Thierry Henry

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
chi omega
Entrenador del Barça

2008.09.23. 21:54:49

lionelmessi19 írta:Henry szerintem sose fogja itt megtalálni magát. Ez sokpasszos technikás foci, ez neki nem fekszik annyira. Ahogy Guddynak se. Na nem mintha össze lehetne hasonlítani kettejüket.

Ne legyen igazam de szerintem ennél jobban nemigen fog Titi játszani nálunk, mint ahogy eddig tette.
szerinted az arsenal mit játszott henryval? ívelgették rá a labdát, hátha befejel egyet?

...
Gyurinho
Capitá del Barça

2008.09.23. 21:39:30

lionelmessi19 írta:Henry szerintem sose fogja itt megtalálni magát. Ez sokpasszos technikás foci, ez neki nem fekszik annyira. Ahogy Guddynak se. Na nem mintha össze lehetne hasonlítani kettejüket.

Ne legyen igazam de szerintem ennél jobban nemigen fog Titi játszani nálunk, mint ahogy eddig tette.
Azt a formát valóban nem fogja valószínüleg megtalálni de azért ahhoz képest hogy tavaly szerintem csapat játékosként nem is az eredeti posztján játszott ahhoz képest nem teljesített rosszul csak mondjuk sokan azt felejtik el mikor szidják hogy egy többszörös gólkirálytól,aranycipőstől 25 gól feletti de minimum spanyol gólkirályi címet vártak ...ez a posztjából adódóan nem jött össze neki és a sérülésekre meg hasonlókra felesleges fognia neki is....amúgy ha már itt tartunk igaz hogy Henry nagyon régen még játszott franciaoszágban a baloldalt de hát az már mikor volt+más foci más stílus....és ha már itt tartunk akkor például Eto se lenne jó a baloldalon....úgyhogy Henrytól se várjunk csodát inkább bízzunk a még több gólban......Guardiola pedig néha rotálhgatna elöl és akkor Henry is kapna lehetőséget középcsatárként(vagy szerdán vagy szombaton) és értelem szerűen a formája alapján változna a helye a következő meccsre....
szajko
Director del Fútbol

2008.09.23. 20:46:56

DaViD14 írta:Ha HENRY megtalálná a formáját(az arsenalosat)akkor a bal szél is nagyon eredményes lehetne...
Hát jó lenne,csak sajnos ez nem fog összejönni,mert már kezd öregedni és nem fekszik neki a Barca sokpasszos gyors játéka neki az menne ami az Arsenálnál,de az se 100%-osan azaz,hogy fent középcsatárként mindenki rájátszik és szinte minden támadást ő fejez be! :?
Andris
Adminisztrátor

2008.09.23. 20:38:24

Henry szerintem sose fogja itt megtalálni magát. Ez sokpasszos technikás foci, ez neki nem fekszik annyira. Ahogy Guddynak se. Na nem mintha össze lehetne hasonlítani kettejüket.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
DaViD14
Barça C

2008.09.23. 20:35:38

Ha HENRY megtalálná a formáját(az arsenalosat)akkor a bal szél is nagyon eredményes lehetne...
Gyurinho
Capitá del Barça

2008.09.18. 21:15:31

lionelmessi19 írta:Szerintem nagyrészét tekintve tipikus semmitmondó interjú. Mint a legtöbb amit év közben a játékosokkal csinálni lehet.

Az egyedüli érdekes része ahogy az őt ért kritikára reagál.
Igen szerintem is ,né is ezt gondolom.....de ez kétélű dolog ha jobb kérdést tesznek föl akkor nyilván jobb interjú lett volna...az meg hogy milyen viszonyban van Peppel arra meg negatív választ a büdös életbe nem fog adni egy játékos se maximum ha már nagyon úgy néz ki hogy eladják.....arra meg szerintem számítani lehetett hogy Henry valahogy hárítani fogja az őt ért kritikákat....
Andris
Adminisztrátor

2008.09.18. 21:11:33

Szerintem nagyrészét tekintve tipikus semmitmondó interjú. Mint a legtöbb amit év közben a játékosokkal csinálni lehet.

