Sztem ne őket hibáztasd, hanem a kábelszolgáltatódatbalboa7 írta:...5 perc feketeség 1 pecig van kép!...nem mondok semmit a sport tv-ről mer 1 évre ban-t kapnék!

Sztem ne őket hibáztasd, hanem a kábelszolgáltatódatbalboa7 írta:...5 perc feketeség 1 pecig van kép!...nem mondok semmit a sport tv-ről mer 1 évre ban-t kapnék!
nálam tökéletes a közvetítésbalboa7 írta:...5 perc feketeség 1 pecig van kép!...nem mondok semmit a sport tv-ről mer 1 évre ban-t kapnék!Ronaldinho 17 írta:Nincs Sport1-tek![]()
Ő is apríthatná a gólokat!!!Raúl forever! írta:Ronaldinhót nagyon aprítják......
DE Bommel beállhat!!!Maxi írta:Maxi az nehezen áll be!Nincs nevezve se!retek írta:Dehogyis!Los Banditos írta:Van egy olyan rossz érzésem hogy ez az Alavés elleni meccshez hasonlít.Remélem téves az érzésem.
Beáll majd Maxi, Ezquerro,Bommel oszt alázzuk a zaragózát!
Akkor Messi!Remélem minnél elöbb beállMaxi írta:Maxi az nehezen áll be!Nincs nevezve se!retek írta:Dehogyis!Los Banditos írta:Van egy olyan rossz érzésem hogy ez az Alavés elleni meccshez hasonlít.Remélem téves az érzésem.
Maxi az nehezen áll be!Nincs nevezve se!retek írta:Dehogyis!Los Banditos írta:Van egy olyan rossz érzésem hogy ez az Alavés elleni meccshez hasonlít.Remélem téves az érzésem.
Dehogyis!Los Banditos írta:Van egy olyan rossz érzésem hogy ez az Alavés elleni meccshez hasonlít.Remélem téves az érzésem.
Majd lesz banzáj ha megtalálják magukat!retek írta:0-0barcakiraly írta:A meccs h áll????????
"Nem találja önmagát a Barcelona"
www.livescore.com-ez az ha jól tudomSmallGreenET írta:Az élő közvetítés engem is érdekelne...
Van vmi online-TV?
Esetleg egy interaktív honlap, ahol jól lehet követni az eseményeket? (pl mint nb1.hu online közvetítése)
Vagy talán 1 site, ahol meccs közben raknak fel videókat?
thx!
1szer majdcsak begyötrünk 1et!!!retek írta:Azta, milyen passz volt Ronaldinhotól, de Etoo kihagyta!