Akkor MA 20 ÓRA? vagy kicsit utána?
Akiknek jó lenne:
Tim, Frank, Zozzy, Ozsi
Kovi

Hát ez azTim írta:Hát úgy fest..De mondom nekem bármelyik nap megfelelne. Márcsak azért is le kéne zavarni,hogy az első helyezettek ne ránk várjanak.
ÉrtemTim írta:Gudjózsit ne várd! Azt mondta neki ma semmiképp nem jó..Koviról nem tudok semmit.ozsimiki írta:Látom jelenleg fent vagy Tim,és Frank te is,gyertek chatre....ma lejátszhatnánk a partyt...
Még kell kovi,és god,más mindenki itt van...
Gudjózsit ne várd! Azt mondta neki ma semmiképp nem jó..Koviról nem tudok semmit.ozsimiki írta:Látom jelenleg fent vagy Tim,és Frank te is,gyertek chatre....ma lejátszhatnánk a partyt...
Még kell kovi,és god,más mindenki itt van...
chat....Shorty írta:Nekem lenneBarcaforever írta:Egy kis baráti póker fiúk,most van vkinek kedve?
Felőlem mehetünk egy partyra!Barcaforever írta:Egy kis baráti póker fiúk,most van vkinek kedve?
Lehet,h nem csak miattad,én is elég későn jöttem,+godjózsiról nem is hallottam,h közelbe lenne...am Zozz...fél óra múlva se érnél rá? Mert ez a verseny max 1óra szntem...Zozzy 5 írta:Ááá, miért érzem úgy, hogy én leszek a kis csíra, aki most nem ér rá és aki miatt nem fogjuk tudni lejátszani?
Én is benne vok,mostantól bármikor kezdhetjük....TIM? FRANK? ZOZZ? KOVI? GOD?kovinho írta:Én benne vagyok.Tim írta:Akkor tulajdonképpen ma le is játszhatnánk..
Vélemények?
Pacificen elég keveset lehet nyerni freerollokon, és elég nehéz is (1500/2500-as létszám, őszdíj meg elég kicsi), de legalább napjában többször is van. Az egyiken 4-ik lettem és kaptam 2.5$-t! Azóta azzal játszadózom, bár mostanában inkább csak veszítek és már 20$ sem maradt.Drigo írta:És Pacific-en, vagy PKR-en lehet freerollt tolni, mert nem akarok ennyi meg ennyi összeget befizetni, igaz, hogy nem is nyerek így sokat, de nem is vesztek (igaz nem ezen van a főhangsúly, egyszerűen nem akarok ilyenre pénzt invesztálni, azt a pénzt inkább eljátszom baráti körben, úgy élvezetesebb). Ha freerollon nyerek néha, azt eljátszom nyugodtan, de semmi több.
Ááá ilyet dehogy is, csak most 7. lettem, aztán kiváncsi vagyok, hogy hogyan szerezhetném a 12 usd-m, de akkor asszem ez ennyi volt nem fogok befizetni x dollárt, hogy utána annak visszakapjam a töredékét...Benga írta:Megadtál bankszámlaszámot meg mindent?
Ja-ja. Ezzel a rendszerrel még én sem találkoztam. És Pacific-en, vagy PKR-en lehet freerollt tolni, mert nem akarok ennyi meg ennyi összeget befizetni, igaz, hogy nem is nyerek így sokat, de nem is vesztek (igaz nem ezen van a főhangsúly, egyszerűen nem akarok ilyenre pénzt invesztálni, azt a pénzt inkább eljátszom baráti körben, úgy élvezetesebb). Ha freerollon nyerek néha, azt eljátszom nyugodtan, de semmi több.Slither írta:Ezért jobb a PacificPoker meg a PKR, mert ott a pénzt egy játékon belüli számlán jegyzik, és azt használhatod is a pénzes játékokra. Ha pedig ki akarod venni, akkor meg benkszámlaszámot adsz, ahová utalhatják.
Igen, általában így szokott lenni. Legalábbis bwinen is valódi pénzben kellett játszani a pp-k gyűjtéséhez. Elég szemét dolog, de ez van...Drigo írta:Aki esetleg szokott interwttenen játszani, attól kérdezném, hogy a freeroll nyereményt hogyan lehet kiváltani? Az rendben, hogy leírják, hogy PP-ket kell gyűjteni, és azt hogyan? Én azt gondolom, hogy azokat úgy lehet, hogyha befizetek valódi pénzt, és akkor azzal játszom, nem? így viszont semmi értelme a freerollnak...
Aki tud segíthetne.
Ja Tim köszönöm a Mangát!