Az egyedüli érdekes része ahogy az őt ért kritikára reagál.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Bogi63
Capitá del Barça

2008.09.18. 21:01:53

Gyurinho írta:
Figyu nem kötekedni akarok...de az ilyen nyilatkozatokban nem szoktak edzőt kritizálni pláne újat nem ....azért mert ő azt mondja hogy jól kijön vele az egy dolog és közel se biztos hogy így is van....nem állítom hogy rosszban vannak csak ez egy közhely hogy jó az edző,jó a játékos,jóba van vele,bla bla bla.....ez a duma része a dolognak,szvsz.
Csakis csakis csakis azért írtam ide ezt az egy sort, mert: HAJRÁ PEP! :D
Semmi más oka nincs. Szóval én sem tartom világrengető nagy hírnek ezt a dolgot. :wink:
Kép
Nyitva van a pálya! Komló játszik rajta!...
És igen Valdes feneke direkt olyan. Mert így a style-os!8)
Gyurinho
Capitá del Barça

2008.09.18. 20:56:28

Bogi63 írta:Tetszik ez a nyilatkozat! Látszik, hogy nem beszél össze, meg vissza, mivel a legtöbb válasza ugyanarról szól. Bár egy kicsit azért hárítás beütése van a dolognak nem? :roll: Mindig elmondja, hogy az egész csapat veszít meg mittomén. Hát ez biztos is, de azért beszélhetne arról is, hogy mit nem csinál. :roll: Na mind1 is. Ez már csak jobb lehet.
Ja! És a jelek szerint jól kijön Peppel. 8) :D
Figyu nem kötekedni akarok...de az ilyen nyilatkozatokban nem szoktak edzőt kritizálni pláne újat nem ....azért mert ő azt mondja hogy jól kijön vele az egy dolog és közel se biztos hogy így is van....nem állítom hogy rosszban vannak csak ez egy közhely hogy jó az edző,jó a játékos,jóba van vele,bla bla bla.....ez a duma része a dolognak,szvsz.
Bogi63
Capitá del Barça

2008.09.18. 20:52:57

Tetszik ez a nyilatkozat! Látszik, hogy nem beszél össze, meg vissza, mivel a legtöbb válasza ugyanarról szól. Bár egy kicsit azért hárítás beütése van a dolognak nem? :roll: Mindig elmondja, hogy az egész csapat veszít meg mittomén. Hát ez biztos is, de azért beszélhetne arról is, hogy mit nem csinál. :roll: Na mind1 is. Ez már csak jobb lehet.
Ja! És a jelek szerint jól kijön Peppel. 8) :D
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2008.09.18. 20:46:49

Bocsi, hogy későn reagálok.

Nostradamusnak! Nem azt mondtam, hogy Henke nem volt jó. Még most is jó :roll: Csak, hogy olyan folt, aki egy egy-két évig itt van, aztán elmondhatja Laporta, hogy ő is játszott itt. A leigazolásában is ez lehetett a szempont szvsz. :? :)
Kép
Andris
Adminisztrátor

2008.09.17. 22:22:16

Fernando írta:Henry ha belül játszik isteni még itt a Barcában is lassan 30 éves fejjel. Szerintem jobb mint Eto'o, hasznosabb. De ha a balon játszik akkor még Pedro is jobb nála.
Tegnap sokat játszott középen. De lerágott csont már ez a középen játszik vagy sem dolog. Nemtud olyat nyujtani sehol, amit elvárunk tőle. Remélem csak egyenlőre.
- József Attila
Fernando
Llegenda del Barça

