Bajnoki Mérkőzések 09-10

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Bajnok lesz idén a Barcelona?

Igen, simán
126
20%
Igen, de nehezebben mint tavaly
448
72%
Nem, le fog csúszni a "trónról"
46
7%

Szavazatok száma: 620
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.09.27. 09:47:38

mess2009 írta:Már a meccs előtt írtam, hogy Henryvel komoly bajok vannak!, most középen is ugyanúgy befuccsolt mint bal, vagy jobbszélen!
ez azért is nagyon gáz mert így csonka a csatársor és előbb, utóbb ráfázunk! mellesleg sztem, a mostani sérülése kamu mostmár talán Pep is megelégelte a bénaságát!
a kis pedro persze még nem egy csodacsatár, de most is jobban mozgott Henrynél! (azzal együtt, ahogy mondtam egyelőre ő még nem "a" megoldás)
amúgy a mit a Malagáról és a bíróról írtok, max. egyetértek, és ha ennyien egyformán látjuk azt remélem talán az illetékeseknek is feltűnt valami!!
Azért azt jegyezzük meg, hogy még nagyon a szezon elején járunk simán belelendülhet Titi is, ez a kamu sérülés meg baromság, tényleg fájt Henry lába. :wink:
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
mess2009
Director del Fútbol

2009.09.27. 09:43:24

Már a meccs előtt írtam, hogy Henryvel komoly bajok vannak!, most középen is ugyanúgy befuccsolt mint bal, vagy jobbszélen!
ez azért is nagyon gáz mert így csonka a csatársor és előbb, utóbb ráfázunk! mellesleg sztem, a mostani sérülése kamu mostmár talán Pep is megelégelte a bénaságát!
a kis pedro persze még nem egy csodacsatár, de most is jobban mozgott Henrynél! (azzal együtt, ahogy mondtam egyelőre ő még nem "a" megoldás)
amúgy a mit a Malagáról és a bíróról írtok, max. egyetértek, és ha ennyien egyformán látjuk azt remélem talán az illetékeseknek is feltűnt valami!!
faithnomore
Entrenador del Barça

2009.09.27. 09:18:09

én is félek attól nehogy úgy menjenek ki már a csapatok hogy egy embert ráállítanak Messire hogy bármilyen eszközzel állítsa meg őt és vonja el a figyelmét a játékról :? Weligton pontosan ezt tette, de ezt meg lehet előzni egy normális bíróval

gondolom sokan vannak akik emlékeznek Maradona barcelonai pályafutására, őt is szinte lehetetlen volt megállítani a labdával- mi lett az eset következménye--> egy b*szk tankot ráállítottak ő meg eltörte a lábát...nagyon nem szeretném ha ez újra megtörténne, szívem szerint már lehoztam volna Messit tegnap már félidőben
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.09.27. 08:53:38

Ez a stílusos és intelligens focit játszó malaga megérdemelné, hogy a "visszavágón" jó játékvezetés mellett, kapjanak egy nyolcast vagy egy tizest és minden egyes gólnál a gólszerző, ve'link'ton előtt ünnepelne.

Tudom, hogy gusztustalan, de valami ilyesmi:
http://www.youtube.com/watch?v=4SLRmCbyX50
MessiFan
Llegenda del Barça

2009.09.27. 00:22:20

Na ilyen nincs. Ha tudom hogy ma meccs... Azt hittem holnap lesz.
Mind1 örülök hogy nyertünk. Ahozképest hogy se Ibra se Piqué nem volt kezdő mind2-en gólt lőttek. Egyébként Zlatan megint történelmet írt? :lol: .
Egyébként sajnos jól jött hogy Henry lesérült..
Gali
Capitá del Barça

2009.09.26. 22:35:45

Két dolog bosszant. Az egyik, hogy ez a 3. mérkőzés amikor nem kapunk meg egy nyílván való büntetőt. A másik, hogy foghíjas a tridente. Messi és Ibra rendben, de Titi? Hamarosan neki is meg kell találnia a góllövő cipőjét.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.09.26. 22:27:35

herlius írta:Gusztustalan. Ez az egy szó jellemzi az egész meccset, az ellenféltől kezdve, a közönségen át, a bíróval bezárólag. A végén már csak azon imádkoztam, nehogy eltörjék valakinek a lábát ezek a gyökerek. Hihetetlen, hogy spanyol bajnoki meccsen ilyen undorító "játékot" kell nézzen az ember. A Malaga egyetlen percig nem akart folyamatos, focinak nevezhető produkciót nyújtani, kezdettől fogva csak a rombolás és az ellenfél megsemmisítése volt az egyetlen taktikai elem a játékukban. Összejött nekik. Sikerült megússzák egy elfogadható vereséggel, bár a helyzetek és a játéktudás alapján ma kb. 5-6 gól volt a reális különbség a két csapat között. Na persze a bíró elvtárs ténykedését is érdemes megemlíteni, aki legalább 2 tizenegyessel és 1 kiállítással maradt adós. Több mint bosszantó. A lényeg viszont a 3 pont és az megvan. Remélem tavasszal fölmossák a pályát a fiúk ezekkel a mocskokkal.
Sajna teljesen igazad van, minden mondat helytálló!
honda25
Jugador del Barça

2009.09.26. 22:26:41

Ez a Malaga húzzon a jó büdös *csába. Ilyen focit pffffffff.....
Utólag Weligton csodagyereket még eltilthatják.
Na meg ez a Duda gyerek is...
A bírókat meg nem kommentálnám.
Szép volt fiúk.
Hajrá Barca! És a Honda!
Barcaádám
Capitá del Barça

2009.09.26. 22:16:31

nem nagyon néztem a meccset(kivételesen.)
de apukámmal konzultáltunk és elolvastam a véleményeiteket...

fura meccs volt ez... egy spanyol csapattól ilyet az ember nem várna hogy össze vissza aprítják az ellenfelet...

ezekre komoly büntetés kéne szerintem, ez nem futballpályára való...

senki nem volt túl extrás csak győzelem van meg mindenesetre ma ez volt a lényeg...Ibra legalább hozza az átlagot és játszottak egyet a csapatok itt szombat este :D
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.09.26. 22:14:59

danikaa10 írta: De sajnos ez már nem az első, hogy ilyen balf*sz sporival van dolgunk.

Nem biztos, hogy megdicsérik a működését, szerintem is kritikán aluli volt! :(

Nem csodálom, hogy nehozta be Pep Iniestát, nehogy rásérüljön.

Én is azt gondolom azért hagyta a padon nehogy valamelyik idióta szétrúgja vagy rácsússzon szeretetből!

A legszomorúbb, hogy Wellington (vagy hogy írják) szinte bztos megússza eltiltás nélkül.
Még mérget nem vennék rá, hogy megússza!
menczel
Entrenador del Barça

2009.09.26. 22:14:30

Ekkora undorító gennyláda csapatot mint a malaga már rég láttam. Ja tudom is mikor, pont egy éve az őszi callsicon amikor Messit egy félidőn belül 8 szor rugták fel...
Ütött rugott fejelt taposott és pályán fejezi be, ltiltás tuti nemlesz. önmagukat égetika spnayol birok.
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.09.26. 22:11:58

chi omega írta:
danikaa10 írta:2-0 lett. Lehetett volna 5-0 is ha megadják a 3 jogos 11-esünket. Ez a meccs a szánalom és a vicc kategóriába írható, ez a bíró meg, te jó ég, kutyám jobban levezette volna ezt a meccset. De sajnos ez már nem az első, hogy ilyen balf*sz sporival van dolgunk.

Xavi nem ma játszotta élete meccsét de elfogadható volt, Messi se teljesen tudott kibonatkozni bár ilyen darálók közt nem is csoda, Ibrának megvan sorozatban az 5. gólja is, Piqué nagy formában. Nem csodálom, hogy nehozta be Pep Iniestát, nehogy rásérüljön.

A legszomorúbb, hogy Wellington (vagy hogy írják) szinte bztos megússza eltiltás nélkül. Összességében nem volt rossz meccs, ha figyelembe vesszük, hogy a talaj borzalmas volt, a 3 pont meg van lehet készülni a BL meccsre. :wink:
lehet más meccset néztünk, de xavi szerintem zseniális volt, hihetetlen megoldásai voltak megint.
Hát az első félidőben elég pontatlan volt, igaz, hogy a 2.ra sokat javult, de én az egész meccset figyelembe véve értékeltem, és tény nem ez volt a legjobb meccse. :wink:
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
gianni
Entrenador del Barça

2009.09.26. 22:10:33

Puyol és Abidal rendben voltak a többiek nézzenek tükörbe,higgagyanak le,mert idegesen focizni se lehet.
A lényeg,hogy nyertünk!
Sanama
Llegenda del Barça

2009.09.26. 22:07:42

Zsolti írta:
Sanama írta:Egy kérdés !!!

Pedro miben volt rosszabb, mint Henry már hetek óta?
fordítsuk meg a kérdést........Pedro miben volt jobb az "értékelhetetlen" Heny-nál??? ja tudom..mert saját nevelés.. :?
Eddig legalább volt bal oldalunk..jött onnan pár jó beadás,meg összjáték,ma nem volt..
Semmiben nem is volt jobb.

De akkor minek nyomjátok,hogy ma is egy hulladék volt?

Henrynak mindegy hogy szélen vagy középen játszik, gyenge.

Pedro nem volt jobb baloldalt, mint Henry de rosszabb sem volt .

Erre nyomjátok,hogy nem Barca szint... Akkor Henry az? :D :D :D
chi omega
Entrenador del Barça

2009.09.26. 22:07:14

danikaa10 írta:2-0 lett. Lehetett volna 5-0 is ha megadják a 3 jogos 11-esünket. Ez a meccs a szánalom és a vicc kategóriába írható, ez a bíró meg, te jó ég, kutyám jobban levezette volna ezt a meccset. De sajnos ez már nem az első, hogy ilyen balf*sz sporival van dolgunk.

