Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Majd megtanuljuk,ha Mourinho lesz az edzőnk!vagy murinnyó?Karashu írta:Tanuljuk már meg helyesen leírni a nevét!messinho19 írta:...Murinho
Nemrossz.És még szélen is játszik.Csak a Barca! írta:Coloccini?norbert55 írta:Ha Thuram és Márquez is távozik és jönne Garay sztem még kéne egy középsővédő.Olyan vízhordószerű kéne.Oleguer középen elég instabil.
Sztetek ki legyen a "4.-ik" középsővédő?
Coloccini?norbert55 írta:Ha Thuram és Márquez is távozik és jönne Garay sztem még kéne egy középsővédő.Olyan vízhordószerű kéne.Oleguer középen elég instabil.
szerintem maradjon Marquez, de ha elmegy akkor egy olyan védő jöjjön, aki tud fejelni, és erős, magas, mert ilyenünk nincs. konkrét elképzelésem nincs. talán Liusao, vagy Alex..csak fogadja el a kispadot is. de Piquének is örülnék, de ő nem hiszem hogy ide akarna jönni.norbert55 írta:Ha Thuram és Márquez is távozik és jönne Garay sztem még kéne egy középsővédő.Olyan vízhordószerű kéne.Oleguer középen elég instabil.
Igen, ott kapna is lehetőséget rendesen, de leginkább egy angol csapatnak örülnék, nem is muszáj elsőosztályúnak lennie. Csak legyen mindig formában és ha kell bevetésre készen álljon.messinho19 írta:én kölcsönbe pl el tom képzelni a VillarealtTomsa írta:Giovanit csak kölcsönbe lenne érdemes odaadni, mert így nagyon kevés lehetőséget kap. Eladni vétek lenne.
Tanuljuk már meg helyesen leírni a nevét!messinho19 írta:...Murinho
Gioval és Sylvinhoval énis igy gondolkodoktenkl írta:Szerintem sem kéne eladni Gio-t, igaz olyan zavartan játszik a pályán, ezért lehet h fél évre kölcsön kéne adni vmien középszintű klubhoz, vagy akár kölcsön a Man City-hez. Ezquerro-nak meg szerintem kéne kicsit több esélyt adni, de felőlem mehet is. Marquez sérülése óta visszaesett, de előtte nagyon jó teljesítményt nyújtott. Zambrotta is egyre jobban játszik, őt sem kéne eladni. Sylvinho hosszabításának is örülnék, lehet neki is több lehetőséget kéne adni.
én kölcsönbe pl el tom képzelni a VillarealtTomsa írta:Giovanit csak kölcsönbe lenne érdemes odaadni, mert így nagyon kevés lehetőséget kap. Eladni vétek lenne.
jajaTofi írta:ÜDV
Már megbocsássatok de akik el akarják adni Giovannit azok mind megőrültek???
Én tuti nem adnám el semmi pénzért!
Akik Giovanni helyére hoznák Capelt meg nem tom kit azok eléggé hogy is mondjam buták!
Giovanni a jövő Barcájának meghatározó alapembere és sztárja lesz!
Szerintem semmiképp sem kell megválni tőle mindenképp meg kellene tartani!
MichaaBee írta:Kattanjatok már le Güizáról! Írta egy madridi lap, hogy a Valencia meg a Barca vinné, (vagyis a margit riválisai)! ez egy nagy kamu! madridi lapokat hagyjunk már, könyörgöm!
am meg Ezquerro helyére kit akartok hozni? merthogy ilyet is olvastam lejjebb, h Güiza Ezquerro helyére. hát elég szánalmas felvetés
Hogy jobb e és olcsóbb e azt nem tudom, de mindenesetre nagyon fain kis playa. Szívesen látnám itt, sokra fogja még vinni nagyon. Az elkövetkező évek meghatározó játékosa lesz az biztos. Mondjuk Laportáék szeretnek Franciából igazolni, szóval...norbert55 írta:Nasri jobb vétel lenne mint Diego.
1.Olcsóbb
2.Jobban illene a játékunkban
Nem hiába tartják az új ZIZU-nak.