2008.09.17. 21:44:25

Henry ha belül játszik isteni még itt a Barcában is lassan 30 éves fejjel. Szerintem jobb mint Eto'o, hasznosabb. De ha a balon játszik akkor még Pedro is jobb nála.
Bogi63
Capitá del Barça

2008.09.17. 21:06:34

ke.andy írta:na persze, mert Henry csak állandóan elkotya-vetyéli a labdákat... ugyan, ezt te sem gondolhatod komolyan....
Ezt most nekem mondod? Mert akkor igen, ezt gondolom. Azzal a különbséggel, hogy nem mindig, hanem sokszor.
Kép
ke.andy
Jugador del Barça

2008.09.17. 21:04:41

na persze, mert Henry csak állandóan elkotya-vetyéli a labdákat... ugyan, ezt te sem gondolhatod komolyan....
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.09.17. 21:04:12

Messa írta:
Bogi63 írta:Nem az ő posztja stb...stb...
Már az agyamra mentek!
Ahogy látom nem egy, mégcsak nem is kettő emberke focizik itt a fórumozók közül, és mégsem gondoltok bele abba, hogy hogyha középről kitesznek egy mezei emberkét szélre, abból neki az ég világon semmi baja nem lesz. Nem hal bele, nem száradnak ki a szemei, és még a lába is a helyén marad. Egy profinak ebből ügyet csinálni erősen szégyen...
Ha nem megy neki szélen, én állítom bent sem fog. Az a baja hogy befelé kell passzolni, vagyhogy kétlábas játék helyett főleg a jobblábát használja? Na ne röhögtessen. Már bocsi, de én ezt nem érem fel ésszel. :roll:
Most bocs, de gondolkodj már. Arsenalban mindvégig középcsatárt játszott. 30 éves, nem csoda, hogy már nehezen szokik át 1 új posztra. Ahhoz képest szerintem nem játszik feltűnően rosszul, csak egyesek Henry játékában a szálkát is meglátják, míg a többiekében a gerendát sem... Lehet, hogy ez erős volt, de szvsz. sokaknál ez a helyzet.
Aláhúzom, h középcsatárt játszott, de ha vki megmondaná, h idézz fel 5 megmozdulást Henry-tól az Arsenalban akkor az rémlene, h a bal oldali vonaltól fél méterre meghúzza a labdát vagy kicselez 2 embert.
Kép
Bogi63
Capitá del Barça

2008.09.17. 20:31:19

Messa írta:quote]Most bocs, de gondolkodj már. Arsenalban mindvégig középcsatárt játszott. 30 éves, nem csoda, hogy már nehezen szokik át 1 új posztra. Ahhoz képest szerintem nem játszik feltűnően rosszul, csak egyesek Henry játékában a szálkát is meglátják, míg a többiekében a gerendát sem... Lehet, hogy ez erős volt, de szvsz. sokaknál ez a helyzet.
Értem én! De már nem azért... Edzésen külön-külön mindenkinek a posztja szerint megy a munka? Nem hiszem. Akkor meg mi a frász van???
Van két lába, okos kis feje, akkor könyörögve kéreeem csináljon már valamit! [-o< Nem mondom, hogy tonnaszámra lője a gólokat, hanem azt, hogy NE ADJA EL A LABDÁT! Ennyi.
Kép
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.09.17. 20:27:20

Bogi63 írta:Nem az ő posztja stb...stb...
Már az agyamra mentek!
Ahogy látom nem egy, mégcsak nem is kettő emberke focizik itt a fórumozók közül, és mégsem gondoltok bele abba, hogy hogyha középről kitesznek egy mezei emberkét szélre, abból neki az ég világon semmi baja nem lesz. Nem hal bele, nem száradnak ki a szemei, és még a lába is a helyén marad. Egy profinak ebből ügyet csinálni erősen szégyen...
Ha nem megy neki szélen, én állítom bent sem fog. Az a baja hogy befelé kell passzolni, vagyhogy kétlábas játék helyett főleg a jobblábát használja? Na ne röhögtessen. Már bocsi, de én ezt nem érem fel ésszel. :roll:
Most bocs, de gondolkodj már. Arsenalban mindvégig középcsatárt játszott. 30 éves, nem csoda, hogy már nehezen szokik át 1 új posztra. Ahhoz képest szerintem nem játszik feltűnően rosszul, csak egyesek Henry játékában a szálkát is meglátják, míg a többiekében a gerendát sem... Lehet, hogy ez erős volt, de szvsz. sokaknál ez a helyzet.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
ke.andy
Jugador del Barça

