenkit 2 m-rol neznek, hogy atveszi a labdat es megfordul.
Ha a Madrid is igy fog jatszani, akkor keszulhetunk egy tavalyihoz hasonlo meccsre.
Viszont a Barca jatekaban amit meg gyengenek talalok, az a kontrazas, egyszeruen ha labdat szereznek megnyugodnak, elkezdenek passzolgatni, nincsenek gyors "lerohanasaik".
Ezert tamadolag kell fellepni es nem szabad hagyni h levegohoz jussanak mar a kozeppalyasok sem, vagyis hozni kell 90 percen keresztul a lenduletes tamadojatekot szoros vedekezessel es letamadassal, vagy buktuk a bajnoksagot is.
Lezárt