Bajnokok Ligája & Európa Liga
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Nagyon nagy grt a Lokinak! Remélem megizzasztják köv ellenfelet is, ha meg ennél is többet érnek el,az 14-15 év után frenetikus lenne. nem rövid böjt...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Igen! De már a követező, 4. fordulót is Pesten játszák! (tegnap olvastam nemzetisporton)barca99 írta:Ha "csak" az EL-ban indul a Loki, akkor is Pesten játsszák majd a hazai meccseiket?
Gondolom ennek te nem örülsz, mert látom debreceni vagy...
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Ha "csak" az EL-ban indul a Loki, akkor is Pesten játsszák majd a hazai meccseiket?
hupsz, mindegy akkor is az elsők között leszek vagyis lennékPerrero írta: főleg azért mert Bp-n lesznek a meccseik HA...

-
- Director del Fútbol
Persze, legalább annyira szeretem őket, mint a DiósgyőrtPerrero írta:Ati, tudom én, hogy Te nagy Lokifan vagy... ne tagadd

HAJRÁ SZPARI!!!
19
- Katalán88
- Capitá del Barça
Jajj, de nagy meccs volt ez.
Az elején kimaradt helyzetek elég idegesítőek voltak, de én úgy érzem, hogy végig mi voltunk fölényben és a gól is megérdemelt na meg a továbbjutás. Az Ultrák részéről elég jól összevolt rakva a szurkolás, a himnuszok, a hangulat óriási volt. Bár érdekes, hogy egy UEFA-Bajnokok Ligája meccsen hangzott, hogy "Sz.r Nyíregyháza utállunk sz.r Nyíregyháza". A következő csapatok közül szerintem mind verhető talán nehezebb az Olympiakos, de a többi szvsz akár könnyen meglehet. Részemről ennyi, jó volt őket ismét élőben látni és nekik szurkolni! Csak így tovább! Hajrá Loki!

- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Holnap, délben az Eurosprton lesz a BL sorsolás!kleno04 írta:mikor derül ki hogy kivel játszik a Loki, vagy már kiderült![]()

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
- Capon
- Llegenda del Barça
Nagyon örülök a LOKI sikerének! Azért ezt a fene nagy optimizmust sem értem. Magyar csapatnak nincs könnyű ellenfél!!! Ez már hosszú hosszú ideje így van sajnos. Ezt ütjük azt ütjük így tök jó leírva de általában a magyar csapatok inkább magukat ütik ki. Olympiacos meg hogy verhető csapat.. hát persze bármelyik csapat verhető 2 mérkőzésről van szó bármi megtörténhet, csak az esetek 99,9% mikor magyar csapatról van szó nem szokott megtörténni sajnos.
Óriási szó lenne ha a főtáblára jutna a csapat és rengetek pénzt jelentene ez nekik. Szorítok nekik, hogy sikerüljön.
Óriási szó lenne ha a főtáblára jutna a csapat és rengetek pénzt jelentene ez nekik. Szorítok nekik, hogy sikerüljön.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
én már csak azért is szurkolok nekik (de nagyon), hogy a csoportkörbe jussanak, hátha összekerülnek a barca-val és akkor az elsők között lennék aki megveszi a debreceni meccsre a jegyet.
tudom erre hangyányi esély van
tudom erre hangyányi esély van

Jajj! Nem szeretem ezt a pesszimista hozzállást :S Sokan írták, hogy a Kalmar kiveri. Mikor a LOKI továbbment akkor meg azt mondták, hogy ó majd a Tallin veri meg őket. Megint továbbmentek a hajdúságiak, most meg már az van, hogy a köv. körben esnek ki. És ha tényleg kiesnek, akkor meg ez jön, hogy na látjátok ugye megmondtam :S Ó basszus, fura lenne ha nem esnének ki és megnyernék a Blt.........
OPTIMISTÁN MÁR, ha minden össze jön megüthetik a görögöket is. Csak az optimizmus könyörgök, és ha kiesnek most akkor mivan? Mennek az Uefába (bocs de nekem ez az EL név nem tetszik
). HAJRÁ DEBRECEN !!!!!!!!! Ez a Loki szerintem olyan mint a nagy csapatok közül a Barca, rengeteg saját nevelés és ez kell a magyar focinak (persze nem feletkezek meg az Mtkról sem). Erről a 2 csapatról vehetne példát a többi magyar klub is !
OPTIMISTÁN MÁR, ha minden össze jön megüthetik a görögöket is. Csak az optimizmus könyörgök, és ha kiesnek most akkor mivan? Mennek az Uefába (bocs de nekem ez az EL név nem tetszik

