Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Nem sok minden történt a héten! Viktor Sanchez a Xerez-be igazolt. Mi meg még mindig csak akarunk valakit igazolni, de még mindig nem jött senki! Szóba került Vidics, Fabregas, Grygera, Cicinho, Riera, de kicsi a valószínúsége, hogy valaki közülük a csapat tagja lesz. NAggyából ennyi történt. Ja és megnyertük a szuperkupa első meccsét 2-1-re, de ez nem ide tartozik.Rinku írta:Sziasztok! 1 hétig nem voltam itthon, valaki leírná, hogy mi történt míg odavoltam? Hálásan köszönöm!
Ő lenne az a Sportingos gyerek akiről mindenki beszél? :?:Ha valóban jó játékos, akkor vajon miért nem igazoljuklá Pepék.CFirpo3 írta:Kezd Cesc, szóval, aki még reménykedett benne, az már lemondhat róla.
Továbbá Moutinho is kezd. Tudom, hogy nem hozták szóba őt a Barcával, de itt sokan szeretnék őt.
Eboué padon ül.
1. Egyetértek, bár tavaly az egész Real-nak nem ment! Én azért szoktam nézni a válogatott meccseit, ott elég jól muzsikál.danikaa10 írta:1. Ha Realba nem ment neki, mi a biztosíték, hogy nálunk jó lenne?bali 15 írta:
Az sem lenne rossz ha VdV idejönne. Már korábban is megkérdeztem csak nem kaptam rá választ igaz hogy VdV ingyen igazolható?
2. Tuti kamu ez az ingyen igazolásos dolog, semelyik nagy oldal nem hozta le tudtommal.
3. Real Madrid játékos, és utálójára (ha jól emlékszem) maradni akart, majd pont a Barcába jön.
1. Ha Realba nem ment neki, mi a biztosíték, hogy nálunk jó lenne?bali 15 írta:
Az sem lenne rossz ha VdV idejönne. Már korábban is megkérdeztem csak nem kaptam rá választ igaz hogy VdV ingyen igazolható?
Ma az Eurosport2 hírekben azt mondták hogy Fabregas több mint valószínű hogy nem játszik mert kisebb sérüléssel bajlódik.Meglátjuk...palesz77 írta: én is ebben reménykedek majd ma kiderül(Bl selejtező...)
Természetesen én is nagyon örülnék neki(mint írtam a kedvencem), bár arra tényleg kevés az esély, szerintem mi elvből nem igazolunk a Real-ból!bali 15 írta:Az sem lenne rossz ha VdV idejönne. Már korábban is megkérdeztem csak nem kaptam rá választ igaz hogy VdV ingyen igazolható?Bono írta:Hello,Zlatan Boy írta:Ráadásúl most már nagyon úgynézki hogy Cesc ki van lőve
én azért egy pici esélyt látok Cesc-re: Úgy tudom a Margitból mennek a hollandok Robben kivételével. VdV(aki mellesleg a kedvenc játékosom(nem is örültem, hogy a Real-ba igazolt)) iránt érdeklődik az Arsenal, és ha ő odamegy, akkor látok rá esélyt, hogy iszonyat pénzért el tudjuk hozni.
De lehet, hogy ez spekuláció és csak az én fejemben fordult meg.
Bocsi, hogy picit hosszú lett a hsz.-em!
Az sem lenne rossz ha VdV idejönne. Már korábban is megkérdeztem csak nem kaptam rá választ igaz hogy VdV ingyen igazolható?Bono írta:Hello,Zlatan Boy írta:Ráadásúl most már nagyon úgynézki hogy Cesc ki van lőve
én azért egy pici esélyt látok Cesc-re: Úgy tudom a Margitból mennek a hollandok Robben kivételével. VdV(aki mellesleg a kedvenc játékosom(nem is örültem, hogy a Real-ba igazolt)) iránt érdeklődik az Arsenal, és ha ő odamegy, akkor látok rá esélyt, hogy iszonyat pénzért el tudjuk hozni.
