Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
igen. napokkal a meccs előtt hivatalos kezdő.Ronaldinho&Barca írta:igen, közben látom h mégis igaz a hír... hát ugygondolom h ez a mai meccs így sima vereség lesz.. gyönyörű Rijkaard...varga tamás írta:De igen: VV - Puyol, Milito, Márquez, Abidal - Yaya, Xavi, Gudjózsi - Iniesta, Eto'o, Messi.Ronaldinho&Barca írta:Csere lesz???? az kizárt...
üdv!barca_vitya_93 írta:Sziasztok!Én még új vagyok ezen az oldalon.
Mitszoltok hogy Roni állítoólag Chelsea-s lesz???
![]()
Remélem nem hagya ott a BARCÁT!!!!
üdv minenkine:FORCA BARCA
Ja én is ugyanezt gondolom. Bár olvastam olyan hsz-t, h kezdjen Giovanni Ronie helyett. Sztem veszett ötlet. Olyan védő mellett mint Ramos, szegény Gio csak keresné a labdátLionel85 írta:Én meg úgy vagyok vele, hogy a fiatalokban több elszántságot lát, mint Ronaldinhóban, ezért cserélte be a Valencia ellen Giovanit és nem Ronnie-t. Esetleg azzal lehetne takarózni, hogy a Real ellen pihentette és most hogy Messi kidőlt, le merném fogadni, hogy Ron kezd.
Ronaldinho teljesítménye sem volt Barcahoz méltó. Ferguson és Capello is padoztatott már olyan játékost akivel összeveszett.Danka00792 írta:Rijkaard... hát ö más tészta. Hogyha tényleg igaz, hogy összeveszett Roni-val, és ezért padoztatja, akkor nem a csapat érdekeit tartja a szeme elött... Ezt nem szabad, ez nem Barca-hoz mélto viselkedés. Az, hogy Laporta személyes kedvence, nem azt jelenti, hogy bármit megtehet.![]()
Az elsős és utolsó mondatod kicsit ellentmond egymásnakDanka00792 írta:Ronaldinho-t szerintem nincs miért gyülölni. Küzd és egyre jobban megy neki a játék. Rijkaard... hát ö más tészta. Hogyha tényleg igaz, hogy összeveszett Roni-val, és ezért padoztatja, akkor nem a csapat érdekeit tartja a szeme elött... Ezt nem szabad, ez nem Barca-hoz mélto viselkedés. Az, hogy Laporta személyes kedvence, nem azt jelenti, hogy bármit megtehet.![]()
Én szemrebbenés nélkül Roni-t választanám, ha az lenne a kérdés, hogy ki menjen el.
Ronaldinho-t szerintem nincs miért gyülölni. Küzd és egyre jobban megy neki a játék. Rijkaard... hát ö más tészta. Hogyha tényleg igaz, hogy összeveszett Roni-val, és ezért padoztatja, akkor nem a csapat érdekeit tartja a szeme elött... Ezt nem szabad, ez nem Barca-hoz mélto viselkedés. Az, hogy Laporta személyes kedvence, nem azt jelenti, hogy bármit megtehet.Mental_Theo írta:látom azért valakit mindenképpen gyűlölni akartok, vagy RIjkaardot, vagy Ronaldinhot...
De mondjuk egy meccs ereéig nem lehetne összefogni ? Komolyan nem hiszem el, hogy egy személyes dolog miatt akár képesek lennének egyesek kockáztatni saját jóhírüket, és egy esteleges óriási betlibe is belefuhatunk..akkor mi lenne ? senki, soha nem bocsánatá meg Rijkaardnak.. kezdem gyűlölni Rijkkardot.. és igazából azok a címek amiket nyertünk szinte 'csak' Roninak köszönhetők.. vagyis nagyrészben, mert kihúzott a kakiból.. és egyeske emgfeledkeznének erről ? a múltról.. igaz hogy a múltból nem lehet megélni, de ez igaz Rijkkard-ra is.. másrészről pedig Roni, ahogy néztük felszállóágban van... msot kell rárakni a terhet.. hoyg tudjon bizonyítani, hogy a 'bajból' vajon mégegyszer ki tud e húzni minket ? Megmondom őszintén, nem tudom mire véljem ha ez igaz...Homér írta:Elképzelhető, bár lehet, hogy arról van szó, hogy a vezetés valamin összeveszett a de Assis családdal. Ha nem játszik a madrid ellen, az sok mindent meg fog mutatni. Rijkaardról is, Dinhoról is.Rivaldinho írta:Ha az el calssicón sem lesz kezdő (sport.es) akkor Rijkaard mehet amerre lát.. elősorban Roninak köszönhetjük h kimásztunk a kakiból, és nem Rijkardnak.. ha választani kéne köztük, alap h Ronit választanám..
Sztem mindenki Ronaldinhot választaná. Lehet, h most nincs olyan jo formában, de ettől függetlenül szvsz tuti kezdő lex a Real ellen, valoban hiba lenne kihagyni. Ha mégis kimarad, és ráadásul nem is nyernénk, az szerintem is Rijkaard utolso baklövése lenne.Rivaldinho írta:Ha az el calssicón sem lesz kezdő (sport.es) akkor Rijkaard mehet amerre lát.. elősorban Roninak köszönhetjük h kimásztunk a kakiból, és nem Rijkardnak.. ha választani kéne köztük, alap h Ronit választanám..
Elképzelhető, bár lehet, hogy arról van szó, hogy a vezetés valamin összeveszett a de Assis családdal. Ha nem játszik a madrid ellen, az sok mindent meg fog mutatni. Rijkaardról is, Dinhoról is.Rivaldinho írta:Ha az el calssicón sem lesz kezdő (sport.es) akkor Rijkaard mehet amerre lát.. elősorban Roninak köszönhetjük h kimásztunk a kakiból, és nem Rijkardnak.. ha választani kéne köztük, alap h Ronit választanám..