2008.09.17. 20:18:50

Nekem meg abból van elegem, hogy sokan el akarja adni...

Megnézném, ha Eto'o játszana szélen egy évig, akkor hány gólnál járna. Na persze sem szabi, sem 11-es...

Akkor mindenki Eto'o-t akarná eladni????

Persze védőként is játszhatna Henry, ezért profi... sőt a kapuban is...
Lehet, hogy Viktornál is jobb lenne... (bár nála nem nehéz jobban teljesíteni)
soadroli
Llegenda del Barça

2008.09.17. 20:12:42

Bogi63 írta:
ke.andy írta:Henry-t nem kéne állandóan piszkálni.
Fog ő még itt teljesíteni, de az vitathatatlan, hogy nem a posztján játszik. Életében nem játszott ott és mégis igyekszik...
Persze, lehet azt írni, hogy ennyi pénzért még jó, hogy igyekszik....
Talán ki kellen próbálni, hogy első félidőt ő tölti bent középen, a másodikat meg Eto'o... vagy esetleg fordítva.

Messire visszatérve... ha kevésbé lenne önző, akkor 5 gólt is rúghatott volna a csapat. Ha megnézitek, Henry keresi a társakat, míg Messi annyira nem... Elismerem, nagyon jól tolja a srác, de ez csapatjáték s nem egyéni...
Az elmúlt félévben igencsak elszállt Leo... a 10-es mez csak hab a tortán.

Reméljük megtalálja a talajt a lába alatt...
Nem az ő posztja stb...stb...
Már az agyamra mentek!
8 évig középcsatárt játszott az arsenalban!!!és nehéz neki a szélen.........De egyre jobb :D :D
Kép
Bogi63
Capitá del Barça

2008.09.17. 20:09:28

ke.andy írta:Henry-t nem kéne állandóan piszkálni.
Fog ő még itt teljesíteni, de az vitathatatlan, hogy nem a posztján játszik. Életében nem játszott ott és mégis igyekszik...
Talán ki kellen próbálni, hogy első félidőt ő tölti bent középen, a másodikat meg Eto'o... vagy esetleg fordítva.

Messire visszatérve... ha kevésbé lenne önző, akkor 5 gólt is rúghatott volna a csapat. Ha megnézitek, Henry keresi a társakat, míg Messi annyira nem... Elismerem, nagyon jól tolja a srác, de ez csapatjáték s nem egyéni...

Nem az ő posztja stb...stb...
Már az agyamra mentek!
Kép
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.09.17. 20:06:54

LG írta:
merx írta:egy a lényeg henry-t középre eto'o-t a cserepadra 8)
Etoot középre, Henryt minél messzebbre Barcelonatol.
Akkor legyenenek egymás mellett a csatársorba. :wink:
Kép
ke.andy
Jugador del Barça

2008.09.17. 20:01:11

Henry-t nem kéne állandóan piszkálni.

LG
Az Év fórumozója 2016

2008.09.17. 19:24:47

merx írta:egy a lényeg henry-t középre eto'o-t a cserepadra 8)
Etoot középre, Henryt minél messzebbre Barcelonatol.
merx
Capitá del Barça

2008.09.17. 18:59:38

egy a lényeg henry-t középre eto'o-t a cserepadra 8)
Kép
Lezárt