Megyek kosarazni a jó időre való tekintettel lehet hogy fogok késni 5-10 percet.Slither írta:Akkor a "hivatalos" időpont: most vasárnap 19:30.
Mindenki jöjjön ekkor chatre. (sztem negyedóránál többet ne várjunk senkire, max. ha jóval előtte szól)
Póker
Jó lesz nekem is ! 

- Slither: jó
- Shorty: jó
- Melkor: jó
- Enríke: jó
- Bouba : talán ...
- Chris0527 ?
- Tim: jó
- Shorty: jó
- Melkor: jó
- Enríke: jó
- Bouba : talán ...

- Chris0527 ?
- Tim: jó
Este 8 körül bármely nap jó! Akár hétvége,akár hétköznap.

Slither írta:Mivel csak 4-en nyilatkoztunk az időpontról, és lassan már el kéne dönteni az időpontot, szóval én azt ajánlom, hogy legyen holnap 8-tól. Ellenvetések?
- Shorty ?
- Melkor ?
- Enríke ?
- Bouba ? Lehet h jó lesz ,de ma mondtam meg hogy kettes leszek kémiából ,úgyhogy nem tudom h mikor tudok géphez ülni
- Chris0527 ?
- Tim ?
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Mivel csak 4-en nyilatkoztunk az időpontról, és lassan már el kéne dönteni az időpontot, szóval én azt ajánlom, hogy legyen holnap 8-tól. Ellenvetések? 
- Shorty ?
- Melkor ?
- Enríke ?
- Bouba ?
- Chris0527 ?
- Tim ?

- Shorty ?
- Melkor ?
- Enríke ?
- Bouba ?
- Chris0527 ?
- Tim ?
Aha Cod!Persze ez érthető, valakinek a Barbie jobben bejön

Meg egy kicsi effegy! De hétvégén lehet sima frendlyket is tartani !
-
- Eurobarca Staff
Ezt vegyétek fenyegetésnek! Azt hiszem ilyenkor szokták mondani, hogy erre még a halottak is feltámadnak.GoDJonzen írta:Bazzeg! Srácok! Havkivel netán történne vmi, vagy nem tudna részt venni a helyett beszállna SANYEE A POKER császár!:D
Persze ez érthető, valakinek a Barbie jobben bejönGoDJonzen írta:Nem voltam ott a vigaszágon mert mást jáccottam!

http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Bazzeg! Srácok! Havkivel netán történne vmi
, vagy nem tudna részt venni a helyett beszállna SANYEE A POKER császár!:D
Nem voltam ott a vigaszágon mert mást jáccottam!

Nem voltam ott a vigaszágon mert mást jáccottam!

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Ha visszaolvasnál láthatnád,h hasonlók már tervben vannak,de amíg még ez sem ért véget,felesleges felvetni...ha ennek vége,te is,és a többiek is láthatják a további versenyek mikéntjét...messi1918 írta:Tényleg nem akarom átreformálni a pókerversenyt,de nem lehetne,hogy minden hónapba játszanának az asztalok,ugyanezekkel a szabályokkal amik most volt és Decemberbe lejátszanák a nagy döntőt azok,akik a legtöbbször voltak havi nagydöntőbe!!Szerintem jó lenne mert minden hónapba lenne verseny,és így biztos,hogy a legeslegjobb nyerne!!!!
Türelem

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Tényleg nem akarom átreformálni a pókerversenyt,de nem lehetne,hogy minden hónapba játszanának az asztalok,ugyanezekkel a szabályokkal amik most volt és Decemberbe lejátszanák a nagy döntőt azok,akik a legtöbbször voltak havi nagydöntőbe!!Szerintem jó lenne mert minden hónapba lenne verseny,és így biztos,hogy a legeslegjobb nyerne!!!!
..................................