Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ennek felettébb örülök, hogy nézted!Drigo írta:Hohó. Krojf komát láttam a Tv-ben! Szávay meccsén mutatták, ott ül a "VIP" szektorban, vagy tudom is én minek hívják azt Magyarországon.
Öhhh...izé....akkor ezt enyhítő körülménynek veszem és másodfokon nyakszáradás helyett egy jó kiadós nyakelfekvésre "ítélem" (azé' a szemetesre hajítani,eeejnye!),minimum két napos törzsből fordulós jobbranézésselBadi írta:vigyázz mit mondasz, mert a szemetes kép Sharkyé:D
a kutyás meg az enyém, és igen, jól látod a Barca címert, de az nem s, hanem farkas c:)
Ez csak természetes,KolleginaSzandi írta: És ha már itt vagyok, akkor megkérnék mindekit, hogy szavazzon a "rajzolt b.zisra"http://hovalettataskam.blog.hu/
köszii, lécci
Énis láttamDrigo írta:Hohó. Krojf komát láttam a Tv-ben! Szávay meccsén mutatták, ott ül a "VIP" szektorban, vagy tudom is én minek hívják azt Magyarországon.
Csak az utóbbi év sikereit felvonultató videókban van benne,és azért mert Pep kedvenc száma,és mivel Pep-el értük el így természetesen betették. bár amúgy is egy "eladható" szám szerintem,de így még inkább felértékelődik egy barcás vidinél.I Love Barça! írta:Helló!
Tudja valaki h a vivala vida című coldplay szám mért van szinte minden barca videóban benne?
Bocs a tudatlanságomért de érdekelne.
Estudiantes - Cruzeirobali 15 írta:Srácok ki játszik ma este a Libertadores kupa döntőjében?
Elvileg 2:50 -kor lesz de azt nem tudom hogy kik játszanak.
majdnem, akkor versz meg,ha én akaromChris0527 írta:akkor verlek majd el mikor nem akarlak