-
- Director del Fútbol
Én már annak is nagyon örülök, hogy az EL csoportkör megvan a Lokinak. Viszont az Olympiacoson kívül bárki ellen lehet esély, még ha nem is sok, tehát én nem vetném el a BL csoportkörébe jutást sem
Tegnap majdnem kimentem a meccsre, csak kedd délután már nem volt jegy... Ez tőlem nagyon nagy szó, aki ismer, tudja, miért

Tegnap majdnem kimentem a meccsre, csak kedd délután már nem volt jegy... Ez tőlem nagyon nagy szó, aki ismer, tudja, miért

19
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Sztem már ez is elég nagy siker, hogy EL-ben biztos indul és bőven van esélye a bl-be kerüléshez. Végre megint lehet egy magyar a csapat a bl-ben, tehát végre láthatom úgy is, hogy érdekel is a dolog .
Nekem hatalmas lenne, a magyar focinak is jót tenne, a magyar bajnokságnak is jót tenne, lévén sztem többen maradnának itt a fiatalok közül. Am legalább egy 2 csapatos bajnokságot össze kéne hozni (a magunk módján 2 csapatos, 2 esélyes a bl-re, ha úgy lesz a sorsolás), de akár többel még jobb lenne, csak legyen inkább néhány nagy, ami európai szintű, mint hogy sok közepes, amik csak álmodhatnak egy EL szereplésről. Remélem részese lehetek a magyar foci feltámadásának, mind válogatott, mind klub szinten. (Ahogy elnézem az első lépés már megvolt, de még ott van sok lépcsőfok!)

- robertfcb
- Capitá del Barça
Egyetértek, valami könnyűt kéne kapni a lehetőségekhez mérten !VictorValdes19 írta:Grat a LokinakDe jó lenne egy magyar csapatot látni a BL főtábláján
.
Szurkolok pénteken a sorsolásnál, hogy a lehető legkönnyebb ellenfelet kapják.

EuroBarça Tour 2009
Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
Grat a Lokinak
De jó lenne egy magyar csapatot látni a BL főtábláján
.

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
- KissTito14
- Barça B
Szerintemis. Remélem a Maccabi ezzel a tnapelőtti bravúrjával "kifulladt".Fernando írta:Olympiakoszon kívül sztem mind abszolút verhető.

- geridoss
- Director del Fútbol
Eleve ott a bibi, hogy "a Nemzetisport.hu szerint"fcbarca0827 írta:Ez sajnos nem igaz... A Nemzetisport.hu szerint a Debrecen lehetséges ellenfelei az: Olympiakosz, Levszki Szófia, FC Köbenhavn, Maccabi Haifa, FC Zürich. Pedig a Sherrifek ellen meg néztem volna a Lokit...

Szóval bárkit kaphat az említettek közül. Nézzük a realitást. Oké, hogy a Debrecen bejutott már az EL-ba, ennek nagyon-nagyon örülök, és elismerésem a csapatnak, DE... A BL-be ha bekerülnek, akkor hatalmas respect a fiúknak. Viszont az EL-ban akár még hasonló ellenfelek is lehetnek a csoportkörben, ellenben a BL-ben két sztár klub csoportonként azért megszokott. Na mindegy további sok-sok sikert a Debrecennek, mutassuk meg, hogy van még remény visszaérni a foci térképre!! A válogatott is nagyon jó úton halad, végre büszkeség magyarnak lenni

"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
Úhhh mi komoly volt a hangulat... wááááááá... Megérte kimenni!:D
1 milliárdot kaptak...
HAJRÁ LOKI!!!
Meglesz a BL!!! És aztán 1 csoportba a Barcával...
1 milliárdot kaptak...
HAJRÁ LOKI!!!
Meglesz a BL!!! És aztán 1 csoportba a Barcával...

-
- Entrenador del Barça
Olimpiakosz 70%-30%
A zürich, maccabi, Kobenhavn, levszki szófia meg 60%-40% kb
de lényeg az EL csoportkör akkor is megvan! Még 8 nemzetközi meccs,és sok-sok pénz.. már most 2.5 millió eurót kapnak! egy magyar klub éves költségvetése
A zürich, maccabi, Kobenhavn, levszki szófia meg 60%-40% kb
de lényeg az EL csoportkör akkor is megvan! Még 8 nemzetközi meccs,és sok-sok pénz.. már most 2.5 millió eurót kapnak! egy magyar klub éves költségvetése

ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
- van Bommel
- Capitá del Barça
Nézve a Loki ellenfeleit a BL-t se lehet kizárni. Összejöhet ha jó a soroslás, és odapakolják magukat a fiúk.
Ha majd meccsre jársz...
Ha majd meccsre jársz...
Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu