"Ezt soha sem fogom megérteni, miért jó az, hogy az a játékos akivel az edző tervezne, akit meg akar szerezni, azt nem tudjuk megvenni?" - Varga az eurobarca fórumról.
Ebben azért van valami. Könnyen lehet, hogy Pep azt tervezi, hogy megszűnteti azt a "sablonos" játékot, amit már évek óta játszunk. Ezt úgy értem, hogy nincs fejjátékunk. Mindent laposan akarunk megjátszani, ami jól is megy ha van egy-két zseniális passz benne, de ha ezek nem jönnek meghaltunk. Nagyon kiismerhető a játékunk, és fel lehet belőle készülni. Ez ellen akar szerintem(remélem) tenni pep, ugyanis ha zseniális lapos játék mellett lenne középen 2 jól fejelő csatárunk, hát...

Persze a sok rövid passzos gyönyörű játékunkon alapvetően nem szeretném ha változtatnánk, de kell bele mértékkel a beíveléses játék is. Ehhez a feladathoz megvan Titi, ő jól fejel, és hát ott van Eto'o, aki szintén képes rá, de mióta ideigazolt ez nem a profilja és amennyire elötte követtem a pályafutását(a sport1 indulása óta a létező összes összefoglaló, +sok Mallorca meccs) , igazából akkor sem volt az. Nem mondom, hogy nem képes rá, sőt, 2006-ban a Chelsea ellen idegenben a győztes gól káprázatosan fejelte be, de e tekintetben számomra sötét ló. Persze ez a csapat eddigi játékából is ered, nem játszottunk beívelésekre, valszeg a 168 átlag magas középpályánk miatt sem. Lehet hogy Pep-ben is hasonló játszódik le és ezért nem kell neki, de félre ne értsetek, szerintem ez max a dolog 20%-a lehet. Az viszont tény, hogy tavaly 100 szöglet kellett 1 gól eléréséhez, ami szégyen. Ezen a szinten ezt nem lehet. Ha szögletet kaptunk az egyenlő volt az ellenfélnek a felszabadítással. Régebben persze ez a mutató jobb volt, de akkor is csapnivaló(persze kit érdekelt

). Szóval a fejjátékon szerintem javítani kellene, és most hogy itt van Alves aki pazarul ad be jobb szélről+ Abidal se rossz ezen a téren, szerintem ezt orvosolni kellene. Nem tudom hogy Eto'o képese e világszínvonalú fej játékra, minden esetre én nagyon sajnálnám ha elmenne, mindíg is nagy kedvencem volt. Az továbbá jó kérdés, hogy Adebayor kell e ide, vagy más, nem tudom ,de szerintem ez lehet az oka hogy érdeklődünk a togói iránt.