Általában azért olyat hoz le aminek van valóságalapja,de hát amit le se hozzCFirpo3 írta:Az nem jelent semmit.gygerike írta:De Mata-t még az eurobarca is lehozta, és Ardat ugy tudom nem, de nem biztos.
Az Eurobarca sok mindent lehozott már, amiből nem lett semmi, és nem is volt valóságalapja.
én is ebben reménykedek majd ma kiderül(Bl selejtező...)Bono írta: Hello,
Hello,Zlatan Boy írta:Ráadásúl most már nagyon úgynézki hogy Cesc ki van lőve
Az nem jelent semmit.gygerike írta:De Mata-t még az eurobarca is lehozta, és Ardat ugy tudom nem, de nem biztos.
A valencia megmondta, hogy Silvát semmi áron nem engednék el.palesz77 írta:lemaradtam? én eddig csak azt hallottam a tavalyi EB-n, hogy Ardát akarjuk aztán szóba se jött ha jól tudom(talán tévedek, még nem volt netem, csak a sztársport maradt ). de hogy idén eddig szóba se került, az szerintem biztos... Hernanesről se hallottam, és ha jól tudom borsos ára van. de őt énis megpróbálnám, nagyon ügyesnek ítélték meg sokan, bár a Brazil bajnokságban könnyebb villogni... amúgy én még egy védőre biztosan számítok. a többit meglátjuk. én a Valenciából Silvát hoznám el irányító posztra, és a szélre mehetne Ini. de ez csak felvetés. de Mata szerintem sem jó megldás .Laza írta: Hát nem tudom de szerintem neki van a legtöbb esélye...
már régebben is szóba jött,és én meg meg próbálnám ujra Hernanes-t leigazolni..
lemaradtam? én eddig csak azt hallottam a tavalyi EB-n, hogy Ardát akarjuk aztán szóba se jött ha jól tudom(talán tévedek, még nem volt netem, csak a sztársport maradt ). de hogy idén eddig szóba se került, az szerintem biztos... Hernanesről se hallottam, és ha jól tudom borsos ára van. de őt énis megpróbálnám, nagyon ügyesnek ítélték meg sokan, bár a Brazil bajnokságban könnyebb villogni... amúgy én még egy védőre biztosan számítok. a többit meglátjuk. én a Valenciából Silvát hoznám el irányító posztra, és a szélre mehetne Ini. de ez csak felvetés. de Mata szerintem sem jó megldás .Laza írta: Hát nem tudom de szerintem neki van a legtöbb esélye...
már régebben is szóba jött,és én meg meg próbálnám ujra Hernanes-t leigazolni..
Erre már én is gondoltam, de ő nagyon ügyes, sztem jól mozog és gyors, valamennyire el is tud menni befele, csak nem tud olyan jól lőni így és inkább ez lehetne a probléma, bár jó labdákat is oszt, ha helyezkednek a társak. Ahhoz meg talán kevésbe kell az, hogy jobb lábas legyen bal oldalon, sőt talán még előny is, de ez egy probléma, az biztos.CFirpo3 írta:Én Matára sosem láttam nagy esélyt.
Azért nem, mert bal lábas és a Barcának balszélre egy jobblábas játékos kell, aki befelé tud cselezni.
Hát nem tudom de szerintem neki van a legtöbb esélye...gygerike írta:Hát én Arda-ra nem láttok nagy esélyt, de kitudja még milessz
Arda TuranCFirpo3 írta:Én Matára sosem láttam nagy esélyt.ElBartimaeus írta: Sztem középpályára nem nagyon tudnánk rendesen igazolni olyan játékost, aki tökéletesen megfelelne a "nagy játékos" kitüntetéshez és elég ügyes is lenne, akkor inkább már a bal támadó esélyesebb befutó. Akkor meg jöhet Mata, ezzazz!
Azért nem, mert bal lábas és a Barcának balszélre egy jobblábas játékos kell, aki befelé tud cselezni.