Xavi nem ma játszotta élete meccsét de elfogadható volt, Messi se teljesen tudott kibonatkozni bár ilyen darálók közt nem is csoda, Ibrának megvan sorozatban az 5. gólja is, Piqué nagy formában. Nem csodálom, hogy nehozta be Pep Iniestát, nehogy rásérüljön.

A legszomorúbb, hogy Wellington (vagy hogy írják) szinte bztos megússza eltiltás nélkül. Összességében nem volt rossz meccs, ha figyelembe vesszük, hogy a talaj borzalmas volt, a 3 pont meg van lehet készülni a BL meccsre. :wink:
lehet más meccset néztünk, de xavi szerintem zseniális volt, hihetetlen megoldásai voltak megint.
Ronaldinho0408
Jugador del Barça

2009.09.26. 22:06:47

Szégyen, kiba**ott szégyen!!-hogy a 2009-es BL elődöntő utáni Drogbát idézzem.:D De tényleg mi volt ez, ilyen szánalmas bírói tevékenykedést régen nem láttam...
Na jó sajnos az igazat megvallva a spanyol bajnokságban már belefutottam ilyenbe:( nem is egyszer.
és az is felháborító volt amit az ellenfél csinált főleg az a velinkton. (a nevét direkt írtam így.) hihetetlen hogy egyesek mennyire sportszerűtlenül játszanak. csak annak örülök hogy Ibra góljánál ő maradt le róla.:D
a lényeg hogy megúsztuk sérülés nélkül és megvan a 3 pont.
szajko
Director del Fútbol

2009.09.26. 22:06:12

Semmiben.
De Henry azért csak jobb mint Pedro...

Viszont én bánom, hogy Henry mögé nem vettünk egy játékost.
pl. Mata
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.09.26. 22:06:11

Nagyon fontos győzelem volt, nem volt jó meccs, de a lényeg, hogy simán és magabiztosan hoztuk. 8)

Ez a Welington gyerek meg egy féreg, rég kikellet volna állítani. :evil:
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2009.09.26. 22:05:45

fordítsuk meg a kérdést........Pedro miben volt jobb az "értékelhetetlen" Heny-nál??? ja tudom..mert saját nevelés.. :?
Eddig legalább volt bal oldalunk..jött onnan pár jó beadás,meg összjáték,ma nem volt..
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.09.26. 22:05:32

semmiben. nem volt annyira vészes ma szerintem Pedro, bár nem is lehetett látni semmi extrát tőle, de láttam idén már rosszabb teljesítményt is Pedrotól.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.09.26. 22:05:04

Gusztustalan. Ez az egy szó jellemzi az egész meccset, az ellenféltől kezdve, a közönségen át, a bíróval bezárólag. A végén már csak azon imádkoztam, nehogy eltörjék valakinek a lábát ezek a gyökerek. Hihetetlen, hogy spanyol bajnoki meccsen ilyen undorító "játékot" kell nézzen az ember. A Malaga egyetlen percig nem akart folyamatos, focinak nevezhető produkciót nyújtani, kezdettől fogva csak a rombolás és az ellenfél megsemmisítése volt az egyetlen taktikai elem a játékukban. Összejött nekik. Sikerült megússzák egy elfogadható vereséggel, bár a helyzetek és a játéktudás alapján ma kb. 5-6 gól volt a reális különbség a két csapat között. Na persze a bíró elvtárs ténykedését is érdemes megemlíteni, aki legalább 2 tizenegyessel és 1 kiállítással maradt adós. Több mint bosszantó. A lényeg viszont a 3 pont és az megvan. Remélem tavasszal fölmossák a pályát a fiúk ezekkel a mocskokkal.
gekkodan
Director del Fútbol

2009.09.26. 22:04:15

Egészen konkrétan semmiben. Pont ezt mondtam a meccs alatt: nem a legnagyobb érvágás lesz, ha a francia kidől, mert semmivel sem mutatott többet, mint a szintén gyengén játszó Pedro. Nem fogjuk érezni a különbséget sajnos.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Sanama
Llegenda del Barça

2009.09.26. 22:02:20

Egy kérdés !!!

Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2009.09.26. 22:02:06

maister6000cm3 írta:Nem vagyok semmi jónak elrontója, de mivel a Margit 3-0 ra nyert, így gólaránnyal vezetik a bajnokságot :?
majd akkor lehet elkezdei aggódni,ha pontokkal fogják vezetni..gólarány füst...úgysem az számít a végelszámolásnál...különben is. Hol van méga vége? :wink:
szajko
Director del Fútbol

2009.09.26. 22:01:08

Pedro még nem teljesen barca szintű.
Gondolom jövő héten ha Henry nem játszik, Ini fog kezdeni a bal oldalt.
Lezárt